Találatok a következő kifejezésre: Árthat a ha Bioptron (2 db)

Árthat a babának, ha bioptron lámpával világítom a hasam?

Allergiás vagyok a vegyszerekre, és id?nként kijönnek a b?römön pici foltok. Amíg nem voltam terhes, addig is csak ez a lámpa használt, semmilyen krém sem. Voltam már e miatt dokinál, de nem tudnak ellene mit tenni.

Legjobb válasz: Nem. Azok csak a nap hasznos sugaratit tartalmazzák, és nem is hinném, hogy olyan mélyre jutnak, vagy ha igen, akkor is inkább hasznos a babának!

Nem. Azok csak a nap hasznos sugaratit tartalmazzák, és nem is hinném, hogy olyan mélyre jutnak, vagy ha igen, akkor is inkább hasznos a babának!
szia! Nem használhatod a hasadra, és a gerincedre sem.Korai szüléshez vagy vetéléshez vezet, mert kitágítja az ereket.Ha tudok szívesen segítek
Szia! Mi voltunk llyen bioptron lámpás bemutatón, és ott mondták, hogy kismamáknak nem szabad használni, de kérdezd meg a nõgyógyászod. 28 heteske

Árthat a kutyámnak, ha Bioptron lámpázom a fájó vállát?

Legjobb válasz: a kutyának mióta van válla?de nyugottan lámpázd nem árt neki csak jobb lesz! :)

a kutyának mióta van válla?de nyugottan lámpázd nem árt neki csak jobb lesz! :)
Micsoda véletlen! Tegnap voltam a Z..... cég egy ismertetõjén, és többek között a Bioptron lámpa jótékony hatásairól volt szó. Itt hangzott el, hogy ezeket a készülékeket az állatgyógyászatban is sikerrel vetik be, úgyhogy csak használhat a kutyusnak!
Nekünk van ilyen lámpánk, és az öreg kutyánkat, akinek ízületi gyulladása van szoktuk alá fektetni. Vagyis nem. Amikor elalszik, fölé toljuk a lámpát. Napi 10 perc. Esküszöm jobban mozog, segít rajta.
Szuper akkor az öreg kutyusomnál én is fogom használni!! Üdv
A kérdező hozzászólása: Használom a kutyusnál, sztem használ Neki :-) izületes szegénykém. Amúgy a másik kutyi, akirõl a kérdés szólt teljesen jól van. Kapott egy vödör gyógyszert, már operálni akarták a mellsõ lábát (vállát :D), aztán elkezdtük lámpázni, egy hónapra rá kb már nem sántikált és azóta nincs vele gond! Pluszba még a szõr is kinõtt ott, ahol "kikönyökölte" :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!