Találatok a következő kifejezésre: Árt-e a ha én (10 db)

Árt-e a pocaklakónak, ha én szeretem az erőspaprikát?

Mert most teli van a piac ezzel a finom pirosra beérett er?spaprikával, és szinte minden nap eszem. Azt tudom, hogy ha majd szoptatok, akkor nem jó, de mi a helyzet, ha még a pocakban van a baba?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy befolyasolya az hogy csiposet eszel, a gyerek ezert nem utalja meg,sot en egy adasbol hallottam hogy erzi mar az izeket,tehat savanyura fintorog..es felismeri az izeket amikor megszuletik!!(azokat az izeket amit ettel terhesseged soran)Tehat egy kiserlet ezt bizonyitotta.En is imadom a csiposet,eszek is, csak nem kell tulzasba vinni,inkabb egyel tobszor gegy nap belole de egyszerre ne sokat.

Nem hiszem hogy befolyasolya az hogy csiposet eszel, a gyerek ezert nem utalja meg, sot en egy adasbol hallottam hogy erzi mar az izeket, tehat savanyura fintorog..es felismeri az izeket amikor megszuletik!!(azokat az izeket amit ettel terhesseged soran)Tehat egy kiserlet ezt bizonyitotta.En is imadom a csiposet, eszek is, csak nem kell tulzasba vinni, inkabb egyel tobszor gegy nap belole de egyszerre ne sokat.
nem hinném, hogy baja lesz tõle, ha neked jólesik, akkor egyed nyugodtan. No lelkiismeretfurdalás! Nem kell besokalni, de az erõspaprikában pl.: rengeteg a c-vitamin és a megfelelõ alkotorészei erõsítik az immunrendszeretek!
Szia! Sajna én is élek halok az erõsért. Dokim szerint baj nem lesz belõle, biztatott, hogy ha ez esik jól, akkor egyem, de csak mértékkel, mert ugye van közöttük, ami kétszer csíp :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Amióta állapotos vagyok minden kínainál megállok egy szecsuáni csirkéért és mind a ketten makk egészségesek vagyunk :o) 37 hetes kismami
Szió! Szerintem nem árt a babának, én is ettem annak idején. S mitöbb, jobban is kívántam. Sajnos most nem ehetek, mert kislányom 13hetes, de majd a szopi lejárta után bepótolom a lemaradást. Egyél nyugodtan, ha pedig érzel utána vmit (ami ne jó), akkor nem edd!

Ha az én vérnyomásom ingadozik, hol magas hol pedig alacsony az árt e és ha igen hogyan a babámra? 28. hetes vok

Legjobb válasz: nekem is ilyen volt a terhesség végén de semmi bajunk nem lett és egészséges babám született

nekem is ilyen volt a terhesség végén de semmi bajunk nem lett és egészséges babám született
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors és megnyugtató választ

Mi a velemenyetek a Biotorus LT 100-rol? Hasznaltatok-e mar? Ha igen, milyen eredmenyt ertetek el vele? Es milyen aron tudnek en is beszerezni egy ilyet es hol?

Legjobb válasz: Csak jó véleményem van róla, 3 éve használjuk. Nekem személy szerint a visszereimet eltüntette. Nem kellett mûtét. De szinte minden betegségre jó, eredményes. Ha még aktuális meg tudom adni a beszerzési helyet.

Csak jó véleményem van róla, 3 éve használjuk. Nekem személy szerint a visszereimet eltüntette. Nem kellett mûtét. De szinte minden betegségre jó, eredményes. Ha még aktuális meg tudom adni a beszerzési helyet.
Az ORIN gyárnak Ózdon van gyára, vagy lerakata. A készülékeket cseh és szlovák orvosok ajánlják, a gyártmány is ezekbõl az országokból származik. Magyar üzletkötõk is vannak. Mi is igy vettük. Ára: SOK, de talán megéri. Szervezetünk rejtett, de igen-igen érezhetõ problémáira ajánlják. /Miért írom, hogy "rejtett"? Ha valami fáj, vagy rendellenesen mûködik, nem tudni mitõl? - a készülék hatása vagy a szervezetünk gyógyította meg?/


Meddig aludhat rajtam? 2éves lányom délután rajtam alszik, én hanyatt, ő hason rajtm, hogy a fejét, a nyakamhoz az állam alá fúrja. Ez nagyon jó érzés nekem, de most babát tervezünk és nemtudom, ha terhes leszek ez nem árt-e.

mármint rajtam a súly.

Legjobb válasz: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok,árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?

Az én lányom nagyon sok mindent kibírt a pocakomba az akkor 1 éves fiamtól kapott is rendesen, folyamatosan hasba rúgott pelenkázás öltözködés közben. Mára már fél éves iszonyat erõs kislány már feláll stb. Na ezzel csak azt akarom mondani szerintem nyugodtan aludhat rajtad, mire összejön a baba meg megszületik õ már ovis is lesz, meg nem is biztos, hogy igényli a délutáni szunyókálást, vagy ha mégis akkorra már tutira megérti, hogy nem érsz rá a kistesó mellett. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok, árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?
azért mert a 2 éves lányod rédfekszik még nem megy el a baba. nyugi. azért ennyit kibirnak. Van aki nem is tudja hogy terhes mégsincs semmi baja tõle.
Addig sztem nem árt. És utána sem különösebben, ha nem ugrál rajtad. Rajtam is feküdtek pár percig a nagyobbak amikor kismama voltam. Nincs vele gond.
A kérdező hozzászólása: köszi, írtam hogy nem mindig alszunk így.és nagyiéknál is szokott aludni, semmi probléma alszik szépen.csak, ha én ott vagyok, akkor tõlem igényli.de tõlem se mindig.
Annyit fûznék az elõttem szólókhoz, hogy nem a súllyal van inkább a gond, hanem magával a szokással.Ami persze jó érzés mindkettõtöknek, csak épp ha te nem leszel ott, mert vizsgálat vagy egyéb elszólít, akkor mással hogyan alszik?Ha sokáig húzod a változtatást, esetleg féltékenységet szül.Talán mondhatsz valami olyat, hogy csússzon a karodra, hónod alá, mert fáj a melled, vagy megcsípte a darázs a nyakad stb.csak hogy belemenjen a változásba, hiszen értelmes , nagy gyerek már õ.
Itt többen írták, hogy a súly nem lehet gond, hát én nem bírtam még, ha a bugyi is kicsit szorította a hasam, nem hogy bárki ráfeküdjön. De szerintem meg fogja érteni a lányod, fõleg ha már látja, hogy nõ a hasad.
rajtad alszik?? de miért?! nekem kb. 2 hónapos volt a babám, amikor már kínomban a hasamon aludt...de hogy 2 évesen! nagyon kényelmetlen lehet neki, nem pihentetõ alvás ez. arról nem is beszélve, hogy te eközben kénytelen vagy ott feküdni alatta....nem is értem. nekem is 2 éves a kislányom, de én a délután alvása alatt pihenek, meg netezek, õ meg a másik szobában alszik. szóval, nem is értem....
Totálisan egyetértek az utolsó válaszolóval. Errõl tényleg le kellene szoknotok, mert hosszú távon baj lehet belõle, ha jön a pici.
Hát ha nagy lesz a pocakod, már nem is tud majd rajtad feküdni. Nem? Szerintem nem túl szerencsés helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
Kényelmetlen lesz neki is, és neked is, amint elkezd gömbölyödni a hasad. És mivel 2 gyereked lesz, nem fogod tudni sokáig megvalósítani ezt az alvási technikát sem. Mert nem feltétlenül várja ki a kicsi, hogy a nagy kialudja rajtad magát. Itt az ideje valami új póz után nézni. Mondjuk simizd meg, aztán aludjon egymaga. Hidd el, óriási segítség lesz ez a kis dolog is, ha már meglesz a picurotok. :D
A kérdező hozzászólása: nem lehet neki annyira kényelmetlen, ha 1, 5-2órát is így alszik.és közben én is alszok.ez elég pihenés, nem? de a sok kedves válasz után már hiányzott is egy kis negatívkodás.

Ha először én értékelek és negatívot adok egy vevőnek a Teszveszen (több e-mail után sem utalta még a termék árát, van is pár negatívja), akkor utánam ő értékel, amire én már nem tudok reagálni?

Magyarán övé az utolsó szó? Csak félek, hogy akkor mindenféléket írkál.

Legjobb válasz: Hadd írkáljon. Ha úgyis van pár negatív értékelése, kitalálhatod, kinek fognak hinni.

Hadd írkáljon. Ha úgyis van pár negatív értékelése, kitalálhatod, kinek fognak hinni.
Ha õ is negatívot ad neked, akkor arra kapsz lehetõséget, hogy reagálj. Vagyis így a tiéd lesz mindenképpen az utolsó szó:)
Meg tudod válaszolni!!! A negatívot és a semlegeset is meg tudod ha nem jött létre az üzlet!
Ez nem CSAK rajtad múlik, de nagyobb az esélye h nem fog így:)
Nem ezen múlik, bár a féltékeny hisztikkel csak ellököd magadtól, elmegy a kedve tõled és nyitott lesz más kapcsolatra is. Zokszó nélkül viszont nem kell eltûrnöd mindent! Ne hülye lúzer legyél, csak szimplán normális. Jó legyél hozzá, igen, ez jó! Legyél szeretetre méltó, de ez nem mindenkinek ugyanazt jelenti. Ha tudod, hogy a párod mitõl lát annak, akkor könnyebb a dolgod nyilván. Kár ezen idegeskedni egyébként! Ha nem vagy elég jó neki és meg akar csalni, úgyis megteszi! Ha cseszteted, akkor mondjuk hamarabb.

Most szeptembertől ösztöndíjam van 3 hónapig Kanadában Nanaimo-ban (Vancouver Island), és a barátom is kijönne utánam októbertől, és van-e arra lehetőség hogy valami munkát találjon ott kinn decemberig, és ha igen hol lehet utána járni ennek?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.

Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.
Hol lehet utánajárni? A kanadai követségen/konzulátuson. Fel lehet õket hívni és ott megmondják
Akkor fogod látni Kristen Stewartot és Robert Pattinsont meg a Twilight-osokat?:O De, jó neked!:) Amúgy sok sikert !
Majd pont azért megy, hogy õket lássa meg attól, hogy valaki megy valahová, még nem biztos, hogy találkozik velük. Gondolom, hogy a kérdezõ nem 13 éves, szóval nem ilyen dolgok izgatják.
ca. 33%
Most nem tudom fejbõl, mennyi az összeghatár, de az alatt nem vámolnak - és akkor sem, ha nem tûnik nekik olyan értéknek, ami eléri azt az összeghatárt. Ha nem akarod kereskedelmi forgalomba hozni, mert Magadnak veszed, vagy olyan kis tételben, amennyit még adómentesen továbbadhatsz, akkor nem kell elvámoltatni.

1 éve eladtunk egy házat aminek én voltam 3/4 részben a tulajdonosa. Vettünk egy másikat 1/2-1/2 arányban. Ha eladásra kerül visszaállítható e az eredeti állapotot, tehát az eladott ház eladási árának 3/4 része illet engem és a közös vagyon fele?

Ha nem, sokkal rosszabbul járok és még egy panelt se tudok venni, ahova a 2 gyerekkel mehessek. Mindössze 10 millió Ft mit kapni szeretnék és 3 milliót bukhatok ha nem állítható vissza a régi rend.

Legjobb válasz: Pedig nem nagyon állítható vissza. bár,amikor ismerõsömék váltak,akkor a ház nagyobbik részét a nõnek adták,mert vele maradt a 3 gyerek,de ehhez kellett az apa lemondó nyilatkozata is,és hogy beleegyezik a nem fele-fele arányba.Amúgy ha a házasság ideje alatt vettetek autót,akkor az is közös vagyon. 10millióból talán kijön egy kétszonbás panel,amit ugye még be is kell rendezni,esetleg felújítani.(A mi 1,5 szobásunk ,teljesen felújítva 8,5)

Pedig nem nagyon állítható vissza. bár, amikor ismerõsömék váltak, akkor a ház nagyobbik részét a nõnek adták, mert vele maradt a 3 gyerek, de ehhez kellett az apa lemondó nyilatkozata is, és hogy beleegyezik a nem fele-fele arányba.Amúgy ha a házasság ideje alatt vettetek autót, akkor az is közös vagyon. 10millióból talán kijön egy kétszonbás panel, amit ugye még be is kell rendezni, esetleg felújítani.(A mi 1, 5 szobásunk , teljesen felújítva 8, 5)
Itt az a kérdés, hogy a 3/4 részbeni tulajdonjogod az eredeti ingatlanra vonatkozóan mikor és milyen körülmények között keletkezett. Ha az bizonyíthatóan magánvagyoni, akkor esetlegesen (de cseppet sem száz százalékosan) van esély a tulajdonjog módosítására. De ehhez az elõzményeket is tudni kellene.
A kérdező hozzászólása: A nagyszüleim lakását vettem meg még jóval a megismerkedésünk elõtt. Mikor a nagymama is meghalt és tényleg az enyim lett (haszonélvezet volt rajta) eladtuk és vettünk egy kis házat. A hiányzó összeget a férjem vette fel a cégétõl így lett az õvé az 1/4 rész, de tulajdonképpen a kölcsönt is együtt fizettük vissza. Bár õ úgy gondolja, hogy mindíg is õ keresett többet és engem 5 évig eltartott. 5 évig voltam a gyerekekkel otthon és az persze nem számít munkának...... Szerinte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!