Találatok a következő kifejezésre: Árt a zene (100 db)

A velem egykorú tinik miért nem értékelik az igazi zenét, mint pl. Janis Joplin, Queen, Yiruma stb? Arra a zenére gondolok, aminek tényleg van mondanivalója, és nem csak a 'partizásról' szól

Igaz,hogy én is divatzenén nőttem fel,de kb.12 éves koromban rátaláltam a rock zenére,és azóta azt hallgatom,illetve blues-t és klasszikus zenét is.A mostani zenék,mint Rihanna,David Guetta-nem lehet zenészeknek nevezni őket.....és most itt van ez a Skrillex.....hát,ez csak elektronikus zaj(bocsánat a rajongóknak),mert a zene ott kezdődik,hogy minimum egy gitár vagy zongora van benne,vagy valami hangszer.Körülöttem csak olyan tinik vannak,akik az előbb említett 'zenét' szeretik,vagy pedig azt a nagyon hörgős,black metált,amiben legalább 8-szor elmondják hogy: Sieg Heil.... Nemtudom ti hogy vagytok vele,de szerintem a zene lényege,hogy kifejezzen téged,az érzelmeid.És Skrilley csak akkor tud kifejezni ha robot vagy...:] Mindegy,írjátok meg ti mit gondoltok erről :] Előre köszönöm a vélemyéneket/gondolatokat :] 15/L

Legjobb válasz: Szerintem a legfõbb ok hogy "ciki" régi zenét hallgatni. Azt hiszik, csak úgy menõk ha azokat az általad leírt izéket hallgatják.

Szerintem a legfõbb ok hogy "ciki" régi zenét hallgatni. Azt hiszik, csak úgy menõk ha azokat az általad leírt izéket hallgatják.
Kedves 7. hozzászóló! Újra elolvastam a kérdezõ kommentjét, nem találom, hol szólta le az elektromos zaj rajongókat. Sõt még bocsánatot is kért tõlük. Egyszerûen csak a véleményekre volt kíváncsi, mert attól tartott, hogy nagyon kilóg a sorból, egyedül van. Nem hiszem hogy a fölényes kioktató hangnemeddel segítetted volna.
"a zene ott kezdõdik, hogy minimum egy gitár vagy zongora van benne, vagy valami hangszer." Amikor még se gitár, se zongora nem volt, az emberek már akkor is zenéltek, ha mással nem két botot összeütöttek, vagy csak tapsoltak. Nekik valószinûleg legalább annyira idegen hangszer a gitár, mint neked a számítógép. Mindenkinek az a zene, ami õt jó érzéssel tölti el. Ha valakinek ez Janis Joplin, akkor õ. Ha valakinek ez valami Drum'n'bassnek nevezett számítógépes "izé", akkor az. Amúgymeg: http://www.gagbay.com/images/2012/01/we_send_them_signs_they.. :)
NA! elõször is, befogni a kis csõrödet, és nem kell leszólni más zenei ízlését! még ha nem is tetszik. nekik a tiéd, neked meg az övék nem. ne felsõbbrendûsködjünk már! egyébként, én olyan voltam mint te, nyugi, körülöttem sem volt senki aki bluest meg 70es évektõl rockot hallgatott volna, de azzal hogy puffogsz (amit én is tettem) naagyon nem lesz jobb. szar ügy, hogy egyedül vagy a zenei ízlésed terén, de szar lefikázni másokat is. amúgy az elektronikus zenének is sok szép pillanata van (jöttem erre rá késõbb. nem muszáj rájönnöd, de van aki így érzi tudod, errõl van szó..). a zene nem hangszerekrõl szól, egy gép is lehet hangszer, hangokat ad ki, ami érzéseket generál! kérlek. aztán lehet ezt meg te nem érzed át. egyébként én is imádom az általad felsoroltakat, meghallgatom az a skrillexet vagy mit, és rihanna is szórakoztató tud lenni, még ha persze nem is fogom különösebben szeretni. de drágám, kérlek ne szólj le mindent, mert másnak örömet ad. a tiéd lehet lelkiekben gazdagabb, de hát ez van. örülj neki. sok boldogságot, peace. 20l
A kérdező hozzászólása: Nézzétek, én nem akartam senkit sem leszólni vagy megbántani(ez csak az én véleményem), de ha mégis ez történt, attól bocsánatot kérek.Tényleg nem akartam veszekedést szítani, csak a véleményekre voltam kiváncsi, amiket meg is írtatok, és köszönöm.:] És az egyik kommentelõnek üzenem hogy nem, nem vagyok drogos.:]
Tudod, sajnos még az én korosztályomban is vannak olyanok, akik teljesen a klasszikus zene ellen vannak. Én személy szerint nagyon szeretem a régi nagy klasszikusokat hallgatni. Gondolok itt J.S.Bach-ra, vagy Vivaldi. Amikor hallgatom Õket, egyszerûen megnyugszom és egy másik világba kerülök. :) Sokaknak nem tetszik, meg lenéznek, hogy ilyeneket is hallgatok, de ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik. :) Igaz, én is hallgatom ezeket a modernebb zenéket is, de azért mégis van egy másik oldalam is. :) És ezt nem kell szégyellni. Légy rá büszke, hogy te nem olyan vagy mint a mostani általános "tinik". :)
Szóval kedves Kérdezõ te valami kiválasztott vagy és felsõbbrendû lény vagy? Képzeld szeretem Dosztojevszkijt. Most akkor én vagyok a Messiás? Gondolom nem felvágásként akartad ezt írni, de nagyon úgy jött le. Tudod a mély hallgatás néha jobb! De nyugi 15 éves vagy, jobb esetbe majd kinövöd az ilyen kicsinyes gondolataidat, hogy azon rágod a körmöd, hogy miért Skrillex és Rhianna megy mindig a rádióban.
A kérdező hozzászólása: Nézd, kedves utolsó, eszemben sem volt felvágni ezzel vagy valami, csak a véleményem nyilvánítottam ki.....
Kedves kérdezõ! Hagyd figyelmen kívül a 26. válaszoló kommentjét. Azt hiszem el van tévedve. Örülök, hogy ilyen fiatalok közt is van, aki nem áll be a futószalagra.
A kérdező hozzászólása: Nem kifejezzeten a Queen az, amelyik zenekar tényleg én vagyok, mert szerintem ilyen zenekar nem is létezik :D Vagy csak még nem találtam rá :)
Nem teljesen errõl szól, de hasonló a lényege: http://passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=25585
Sziasztok! Én nagyon szeretek egy fiatalokból álló csapatot. Dodgem a nevük, a Facebook-on találtam meg Õket. Pop és rock zenét játszanak, élõben koncerteznek, és marha jó bulikat csinálnak. Ajánlom elsõsorban azok figyelmébe, aki szeretik a hangszeren játszott zenét! :) http://www.dodgemegyuttes.hu/
Kedves kérdezõ! Ne haragudj, amit írtál, nekem is kicsit fennhéjazónak tûnt... Én pl Pink Floydot, The Doorst, Led Zeppelint, Beatlest, Rolling Stonest hallgatok. Evvel egyidõben hallgatok Skrillexet, sõt FankaDeli zenéjét is szeretem. Hoppá! Hol van a kutya elásva? Tolerancia! Legyen már olymindegy az embereknek, hogy a másik milyen zenét hallgat. Ha a másik popot vagy diszkózenét akar hallgatni, akkor hallgassa azt. Amúgy nekem 2 fajta zene létezik: ami tetszik meg ami nem. Ez pedig stílustól teljesen független. 17/L
13 éves vagyok. És élek-halok a Queenért. És Freddie Mercury :// <3 R.I.P.
john lennon nem teljesen tisztán énekelt (habár ennek külön oka van....) de a zenéjének mondanivalója van és nekem csak ez számít bármit halgatok.14 vagyok.
és még, van a nagy zongora, gitártudású fazon, aki nyomatja az elektronikus zenét, azért biztos érez közben valamit :)
Egyébként a hangszer-nem hangszer dologról még annyit, hogy az sem mindegy, hogy kinek a kezében van a hangszer. Nekem ideadsz egy gitárt, zongorát, hegedût, szinte bármit, az biztos, hogy amit mûvelek vele, azt senki nem fogja zenének nevezni :) . Emellett számítógépen meg egész hallgathatót tudok összehozni. Persze a célközönség nem ugyanaz.
Elmondtam a véleményem, amire megkért a kérdezõ. Ne vedd magadra, tényleg azt hallgatsz ami jól esik, nem ítéllek el érte. Meg van azokról a zenékrõl a véleményem, amit ki is fejtettem, de egymást ne marjuk. Ha van ellenérved hozd fel. Megjegyzem az nem ellenérv, hogy nem értem. Ha nincs, akkor "döntetlen".
A kérdező hozzászólása: Hát, én õszintén sajnálom azokat az embereket akik ezt hiszik....Így soha nem fogják megtudni mi az igazi zene, és az igazi érzelmek zenehallgatás és játék közben....abban nincs semmi érzelem, hogy egy dj-pulttal összevág egypár fent említett divatzenét, és kész.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló, igazad van, de szerintem a zene akkor is ott kezdõdik hogy van benne egy hangszer.:] A képet meg ismerem :] 3.válaszoló, tudom, nem nagyon Sieg Heil-osak, de a black metál jelzõvel arra a 'mostkibelezlek' zenére gondolok :D És õszintén remélem, hogy nemsokára ez a divatzene kimúlik, mert már nagyon idegesítõ.... Egyébként köszönöm minden kedves válaszolónak :]
Szerintem te sem vagy különb mint azok akik a , , divatzenét, , hallgatják. Ugyanúgy leszólod más zene ízlését. Hát akkor kérem, mirõl is beszélünk? Ha olyan sza*ok lennének azok a zenék akkor senki sem hallgatná õket. De mivel hallgatják.. Mindenkinek más az ízlése. Tanuld meg, hogy nem kell leszólni másokat csak azért mert más az ízlésük. Ha meg nem tetszik, akkor nem hallgatod. Ennyi. Én egyébként legfõképpen trance párti vagyok (Armin Van Buuren, ATB, etc).
Csak egy kicsit gondolkozzatok el azon a bejegyzésen, hogy ma már a számítógép is hangszer. NEM. A számítógép nem hangszer.
Akkor mi? Hogyan definiálod a hangszert?
keressétek meg a zene, hangok definícióját már. a gép hangot csinál - hangszer. az hogy nem tetszik neked, egy másik dolog! és igen is leszólta a kérdezõ a neki nem tetszõ zenéket. és "a zene lényege, hogy kifejezzen téged, az érzelmeid" van akinek meg azok fejezik ki.... ne te mond már meg, hogy másnak mit fejez ki egy zene. (csak mert nem érted, érzed át (én sem, de hagyjuk meg ezt másoknak...) ) köszi.
"Igaz, ha belerúgok hangja van, de attól még nem lesz zene. " Igen. És ha olyanra bízod, aki úgy tud "belerúgni", hogy az tudatosan úgy szóljon, ahogy õ akarja, akkor máris hangszerré válik. Az eszmefuttatásod szerint legalábbis.
és mi van, ha nekünk nem csak azt fejezi ki, hogy robot vagy? ne te mondd már meg, hogy mit fejez ki másnak, attól hogy te nem érzed át. kössz.
Kíváncsi lennék, hogy azok a számok, amik a rádióban prüttyögnek, avagy a diszkóban zajlanak milyen érzéseket kelt azokban, akik szeretik.
hát lehetsz is, de ha nem érted, akkor meg ne beszélj róla rosszat. ja és én meg nem diszkózni szoktam, nem arról beszélek. az a buliról szól leginkább. én a zenérõl beszélek.
*ami lehet elektronikus is
Én szeretem az 'igazi' és 'nagyon hörgõs black metál'-t is, és nem tudom, miért gondolják sokan, hogy 'ciki' ilyen zenét hallgatni.

Hogyan lehet kiszedni a Windows XP kezdő zenét? Arra a zenére értem amikor bekapcsol a gép.

Legjobb válasz: egyszerûen másol ki innen: C:\WINDOWS\Media ott pedig:Windows Xp - indulás

egyszerûen másol ki innen: C:\WINDOWS\Media ott pedig:Windows Xp - indulás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)

Ha valaki mindig (ugyan arra a) zenére maszturbál, elélvezhet attól, amikor meghallja azt a zenét pl rádióban?

Mondjuk ha 5 éven keresztül minden nap 2x és MINDIG arra a zenére.

Legjobb válasz: nem biztos, az agya hamarabb jegyzi meg a cselekvést, mint az érzést, inkább csak azonnal maszturbékolhatnékja támad. pavlovi reflex.

nem biztos, az agya hamarabb jegyzi meg a cselekvést, mint az érzést, inkább csak azonnal maszturbékolhatnékja támad. pavlovi reflex.
nem, de annyit elérhet, hogy csak azt a zenét hallva legyen képes orgazmusra.
egyeteértek az utolsóval. melyik az a zene?
A kérdező hozzászólása: én nem szoktam, csak gondoltam rá és érdekelt
Hát, biztos, hogy azonnal felizgul tõle, de nem tartom valószínûnek, hogy a legtöbb ember el is élvezne így. Bár a fene tudja, 5 éven át napi kétszer az elég erõs kondicionálás...
Szerintem inkább az idegosztályra kell majd szállítani az illetõt, mihelyt meghallja a zenét...
Ezt nevezzük bevésõdésnek. A fetisizmusnak nevezett jelenség is hasonló. Valami kiváltja reakciót. Ilyen például az is, amikor felfújja a barátnõm az uszómellényét, már harcra készen állok....és õ is. Vagy ha felfújom a gumibabát, akkor elélvezek sokszor spontán is. Szóval lehet ennek jó oldala is. Ilyen lehet akár a zene is.


Erre szeretnél szeretkezni? Jézusom...
A kérdező hozzászólása: ezaz köszöntem
Anyám .... xD Erre próbáld meg : http://www.youtube.com/watch?v=EjMNNpIksaI -.-"
A szüzességemet a Lord Of The Rings zenéjére vesztettem el, erre varjatok gombot :)
Lehet csak nem akar teherbe esni, es el akarja hogy menjen tole a parja kedve :P Vegulis a fogamzas gatlasba irta a kerdest...
Egy gyûrû mind felett Egy gyûrû kegyetlen Egy sötétbe zár Bilincs az egyetlen :DDD
The Chemical Brothers - The Salmon Dance http://www.youtube.com/watch?v=LyHakCQN0Ss
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ez a z a szám :)

Kivancsi vagyok arra a zenere ami a videoba szerepel! Meg mondana nekem valaki a cimet?

http://www.youtube.com/watch?v=EqI8QsAZAYQ

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=YqZTm5n9xHw

A kérdező hozzászólása: kosziiii :D

Van egy dps dual 7 tabletem és a memoriakártyára hogy lehet a zenéket, videókat, képeket. Játékokat hogy arra mencse?

Legjobb válasz: Zenét, videót képeket arra kell másolnod. Játékot nem tudsz kártyára telepíteni, annak vagy a belsõ memórián vagy a belsõ SD-n (internal SD-n) kell lennie ha loptad s felmásolod, ha ingyenes vagy vetted, akkor azt a tablet a belsõ memóriára telepíti (telepítés helye nem opcionális), onnan max. a belsõ sd-re mozdítható. Szóval elfogyott a 4 giga? Sz-r ügy, sajnos játékok esetében semmit sem ér a bõvíthetõség lehetõsége. Ha a tableten töltesz le zenét, videót, képet, akkor az alaphelyzetben a belsõ SD vagy a belsõ memória Download mappájába kerül, innen egy filekezelõvel tudod áthelyezni a kívánt helyre az adott file-okat. Ilyen lehet pl. A Total commander, a file manager HD stb.

Zenét, videót képeket arra kell másolnod. Játékot nem tudsz kártyára telepíteni, annak vagy a belsõ memórián vagy a belsõ SD-n (internal SD-n) kell lennie ha loptad s felmásolod, ha ingyenes vagy vetted, akkor azt a tablet a belsõ memóriára telepíti (telepítés helye nem opcionális), onnan max. a belsõ sd-re mozdítható. Szóval elfogyott a 4 giga? Sz-r ügy, sajnos játékok esetében semmit sem ér a bõvíthetõség lehetõsége. Ha a tableten töltesz le zenét, videót, képet, akkor az alaphelyzetben a belsõ SD vagy a belsõ memória Download mappájába kerül, innen egy filekezelõvel tudod áthelyezni a kívánt helyre az adott file-okat. Ilyen lehet pl. A Total commander, a file manager HD stb.
A kérdező hozzászólása: nem fogyott el csak kiváncsi voltam hogy kell amugy kösz
Ilyen már velem is volt , csak azzal a különbséggel hogy én nem aludtam.
velünk olyan történt h a rég elromlott falióra egyszercsak megszólalt, kongott és mindez éjfélkor történt....és utána még párszor megcsinálta ezt aztán többet nem szólalt meg.nagyon ijesztõ volt.
1, nem lehet h valakinek a telója szólalt meg? 2, nem lehet h kint állt egy kocsi és azt hallottátok? 3, Milyen zene ment? 4, Én is szoktam zenét hallni szombatonként (200 méterre van egy szórakozóhely) 5, Nem lehet h csak a ház recsegett dallamosan?
1. Jöhetett kintrõl is a hang 2. Jöhetett a hang akár egy hangos autóból is 3. Az is lehetett, hogy az áram szarakodik, és bekapcsolt a lejátszó 4. Lehet hogy valakinek a mobilja szólalt meg vagy sms 5. Az is lehet, hogy csak álmodta, képzelte az egészet
A legnagyobb valószínûséggel álmodta a zenét és mikor felébredt, még utána is hallotta. Nekem is volt már hasonló. Sõt, olyan is, hogy fogtam egy könyvet álmomban, felébredtem és úgy éreztem, még mindig ott van a kezemben. Az ébrenlét határán megesik az ilyesmi. De nem zárom ki a ti elképzeléseteket sem. Végül is ha a halál után valamilyen formában az energiánk tovább létezik, elképzelhetõ, hogy néha az élõk érzékelik is ezeket az energiákat.
Megtréfált a szomszéd.
szellemek igenis léteznek!!!
minek kell ilyenekbe hinni :( ...
Nos, jó lenne ha lokalizálni tudnád, hogy honnan hallottad a zenét. Ha olyan irányból, ahol esetleg rádió van, vagy számítógép, akkor igen esélyes lehet a szellem jelenés, ugyanis még nekik is kell igénybe venniük elektronikai eszközöket vagy hangszereket, hogy fizikailag is hallható zenét tudjanak "elõállítani"
nekem nagypapám halt meg 2010.10.10-én és eléggé furcs avolt az egész mert elõzõ nap egy pizsi buliban voltam és a lányok szellemet akartak idézni és a tatám másnap meghalt utána a haverokkal bandáztunk a játszón és másnap az egyik lány mamája meghalt. kb egy fél hónappal ezelõtt olyan négyóra körül hajnalban apukám azt halotta hogy lent megy a tv pedig mindenki aludt. még novemberben egyszer egyedül voltam itthon ment a gép meg a tv lent van a tévé fent a gép és egyszer csak a gép elkezdte lejátszani azt az idegölõ hangot ami a horror filmek ben szokott lenni pedig semmi olyan nem volt megnyitva. aztán most egy kéthete minden hajnalban felébredek 2 óra 30 perc körül. eléggé furcsának tartom ha más nem is de az utolsó szerintem eléggé paranormális.
Akkor lehet apukád volt ott.
Nekem például idõnként bekapcsol a tévém. Szerencsére nem akkor amikor alszom. Amúgy egyszer azt álmodtam h volt egy albínó vadászgörényem (vágytam egyre nagyon), de amikor kezdtem felébredni, álmomban erõsen megfogtam, hátha el tudom hozni a valóságba:)
Nem lehet, hogy még félálomban volt? Mert velem már volt olyan!

Tudnátok nekem olyan fej/fülhallgató ajánlani, ami teljesen kiszûri a külsõ zajokat és csak a zenét hallom? Ha igen, akkor milyen árban mozognak?

Dobos vagyok, és nagy szükségem lenne rá. Addig nem is tudok zenére játszani, mert olyan hangos a felszerelésem, és lehetetlen.

Legjobb válasz: Beats..egyik legjobb minöségû füllhalgató és a leghíresebb is nekem az van es nagyon jol szuperal nem hallom soha amit mondanak es meg a zenet is nagyon jol agyja..egy baj van vele.az ara

Beats..egyik legjobb minöségû füllhalgató és a leghíresebb is nekem az van es nagyon jol szuperal nem hallom soha amit mondanak es meg a zenet is nagyon jol agyja..egy baj van vele.az ara


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!