Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha túl (7 db)

Hosszabb ideje sokat idegeskedem. A terhességem 20. hetében járok és fájni is szokott a hasam ha túl ingerült vagyok, a baba is sokat mocorog ilyenkor. Mennyiben árthat neki az én rossz kedélyem, idegállapotom?

Legjobb válasz: A baba érzi, hogy anyának nem jó. Amiben árthat a sok idegesség az a korai összehúzódások és koraszülés lehet. Ezért érdemes Magne B6-ot szedni. Nekem is kijutott a stresszbõl ezalatt a várandósságom alatt ezért lettek is összehúzódásaim. Az orvos mondta a magnéziumot, meg a nyugalmat.

A baba érzi, hogy anyának nem jó. Amiben árthat a sok idegesség az a korai összehúzódások és koraszülés lehet. Ezért érdemes Magne B6-ot szedni. Nekem is kijutott a stresszbõl ezalatt a várandósságom alatt ezért lettek is összehúzódásaim. Az orvos mondta a magnéziumot, meg a nyugalmat.

Ha túl sok szerelmes filmet, sorozatot nézek, az árthat a későbbi kapcsolatomnak?

Még sosem volt barátom, jelenleg amint hazaérek, egész délután és este romantikus filmeket, sorozatokat nézek, főleg koreait. :) Szerintetek megárthat? Ezekben nincsenek durva részek, szexjelenetek, inkább aranyos, vicces, néha sírós jelenetek. L

Legjobb válasz: addig jó amíg egy pasinak nem kiabálsz úgy hogy: huan nigel ne hagyj el!!! xd

Hát szerintem olyan szinten árthat, hogy nem lesz minek ártania. Ott maradsz, ahol voltál.
addig jó amíg egy pasinak nem kiabálsz úgy hogy: huan nigel ne hagyj el!!! xd
Ha én Stallone meg van Damme filmeket néznék egyfolytában, attól még nem akarnék a helikopterbõl kiugrani véres atlétatrikóban gépkarabéllyal a kezemben, csak az ízlésem lenne szegényes. Ha te sem próbálod utánozni a távol-keleti sorozatszereplõket, akkor csak az ízléseddel van gond, mással nem.
Az amit a szìv diktál az olyan jó :3 te is nézed?
Árt. A nõkbe berögzül egy valótlan kép a kapcsolatokról (nincs szaros pelenka, nincsenek szürke hétköznapok) és erre lesz igényük. Pont annyira ártalmas mint a pornó, boldogtalanná tesz titeket.
inkább nézhetnél zombi filmeket
A kérdező hozzászólása: Az ízlés egyike azon dolgoknak, amiket nem szép dolog kritizálni! Én ezt szeretem, most én is mondhatnám, hogy 'Fúúúúj, Stallone', mert nem szeretem az ilyen filmeket, de! Nem teszem! Amúgy én is szoktam néha Barbie-filmeket nézni. :D
Nekem ártana. Pasizz be inkább.
Amíg nem pornót nézel addig nem árt meg :)
Nem hinném, én is sokat néztem/nézek :D Barbie-t és Disney-t se hanyagolom még most sem, pedig 25 vagyok már, és nemsokára feleség leszek. Sõt mi több, a võlegényem is nézi néha ezeket a meséket velem, önszántából...
Miért is árthatna a filmekben sohasem az igazat mondják/mutatják viszont nagyon jól fel hívják a figyelmünket arra, hogy mire kell oda figyelnünk és ez nem árthat meg szerintem csak tanulsz belõlük :) .
Ha sok szappanoperát nézel elfelejted használni a szappant, ha nem használsz szappant csak a szappanopera marad! Ez bizony egy ördögi kör, nehéz a kitörés, de nem lehetetlen. Használj tusfürdõt!

Árthat a babának, ha túl sűrűn ultrahangoznak?

, a múlt héten voltam ultrahangon, de elkezdtem görcsölni, és az orvos egyb?l ultrahangot akar csinálni.... Ez már a harmadik lenne!Ennek lehet negatív hatása?

Legjobb válasz: Szia! Ha ártana, akkor nem csinálná az orvos. Neki sem érdeke hogy beteg baba szülessen. Nem árt neki, ne aggódj. Sok sikert a babához

Szia! Ha ártana, akkor nem csinálná az orvos. Neki sem érdeke hogy beteg baba szülessen. Nem árt neki, ne aggódj. Sok sikert a babához
Szia! Nem árt neki, csak olyan mintha egy vonat robogna el a feje felett. Én csak a kötelezõ 4-re megyek emiatt. Én is aggódós vagyok, de a saját nyugalmam miatt nem kínzom szegénykét. Üdv
Egyáltalán nem árt, sõt, még az sem ártana, ha minden nap ultrahangoznának. Ugyanis az ultrahang rezgéssel "méri fel" a baba helyzetét, és azon az elven mûködik, hogy milyen sebességgel ér vissza a jel a készülékbe. Tehát semmiféle káros anyagot nem tartalmaz, mint például a röntgensugár vagy hasonlók. Ne aggódj: ettõl sem neked, sem a babának semmi bajotok nem lehet.
A következõ cikk alapján jobb, ha nem visszük túlzásba az ultrahangot. http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=26&alrovat=30&cikkid=..
szia, nyugodtan lecserélheted én is megtenném
Szi! Én is pont így váltottam, de az Elevit mellé szedj jódot, mert az nincs benne! (Nekem az orvosom ajánlotta.)
Nekem is megfordult a fejemben, de úgy döntöttem nem cserélem. A legelején szedtem még elevitet, nagyon nem voltam vele megelégedve, ezért inkább nem. Maradt itthon gravidám, az sem volt a legtökéletesebb, de akkor már inkább az, mint az elevit. Így néha azt veszek be omega kapszulával együtt. De persze tényleg drága, ha úgy érzed jó lesz az elevit, akkor nyugodtan lecserélheted. Azért a vitaminok arányait én megnézném. (mármint mennyiben különbözik)
Nekem az orvosom mondta hogy ne az elevitet szedjem mert nem igazán jo!!Én a hipp bébi terhes vitaminját iszom!!Szerintem nagyon jo és egészséges is mert nem tartalmaz tartositó szert meg egyébb szinezékekket csak maga a gyümöl és a zöldségekket!!!Ezért hütöbe is kell tartani!!!Nekem bevált!!

Árthat a babának a kamilla tea, ha túl sokáig kapja? Én úgy tudom, hogy csak kúraszerűen lehet alkalmazni. Hogy is van ez?

Mivel nehezen kakil a doktorn? azt mondta, hogy készítsek neki jó er?s kamilla teát! Na de minden nap?

Legjobb válasz: sziasztok a 3dik vagyok..arról még nem hallottatok,hogy a filteres teák a legrosszabb minõségû teák?abba beledarálják még a szárat is és a levelet is..miért nem tiszta kamilla virágzatból forrztok,gyógyszertáriból??Egyrészt az orvos felírja és fillérekért lehet kiváltani ,másrészt ez bevizsgált és le lehet ezt is szûrni szépen.Nekem nem volt sosem baja a babámnak tõle,sztem nemhiába adják így.Én még magamnak sem veszek filteres teát az a leg gagyibb...

sziasztok a 3dik vagyok..arról még nem hallottatok, hogy a filteres teák a legrosszabb minõségû teák?abba beledarálják még a szárat is és a levelet is..miért nem tiszta kamilla virágzatból forrztok, gyógyszertáriból??Egyrészt az orvos felírja és fillérekért lehet kiváltani , másrészt ez bevizsgált és le lehet ezt is szûrni szépen.Nekem nem volt sosem baja a babámnak tõle, sztem nemhiába adják így.Én még magamnak sem veszek filteres teát az a leg gagyibb...
a kamilla tea minden nap csak azt igya az nem jo mert allergiat okoz.es ha csinalsz neki ne legyen olyan eros sem csak ahogy irja a dobozan sott en meg egy kicst gyengebbre csinalom neki .9 hos kislany anyuja.
én minden nap adom, nem is tudtam hogy gond lehet belõle, eddig semmi probléma nem volt. most 4 hós
az , hogy allergizálhat már mindenre rámondják-ha megfigyeled.Ha egészséges babád van semmi baja nem lesz tõle.Mivel virág igen allergizálhat de nem jellemzõ!Õsi gyógynövény így segíthet sok mindenen.Viszont minden nap nem jó azt adni neki!!Hozzá szokik és az sem fog használni nem beszélve arról, hogy a kamilla szárít.Próbáld meg megkeresni mi lehet az oka, hogy nehezen kakil, elég rostanyagot viszel e be, ha szoptatsz.Én pl ettem a mûzlit "orrvérzésig"mondjuk én szeretem is, meg a gyümit és így mindig tudott naponta többször is kakilni..anyatejes volt, most már kap tápszert is 10hónapos korától de sosem volt baj ezzel sem, mert már mást is eszik így változatosan eszik..lehet , hogy a tápszer nem jó ha tápszeres, próbálgasd mert csak így fog kiderülni.Mindennek meg lehet találni az okát csak sokszor sokáig kell kísérletezni...1éves baba mamája
Na, nem találtam meg, amit kerestem. Egy másik kérdésre válaszolta valaki, hogy a kamilla lemossa a bélbolyhokat, ...stb. Én a védõnõtõl és a gyerekorvostól is azt az infót kaptam, hogy nem adható napi rendszerességgel a kamilla, mivel gyógyszernek minõsül. Ennek okán nem mertem minden nap adni. Persze errõl (is) megoszlanak a vélemények. Amíg szorulása volt a lányomnak, felváltva adtam Laevolac szirupot, glicerines kúpot, kamillát pici cukorral. 1-1 nap szünetet is tartottam. Végül tápszert váltottunk, és az új táp "meghozta" a kakit. Csak úgy iszogatni nem is akartam adni. Sosem lehet tudni. Meg azt sem, hogy mi kerül a kamilla mellé a filterbe (igaz, a kenyérlisztbe is belekakil az egér, meg a párizsi is tartalmaz ezt-azt, ... meg minden káros). Nem ragozom tovább, én nem mertem adni csak heti 1-2 alkalommal, míg muszáj volt, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
A lányom 1 éven át itta, minden nap, de én csak 5-8 másodpercre mártottam a filtert a poharába. Semmi gond nem volt vele. Rendesen kiáztatva viszont nem adnám sûrûn.

Árthat az egészségnek a túl sok (10-12 órás) alvás, ha az már hosszú ideje fennáll?

Legjobb válasz: szerintem maga az ok az, ami valami eü-i probléma lehet, azt kellene kezelni, de amúgy 10-12 óra az még szerintem nem kóros, de határeset.

szerintem maga az ok az, ami valami eü-i probléma lehet, azt kellene kezelni, de amúgy 10-12 óra az még szerintem nem kóros, de határeset.
én is annyit alszok mégis állandóan aludék bár én még gyerek vok.
A kérdező hozzászólása: nincs különösebb ok rá. viszont milyen következményei lehetnek? úgy értem, ha határeset, akkor az már nem kimondottan egészséges...
Aludj csak 8 órát, és meglátod, jobb lesz-e. Ugyanis a sok alvás is fárasztó. Szerintem jól esik Neked (eleinte), azt hiszed, kell ennyi és ennyit is alszol. Aztán a túlalvás miatt fáradt leszel és itt kezdõdik az ördögi kör - vagy hasonló.

Nem gond ha az elmúlt napokban nincs étvágyam? Nem túl sokat eszek. Árthat ez a babának, nem hízik kevesebbet? Úgy aggódom emiatt.

Legjobb válasz: nem írtad, mennyi idõs vagy. én is nagyon keveset bírok enni mostanában, de senki sem szólt meg ezért, pedig még egy dekát sem híztam, sõt, fogytam két és fél kilót. Majd megjön az étvágyad, a baba úgyis elveszi, ami neki kell, legfeljebb te leszel fáradtabb. 16 hetes pocis

nem írtad, mennyi idõs vagy. én is nagyon keveset bírok enni mostanában, de senki sem szólt meg ezért, pedig még egy dekát sem híztam, sõt, fogytam két és fél kilót. Majd megjön az étvágyad, a baba úgyis elveszi, ami neki kell, legfeljebb te leszel fáradtabb. 16 hetes pocis
A baba elveszi, ami neki kell, ne aggódj...
A kérdező hozzászólása: 32hetes vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!