Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha nem csak (6 db)

Árthat a szervezetemnek, ha nem csak havi egy, hanem több (mondjuk havi 2) víznapot tartok?

Úgy gondolom, hogy gyorsabb lenne így a fogyás. . .

Legjobb válasz: Nem árt, van a diétának egy másik verziója is, ahol az 5. napra esik a víznap. De azért azt nem ajánlom! Az ember szervezete azt már nem igen bírja(fõleg ilyen hõségben), egyik ismerõsöm is teljesen legyengült azzal a verzióval. De a havi 2 nem árthat meg, de a víznapot próbáld kevésbé meleg napokra tenni, ne hogy rosszul legyél!

Nem árt, van a diétának egy másik verziója is, ahol az 5. napra esik a víznap. De azért azt nem ajánlom! Az ember szervezete azt már nem igen bírja(fõleg ilyen hõségben), egyik ismerõsöm is teljesen legyengült azzal a verzióval. De a havi 2 nem árthat meg, de a víznapot próbáld kevésbé meleg napokra tenni, ne hogy rosszul legyél!
Ártani nem árt, de szerintem bõven elég a havi 1 nap.A gyümölcsnapokkal együtt ragyogó eredményt lehet elérni ha tényleg betartod a diétát.Sok sikert!
Sziasztok! Azért sem jó, ha túl sürün tartasz viznapot, mert akkor lelassitod a szervezeted anyagcseréjét, ami azt fogja eredményezni, hogy ha "ételhez jut" a szervezeted, akkor azt nagyobb mértékben fogja raktározni, mint hasznositani. Ezáltal hizékonyabb leszel. Hidd el!!!! Ebben a fogyókurában is helyén van az aranyszabály: mindent csak mértékkel. -))

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Mandulagyulladásom van! Ha babás lettem árthat a babának? Gyógyszert nem szedek, csak vitaminokat!

Legjobb válasz: Elvileg nem árthatsz! egyél sok természetes vitamint a mesterséges mellé amig beteg vagy.

Elvileg nem árthatsz! egyél sok természetes vitamint a mesterséges mellé amig beteg vagy.

A baba a pocakom jobb oldalán van, nem nagyon mozdul el onnan. Amikor éjszaka az oldalamra próbálok feküdni. Egyik oldal sem jó neki! Csak hanyatt "enged" feküdni! Nem árthat a babának, ha mindig hanyatt fekszem? Hasonló tapasztalat?

Egyébként 30 hetes vagyok, elüls? tapadású a placentám és a babám fejvégi fekvésben van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.

Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.
Szia! Nekem már 11 hónapos a kicsi fiam, de amíg pocaklakó volt neki sem volt mindegy, hogy fekszem. Neki is a hanyatt fekvés, illetve a jobb oldalamon volt a megfelelõ, ha nem így tettem akkor addig mocorgott amíg nem feküdtem a neki megfelelõ pózba. Szerintem, ha rossz lenne neki akkor jelezni. Szép babavárást neked!
Nekem is jobb oldalt foglalt helyet Õfelsége, de én nem tudtam hanyatt feküdni, mert akkor fájt a derekam. Bármelyik oldalt kényelmes volt.
Feküdj úgy ahogy a babának és neked kényelmes! Én is megpróbáltam a jobboldalamon aludni, de mindig hanyatt fekve ébredtem.. A bal oldalon való fekvést azért nem szokták ajánlani, mert a szívedet terhelheti.
Szia! Pont ugyanígy vagyok mint te! Nekem is csak hanyatt nem rugdos, de hajnalban már tolerálja a jobb-vagy a bal oldalt is, vagy akkor alszik õ is el nem tudom.Nekem is fejvégi a drágám, és ha oldalt fekszek mindig egész a gyomorszájamnál rugdos! Boldog Babavárást! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Sokat segítettetek!

10 hónapos babám nem hajlandó a kiságyban aludni napközben, csak a hordozóban ha ringatjuk! Mit tegyek? Hogyan szoktassam át? árthat neki? A kiságyban ájulásig ordít!

Legjobb válasz: Szia, szerintem próbáld meg magad mellé tenni a nagyágyra, a kiságyban nekem se maradt meg, de mellettem elaludt, esetleg szopi közben, ha szopizik. Jobb lenne neki vízszintesen aludni, a kis gerincének mindenképp. Esetleg babakocsi, azt is lehet ringatni, ha más nem megy.

Szia, szerintem próbáld meg magad mellé tenni a nagyágyra, a kiságyban nekem se maradt meg, de mellettem elaludt, esetleg szopi közben, ha szopizik. Jobb lenne neki vízszintesen aludni, a kis gerincének mindenképp. Esetleg babakocsi, azt is lehet ringatni, ha más nem megy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!