Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha még (40 db)

Ha gyógyszer mellett esik valaki teherbe, de még nem tud róla s szedi a gyógyszert továbbra is, az árthat a magzatnak?

Legjobb válasz: Nem árthat ez bizonyított tény,olvass utána a google-n! Az oka annyi,hogy a mai fogamzásgátlók nagyon minimális hormont tartalmaznak a régiekhez képest.Ezen felül nem idegi alapon ható tabletta,hanem a nõi hormont emeli meg,ennél fogva nem árt. :) 24l

Nem árthat ez bizonyított tény, olvass utána a google-n! Az oka annyi, hogy a mai fogamzásgátlók nagyon minimális hormont tartalmaznak a régiekhez képest.Ezen felül nem idegi alapon ható tabletta, hanem a nõi hormont emeli meg, ennél fogva nem árt. :) 24l

Ha próbálkozunk a baba összehozásával, árthat a sport? Úgy értem, az első pár hétben, mikor még nem is tudok a létezéséről.

Sajnos nem vagyok egy vékony alkat és ha nem mozgok hamar rakódnak rám a kilók, csak azt nem tudom, hogy a megtermékenyülés után nem okoz-e gondot a sport, az ugrálás, futás, ilyesmi... :(

Legjobb válasz: Nem árthat!

Nem árthat!
Mindent ugyanúgy mint elõtte. Ha eddig soha nem sportoltál ne most kezdd el, illetve kímélõ sportokat mûvelj... úszás, kirándulás, bicikli, különbözõ nem ugrálós tornák. Ha eddig is sportoltál akkor pedig hajrá. Egyáltalán nem árt, rengeteg nõ aki nem tervezi a terhességet sportol. Csak nyugalom és mindent ugyanúgy csinálj mint elõtte. A terhesség nem betegség :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. :) )
Ez engem is érdekelne. Én is aktívan sportolok, ráadásul olyat, amivel nagyon óvatosnak kell lenni. Nem szeretném abbahagyni a próbálkozás miatt, mert ki tudja, lehet, hogy csak egy év múlva jön össze, vagy még több.... Amúgy szerintem lehet mozogni, még jót is tesz a medencei vérkaringésnek, csak nem mindegy, hogy mit és mennyit. Pl. az intenzív ugrálás szerintem árthat. Nagymamám mindig meséli, hogy õ mekkora pocakkal mosóteknõket emelgetett....nyilván az egészséges terhességnak nem nagyon árthat, fõleg ha az anyuka eleve hozzá van szokva. De azért csak óvatosan!
A kérdező hozzászólása: Hát igen engem csak az aggaszt, hogy sok helyen olvasom, hogy a beágyazódásig nyugalom kell (mármint olyan értelemben, hogy ne rázkódjak sokat), de akármit is mozgok, az azért nem épp nyugalom. :) ) És én sem akarom abbahagyni, mert nem tudhatom mikorra jön össze... Ez nagy dilemma. :( De azért abban reménykedem, hogy csomó mindenkinek úgy jönh össze a baba, hogy nem is gondolnak rá és élik a normális mindennapi életüket...akkor a sport sem lehet akadály elvileg.
Azt mondják h amit addig sportoltál az utána is mehet, nem árt, max kicsi ovatosabban.a beágyazódásnál akkor kell a nyugalom ha mondjuk lombikos vagy...
Egyetértek az utolsóval és a saját tapasztalataim is ezt támasztják alá. Mindkét terhességem elõtt heti 1-2-szer jártam step-aerobikra, ami ugye alapvatõen ugrálás. Mikor már volt esélye, hogy terhes vagyok, akkor sem hagytam abba, bár egy kicsit közben lazábban csináltam. Az elsõ babó 2 hónap után jött össze, a második elsõre és semmi problémám nem volt. Persze mikor pozitív lett a tesztem és doki is látott, már nem ugarbugráltam többet. Az elsõnél áttértem a kismama aerobicra, most a másodiknál semmi rendszeres sport. Most nyáron laza bicajozás volt idõnként az 5. hónap végéig, na meg a 2, 5 éves lányommal való játék. mégis kevesebbet hízok.
Mindkét teherbeesésem idején, illetve míg ki nem derült napi 4 km-t futottam.Nem hiszem, hogy árthat, vagyis saját tapasztalatom az, hogy nem okozott gondot.

Árthat a babának, ha már nagyon éhes vagyok, de még legalább 4-5 óráig nem tudok sem enni, sem inni és ezt napi szinten?

Legjobb válasz: 2 es vagyok az ivást nem is figyeltem, igen az nagyobb gond talán mint az "éhezés".

2 es vagyok az ivást nem is figyeltem, igen az nagyobb gond talán mint az "éhezés".
Az evés nem gond, de az ivás miatt lehetnek gondok. Miért nem tudsz enni/inni?
Nem hiszem hogy ártana tekintve hogy pl. éjjel sem eszünk 8-9 órán át úgyhogy nem hiszem hogy ez magát a babát megviselné. Téged annál jobban mert gondolom ha éhséget érzel akkor leeshet a vércukrod, elájulhatsz stb. ami KÖZVETVE már a babának se jó, de miért alakul így hogy 4-5 órán át nem ehetsz? Munka miatt vagy miért?
Ha hullámvasutat játszik a vércukorszinted, az a babára is hatással lesz. Napi szinten pláne. Nincs olyan munkahely, ahol nem lehet inni legalább, ha enni nem is. Narancslé (hozzáadott cukor nélkül) szénhidrátban is megadja ami hiányzik és folyadékban is. 2dl-es, szívószálas. Egy wc-ben is meg tudod inni. Ez nem kifogás.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sokat vagyok egyedül munkában, és nem hagyhatom el a pályámat. (Vendéglátás) Ott viszont nem lehet enni és inni, mert meglátja a vendég. Általában mûszak elején megvan a kajaszünetem és utána max egyszer tudok elmenni mosdóba, de akkor is úgy, hogy siessek vissza.
4es válaszoló!Sajnos én sem tudtam sem enni sem inni a munkahelyemen, volt h mûszak vége elõtt ami 12 órás volt 1 órával mehettem fel a szünetemre, addig pl wcre sem mehettem ki mert kígyózott a sor a pénztáraknál!Pénztárba pedig tilos enni és inni is!Ez van sajnos ilyen világot élünk, ha szólni mertél repültél!Én emiatt is mentem táppénzre 6 hetes koromtól fogva mert nem bírtam ki 11 órát pisilés nélkül!
Én éjszaka mindig korgó gyomorral kelek pisilni de nem eszem mert fáradt vagyok:) Úgyhogy olyankor minimum 8 órán át nem eszem.
Utolsó vagyok.Inni azért iszom.Hozzáteszem világ életemben vendéglátóztam. Dolgoztam puccos szállodában is de inni azért még ott is lehetett:)

Ha 10-11 hetes terhesen elmegyek kb 3 rövidke szolira akkor az árthat a babának? Soha életemben nem voltam még szoliban.

Legjobb válasz: Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?

Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?
Én a nívea önbarnítót használom, attól nem leszek foltos. Mielõtt elkezded használni radírozd le a tested, majd minden este tusolás után testápoló helyett a nívea önbarnítóval kend le magad jó vastagon. Egy hét alatt szupre színed lesz, olcsóbb és egészségesbb mint a szoli.
Én a Johnsons Holiday skin testápolót használtam és szép színem lett már 3 nap után.Próbáld ki, szerintem nem az nem árt.
Barnítós testápolót nyugodtan használhatsz megfelelõ bõrápolás után, és nagyon szép napbarnított színed lesz ha ügyenesen használod. (Dove, Nívea)
A kérdező hozzászólása: Nem most akatom kezdeni, csak kb 3 rövid laklalomra gondoltam, nem egy rendszeres szoliba járásra. 12. héten megyünk egy helyre ahol jó lett volna talán ha van minimális kis szinem és nem vagyok olyan hókadt mint most. Mi lenne, ha barnító krémet használnék? De ha árt, akkor nem érdekel.
Ha eddig soha sem voltál, akkor fõleg növekszik az esélye annak is, hogy leég a bõröd. Mivel ugye nem vagy hozzászokva. És a leégéstõl nagyon kell óvakodni ebben az idõben. Mivel még a terhesség elején vagy, most alakul ki a babának mindene, szerintem ezt a szoláriumot hagyd ki!
Infra szaunába?Nem régen volt szo errõl a tv-ben.Veszélyesebb, mint a normál szauna.Belül kezd el melegiteni, észre sem veszed.Árt a babának, olyan mintha lázas lennél és a lázas állapot, mint tudjuk nem tesz jot.A kérdésre válaszolva, probáld meg csak az arc barnitot, azt is mértékkel.
Szia ha nem voltál még akkor most terhesen ne is menj, az aki elötte is járt, annak is csökkentett ritmusban ajánlják. Ki lehet bírni h nem mész.Ém nagy szolis voltam de a Babóka fontosabb. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Terhesen ne! Valószínû, hogy nem lesz semmi baja a babának, de ne pont terhesen szolizz, ha eddig sem voltál, meg amúgy se! Majd szülés után.
Elvileg nem igazán ajánlják, mert vérbõséget okozhat. Ugyanaz a kerülendõ kategória, mint a forró fürdõ, vagy a szauna.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor marad az önbarnító.
szia szoliban dolgoztam most terhes vagyok, 3 rövidke értem 6 percen, alkalomtól tapasztalatból mondom nem lesz szined. maximum jól megégsz, mivel ha rég voltál 3 percel kell kezdened legalább 3 alkalommal és utánna lehet emelni 6-ra, de nem terhesen, terhesen kis mértékben ajánlott a szolárium ami azt jelenti hogy max havi hat perc, az meg semmi.én azért jöttem el a szolibol mert még a szoli sugarai is ártanak, volt kolléganõm el is vetélt, persze minket egésznap ért valamilyen szintem, én a barnitót is hülyeségnek tartom, mert csunyán kopnak (mindegyik) és a dokinál én szégyelném ezeket a foltokat, és mivel pigmentmodositók vannak benne az sem egészséges, egy kismami fehér bõrrel is szép, ésugyis hideg van már szinte csak az arc látszik én 1 árnyalattal sötétebb alapozót használok alkalmakkor. sok szerencsét.
Az önbarnítós testápolóktól akkor nem leszel foltos, ha elõtte szépen leradírozod a bõröd, akkor gyönyörû egyenletes színed lesz, és a babának se lesz baja. Csak rögtön utána moss alaposan kezet, mert megfogja az ujjközöket. Terhesség alatt legalább olyan fontos, hogy Te jól érezd magad a bõrödben, ezért kényeztesd magad amivel csak tudod, mert utána kevés idõd lesz. Infra szaunába mehetsz nyugodtan pár percre, az is élénkíti a bõrt, és ha jól érzed magad belül, akkor sugárzol kívül is.

Árthat a babának, ha még nem tudtam a létezéséről (4. hét) és mellkasröntgenezésen voltam?

Legjobb válasz: Szerintem olyan pici még, hogy kizárt dolog!!!Az elsõ 20 napig egyébként még gyógyszer sem árt, meg akkor kezdõdik meg az igazi kontaktus a méhünkkel. Persze nyugodtabb lennél, ha nem estél át volna rajta, de szerintem ilyen picikén, még biztosan nem ártottál neki. Pl. biztosan 4 hetes vagy????Az elsõ naptól számolod a terhességed, mert akkor pl. nem is annyi vagy, hanem kevesebb, hiszen nem a menszes elsõ napján esünk teherbe.....jobb esetben. Lehet, hogy csak 3 vagy 2 hetes vagy!!!Akkor meg pláne!!!!!! Boldog babavárást!!!

Szerintem olyan pici még, hogy kizárt dolog!!!Az elsõ 20 napig egyébként még gyógyszer sem árt, meg akkor kezdõdik meg az igazi kontaktus a méhünkkel. Persze nyugodtabb lennél, ha nem estél át volna rajta, de szerintem ilyen picikén, még biztosan nem ártottál neki. Pl. biztosan 4 hetes vagy????Az elsõ naptól számolod a terhességed, mert akkor pl. nem is annyi vagy, hanem kevesebb, hiszen nem a menszes elsõ napján esünk teherbe.....jobb esetben. Lehet, hogy csak 3 vagy 2 hetes vagy!!!Akkor meg pláne!!!!!! Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Még egyszer köszönöm a sok választ!
November 8-án volt egy 5óra hosszás szívkatétrezésem, ott 10perces nem direkt, szórt sugárzásu röntgent csináltak.Más képpen nem lehet megcsinálni a beavatkozást, ólom köppeny se volt rajtam.Rá egy hétre derûlt ki hogy babás vagyok.Ja 3.5évig nem estem teherbe.Azonnal mentem orvoshoz hogy ilyenkor mi a teendõ.Elküldtek genetikai tanácsadásra, ott az mondta a prof. hogy a megtermékenyüléstõl számítva két hét védettség van, a minden vagy semmi törvény alapján.Ha károsodott volna a sejt akkor nem maradt volna meg a terhesség.Így megtartottuk a pici fiúnkat.Tegnap voltunk ultrahangon, meg van mindene.Szerintem nem lehet gond.Akkor az orvosod elküldött volna további vizsgálatra.Üdv-19.hetes kismama
Szia! Én a beágyazódás környéken voltam kéz-láb RT-en.Nekem azt mondták, ha sugárzás érte elmegy.Súlyos fejlõdési rendellenességget vettek észre, de a genetikus szerint a kettõnek nincs köze egymáshoz.Harcolj érte, hogy genetikai UH-ra idõbe eljuss!Ha nem, akkor menj 4D-s UH-ra!Én már bánom, hogy vakon hittem a dokinak, mert a babám 1hónaposan meghalt születés után.
Szia!Én ugyanígy voltam!Nem sikerült a felvétel, így 3-szor megismételték (nyaki rtg).Nem tudtam a picirõl még!A doki megnyugtatott szerencsére!Azt mondta ne is foglalkozzak vele!Megkérdeztem mégegy dokit itt a neten, õ is azt mondta nem probléma!Ja én még mr vizsgálaton is voltam 3 hetesen.Most 21 hetes vagyok és idáig minden rendben, minden eredmény tökéletes.Azokban a napokban viszont aludni sem tudtam szinte, annyira izgultam, hogy mit mondanak a dokik.Beszélj te is az orvosoddal és szerintem megnyugtat!:) Gratulálok!!!:)
Ha artott neki akkor sajnos el fog menni az elso 3 honapban, ha ezt az idot atveszelitek akkor minden oke. Nekem 1 baratnom 4 rontgent csinaltatott a fogarol mert nem tudta hogy babat var, es minden rendben van a terhessegevel. Ne idegeskedj!Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Amikor nekem kellett menni - minden évben kell - megkérdezték, hogy elõfordulhat-e, hogy áldott állapotban vagyok. Ha abban lettem volna, vagy csak a gyanúja is fennállt volna, nem röngeneztek volna meg, azt mondta az asszisztens: "Nagyon kell vigyázni a kicsi terhességre" Remélem, az elsõ két hétben voltál, és nem akkor, amikor a baba már megfogant. Egyébként pedig a sugarak ugyanúgy elérik a megtermékenyült petesejtet, mint a beágyazódott embriót. Sajnos! Konzultálj az orvossal, egyébként szerintem a természet ezt is megoldja maga módján!
Szia Ez teljesen magán vélemény: Amiket írtál, tényleg valszínû, hogy csak két hetes terhes lehettél, szóval akkor még nem is voltál az. Viszont ha annyira nagy baj lett volna, akkor kilökõdik, és nem tud beágyazódni a bébid. Persz tényleg a doki tud megfelelõ és megnyugtató választ adni :) Drukkolok neked, remélem minden rendben lesz. Ja és gondolom nem véletlenül pont most akart jönni a picurkád! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! A vicc az egészben az, hogy a jövõheti meddõséget megszünetetõ célzatú mûtétem miatt kellett a röntgen.
Te nagyon okos utolsó válaszoló! Nõgyógyásztól tudom, hogy a szolárium kis mértékben nem ártalmas, mert a sugarak nem érnek el a magzatig. A kérdezõnek: Szerintem kérdezd meg a dokit, de én azt gondolom, hogy, sokan csinálnak ártalmas dolgot, amíg nem tudnak a babáról és mégis egészségesen születik. 21 hetes kismami
Az egyik ismerösöm kb. 5-6 hetes lehetett, és elment szoliba és már attol elment neki, mert az egy sugár. De lehet az is hogy neked semmi bajod sem lesz kérdezd meg az orvosod
Egy hete voltam fogorvosnál, aki röntgent kért. Egyetlen kikötés volt, ha terhes lennék, nem lehetne röntgenezni. Szóval sajnos árthat a babának.
Valószinüleg igen. Mindenképpen beszéljéll az orvosoddal sürgösen. Volt olyan ismerösöm aki még nem is tudta hogy terhes , elment röntgenre, utánna mire rájött, elkellett venni sajnos a babát.
A röntgen sugarak veszélyesek ilyenkor, ezért nem ajánlják, de megnyugtató választ orvos fog tudni adni neked.
ÉN IS UGY TUDOM HOGY SAJNOS TÉNYLEG ÁRT. DE LEGJOBB LENNE HA MEGKÉRDEZNÉD AZ ORVOST. NEKEM AZ EGYIK ORVOS AZT MONDTA, HOGY AZ ELSÕ 7-8 HÉTBEN NEM SZABAD ORVOSSÁGOT SEM SZEDNI HA MEGVAGYOK FÁZVA.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menses elsõ napjától számolva 4. hét kb.
Sajnos igen! Vagy elmegy a baba mert baja lett, vagy folytatódik egészségesen a terhességed.
Szia! Én úgy tudom, hogy a röntgensugár kromoszómatörést okozhat, és nem minden esetben megy el a beteg baba.Hiszen születnek sajnos elég magas számban beteg gyerekek.A genetikai vérvétel biztosan kimutatja ha baj van. Talán nem okozott semmi károsodást, minden jót neked.

Az árthat a kocsinak ha mondjuk 10órán keresztül egy helybe járatom a motorját mert pl dugóban állok az autópályán (és ha még megy a klíma meg a lámpák meg ilyen terhelések)?

Legjobb válasz: Már hogyan ártana neki rendeltetés szerûen? Egyszerûen csak használod, ami miatt hamarabb öregednek az alkatrészek. Ez így van jól kitalálva.

Már hogyan ártana neki rendeltetés szerûen? Egyszerûen csak használod, ami miatt hamarabb öregednek az alkatrészek. Ez így van jól kitalálva.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is ilyenekre gondoltam, most h jön a meleg idõ kezd aktuális lenni a dolog.. bár mostanába nincsenek olyan nagy dugók mint tavaly.. Eddig 1x volt h 3 órát kellett állni 1helybe pályán vmi baleset miatt aztán pont akk volt a legmelegebb a nyáron (kb 40 fok).. de a kocsik között lehetett 60 is és nem lett ilyen baj szerencsére. :)
igen
Azért egy turbó dieselnek nem éppen jelent hasznot egy ilyen járatás.Sõt ha utána figyelsz rá, tapasztalni fogod, hogy kékesen füstöl.
A kérdező hozzászólása: Elõre nem tudni mennyi lesz de ha már 5 percnél hosszabbnak tûnik akkor le szoktam állítani, persze csak ha nincs szükség a klímára, világításra, fûtésre v ilyenekre.. Mert azért ablakot leengedni ilyen helyzetben nemnagyon lehet mert az alap melegre még rájön a többi kocsiból kiáramló meleg, tehát elég elviselhetetlen ilyen idõbe mint ami most is van... Ilyenkor jönne jól 1 hibrid :) (minden mûködik és a motor mégsem jár)
csatlakozom az elõttem szólókhoz nem árt néha leállítani ha mondjuk tudod, hogy 2 órát állni fogsz és a forgalom sem mozdul, inkább tekerd le az ablakot mindkét oldalon ezzel sem terheled a motort, de amúgy jó hogy így állsz hozzá ismerek olyat aki nagy ívben tesz az ilyen dolgokra mondjuk õ néhány év alatt tönkre teszi az autóit.
Egyszer-egyszer kibírja, de nem hinném, hogy 10 órát egy helyben állnál. Ha baleset miatt beáll a pálya, akkor elég szakaszosan üzemeltetni a motort, ha klímára van szükséged. A problémát egyébként inkább a kenés hiánya jelentheti, mivel alapjáraton még nincs olyan nagy olajnyomás, mint amire a motort tervezték.
Két dolgo van igazából amire figyelned kell, mégpedig -A motorhõmérsékletre, mert ugye áll az autó és nem éri menetszél a hûtõt -> a ventillátornak kell egyedül hûteni. -Az akku feszültségre, mert alapjáraton a generátorok hajlamosak gyengébben teljesíteni és így lemerülhet az aksid a fogyasztók miatt. Egyébként az, hogy 10 órán át ketyeg a motor, nem kellene hogy megerõltesse.. Én csak attól félnék, felforralja a vizet a hõségben. Ha túlmelegszik a víz, le kell állítani, a ventillátor vissza fogja hûteni álló motorral a vizet 80°-ra utána be lehet indítani.
A kérdező hozzászólása: És miért? Miben árt?
A kérdező hozzászólása: De miért? :O

Öt hete abortuszom volt. Két hét után együtt voltunk a párommal és azota rendszeresen együtt vagyunk és nem védekezünk. Még mindig nem jött meg. Lehetséges hogy terhes vagyok és ha igen az árthat a babának vagy nekem?

Legjobb válasz: Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.

Komolyan mondom csak gratulálni tudok. Nem elég hogy megöltél egy ártatlan lényt, de tovább folytatod ugyanazt a felelõtlen életmódot. Rengeteg más módja van a gyerek elkerülésének, a magzatelhajtáson (abortusz) kívül. Talán itt lenne az ideje valamelyiket alkalmazni, ha nem akarsz ugyanabba a hiába esni újra meg újra.
Szerintem azért nem védekeznek, mert babát akarnak. Az abortusz a vetélést követõ mûvi befejezést is jelölheti, csak manapság sajnos a mûvi terhességmegszakításhoz kötik. Lehetséges, hogy terhes vagy, persze. De nekem azt mondta a doki, h 3 hónapig el kellene kerülni a teherbeesést, h regenerálódjon a méhed. De egy ismerõsöm nem várta ki, 4 hétre rá terhes maradt és nem lett baja sem neki sem a babának. De azért nem jó kockáztatni.
Hát igen, biztos van oka hogy várni kellene a babavállalással, de nekem is volt egy elhalt terhességem, elvették, és ezt követõ második héten teherbeestem. Gondmentes volt a terhességem, és ki is tudtam hordani a babámat, és most van egy 5 hónapos egészséges kisfiam... :) Remélem tényleg ilyen célból voltál te is abortuszon! Ja, és abortusz és szülés után megsokszorozódik az esélye annak, hogy terhes maradj!

Allergia elleni gyógyszer, ami 2011. 02-ig ál el még jó lehet, illetve árthat e ha lejárt a szavatossága?

Cetirizin Hexal, hatóanyaga cetirizine dihidroklorid.

Legjobb válasz: 2011.02.28-t jelent pontosan a dátum.

2011.02.28-t jelent pontosan a dátum.
Nem árt, hiszen még le sem járt. Fél év múlva sem lesz semmi baja.

Árthat a fogyókárám sikerességének ha fogyókúrán kívül eszek pár almát? Attól még hatásos lesz?

Találtam egy 13 napos fogyókúrát,8-10 kg lehet t?le fogyni,ilyenkor a zsír fog lemenni vagy pedig az izom?Még egy uccsó kérdés ami nem ide tartozik:ma nem ettem semmit,elmentünk valami el?adásra és szédültem,remegett a lábam,olyan rosszul éreztem magam.Lehet hogy ha nem ültet le a n?vérem akkor elájulok?(sokat kellett állni napon).

Legjobb válasz: Ismerem ezt a fogyókúrát: lefogysz ugyan, de utána a szervezeted elkezd raktározni. Azért szédültél és remegtél, mert egész nap nem ettél semmit. Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod. Sportolj!

Ismerem ezt a fogyókúrát: lefogysz ugyan, de utána a szervezeted elkezd raktározni. Azért szédültél és remegtél, mert egész nap nem ettél semmit. Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod. Sportolj!
Inkább spotolj vagy tornázz. Mert így nagyon hamar visszafog jönni a leadott kiló, sõt még több is..:S és nyugodtan egyél sok almát, gyümit mert az alma az fogyaszt! és teltségérzetet is okoz!
Fogyókúrában a heti 1 kiló mínusz (fogyókúrában mindig ZSÍR-t adunk le, nem vizet stb) a standard, ekkor még nem veszt a test az izomtömegbõl. 10-15 kilónál kiürül belõled a víz és a szénhidrát, 1 hét alatt vissza is jön a leadott kiló. Kevés Ch miatt leeshet az inzulinod, "behipózol" ami ájuláshoz vezethet.
Csináltam én is azt a fogyókúrát. hát 8 kg nem ment le, csak 4, és csak 1 kg-ot híztam vissza, bár az is inkább a belekben levõ kaja és víz volt. De utáltam! Nem bírok ilyen sok húst megenni. Inkább a zöldség-gyümölcs, joghurt, kevés felvágott stb... Az elsõ 2-3 napban én is nagyon rosszul éreztem magam. Fájt a fejem, nem tudtam koncentrálni. De ez azért lehetett, mert hirtelen megvontam magamtól az ételt.
A kérdező hozzászólása: de ha tovább csiálom 13 napnál akkor több megy le nem? Meg mindenkinek annyi megy le amennyi feleslege van. Szóval ha beindul a fogyás akkor onnantól már könnyû és megy le.Nem?
A kérdező hozzászólása: akkor nem is érdemes ezt csinálni mert elkezd utána raktározni?
MINDEN ilyen durva fogyókúra után ez lesz, mert kiéhezteted a testedet. Inkább egyél egészséges dolgokat, és sportolj rendszeresen. Lassabban fogsz lefogyni, de nem gyengülsz le, és izmosodsz is.
a bátyám orvos és azt mondja napi 1 2 alma segíti az emésztést fogyóra jó.de csak 1 2 .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!