Találatok a következő kifejezésre: Árt az egészségének, (32 db)

Árt az egészségének, ha néha tápot, néha pedig házi kosztot kap?

Nem mindig van időm és alapanyagom,hogy főzhessek a kutyámnak.Hetene 2-3szor kap főtt ételt. (A házi koszt alatt azt értem,ami kimondottan neki lett csinálva) Máskor pedig (Acana) tápot kap.Ez így nem árt neki?Vagy jobb,ha nem össze-vissza adom?

Legjobb válasz: Nem árt neki, teljesen jó. Én is szoktam így.

Nem árt neki, teljesen jó. Én is szoktam így.
A kosztra biztos nem panaszkodhat a kutyád!
Persze jó így :) Sokan így csinálják.
Õszintén szólva szerintem nem a legjobb. Vagy csak ez vagy csak az, de a kétféle etetés váltogatása megterhelheti a gyomrát hosszú távon. Én a táp mellett adok neki néha csontot, vagy kis nyers húst de akkor is van egy állandó alap ami a táp.
Én úgy szoktam hogy lefõzök egy nagy adag húsos dolgot neki. Fûszert mellõzni kell.általában dobálok bele neki kis bacon darabokat vagy sonkàt hogy azzal összefõjjön a husi. Egy làbosnyi kaja megvan kb 1000-1200ftbõl mivel akciósan veszem az alapanyagokat. Lesz így egy szaftossabb husis fõtt kaja. Ezt szoktam összekeverni a premium tàpjàval. És vettem még külön vitamint neki amiben van kálciumtól kezdve minden. Drága volt de sok van benne. Mivel premium tàpot keverek a fõtt kajàjához ezért csak egy szem vitamint teszek a kajájàba. A vitamin adagolást az állatorvosunkkal egyeztettem mert azzal is vigyázni kell.
Attól függ mit értesz házi kost alatt. Ha embernek való fûszeres ételmaradékot, akkor én azt nem adnám. Ha külön fõzöl néha neki és azt adod ami ugye nem fûszeres, akkor az jó. Én néha tápot, néha pedig nyers dolgokat adok, pl. nyers nyúl, nyers pulyka, nyers hal, répa, alma, sütõtök, stb.
A kérdező hozzászólása: hoggx késõbb nem lehetek terhes , nehezen eshetek teherbe stb . Ezek igaza? Amúgy kék v piros controvult szedek
A kérdező hozzászólása: Az érettséget h érted , h kifejlödött minden v már elég nõies?:)
A kérdező hozzászólása: nem a menszesz miatt, a bõröm miatt, meg fájt a mellem és azért.
Nem tudom miért szedted, de ha menstruáció rendellenesség miatt, akkor az nagyon durva hiba volt. Orvosi mûhiba!
Azért mert a nõgyógyásznak semmi érdeke téged lebeszélni a fogamzásgátlóról. Sajnos ilyen világot élünk...
Tudja a nõgyógyász. És nem pontosan korhoz(18 év)kell kötni a fogamzásgátló szedését, hanem "érettséghez". Ez azt jelenti, h van aki hormonálisan már 15-16 éves korára érett, míg más 20 évesen sem az.
A kérdező hozzászólása: De ezt a baszott nõgyógyász miért nem tudja mondani? -.-
A kérdező hozzászólása: Ne idegelj már :O:O:O:O Akk tényleg igaz az h árt az egészségemnek:O és igy nem biztos h lehet gyerekem??:O:O
mi bioszon még azt tanultuk hogy 18 éves korig nem lehet szedni mert akkor a méh nem fejlõdik megfelelõen.....
ilyen fiatal korban nagyon veszélyes , keress fel több nõgyógyászt , és majd azok többet mondanak neked , mert õk szakemberek...

Árt az egészségemnek, ha az ételt mikrohullámú sütőben melegítem meg? Mi lehet hosszútávon a következménye?

Legjobb válasz: Senki sem tudja. A villamosmérnökök szerint nem árt. Egyes táplálkozási szakemberek szerint viszont igen. Egyes kutatások a mikrózott bébiételt teszik felelõssé azért, mert mostanában nagyon megnõtt a kisgyerekkori gyomorrákos esetek száma. Kering a neten egy hoax, ami szerint ha a magot mikrózott (majd természetesen lehûtött) vízzel öntözöd, nem kel ki. Még nem próbáltam ki, de tervezem. Én úgy vagyok vele, hogy nem bizonyított, hogy káros, de az ellenkezõje sem bizonyított. Ha lehetõségem van máshol melegíteni, akkor nem használok mikrót. De pl. a munkahelyemen nincs más választásom.

Senki sem tudja. A villamosmérnökök szerint nem árt. Egyes táplálkozási szakemberek szerint viszont igen. Egyes kutatások a mikrózott bébiételt teszik felelõssé azért, mert mostanában nagyon megnõtt a kisgyerekkori gyomorrákos esetek száma. Kering a neten egy hoax, ami szerint ha a magot mikrózott (majd természetesen lehûtött) vízzel öntözöd, nem kel ki. Még nem próbáltam ki, de tervezem. Én úgy vagyok vele, hogy nem bizonyított, hogy káros, de az ellenkezõje sem bizonyított. Ha lehetõségem van máshol melegíteni, akkor nem használok mikrót. De pl. a munkahelyemen nincs más választásom.
Ezt kb 10 perce olvastam. Mikrohullámú sütõ Mikróban alkalmazott sugárzás hatására számos táplálékrész, mint például a tojás fehérje (állati és növényi fehérjék), vagy a glükóz (szõlõcukor, képlete: C6H12O6), természetellenes módon részeikre esnek szét. Az ételek vitális energiatartalma 90%-ról 60%-ra esik vissza. Tejben és a gabonákban új kötések keletkeznek a sugárzás hatására, és ezek kivétel nélkül rákkeltõ tulajdonsággal bírnak. Mikróval kezelt táplálék a vérkép elváltozását okozza. Olyan kezdeti állapot kialakulását okozza, amilyen elváltozásokat, közvetlenül a rákos megbetegedés elõtt állókon lehet megfigyelni. A használót érõ sugárzásból adódó károk többek között az idegkárosodások, a krónikus megbetegedések, vagy szürke hályog. Ezek a gyakran makrózók tünetei. Valamennyi közül a vérrel kevésbé ellátott szervek, így például, a szemek vannak a legtöbb veszélynek kitéve. Ez a technika is több kárt okoz, mint amennyi elõnye van, inkább érdemesebb melegítésre használni gáztûzhelyt, vagy sütõt. Tovább tart, de így lehet, hogy az életed is hosszabb lesz, vagy nem vakulsz meg. Ezt a hotdogon találtam. Itt a teljes cikk. http://www.hotdog.hu/blog/egyember001_blogja
Én úgy tudom, hogy nem árt. Ami ártalmas, ha rosszul zár a mikro és közel állsz (ez a nagyon régi mikróknál fordulhat elõ) ill. ha olyan mûanyag edényben melegítesz, amit nem erre találtak ki, mert abból kioldódhat káros anyag. Szerintem a magok fõzés után sem kelnek ki... bár még én sem próbáltam :)

Ez árt az egészségnek? Lásd. Lent

Ha 12 év körüli gyermek ujjazza magát, feldug ezt azt, az árt az egészségének? Lesz emiatt valami problémája?

Legjobb válasz: 12 éves korban ujjazza magát, az igenis árt. nagyobb korára baromira tág lesz, és csak a saját ujjaitól tud majd elmenni, párjától nem.

12 éves korban ujjazza magát, az igenis árt. nagyobb korára baromira tág lesz, és csak a saját ujjaitól tud majd elmenni, párjától nem.
Miért kellene 12 évesen magadban turkálnod? Kívül is találhatsz olyan alkatrészeket, melyek stimulálásával élvezheted az intim pillanatokat!
Attól függ, mit dugdos fel magának, mert amúgy az ujjazás nem árt senkinek. Nyugi.
nemet is írhattál volna
Jézusom.. mégis mitõl tágulna ki? Semmi baja nem lesz. 12 évesen már szinte mindenki felfedezte a testét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, amúgy lány.

Árt az egészségnek/szépségnek ha valaki sokat sír?

Legjobb válasz: ha egy szomorú film váltotta ki, akkor nem, ha viszont stressz miatt, akkor igen (tudom, egyszerû mondani, de kerüld a stresszes helyzeteket és embereket)

ha egy szomorú film váltotta ki, akkor nem, ha viszont stressz miatt, akkor igen (tudom, egyszerû mondani, de kerüld a stresszes helyzeteket és embereket)
Maga a sírás nem. De mivel a sírást valami kiváltja, ezért azt mondanám hogy igen. Például ha megverik, vagy sír mert nincs pénze élelmiszerre. Olyat aki csak úgy jókedvében bõg még nem láttam, de ha ez a helyzet, akkor nem árt.
A sírás inkább hasznos, mert segít levezetni a feszültséget, amit ha magadba fojtanál, az okozna betegségeket.

A szobagyertya árt az egészségnek?

Sok helyen olvastam,hogy nagyon ártalmas.Ez igaz?

Legjobb válasz: Ez nem igaz!

Ez nem igaz!

Maszturbálás mennyire árt az egészségre ha gyakran csinálja az ember?

Lassan már 40 éves leszek,párkapcsolatban élek.Nem tudom minek nevezzem magam de sex örült vagyok talán,naponta maszturbálok legalább 3-4szer jó pár éve.A párommal max heti 1 alkalommal szexelünk,nem kivánja.A kérdésem,szerintetek ha 3-4szer maszturbálok naponta,az majd kihat az egészségemre???Félek egy sziv infarktustol,köszi előre is a válaszaitok.

Legjobb válasz: Soha, semmikor, semmilyen körülmény közt nem ártalmas. No para! Egészséges! F25

Soha, semmikor, semmilyen körülmény közt nem ártalmas. No para! Egészséges! F25
ennek mi köze az életkorhoz? aki hülye, az 40 évesen is hülye
Hogy 40 évesen valakinek ennyi esze legyen... :D
Elhasználod az agysejtjeidet :DNem érzed úgy mintha butább lennél?
nem szárad ki, gyorsabban termeli ilyenkor egészségügyileg, ízületi kopás a válladban, csuklódban
Csináld csak, Majd akkor lesz gond, ha már magadnak sem kellesz.
Naponta 3-4, akkor pár nap mulva már nem lesz lövésed kiszáradsz.
napi 3-4? Na menj a pi..ba!
40 évesen annak kell infarktustól félnie, aki az egész életét végigfeküdte, mindenféle edzés nélkül és jelentõs túlsúlya van. amúgy meg ennyi idõsen nem vagy öreg. cseréld le a sárkányt egy 20-25 éves többet és örömmel kefélõ pipire.
Mivel orgazmust okoz, ezért nem lehet túl veszélyes. Ha az lenne, kihalt volna az emberi faj, mert mindenki félne tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik jó indulatú válaszokat írtak, a többiek meg "ignore". Kicsit megnyugodtam atttól amit irtatok de talán mégis le kéne csilapodnam, kevesebbszer üzni ezt a "sportot" :)

Nincs valami tanulmány arról, hogy a sok guargumi nem-e árt az egészségnek?

Legjobb válasz: De! A net tele van az ilyen áltudományos hülye írásokkal, hogy mennyire mérgezõ. Te ezeket még nem olvastad? :D :D Viszont semmilyen vizsgálat nincs ami ezt alátámasztaná. Ha a netet nézed akkor minden mérgezõ, csak éppen nincs semmi alapja. http://hu.wikipedia.org/wiki/Guargumi

De! A net tele van az ilyen áltudományos hülye írásokkal, hogy mennyire mérgezõ. Te ezeket még nem olvastad? :D :D Viszont semmilyen vizsgálat nincs ami ezt alátámasztaná. Ha a netet nézed akkor minden mérgezõ, csak éppen nincs semmi alapja. http://hu.wikipedia.org/wiki/Guargumi
Azért azt is vegyük figyelembe, hoga jóbol is megárt a sok. De mennyi az a sok?
A guargumik gyarmatosítani fogják a földet. Nem hallottátok még? Most olvastam az egyik kérdésben. Úgyhogy nem tudom mit keres itt a Bio életmódban a guargumi. :) ))) Nagyon kell röhögjek :) ) guargumi ezen szakadok.

Trappista sajt függő vagyok. Árt az egészségemnek?

Havi 3 kiló elfogy. Ebből 2és felet én eszek meg. 25/N

Legjobb válasz: Az napi kevesebb mint 10 deka. Nem tûnik gondnak.

Az napi kevesebb mint 10 deka. Nem tûnik gondnak.
Ha valami igazán árt, azt kihányod. Az meg nem valószínû, hogy te minden áldott nap képes lennél fél kilót megenni. Az már havi 15 kiló lenne. Ha idõnként rád jön, hát ez van. Mindent meg lehet unni. Egyél mellette mást is, hogy ne legyen túl egyoldalú a táplálkozásod. Szerintem túldramatizálod. Napi 10 dekagramm sajtba nem lehet belebetegedni.
A trappisták már NEM minõségi sajtok, hanem rosszak.
A kérdező hozzászólása: Atya ég :/
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ))))
jól meghízhatsz tõle - de mástól is mértékletesség ! (bagoly mondja ...)
A kérdező hozzászólása: Kinek mi :) de a kérdésem nem ez volt :)
A kérdező hozzászólása: 2500ft-ért veszek 3, 18kilót egészben :) Az nem pénz érte , mert minõségi sajt :) Jót jó helyen :) )
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy túldaramatizálom :) De csak érdeklõdök hogy az egészségre káros hatással van e hosszútávon. Nem mindennap fél kiló hanem ha egy nap fél kiló....az csak egy példa volt. E melett rendesen táplálkozom.
Ez max. a pénztárcádnak árthat.
A kérdező hozzászólása: Nem tûnik gondnak. Mi az a mennyiség ami miatt gond lehet? Nem fogyózom, nem azért kérdem :) A lényeg ha megeszek egy nap egy félkilót az se árt?
Félreértetted. Olvasd el még 1x
A kérdező hozzászólása: Akkor az a 10dkg-ot már jóval túlléptem . Mi lehet a gond??
Attól függ mennyi a napi adagod
Ha fiú akkor meg fõleg.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 12-13 éves korban.
hát én 15 voltam mikor elkezdtem ...és telitalpúval, meg kisebb sarokkal...hát nem tom, esetleg 13-14 de kicsivel kezd nagyon...nem is tom...
árt. fõleg a gerincnek
hogy ne ártana? eldeformálódik a talp, a gerinced tönkremegy, huszonévesen már olyan hátfájós leszel mint az öreg anyókák.
persze, hogy árt
Néha-néha fel lehet venni, ünnepekre buliba, de állandóan inkább ne tedd (max, amit elõttem is írtak, valami telitalpú, párcentis sarokkal, kerek orral fazont nézz ki). Sajnos én elrettentõ példa lettem, mivel kiskorom óta tûsarkú cipõt hordtam, hegyes orral, és szépen kinõtt két nagy bütyök a lábfejemen. A nagyobbik gond, hogy ezt hiába mûtteted meg késõbb, mert sajnos idõvel visszanõ. Nekem szerencsére a gerincemmel nem lett gond, de ez is elég, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Nem állandóan gondoltam, hanem évnyitó, évzáró, színház, ilyesmi.11 centis az sok 14 évesnek?:S
Sok! Maximum 5-öt engednék, abban talán még járni is tud és nem néz ki röhejesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!