Találatok a következő kifejezésre: Árthatott a a babának (17 db)

34 hetes vagyok. Pár hete ekcémás lett a kezem és Elocomos kevert krémet kaptam rá. Árthatott ez a babának? Most hallottam, hogy azt nem is nagyon lehetett volna. Igaz ez?

Legjobb válasz: Most várom a 2.babát. 10 hetes vagyok, 8 hetesen voltam dokinál, direkt rákérdeztem az Elocomra és minden gyógyszerre, ugyanis van 1-2 ekcémás foltom, amit a kisfiam Elocomjával (higított) szoktam bekenni. Azt mnodta, nyugodtan. Eszeveszetten úgysem kenem.

Most várom a 2.babát. 10 hetes vagyok, 8 hetesen voltam dokinál, direkt rákérdeztem az Elocomra és minden gyógyszerre, ugyanis van 1-2 ekcémás foltom, amit a kisfiam Elocomjával (higított) szoktam bekenni. Azt mnodta, nyugodtan. Eszeveszetten úgysem kenem.
Nekem elég komoly bõr problémám volt és én arra kaptam elocomos krémet de csak szigoruan 2 hétig használhattam mert olyan erõs.Mondjuk ha keverve van lehet h gyengébb.Én terhessen nem merném használni mert teli van szteroidokkal.:(
Mikor terhes voltam az elsõ babámmal én is ekcémás lettem az utolsó két hónapban. Nekem bevált a Halicar nevû homeopátiás kenõcs, ez recept nélkül lehet kapni és várandósan is lehet nyugodtan használni. Az Elocom krém szteroidos, én inkább mást keresnék. Egyébként nekem a szülés után szinte azonnal elmúlt az ekcémám, ilyenkor csak az a félõ hogy majd a baba is hajlamos lehet az ekcémára, ezért fokozottabban ügyelni kell a táplálására, ami inkább anyatej legyen mint tápszer. Nekem egyébként mindig fürdés után jött ki és kiderült, hogy a vízben lévõ klórtól, és a kisfiamnak is kijött másfél évesen szintén a fürdés után a víztõl. Azóta csak gyógyszertári fürdetõt használunk és a Halicar krémet ami nála is bevált, ezzel kordában tartható. Az a baj, hogy annak kellene utána menni kinél mitõl jön ki az ekcéma, de sajna ezt a dokik nagyon ritkán találják meg.
Szia! Én is ekcémás vagyok sajnos. Most a 2. terhességemnél jobban kijött. Én az elocomos, kevert krémet használom, az orvosom azt mondta, h ezt lehet mert nagyon gyenge.
utolsó vagyok még az jutott az eszembe h mosdókenõcsöt is használok és ha ha nem felejtem el, h azzal mossam meg a kezem, ne a szappannal, akkor napokig nem is kell használnom a kevert kenõcsöt.

Jelenleg 5. hónapos kismama vagyok, második gyermekünket várom.2, 5 éves kislányomnak tegnap volt egy ambuláns beavatkozása maszkos altatásban. Az altatásra bemehettem (max. Fél perc volt, míg elaludt). Árthatott ez a babának?

Akkor nem is gondoltam rá, az orvosoknak sem jutottt az eszébe, hogy én várandós vagyok. Ugye ilyen rövid ideig való bentlétem az "altatógáz mellett"nem árthatott a pocaklakó babámnak ? Úgy tudom ma már zárt rendszer? ez a maszkos gép, tehát kifelé nem jut a gázból, mégis azért én éreztem egy kicsit, amíg bent voltam:( Légyszi nyugtassatok meg!!!

Legjobb válasz: Ha ennyi ártana a babádnak,akkor nem születnének egészséges gyerekek,annyi ártalom érheti õket a 9 hónap alatt..szval nyugi,semmi baj nem történhetett vele.A nagynak jobbulást.2 gyerekes anyuka

Ha ennyi ártana a babádnak, akkor nem születnének egészséges gyerekek, annyi ártalom érheti õket a 9 hónap alatt..szval nyugi, semmi baj nem történhetett vele.A nagynak jobbulást.2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Jaj de kedves vagy a gyors válasszal! Köszönöm! Próbálok megnyugodni:)
Gondold el azt a töménységet amit a kislányod kapott! Mégse lesz maradandó károsodása, úgy ahogy egy kis kiszivárgó adagtól 30 perc alatt a hasadban lévõnek sem. Külömben is túl vagy az elsõ 3 hónapon. Szerintem ne aggódj emiatt.

A barátnőm kislánya örömében mikor meglátott nekirohant a hasamnak (átölelt, de azzal a lendülettel jól hasbavágott). Árthatott ez a babámnak?

Gondolom ilyenek el?fordulnak mással is, f?leg aki nem az els? babát várja. 10 hetes terhes vagyok.Nyugtassatok meg légyszi!

Legjobb válasz: Ennyitöl biztosan nem lett semmi baja.Jól védve van odabennt. Mással is elöfordul,e´s más anyuka emeli is a gyermekét,játszk vele,stb.... Ne aggódj. Gratula a babához. 33hetes kismama.

Ennyitöl biztosan nem lett semmi baja.Jól védve van odabennt. Mással is elöfordul, e´s más anyuka emeli is a gyermekét, játszk vele, stb.... Ne aggódj. Gratula a babához. 33hetes kismama.
Semmi gond nincs. Körülveszi Õt a méh, a magzatburok, a magzatvíz. Ezek mind tompították az "ütközést". Szerintem semmit nem érzett belõle, hiszen nem egy gõzmozdony rohant neked, csak egy kicsi gyerek, aki gondolom még jól meg is ijedt a történtek után (szegény). Nyugi, biztos minden oké odabent. Gratula a babához, vigyázz magatokra.
Minden rendben van és lesz! Kellemetlen, most érzékenyebb a hasad is és érthetõ, hogy megijedtél. Annyira jó helyen van a picurkád (szó szerint picurka még), hogy nem lehet semmi baja. Még nagyobb hassal sem lett volna, persze akkor már nem árt jobban vigyázni. Jó babavárást!
Csak akkor lehet baj egy nagy fejelés, amikor már mindennapos vagy.(persze ha rendben folyik a terhességed, de reméljük így lesz.)De ha meg már mindennapos vagy, akkor meg nem mindegy, h egy nap ide vagy oda?:) Meg egyelõre kb 3-4 cm-es a kicsi.Védve van nyugi!
arrol nem is beszélve, hogy vizbe van a viz meg mint tudjuk alakul az éppeni alaknak megfelelõen.
Képzeld el, ahogy egy lufiba vizet engednek, abba beleraknak valahogy egy egész tojást héjastól. Azt akárhogy birizgálod, pöckölöd, ütögeted, nem törik össze a tojás benne. És a kicsikédet még legalább 3 réteg védi :-) Nyugi, rendben van a kis lufilakód.

Árthatott a röntgen a babának? Tegnap előtt voltam röntgenen, a hátam miatt. Viszont valószínű, hogy teherbe estem, szóltam a nővérnek, de csak a második felvételnél tett olyan akármit a hasamra. Árthatott ez a babának Kb. 3-4 hetes lehet

Legjobb válasz: Nem, nem árthatott. Az a röntgenmennyiség, amely ilyenkor éri a szervezeted, olyan csekély mértékû, hogy messze nem haladja meg a nem kívánatos értéket sem. Persze nagyobb biztonságérzeted van, ha rád teszik azt a védõréteget, de hidd el, nem történhetett semmi baj.

Nem, nem árthatott. Az a röntgenmennyiség, amely ilyenkor éri a szervezeted, olyan csekély mértékû, hogy messze nem haladja meg a nem kívánatos értéket sem. Persze nagyobb biztonságérzeted van, ha rád teszik azt a védõréteget, de hidd el, nem történhetett semmi baj.
Reméljük a legjobbakat, hogy nincs semmi gond. Szerintem még nagyon pirinyó nem lehet gond. De a nõgyógyásznak mindenképpen mond el, mikor mész hozzá.
Nem hinném, sokan nem is tudják, hogy terhesek és úgy mennek... De tényleg említsd meg. Gratulálok!

Évek óta napi 2-3szor használok orrcseppet, sajna nem tudok létezni nélküle. Árthat/árthatott a babának? 15hetes km

Legjobb válasz: Szia! Hát a babának nem árthatsz,de ha nem természetes hatóanyagú,akkor magadnak igen,mert az orrnyálkahártyát tönkre teszi!Használj Sterimart vagy Dr.Theiss orrsprayt,azok ártalmatlanok és nagyon hatásosak! Nem irtad,hogy allergiára vagy mi ellen használod! Remélem segitettem!

Szia! Hát a babának nem árthatsz, de ha nem természetes hatóanyagú, akkor magadnak igen, mert az orrnyálkahártyát tönkre teszi!Használj Sterimart vagy Dr.Theiss orrsprayt, azok ártalmatlanok és nagyon hatásosak! Nem irtad, hogy allergiára vagy mi ellen használod! Remélem segitettem!
Nezd meg, hogy mi van rairva. En nagyon megfaztam, amikor az elso babamat vartam, elohalasztam az azelott nehany hettel ferjemnek vett orrsprayt, amit orrdugulasra valo volt es meglepve lattam, hogy ra van irva: terhesseg alatt nem hasznalhato. Tehat nem is a finomabb szoveg volt, hogy csak orvosi felugyelettel, vagy nem ajanlott, hanem egyertelmuen tiltva volt. Tobb fajtat nem is neztem meg, mert mire patikaba jutottam elmult az orrdugulasom.
Szia! Nem akarlak megijeszteni, de ne használd!2 hónapja vérzéssel kórházba kerültem, kiderült, hogy egy kisebb darad méhlepény leválásom volt.Nem tudják, hogy mitõl lehetett, de doki szerint akár az orrcsepptõl is.Persze ez csak feltételezés, de rá is van írva, hogy nem szabad terhesen használni!Azóta sóoldatosat haználok, gyógyszertárban vagy akár dm-ben is tudsz venni, 500Ft! 25hetes km :)

Erős orrfújás okozta alhasi görcs, hirtelen nyilalló erős fájdalom hathat valahogyan a babára, ugye nem árthatott? Bővebben lent.

14 hetes kismama vagyok. Két napja meg vagyok fázva, és fújom az orrom folyamatosan, de már jobban vagyok, viszont ma reggel felültem törökülésbe, elkezdtem fújni az orrom erősen, és olyan szintű görcs, fájdalom nyilallt az alhasamba, hogy visszaestem a párnára, és mozdulni sem tudtam, csak fogtam a hasam. Valami zuborgó hang kísérte, mint mikor a beleid zuborognak. Pár mp alatt elmúlt, és nem jött vissza azóta. Tudom, hogy természetes, hogy húzódik a has az orrfújástól, meg az is, hogy bizonyos mozdulatokra itt-ott nyilall, de nagyon megijedtem, mert ez tényleg eléggé fájt. Azóta is ezen kattogok, és félek kissé. Olyan jó lenne már érezni a mozgásokat, mert akkor tudnám, hogy minden oké!!! Volt valakinek ilyen esetleg? Nagyon köszönöm, ha írtok!

Legjobb válasz: Teljesen természetes, amit éreztél, tud fájni rendesen az ilyesmi, ha rossz szögben csinálod. Engem is kifektetett már párszor. Köhögésnél, tüsszentésnél is elõ fog jönni. Javaslom, hogy ha ilyesmit teszel, akkor hajolj picit elõre, ha fekvésben teszed, húzd fel a lábaid! Nekem ezek segítettek :) Nyugodj meg, a világon semmi baja a babának! :) 29hkm

Teljesen természetes, amit éreztél, tud fájni rendesen az ilyesmi, ha rossz szögben csinálod. Engem is kifektetett már párszor. Köhögésnél, tüsszentésnél is elõ fog jönni. Javaslom, hogy ha ilyesmit teszel, akkor hajolj picit elõre, ha fekvésben teszed, húzd fel a lábaid! Nekem ezek segítettek :) Nyugodj meg, a világon semmi baja a babának! :) 29hkm
Ez még gyakran elöfog fordulni, nem a babának fájt hanem neked az izmok, inak... legyen otthon magnézium és ha sokszor elöfordul kezd el szedni. Magnézium ezeket megszünteti vagy csillapítja, túladagolni nem lehet. Amikor elkezded érezni sem lesz jobb, akkor meg ha pár órát nem érzed tiszta dilibe leszel. Föleg egy ilyen görcs után lehet órákig nem érzed mert alszik és tiszta ideg leszel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtok, Lányok, komolyan megnyugtattok...milyen fura az ember.....:) És a tanácsokat is köszönöm szépen! Persze, magnéziumot folyamatosan szedek. Azért még várom, hogy írjatok!
Ne aggódj, semmi gond nem lesz! Én is sokat tüsszögtem babavárás alatt, mindig nagyon fájt, fõleg, ha hirtelen jött a tüsszentés, de semmi gond nem lett soha.Ráadásul nekem az egész terhesség alatt nagyon erõs görcseim voltak a magnézium ellenére is, a 16.héten pedig annyira begörcsölt az alhasam, hogy kapkodva vettem a levegõt és sírtam, de akkor sem volt semmi gond, a baba gyönyörû, egészséges lett, és nagyon gyorsan megszületett:) Boldog babavárást!Pihenj, amikor lehet, szedj magnéziumot, vigyázz magatokra és ne aggódj feleslegesen!
Ha tudnád velem hányszor elõfordult :) Egy idõ után már automatikusan köhögés, tüsszentés elõtt összegörnyed az ember, de volt olyan, hogy elfeledkeztem errõl és mérges voltam, hogy már megint kicsesztem magammal :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek a megnyugtatást! Tudom, hogy ezek a dolgok bizonyos pozíciókban fájnak, én is átéltem már néhányszor a belenyilallást, csak ez most másnak tûnt, nagyon-nagyon fájt, megmozdulni sem tudtam tõle, és eltartott azért néhány mp-ig, nemcsak az a belenyilalló érzés. Ezért ijedtem meg. De ha tényleg ilyen durva volt Nektek is, és ez természetes, akkor megnyugszom. Nektek is szép babavárást, ill. babázást, kinek mi van éppen soron!:) Ha valaki még ír, nagyon szívesen veszem, és köszönöm!
Szia, ha jól emlékszem nekem is volt ilyen orrfújásnál s én is aggódtam. egyébként szerintem kb 2 hét és érezni fogod a mozgását :-) Én legalábbis a 16. héten éreztem elõször :-) Kellemes babavárást !

Tegnap úgy alakult, hogy egész nap a szabadban kellett lennem. Bár amikor tudtam az árnyékba voltam, és a pocim is takarva volt. De árthatott a babámnak a napfény vagy a felmelegedett testem?

A karom és az arcom elég piros lett, de sajnos az én b?röm így reagál a napfényre, rögtön pirosodik. De a törzsem, mellt?l térdig árnyékban volt és a pocimat sem érte közvetlen a napfény. Ugye nem ártott neki?

Legjobb válasz: Nyugodj meg,nem artottal a babadnak.En allapotosan meg strandon is voltam,nem art egy kis napfeny :)

Nyugodj meg, nem artottal a babadnak.En allapotosan meg strandon is voltam, nem art egy kis napfeny :)

Tegnap pozitívat teszteltem. Számításaim szerint 5 hetes és 5 napos terhes vagyok. Sajnos dohányoztam tegnapig, bár az utolsó egy hétben már csak napi pár szálat.16-án voltam tüdőszűrésen is. Árthatott a cigi és a tüdőszűrés a babának?

Tegnap este szurkáló fájdalmat éreztem az alhasamban. Ma megint érzem, f?leg a bal oldalon. Mi lehet a baj? Jöv? héten megyek dokihoz, de annyira félek hogy a cigivel ártottam a babának. Attól is rettegek, hogy vajon jó helyen tapadt e meg. A szurkálás lehet méhen kívüli terhesség jele?

Legjobb válasz: Én pozitív tesztnél tettem le a cigit, és a babának semmi baja, már két éves nagyfiú:) Nyugi, a terhesség elején a sejtek korlátlan regenerációra képesek, nem lesz baj.

Én pozitív tesztnél tettem le a cigit, és a babának semmi baja, már két éves nagyfiú:) Nyugi, a terhesség elején a sejtek korlátlan regenerációra képesek, nem lesz baj.
Nyugi, van aki végig dohányzik, és kutya baja a gyerekének. Ne gyújts rá többet és nyugodj meg!
A tüdõszûrés elõtt nem kellett nyilatkozni arról, hogy biztosan nem vagy terhes? Nekem minden évben alá kellett írnom egy papírt. Nem tudom mekkora lehet a kockázat, én pont emiatt pont a menstruációkor mentem.
Utolsó vagyok...jah és mellkas rtg-n voltam én is pont a hír elõtt..
Ahogy kimondta a dokim, hogy 5 és fél hetes petezsákot lát, eldobtam a cigit. Kérdeztem mennyit árthattam eddig, azt mondta, ne aggódjak...most 29. hetes vagyok, nagyon várom már a kis jövevényt. Remélem sosem szokok vissza, de néha álmodok vele. Sõt Zinnatot is ettem betegség miatt, valamint kínzó migrénem volt, doki szerint ilyenkor még nem voltam rá közveszélyes!:) )) Remélem és tudom, hogy minden rendben lesz!
Nekem jobb oldalt szurt, sot nyilallt. Rohantunk is az ugyeletre, de nem volt semmi baj. :) Holnap leszunk 30 hetesek :)
Igen, normális a szurkálás :) 16 hetes km
Amikor a kisfiammal terhes lettem, dohányoztam, de amint pozi lett a teszt letettem. Egészséges, lassan két éves kisfiú. Most pár hónapja esténként, mikor elalszik akkor apával el szívok 1-2 szál cigit. Tudom nem kellene, mert terezzük a kistesót.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek a gyors válaszokat! A dohányzást kerülni fogom! A szurkálás ezek szerint normális tünet ebben a szakaszban?
6 hetes korig az embriónak õssejtjei vannak, amik képesek maguktól regenerálódni. A lényeg, hogy NEM ártottál neki. A cigi akkor különösen veszélyes a magzatra, amikor a méhlepény veszi át a táplálást a szikhólyag helyett. Ezekbõl a magzatokból lesznek sajnos az asztmára, légúti betegségre hajlamos, kis súllyal születõ újszülöttek. Innentõl kezdve NE dohányozz és a passzív dohányzást is kerüld!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Utolsó: nem kérdeztek semmit, bár ki volt írva. Mivel nem tudtam hogy terhes vagyok, így hiába olvastam el :( Remélem nem lesz problema.

5 hetes kismama vagyok. Antidepresszáns és nyugtató nem árthatott a babának?

Cipralexet és frontint szedtem.

Legjobb válasz: dúrva leszek de õszinte: ha ártott neki,nem marad meg. ha megmarad,akkor nem.

dúrva leszek de õszinte: ha ártott neki, nem marad meg. ha megmarad, akkor nem.
16:40-nek Ezért szól arról az oldal, hogy a konkrét kérdésre válaszolj és NE ÍTÉLKEZZ!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy a körülményeket és a miérteket is le kell írnom. Köszönöm a válaszokat! Többsége sokat segített!
ezt nem irtad igy nem tudtuk részvétem !!!!!
kárt okozhatott neki!!! sajnos irány a doki s el kell dönteni mi legyen legközelebb legyél elövigyázatosabb!
Szerintem nem ártott, bár errõl a nõgyógyászodat kérdezd meg. Én csak azt nem értem hogy aki babát tervez mi a szarnak szed ilyeneket.....
Szia! Én frontint szedtem az elsõ pár hétben, mert nem tudtam, hogy babát várok. A babuka rendben fejlõdik, minden vizsgálata remek lett, és a méhszájam állapota miatt néha most is be kell vennem egy fél frontint. Az elsõ pár hétben még nincs közvetlen kapcsolata az embriónak az anyai szervezettel, de persze sajnos árthatott is neki, ezt így nem lehet megmondani 100%-ra. Próbálj meg nem idegeskedni, mert azzal nem segítesz. Koncentrálj arra, hogy egészséges lesz, mert a negatív gondolatokkal negatív dolgokat vonzol be. De egyébként tényleg csúnyán hangzik, de így van, ahogy az elõttem válaszolók írták, ha ártott neki, akkor nem marad meg. De nem szabad erre gondolni! Kitartást! 29hkm
Nagyon sajnálom ami a kisfiaddal történt. Én a terhesség 6.hetétõl szedtem antdepresszánst stimulotont és 0.25 ös frontinból napi eggyet pánikbetegség miatt. Muszály volt szednem, mert nagyon rosszul voltam.Persze Pszciháter írta fel.A terhesség vége felé kb. a 30.héttõl fokozatosan kellet abbahagynom. Egészséges kislányom van már 1 éves.Ne agódj nem lessz baj!
Kedves Kérdezõ! Sajnos nekem is volt idõszakom, hogy Cipralexet szedtem. S nekem azt mondta, a pszichiáter, hogy ez az a gyógyszer amit terhesség alatt is nyugodtan lehet szedni. (Persze én leszoktam róla, nem fogok drogos gyereket világra hozni, ha egyszer megadatik. Sõt szerintem maga az orvos egy barom.De hát egyszerûbb velem a gyógyszert etetni, mint + 10-15 pertcet rámfordítani.. De hát erre is rá kellett jöjjek...) De az én privát hozzáállásomtól és véleményemtõl eltekintve, ha ilyet mondott akkor így hogy már nem is szeded, s ilyen kora babás vagy még BIZTOS nem károsította a picit. (Elvileg a cipralex terhesség alatt szedhetõ papírforma szerint, csak még nincsenek egészséges felnõtt emberek, akiknek az édesanyjuk ilyen szereket szedett volna a várandóssága alatt. )Remélem egy picit megnyugtatott a válaszom. :) Nagyon sok boldogságot hozzá!
Teljesen együtt érzek veled. Nekem a 23. héten kellett néhány hónapja megszülnöm a babámat. Xanax és a cipralex ugyanaz mint neked most lettem én is terhes azonnal abbahagytam mindkettõt, a dokim azt mondta semmi gond nem lehet belõle az elsõ hónapban NINCS biokémiai kapcsolat a babával! Genetikus is ezt mondja! Nyugi minden rendben lesz mindegyikünknél! Ha van kedved beszélgetni írj privibe:-)
Én is szedtem anno. Egyik sem árt ha most abbahagytam, de a pszichiáterrel beszéld meg mi legyen ezek után. Én mikor abbahagytam ezt a gyógyszert azt doki utasítása szerint, mivel fokozatosan kell az ilyet abbahagyni, mert súlyosbodhat a betegséged/állapotod. Boldog , lelkileg stabil babavárást kívánok neked! 28hkm
Nagyon szépen köszönöm, igyekszünk :) Drága Kedves Kérdezõ, borzasztóan sajnálom ami Veled történt, hogy át kellett élned egy ilyen mérhetetlenül nagy fájdalmat. Most próbálj csakis a jóra gondolni! Pihenj nagyon sokat iszogass teát, próbálj pihenni. Szerintem nem ártottál vele, mivel még nem közvetlen a kapcsolat közöttetek, ezért erre gondolj te is, és konzultálj a dokival, hogy különösen figyeljenek oda a babócádra! Nagyon nagyon sok erõt és kitartást kívánok Neked!!!
Érdekes... de Õk biztos tudják miért írták fel. Jó egészséget! 28+5hkm
Ja értem, ha ennyire "necces" volt a helyzet, akkor igen. Nyugodt napokat neked, és pihenj sokat, tartsd bent azt a picit még egy darabig! :) )
A kérdező hozzászólása: Hogy mi a szarnak szedek ilyeneket? Nos, ha az elmúlt hónapokban átélted volna ugyanazt a tragédiát mint én, akkor lehet most nem lettél volna vulgáris. Ha sûrûn jársz ezen az oldalon, akkor olvashattál, arról az anyukáról aki 17 hónapos fiát vesztette el márciusban.....
Off: Nyugtató, de mivel a 26.héten beindult a szülés, így napi 6-9 magnéziumot, 3 cordaflexet és két naponta egy fél frontint kell szednem, a görcsökre. Mivel erõs menstruációs görcseim vannak minden nap, mert kinyílt a méhszáj.
(Frontint? A méhszájadra? Pipolphent szoktunk rá adni...)
Kedves MayC! A méhszájad állapota miatt kell szedned? Ez nem nyugtató?
Teljesen így igaz.
Ha segít: én teherbe esésem elõtt közvetlenül Xanax-ot (ld. Frontin) szedtem elég hosszú ideje, ahogy + lett a teszt, azonnal abbahagytam. Gyönyörû, egészséges fiam született, de végig paráztam, hiába nyugtatott az orvos. Megértelek, és nagyon drukkolok Neked! Ebben az esetben a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, vagyis amiit az elsõ válaszoló írt. Minden jót Nektek, nem lesz semmi baj!

Ez árthatott a babának?

Éjszaka arra ébredtem, hogy a paplan alatt izzadtam, f?ttem, és szinte t?zforró volt a testem, a hasam. Remélem ett?l nem lesz baja. 10 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Semmi baja nem lesz nyugi! :) Jó babavárást!:)

Szia! Semmi baja nem lesz nyugi! :) Jó babavárást!:)
ettõl biztosan nem talán arra figyelj hogy éjjel is igyál eleget ne száradj ki. ha zavar kelj fel spriccelj egy kis vizet a mellkasodra pocakodra. amig nem párolog el kellemes érzés lesz. elméletileg nem lehet baja. a tartós láztól kell csak óvakodni koraterhesen de nyilván nem ment fel a testhõmérsékleted 39C-ra... nyugi ne aggódj hütsd magad éjjel is !
semmi baja nem lesz. a hasadban akkor is 37 fok van (ha csak nem voltál lázas) ha kint 40 fok van a hasadban mindig 37. pont kollégám mondta egy agy höségben hogy milyen jó a babámnak mert ö még nem izzad (hasamban) neki állandó 37 fok van. Az izzadás valószínü a hormonok miatt is van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!