Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha fekete (2 db)

Árthat a babának, ha fekete teát iszom?

21 hetes vagyok, napi 2-3-4 bögre teát szoktam inni, nem er?set, de többnyire fekete teát vagy gyümölcsíz? fekete teát.

Legjobb válasz: Nem árt, én is megkérdeztem a védõnõt, azt mondta, teát nyugodtan lehet inni.-)

Nem árt, én is megkérdeztem a védõnõt, azt mondta, teát nyugodtan lehet inni.-)
Inkább csökkentsd le a mennyiségét, 2 bögrénél ne legyen több.
A "pickwick gyermektea" nagyon jó, finom és nincs benne koffein! Próbáld ki! A teában csak egyetlen dolog lehet ártalmnas, a koffein, azért nem javasolják terhesség alatt.
Ugyan, ez nem árt. A négy bögre, az végülis egy liter. Egy liter vízbe hány filtert teszel? Ha háromnál nem több, akkor semmi gond nincs vele, a tea koffeintartalma nem azonnal hat, hanem lassan, fokozatosan kerül be a vérkeringésbe, szóval nem okoz gondot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Én is fekete teát iszom, mást nem is birok meginni.
Szerintem leginkább attól függ, milyen a vérnyomásod. Ha ennyire kívánod a fekete teát, akkor gondolom nem magas. Ha nem magas, akkor meg nyugodtan igyál. Nekem alcsony volt, a védõnõ még a kávét is ajánlotta. Amúgy én is iszom mindkettõt, igaz nem 3-4-et, de egyet fixen.

Árthat a babának ha sok fekete teát iszom?

Napi egy litert is néha.Sajnos a vízzel nem vagyok barátságba,megiszom, de sok nem megy,gyümilé meg ahhoz túl drága hogy sokat vegyek,igyak.A vesém miatt sajnos sokat kell innom,meg hát a tejnek is kell.Fájhat a manó hasa t?le?

Legjobb válasz: A hasa talán nem, de koffein van benne. Igyál inkább gyümölcsteát, ha lehet ne filterest, hanem eredeti gyümölcsöset, vagy kamillateát. Néha vegyél alma-vagy szõlõlét, én is iszok néha a tea mellett, én sem kedvelem a vizet annyira, vagyis nem veszi el a szomjam. És lehet szörpöt is inni, amiben nincs tartósító.

A hasa talán nem, de koffein van benne. Igyál inkább gyümölcsteát, ha lehet ne filterest, hanem eredeti gyümölcsöset, vagy kamillateát. Néha vegyél alma-vagy szõlõlét, én is iszok néha a tea mellett, én sem kedvelem a vizet annyira, vagyis nem veszi el a szomjam. És lehet szörpöt is inni, amiben nincs tartósító.
A sok koffein árthat neki.Én gyümölcsteát vettem, de ne téveszd össze a gyümölcs ízû fekete teával.Én mindig megnéztem a dobozt, hogy biztos ne legyen benne f tea és ált. találtam elfogadható áron kaphatót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!