Találatok a következő kifejezésre: Árt az a babának (280 db)

Gynazol huvelykrémet irt fel a doki? Nem árt az a babának?

Legjobb válasz: Én nem használtam még ilyet. A doki nem ír fel olyan dolgokat, ami árthat a babának!!! De alapvetõen egyik kúp, se hüvelykrém nem ártalmas a babára nézve! Nyugi!:)

Én nem használtam még ilyet. A doki nem ír fel olyan dolgokat, ami árthat a babának!!! De alapvetõen egyik kúp, se hüvelykrém nem ártalmas a babára nézve! Nyugi!:)
En a 32. héten használtam. Mint gyogyszerész, megesett már, hogy megkérdojeleztem egy kismamának felirt gyogyszert, konzultáltam az orvossal, és kiderult, teljesen tudatában van annak, mit irt fel! Szoval bizz az orvosodban. Ilyenkor amugy is fontosabb kikezelni a fertozést, gyulladást, nehogy komplikáciok legyenek.

Hisztek a homeos bogyókban? Nem árt az a babának? Gondolok itt a terhesség végén és a szülés közbeni szedni valókra.

Legjobb válasz: NA igen, kiegészítve azzal, hogy maga a kamilla mennyivel olcsóbb és hatásosabb, mint a "kamillás bogyó" :)

NA igen, kiegészítve azzal, hogy maga a kamilla mennyivel olcsóbb és hatásosabb, mint a "kamillás bogyó" :)
Én nem szülés közben próbáltam, hanem ízületi gyulladásra és fejfájásra. Nekem használ.
Én szkeptikus vagyok. :( A terhesség közben a terhes vitaminokat szedd, az a legfontosabb. A terhesség elején betévedtem egy szuper, nagyon jónak tartott bioboltba, ahol kapásból odaadták a medveszõlõlevél-teát. Utóbb kiderült, hogy vetélést okozhat. Szerencsére nem ittam sokat.
És persze azt se hagyjuk ki, hogy ezek arzén vegyületek!És mint tudjuk az arzén nem bomlik le, hanem szépen megtelepszik a csontokban!Ha valaki egy életen keresztül szedi, akár még baja is lehet belõle! A nõvérem szed homeo-s szert a pajzsmirigyére, mégis elõjött a Basedow-kór(dagad a szeme és a nyaka)!!!!Tehát errõl ennyit, pedig azt direkt erre találták ki!
szerintem is az hagyományos dolgokban bízz: egy kis kamillatea nem fog ártani, mézzel.... A dédnagymamák még többet tudtak a természetrõl, mint mi. Nem ítélem el a homeo-s szereket, csak több benne a marketing humbug, mint a valós tartalom, ha valódi szakembertõl tudsz vásárolni, akkor természetesen bízthatsz benne. De ez egy a százból. :(
Én nem hiszek, mert nincs miben. A húgom vegyész. Manapság két dolgot hívnak "homeopátiás gyógyszernek": 1. agyonhígított hatóanyagot (állítólag a víz "emlékszik" a hatóanyagra, és ez "hat", vagyis nincs hatóanyag, csak az emléke). Hát, elég, ha normális az ember, rájön akkor semmi nem hat. 2. gyógynövénykivonatokat - és ezek nem valódi homeopátiás szerek, hanem gyógynövények, valódi hatóanyaggal! A gyógynövények pedig megfelelõen alkalmazva szerintem is hatásosak. (csak hát a homeósoknak is fel kellett már valamit mutatni ... hehe) Szóval, ha azt kérdezed, hogy pl. a kamillás "homeós bogyó" jó-e, akkor szerintem igen. De a többi ilyen "hagyjuk a testre" dolog olyan, mint a horoszkóp, boszorkányság stb.
Ebben nem hinni kell, ezek gyógy-szerek mellékhatások nélkül. A csecsemõm például nem hisz benne, mégis használ a hasfájására és a fogzási fájdalomra is.
Szerintem egy kicsit túl van ez (is) lihegve :) manapság szinte természetes h kapkodjuk a homeos bogyókat és isszuk a málnalevél teát, mégsem csökken a gátmetszések aránya, nem tolódik elõrébb a szülési hét átlaga...ráadásul azt, h ezek a gyógynövények hogyan hatnak a gyerekekre majd csak évtizedek múlva látjuk, ugyanis a mi nagyszüleink vagy dédszüleink tuti nem szórakoztak pl málnalevélteával...:)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy én sem nagyon hiszek benne, szerintem ez csak pszichésen hat az emberre. De olyan sok ember mondja, h szedjem szülés közben õket...
Én szedtem pár héttel a szülés elõtt és a szülés alatt is. Szörnyû nehéz szülésem volt, nem hogy gyorsabban tágultam volna, de lelassultak a fájások. 24 óra kínlódás után oxitocint kaptam. Többet nem fogom beszedni, ha szülök az tuti. És a gyerekemnek sem adok homeós bogyót. Nekem nem használt, sõt ártott.
Én szedtem a homeos bogyókat, ittam a málnalevél teát a 36-ik héttõl.Inditani kellett 40+4 naposan.1cm-re voltam akkkro nyitva.Szülés közben is szedtem a bogyókat, 7, 5óra alatt tágultam 5cm-re, nem voltak nagy fájásaim, vagy jól viselem, vagy csak nem emlékszem, nemtudom.A következõ 2órában erõsödtek a fájások, akkor már eléggé kitágultam, már nem lett volna messze hogy megszüljem, csak meg kellett császározni a magzati szivhang miatt, ugyhogy nemtudom...
Én nem hiszek bennük. Szedtem multivitamint, áfonyást, az jó volt, nem voltam beteg, de azt nem panaszra szedtem, hanem csak immunerõsítõnek. A növényekben hiszek, az biztos jó. De pl kérdeztem itt, hogy kismamaként mit szedhetek a nagyon erõs fejfájásra (migrén) és ajánlották ezeket a homeos bogyókat, csak nevettem hogy ezeknek még nem volt migrénje. Szerintem nem hatnak, csak olyan placebo hatásúak. Nem fogok szülés közben ilyeneket szedni. Fájdalom csillapítót fogok kérni, ha szükségét érzem majd.

Öt hetes terhes vagyok és külföldön élek mennyire árt az a babának ha haza repűlök? Mivel ahol most élek nem igazán nézik a kismamákat még egy ultrahangra is háromhonapot kell várni. Kettő órás ut repülövel árthat-e a magzatnak?

Legjobb válasz: Én 26. hétben vagyok, repültem többször is, nagyon korai terhesség alatt is és még fogok is. Két órás repülõúttal nincs semmi gond, a nyomáskülönbséggel, meg hasonlókkal ne foglalkozz, mert annak nincs alapja. A detektoros kapu miatt én nem aggódtam, ez nem röntgen, nem ér több károsodás, mint amikor átsétálsz az áruház ellenõrzõ kapuján.

Én 26. hétben vagyok, repültem többször is, nagyon korai terhesség alatt is és még fogok is. Két órás repülõúttal nincs semmi gond, a nyomáskülönbséggel, meg hasonlókkal ne foglalkozz, mert annak nincs alapja. A detektoros kapu miatt én nem aggódtam, ez nem röntgen, nem ér több károsodás, mint amikor átsétálsz az áruház ellenõrzõ kapuján.
5 hetesen szerintem sem kell aggódnod. a légitársaságok (már amelyik) is csak 3 hós terhesség után javasolja, hogy ne repüljenek a kismamik, azt is a nyomáskülönbség miatt, ill. trombózisveszély miatt. Szóval aggodalomra semmi okod, repcsire fel! :)
A 32.hétig nyugodtan repülhetsz onnan csak orvosi igazolással. a Aztán a 38héttõl nem.
szia! Gondolom te is Angliában élsz ahogy én is. Jól teszed, ha hazautazol. Szerintem nem árt neki és úgy hallottam, csak a 6. hónaptól veszélyes és néhány légitársaság már nem engedi a kismamát akkor gépreszállni. Én már 2 babát elveszítettem itt, mert csak a 12. héten küldtek uh-ra és akkor már rég nem élt. Most 8 hetes vagyok és nagyon izgulok, de találtam privát uh-t itt is, 50 fontért a 8-14. hét között is elvállalják. és direkt a bab életképességét nézik. ha érdekel, adok több infót. addig is érezd jól magad dinah
En is Angliaban elek, es maximalisan meg vagyok elegedve az ellatassal es a korhazammal! Semmikeppen nem mentem volna haza szulni! Az hogy a terhesseg korai szakaszaban uh-znak nem zarja ki a kesobbi vetelest! A 13 hetig a legnagyobb a kockazat! En mindenesetre orulok, hogy nem kukcskal a nogyogyasz, nem hinnem, hogy az barmiben egeszsegesebb lenne!
Bocsi elozo vagyok! A kerdesedre is valaszolni akartam! A Wizz Air-nel a 36dik hetig vallaljak a szallitast, de a 28dik hettol orvosi igazolas kell, hogy minden rendben van-e veled! Epp a napokban olvastam a honlapjukon!


Lehet enni élesztő nélküli kenyeret terhesség alatt, és árt -e a babának az élesztő nélküli étkezés?

Legjobb válasz: Miért ártana?! Sokkal jobban árt szerintem a mindenféle E...-s kaják amik kitudja mit tartalmaznak!

Miért ártana?! Sokkal jobban árt szerintem a mindenféle E...-s kaják amik kitudja mit tartalmaznak!
Hogyne lehetne!! Nyugodtan egyél, az élesztõ amúgy nem egy nagyon jó dolog, sõt! Szal még jobb is, ha nem eszel, Én nem bírom ki, imádom a friss kenyeret! :-) Jó egészséget!

Mi árt jobban a babának, ha idegeskedsz mert nem gyújtasz rá, vagy az hogy rágyújtasz?

Legjobb válasz: Mindkettõ, de ne gyújts rá, és ne idegeskedj, légyszi :) Inkább egyél egy kis mogyorót. Én is dohányoztam és letettem egybõl, mikor megtudtam, és nem voltam ideges, mert boldog voltam, hogy egy csodaszép babát fogok szülni, akit nem szeretnék korábban, és asztmásan sem,és azt szeretném, ha szépen fejlõdne.. Napok kérdése, és elmúlik a vágyakozás a cigi után. Hidd el, és egy kis ártatlan emberke életérõl van szó, a te gyermekedérõl! Ügyes légy!!!

Mindkettõ, de ne gyújts rá, és ne idegeskedj, légyszi :) Inkább egyél egy kis mogyorót. Én is dohányoztam és letettem egybõl, mikor megtudtam, és nem voltam ideges, mert boldog voltam, hogy egy csodaszép babát fogok szülni, akit nem szeretnék korábban, és asztmásan sem, és azt szeretném, ha szépen fejlõdne.. Napok kérdése, és elmúlik a vágyakozás a cigi után. Hidd el, és egy kis ártatlan emberke életérõl van szó, a te gyermekedérõl! Ügyes légy!!!
Az is árt, ha idegeskedsz, de az talán még jobban, ha dohányzol! Ahogy az elõzõ válaszolóis írta, próbálj meg a cigi helyett rágcsálni valamit és csak a babára koncentrálj!
A dohányosok körében egy kibúvó ez az idegeskedés.Mond miért vagy ideges?A világ legszebb dolga zajlik most benned, " rakod össze a babátokat" szerinted kell oda a nikotin mint adalék? Én 15 év dohányzás után tettem le a cigit egyik pillanatról a másikra, és lám semmi idegeskedés.amikor rágyújtanál igyál mindig egy kis kefírt.Én most a páromat próbálom leszoktatni a cigirõl, hiszen õ sem gondolja komolyan, hogy büdös mocskos dohányos kézzel nyúl majd hozzá a gyerekünkhöz.Hidd el, ha egy hétig nem gyújtasz rá máris átlátod, hogy milyen büdösek a dohányosok.Sok sikert... 17 hetes kismami
A kérdés nem rossz... Ugyan ebben a cipõben járok. Én inkább rágyújtok. Rettentõen ideges vagyok attól, hogy nem gyújthatok rá.Az idegességtõl feszült vagyok, ingerült, ordítok a férjemmel(ok nélkül)!!! Nekem azt mondta a doki, hogy inkább szívjak el 1 szállat, minthogy kiboruljak, hisztizzek, vagy elválljak.. Persze ok nélkül ne találd ki, hogy na akkor most ideges vagy, és jöhet a cigi!!! Aki meg azt mondja, hogy nem érti ezt az egészet, és hogy õ milyen gyorsan lerakta, örüljön neki. Nem megy mindenkinek ilyen könnyen, ÉS NEM AZÉRT, MERT NEM AKARJUK!!!!!!
Ha RÁGYÚJTASZ
Az orvosok általában azt tanácsolják, hogy inkább szívj el napi 1-2 szálat, mint idegeskedj. én is dohányzom, most próbálok én is leszokni. Az elõzõ terhességemnél egybõl le tudtam rakni a cigit. Vetéléssel végzõdött, azonnal visszaszoktam. Most 5 hetes vagyok, és nagyon nehezen megy a lszokás. Sokat segít, hogy a párommal együtt szokunk le. Valamint a reggeli elsõ cigit is késõbb szívd el, z is sokat segít. Ehhez jn még a sulis módszer: ketten 1 szálat. Már kevesebbet cigizel, és szép lassan teljesen sikerül lerakni. Kerüld az olyan dolgokat, amik a cigihez kötnek (pl.: kávé, capuccino), és ne a megszokott helyen gyújts rá, hanem jelölj ki egy olyan helye dohányzásra, ami nem olyan kényelmes. Remélem használható ötletek.
szerintem nem én is így csinálom a és zöldségekkel is majdnem igy járok el ott annyi különbséggel hogy leforrázom kihûl és el is tettem
én kiolvasztottam elõtte. Elvégre a saját husitokat is, ha kiveszed a fagyóból, elõször kiolvasztod és utána készíted el, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Miért, mi a különbség, ha elõször kiolvasztom, vagy ha a fõzés közben olvad ki?
Tudtommal a hirtelen hohatas szetroncsolja a rostokat, ezert kell kiolvasztani a hust. Meg szerintem igy nem tud kimenni a sok karos anyag, kivul megfo a hus, belul meg epp elkezd kiolvadni. En meg ilyet sehol nem hallottam, hogy valaki a fagyasztott hust egybol megfozi. A kiolvasztas nem szokas, hanem igy kell csinalni, kulonben akar mergezest is lehet kapni, foleg egy baba. Ennyi jutott az eszembe igy spontan. En sem fagyasztom soha a kesz etelt, inkabb megfozom frissen. A hust en is pici darabokra vagtam es lefagyasztottam. Kb.20-30 perc, mig kiolvad egy ilyen husi, nem kell sokat varni.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de itt ugye nem egy egész csirkérõl van szó, amit fagyottan akar az ember fõzni. Pici darabokat tettem el a fagyasztóba eleve, ez pár perc alatt kiolvad, sõt meg is fõ! Akkor is muszály elõtte kiolvasztani?
Én is a nyers husit kockáztam, külön folpackoztam. Amikor kellett, kivettem. Volt, hogy kiolvasztottam, de ha elfelejtettem kivenni hamarabb, akkor úgy fõztem meg enyhén sós vízben. Azután turmixoltam a fõzelékkel.
A kérdező hozzászólása: Most olvastam pár helyen, hogy lehet fagyasztott húst felengedés nélkül fõzni, csak a fõzési idõ kell, hogy hosszabb legyen, hogy rendesen átfõljön. Nem hiszem hogy van köze bármilyen káros baktériumnak ebben az esetben...pláne, ha ilyen inci-finci husikát fõzünk csak. Azért jó volt megkérdezni titeket. Köszi! :-)
Szia! Én eddig úgy csináltam, ahogy Te. Nem gondoltam volna, hogy baj lenne belõle. Meddig szoktad fõzni?
A kérdező hozzászólása: Minimum fél órát szoktam fõzni, de van hogy tovább is. Attól függ, hogy rizzsel csinálom-e a kajcsit, vagy krumplival.Addigra rendesen szétfõ minden, csak villával összenyomkodom, és már kész is! Azért is gondoltam, hogy jó ez így is, nem kell elõre megfõzni, pepecselni. Én amúgy sem szeretek fõtt kaját lefagyasztani, mindig frisset fõzök.

Amióta terhes lettem, nem cigiztem. Már 6 hónapos a babám, és az a helyzet, hogy nagyon szeretnék rágyújtani. Mennyire árt még a babának?

Szoptatom, de már kiváltottunk egy étkezést. Az jutott eszembe, ha reggel 8kor szoptatom, 11-kor gyümölcsöt kap, és 2kor szoptatom újra, akkor még a 8 órás szopi után cigizhetnék-e egyet. Utána úgyis 6 óra eltelik a következ? szopiig. Vagy úgy is sok nikotin átmegy a tejbe?

Legjobb válasz: Nem kellene drogoznod amikor a testedbõl eteted a kisbabádat! Csak nekem tûnik ez elfogadhatatlannak?

Nem kellene drogoznod amikor a testedbõl eteted a kisbabádat! Csak nekem tûnik ez elfogadhatatlannak?
Tudod hányszor gondolom, hogy rágyújtok és iszom egy pohár alkoholt? Én se cigizek már 15 hónapja, és gyakran álmodom, hogy bagózok, és utána tök lelkiismeretfurdalásom van álmomban :) Na a lényeg, kibírom, egy száltól is elég sok méreg kerül a szervezetembe. Nem gondoltam, hogy ennyi kihagyás után is még eszembe jut :)
A kérdező hozzászólása: nem kell rögtön támadni, pont azért tettem fel a kérdést, hogy tudjam, mi van...
jah áltassátok csak magatokat, hogy 3 óra alatt kiürül... 24 óra alatt távozik a szén-monoxid AMI MÉRGEZÕ a véráramból és a nikotin 48 óra alatt.
A kérdező hozzászólása: És Ti rágyújtottatok, így szopi mellett?
Én is ugyan ezt hallottam mint az utolsó.
Nekem azt javasolták hogy ha három óránként szopizik akkor szoptatás után egy szál, mert 3 óra kell hogy kiürüljön a nikotin.
Az a gond ha egyet már elszívsz akkor utánna jön a következõ és így tovább.
fura, hogy kibírtad 15 hónapig és még kívánod a cigit. én szó szerint láncdohányos voltam terhesség elõtt, napi 2-3 doboz cigit szívtam. A fiam 10 hónapos, már nem szopik, de eszembe sem jut rágyújtani. Nem kívánom, utálom, ha mellettem bagózik valaki, borzalmas szaga van, felfordul a gyomrom is. Szeretnék sokáig a babámmal maradni, minél tovább és a cigi nem éppen ezirányba terelné az egészségi állapotomat. inkább neki veszek plusz egy játékot abból a pénzbõl. emellett a babák megérzik a cigiszagot még ha utána kezet és fogat mosol akkor is. és az utolsó jól írta. 48 óra alatt ürül ki.
a nikotin 48 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, szóval nem éri meg sakkozni az idõvel...
A kérdező hozzászólása: elsõnek: ugyanezt szoktam én is álmodni. :) Hát szerintem várok még a cigivel. Nekem is az a cél, hogy amíg szopik, ne gyújtsak rá, csak nem könnyû. De jó, hogy megkérdeztem, mert jó tudni, hogy más is van ilyen helyzetben, de kitartotok! :) Köszi, ez bíztat engem is!
Szerintem az kicsit túlzás, h drogozik... Sztem várd meg, ameddig majd nem szoptatsz és utána szívj el egy cigit. Én is 6 hónaos koráig szoptattam a babámat, és amikor már nem volt tejem, akkor szoktm vissza napi 1 szálra.(Amikor lefektetem ebéd elõtt, akkor szoktam kimenni a folyósóra dohányozni.Tehát nem a baba közelében, és a cigi után kezet és fogat is mosok, h ne érezze a baba a szagát. Persze még így sem a legjobb dolog dohányozni, de felnõtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, h mi a jó nekünk és sztem napi 1 szál, az nem a világvége...
Elsõ vagyok, nekem is elfogadhatatlan a drogozás, csak átérzem a kérdezõ helyzetét.
Én is cigiztem a terhesség elött, de ahogy megtudtam h gyereket várok, egyszerüen elment töle az étvágyam. Ez a fejben döl el. Jót nem tesz sz biztos, de már nem annyira "ártalmas", mintha terhesség alatt tennéd...most is csak akkor tedd, ha már nagyon megkívánod, és nem muszály elszívni egy egész szálat egyszerre.
10(!!) évig cigiztem, de mikor erhes lettem azonnal letettem, s amig szoptattam sem gyujtottam rá, de midig bennem motoszkált h hu de jó lenne, és ugyanugy jól esne és kivántam stb(persze nem betegesen, sosem mérgezem volna a picit)mikor lemaradt a szopi, nagyobb lett a baba elmentem a lányokkal szülinapot ünnepelni...na vééégre mondtam...beleszoivtam az imádott cigibe és borzalmas volt!!!:) fulladtam rossz izû volt stbstb...pedig 100%ig bztos voltam benne h uganolyan jol fog esni mint elötte, mint ahogy bennem van...de nem...de legalább nem valsz H visszaszokok:D apa legnagyobb örömére:)

Mi baja lehet a babának egy gombás fertőzéstől! Miért veszélyes rá? Hány % az esély arra hogy a babának baja esik?

Legjobb válasz: Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.

Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.
Semmi baja nem lesz!!:) Ma voltam receptért a dokimnál!Bennem túlzottan el vannak szaporodva, ma kezdem a kezelést(ma lett meg az eredmény)! 3 napig tartó kúra az enyém, Gyno-Pevaryl-t kaptam rá!
16:26 voltam...azt elfelejtettem írni, hogy Candidám van! 16hetes
Nekem is candidám volt, elég csúnya, de a doki azt mondta, hogy nem veszélyes a babára. Kezelés után gyorsan elmúlt és nem is jött vissza.
Candidára mindenfélét lehet kapni, canesten combi stb. ez a legelterjedtebb hüvelygomba. felír valamit a doki, és minden rendbe jön, és a babádnak semmi baja nem lesz. :) nyugodj, meg!

Nagyon ideges és stresszes vagyok mostanában, minden nap, (megvan az oka) sokat sírok is. Árt ez a babának? Terhesség előtt dohányoztam, és ilyen helyzetben jól esett 1-1 szál cigi.

De mióta tudom hogy terhes vagyok egyet sem szívtam. Most kísért hogy jó lenne mert nagyon kész vagyok, de nem akarok a babának ártani. Olyan rossz, mert f? a gyerek, de az idegeim teljesen kivannak.

Legjobb válasz: Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3,5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((

Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3, 5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hogy 14 hetes 6 napos vagyok.
Szia!Hát én nem voltam stresszes, de a 4.gyerekem olyan sirós volt, hogy elrohantam volna a világ végére!Csak akkor volt csendben, amikor szopott!Irj priviben, mert ha irok itt neked a cigirõl, úgy lepontoznak, mint a huzat!Ha tudok, segitek neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó, írtam Neked egy privit :)
Én sokat stresszeltem, egyrészt mert hiperérzékeny vagyok, másrészt nem kaptam annyi figyelmet/törõdést gyermekem apjától, mint ami egy harmónikus kapcsolatban járna. A kisfiam egy nyugodt baba volt, 1x ha sírt éjszaka csecsemõkorában. Most 8 éves és még csak nem is sírós. Kis nyuszi, idõvel én lettem szorongásos beteg. De túl vagyok rajta, persze nagyrészt azért mert elváltam.

Az ujjamat megrázta az áram, árthat a babának? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem nagyon,inkább csak "megcsipte",de azért aggódók

A kérdező hozzászólása: nem nagyon, inkább csak "megcsipte", de azért aggódók
Ne aggódj, a baba az anyaméhben nagy biztonságban van! :) Esés, áramütés esetén is! :) ) Azért ne nagyon nyúlkálj a konnektorba! :) (ez csak vicc volt)
A kérdező hozzászólása: a vasaló zsinorja csipte meg.csak azért aggódtam mert volt már hasonló kérdés és a válaszolók azt irták, hogy az áram átmegy a babán is, gondolom túloztak egy kicsit...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nem lehet baja a babónak, fõleg ha csak megcsípte az ujjad.A rosszindulatú válaszoknak(tisztelet a kivételnek!!!!)meg ne adj alapot.Szép terhességet!Szia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!