Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha néha (3 db)

Árthat a babának, ha néha/ havonta, bizonyos alkalmakkor/ megiszok egy pohár bort?

Legjobb válasz: Ha néha iszol, nem ártasz vele! Tulajdonképpen egészséges is, persze csak bizonyos határokon belül és nem a tablettás, hanem az igazi szõlõt látott bor! Csak nyugodtan! :)

Ha néha iszol, nem ártasz vele! Tulajdonképpen egészséges is, persze csak bizonyos határokon belül és nem a tablettás, hanem az igazi szõlõt látott bor! Csak nyugodtan! :)
En a sort szeretem , azzal mi a helyzet?
Én csak annyit fûzök hozzá, hogy, ha hozzájutsz, vegyél feketeribizli-bort, Isteni az íze, nekem is a nõdoki ajánlotta
Épp az elõbb olvastam utánna. Lehet napi 1 pohár bort is inni. Ennek 0.25% juthat át csak az anyatejbe. Ugyan ez vonatkozik a kávéra is. Abból is lehet napi 1 adagot de gyengét mindenképpen.
Elsõ vagyok. Igen, bizonyos alkoholokat kerülni kell, mint pl a pálinka, meg ilyenek! Pl a vodka vagy a whiskey tényleg árthat. De a bor alkalmankénti ivása, egy-egy kis pohárka még nem árt!
Szia! Igen , kerülni kell az alkalmankénti alkoholfogyazstést, egyet kivéve: az a bor. No persze ebbõl sem üveggel kell meghúzni :) és a vörösbor a nyerõ.Érdemes nem tájjellegût inni , hanem minõségit venni , az jó sokáig is kitart./még a szülésre is lehet vele koccintani:) )) / Hetente-kéthetente 1-1 pohárka megengedett.Jó a vérnyomásra , az érfalakra , vasképzõ, és kis mennyiségben gyógyszer ; jó a gyomornak is! Ha ünnepekor fogadsz el egy-egy pohárkával , azért ügyelj arra , hogy ne erõs pezsgõ vagy úgymond "pacsuli" bor legyen!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.Csak néha iszom pl. szülinap, névnap, amikor összejön a család, de akkor kifejezetten jól esik.Az elõbb viszont olvastam egy olyan szöveget, hogy a terhesség alatt kerüljük még az alkalmankénti alkoholfogyasztást is , mert veszélyes lehet.Úgy látszik nem tértek ki részletesebben erre a témára.
Szia, en kulfoldon elek es itt az orvos kifejezetten ajanlja, h havi 2-3 alkalommal fogyasszanak a kismamak egy kis pohar vorosbort, ha kivanjak. ( hacsak nem vagy veszelyeztett terhes )
Igen-igen, kismamáknak az eseti kis mennyiségû vörösbort kifejezetten ajánlják is!
A vörös bor feszültségoldásra is kiváló, engem mindig totál ellazít:) ! Hetente-kéthetente 1-1 deci kiváló minõségû vörösbor ajánlott! Beszerezheted pl a Bortársaság üzleteiben vagy egyéb borszaküzletekben, ott valóban csak jó minõségû borokat árulnak akár már 2.000, -3.000, - forintért! Viszont felbontás után hûtõben is csak max 2-3 napig áll el, utána már jelentõsen romlik a minõsége, erre azért figyelj!

Árthat-e a babámnak, ha néha többet idegeskedek, mint kellene? 31 hetes kismam vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Bizony nem tesz jót neki!Nem tudom mi miatt idegeskedsz,de ha valaki miatt,kérd meg,hogy hagyjon békén,vagy kerüld el!

Szia!Bizony nem tesz jót neki!Nem tudom mi miatt idegeskedsz, de ha valaki miatt, kérd meg, hogy hagyjon békén, vagy kerüld el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Bizony van olyan személy aki miatt, vizsgaidõszakom is van és még itt van ez az átkozott pénztelenség is.Bár gondolom ez utóbbi mindenkit aggaszt!
azt hittem csak en vagyok csupa ideg!de komolyan!olyan dolgokert aggodok amiert maskor nem.szerintem a hormonjaink dolgoznak!
A kérdező hozzászólása: Szerintem is közrejátszik a terhesség, próbálok uralkodni magamon.Ami általában sikerül is, de néha... .Azért békés és boldog babavárást kívánok mindenkinek!!!!!! :-)

Árthat a babának, ha néha megfeledkezem magamról és kicsit előregörnyedve ülök a gép előtt?

Azért kérdezem, mert ilyenkor érzem, hogy nagyon mocorog és arra gondolok, hogy nyomom, vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Hát biztosan jelzi már ha nem jó neki, ilyenkor változtass a pozíción és minden rendben lesz. Baja nincs, mert védi a magzatvíz, de kevesebb a helye az úszáshoz,forduláshoz, és persze hogy jelzi, hogy "anya ne már, ülj végre rendesen!!" :-)

Hát biztosan jelzi már ha nem jó neki, ilyenkor változtass a pozíción és minden rendben lesz. Baja nincs, mert védi a magzatvíz, de kevesebb a helye az úszáshoz, forduláshoz, és persze hogy jelzi, hogy "anya ne már, ülj végre rendesen!!" :-)
Figyelj a jelzéseire, de ne aggódj, nem ártasz neki. Védve van odabent, nagyon is... Jó babavárást4
Ha meg meg tudsz feledkezni rola, akkor nincs semmi gond :) ) Majd ugyis mocorog, meg rug egy parat, ha valami nem tetszik neki. 37 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!