Találatok a következő kifejezésre: Árt a vagy nekem a (209 db)

Tisztelt Holgyeim/Kedves Lanyok, arra a kerdesre keresem a valaszt, hogy egy No szamara mik azok a szavak, kifejezesek, amik izgatoan hatnak, vagy van egy kis erotikus, szexualis fennhangjuk. Irnanak/irnatok nekem nehanyat, sorrendben?

(lehet vulgaris is)

Legjobb válasz: én szeretem a szép szavakat. Becézgetéseket. Erotikus, szexuális jellegû témákat, kijelentéseket. Ha felszeretnéd izgatni szavakkal a párodat, szerintem beszélgessetek magáról a folyamatról, meséld el neki, hogy mit csinálnál vele szeretkezés közben :D

én szeretem a szép szavakat. Becézgetéseket. Erotikus, szexuális jellegû témákat, kijelentéseket. Ha felszeretnéd izgatni szavakkal a párodat, szerintem beszélgessetek magáról a folyamatról, meséld el neki, hogy mit csinálnál vele szeretkezés közben :D
Ha egy pasi azt mondja, hogy helyes! Valahogy olyan dominanciát sugárzó szó. Vagy ha magáról a szexrõl van szó és elmondja, hogy mit szeret, vagy mit tenne velem. :) 21l.
Te leni nagyon beteg ember fordulni orvoshoz nagyon gyorsan.
Ház, kocsi, gyémánt, pénz.
Nézd meg a '3 méterrel a felhõk felett' c. filmet! :)
"kívánlak"

A baba gyógyszereit hol tároljam hűtőben, vagy jó szobahőmérsékleten? Ha hűtőből adom neki nem árt a torkának, és a szobában nem romlik meg?

Legjobb válasz: Minden gyógyszerrel rá van írva hol kell tárolni, szobahõmérsékleten vagy hûtõben!

Minden gyógyszerrel rá van írva hol kell tárolni, szobahõmérsékleten vagy hûtõben!
Igaza van az elsõnek. Mindegyikre rá van írva, hogy felbontás után meddig és hogyan lehet tárolni. Pl. a panadolt, vigantolt (kiskorában a K-vitamint) a pelenkázó szekrényben tartom, viszont mikor beteg volt, akkor a köptetõt hûtõben kellett tárolni.

Kivancsi vagyok arra a zenere ami a videoba szerepel! Meg mondana nekem valaki a cimet?

http://www.youtube.com/watch?v=EqI8QsAZAYQ

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=YqZTm5n9xHw

A kérdező hozzászólása: kosziiii :D


Hova mentek nyaralni a babátokkal, horvátországba vagy balatonon, tudtok irni nekem linket hogy nézzek árakat? A nyáron 9honapos babámal szeretnénk menni horvátba vagy a balatonhoz attol függ melyik jönne ki jobb árra!

Legjobb válasz: Megnéztem neked: Írd be a Google keresõbe: Rab Lopar kemping Azonnal kidobja, hogy kiadó lakókocsi Rabon a San Marino kempingben árak is fent vannak.

Megnéztem neked: Írd be a Google keresõbe: Rab Lopar kemping Azonnal kidobja, hogy kiadó lakókocsi Rabon a San Marino kempingben árak is fent vannak.
100 ezerért lehet bérelni légkondis, teljesen felszerelt letelepített lakókocsit Horvátba, RAB-szigeten (Lopar). Nem lelakottak, homokos a part, és hosszan sekély, meleg a tenger. Már 5x voltunk, unjuk! Ezért az 1 éves gyerekünkkel Bulgáriába készülünk. Amit még Horvátba ajánlok Omis, és Brac, de ezek mind drágábbak. RAB-ot azért ajánlom, mert bejáratott, minden évben ugyanolyan volt, és csak 100 e. Az elõsátorban van pótágy, akár 5-6 fõ is elfér.
A kérdező hozzászólása: Tudnál nekem linket elérhetöségetirni ahol utánna tudok nézni ennek a rabszigeti lakokocsis nyaralásnak?Nagyon jo lenne ha összejönne, mi csak 3-man mennénk ugy is lehet béreni 1 lakokocsit, és kiságy vagy ilyenek fürdeni hol lehet fözési lehetöség hogy vannak ezek irnál rola?Köszi!
igen én is lopar ab, meg mi omisban voltunk még 11hónapos gyerkünkkel, meg olaszországban rimini mellett
Ha beírod a keresõbe, hogy RAB Lopar v. lakókocsi, biztos meg fogod találni. Hárman is mehetek természetesen, fõzési lehetõség adott az elõsátorban, ez egy autós kemping, kemping területén supermarket, kis piac, pékség, húsbolt posta, shoppok, étterem, disco...van. Fürdés: 50-100 méterenként külön nõi-férfi 6 db tusoló, Wc, mosogatási, mosási, vasalási lehetõség. Ez egy óriási kemping, annak ellenére, hogy sûrûn vannak ezek a vizes blokkok, néha várni kell, de halad a sor. Rengeteg a kisgyerekes, és nem szokott gond lenni velük.
Szia! Mi is horvátokhoz akartunk menni, de marad a Balaton. Mert mi van, ha hirtelen beteg lesz, vagy akármi... Így inkább most a Balcsira megyünk, majd jövõre pedig külfökdre! mi ide megyünk, akkor lesz 9 hós a lányunk!! http://www.amv.hu
Splitig végig autópálya van, a komp 30 percenként közlekedik, ha haza kell jönni pl. Szegedre 6 óra alatt itthon vagyok 730 km, és mégis a tengeren voltam 100 ezerbõl. A Balcsiról meg 2-3 óra az út.

Angolban a "how are you been" ugyanazt jelenti, mint simán a "how are you"? Vagy van vmi jelentősége a "been"-nek?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy "how are you been". Bizonyára arra gondoltál, hogy "How have you been". Az gyakorlatilag ugyanaz, mint a "How are you", bár talán inkább akkor használják, ha hosszabb idõ óta nem találkoztak. Egyik kérdésre sem kell részletesen válaszolni :)

Nincs olyan, hogy "how are you been". Bizonyára arra gondoltál, hogy "How have you been". Az gyakorlatilag ugyanaz, mint a "How are you", bár talán inkább akkor használják, ha hosszabb idõ óta nem találkoztak. Egyik kérdésre sem kell részletesen válaszolni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

2hós babának árt a tv nézés? Néha arra vagyok figyelmes figyeli a tv és rúg kapál, tetszik neki, de féltem a szemét árthat neki?

Legjobb válasz: ha több, mint 3 méterrõl nézi, akkor nem árt a szemnek. De a szemén kívül nem jó a mentális fejlõdésének, mert a túl gyorsan változó, villódzó képek "felidegesíthetik", vagy összezavarhatják.

ha több, mint 3 méterrõl nézi, akkor nem árt a szemnek. De a szemén kívül nem jó a mentális fejlõdésének, mert a túl gyorsan változó, villódzó képek "felidegesíthetik", vagy összezavarhatják.
Egy felnõttnek is árt a tévézés, nemhogy egy kéthónaposnak....
nem tesz jót, de az én fiam is állandóan a tv-t bámulja, ha be van kapcsolva.így én, a tv függõ kikapcsolom és csak a legszükségesebbeket nézem meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, az utolsónak, nem fogom engedni neki.
A kérdező hozzászólása: persze mindenkinek köszönöm.
Lehet hogy egyedül érzi magát. Van társasága?
Biztos érzi hogy most jön igazán a tél, holnapra 6 fokkal hidegebb lesz mint ma. Vidd el mozogni ha egy kicsit eláll az esõ vagy játszatok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:) Társasága van, remélem csak az idõ miatt ilyen.
A spániel igényli az ember közelségét.Kicsit biztos depressziós.Legyen veletek többet.
Hasmenése lehet a kamillateától, nem jó ötlet. Inkább mérd meg a lázát. Ha nincs neki, akkor csak fázik.
de müanyag kutyáknak való hömérövel mérd mert az üveg ha beletörik nagyon csúnya dolgokat müvel.

Miért arra a pasira vágyom, aki tudom, hogy semmibe venne és nem arra, aki becsülne szeretne és sose okozna nekem fájdalmat?

Van egy fiú, aki már fél éve szerelmes belém, azóta más lányra se nézett és várja, hogy összejöjjek vele. Tudom, hogy komolyan gondolja és ismerem annyira, hogy tudjam, hogy sose bántana meg és a tenyerén hordozna. Mégsem tudom magam rávenni, hogy összejöjjek vele, mert sehogy se vonzódom hozzá. Helyette ott van egy másik srác, aki tudom, hogy az eddigi barátnőit mind megcsalta, nem igazán tisztel egy lányt se, de olyan a kisugárzása, hogy amint meglátom, máris vonzódok hozzá. Ennek van valamilyen magyarázata? Én nem akarom, hogy így legyen, de sajnos így van.

Legjobb válasz: majd megkomolyodsz. Rá érsz.

majd megkomolyodsz. Rá érsz.
" Ennek van valamilyen magyarázata? " -van magyarázata, ez van minden lánynál, igazolja az alfahím elméletet. Mert ugye az nagyobb kan aki szarik a lányokra mert annyi közül választhat hogy nem becsüli meg és ebbõl arra következtetsz hogy sok csajnak vonzó, akkor automatikusan vonzó lesz neked is. Aki meg mindent megadna neked arról meg azt feltételezed hogy senkinek sem kell. Ezért kell letagadni a 15 éven felüli lányoknál hogy még szûz vagyok :DDD Pszichológia guru lettem mostanság, egyre jobban látom az emberi elme összetettségét, és az ösztönök hálózatát.
Szomorú dolog, de ez sajnos az ösztönök játéka. Ezért max. az evolúciót lehetne szidni, mert olyan, mint egy öreg általános iskolás tanár, aki még második osztályban is az ABC-t tanítja.
Lányok, ezzel aztán döbbenetes, csodálatos családokat fogtok alapítani, gyerekeitek végignézi, ahogy szeretitek azt, aki agyoncsal titeket, lesz honnan példát vennie, csak így tovább!
a legtöbb sosem ismerné be
fenéket kihívást, egyszerûen neki is csak a kinézet számít és semmi más legalább õ eljutott már odáig, hogy ez tudatosodott benne is
Kihívást látsz benne és ez vonz, hiába tudod, hogy nem õ lenne a megfelelõ partner, de akkor is õ kell.
Az életben sokszor nem adatik meg az a luxus, hogy visszaforduljunk és másik ösvényt válasszunk. Bárhogy is döntesz a következményeit neked kell viselned
Lehet, hogy csak tudat alatt jót akarsz akarsz neki és hagyod, hogy inkább találjon valakit akivel majd boldogok lesznek mert tudod, hogy veled nem lenne az. Majd akkor fogod hiányolni mikor õ már nem lesz neked, de arra már késõ lesz
Ugyanez a helyzet velem is. Egyik srác: normális, kis szerény, csendesebb típus, olyan jófiú. De hiába hogy aranyos, nem vonz. Csak rendesnek látom. A másik: megcsalta minden barátnõjét, engem is átvert egyszer (na nem durván, nem fektetett meg) de meglátom és legszívesebben rámásznék. Annyira vonz mindene. Egyszerûen annyira vonzó hogy nem igaz.
Hát lányok, már csak ennyi eszetek van. Meg sem érdemeltek minket! :)
Adam kifejtette azt, amire céloztam. :) .

Van egy hirdetés, amelyben az ár úgy van, hogy Mondj 1 árat! . Ha én mondok neki 40-et, akkor elvihetem 40-ért, vagy felalkudja a piaci árra?

Lenne egy Magellan PolarX Table Top freeride bicikli, amelynek az ára úgy van meghatározva, hogy "Mondj 1 árat! :)"

Legjobb válasz: Ez egy elég egyszerû taktika. Õ pontosan tudja, mennyiért akarja eladni, de nem árulja el, hátha elsõre drágábbat mondasz :) Szóval próbálkozz meg a piaci árnál valamivel kevesebbel, aztán ha annyiért nem adja, akkor mehetsz feljebb. :)

Ez egy elég egyszerû taktika. Õ pontosan tudja, mennyiért akarja eladni, de nem árulja el, hátha elsõre drágábbat mondasz :) Szóval próbálkozz meg a piaci árnál valamivel kevesebbel, aztán ha annyiért nem adja, akkor mehetsz feljebb. :)
Ezt kérdezd meg tõle. Mondd neki, hogy 40.000 Ft. Azt majd mond rá valamit. Lehet, hogy õ ennyiért simán odaadja, de lehet, hogy azt mondja, hogy ne szórakozz. Mit veszítesz? Semmit...
A kérdező hozzászólása: Végülis...
A kérdező hozzászólása: Igazad van.
Ilyen köcsöggel én nem szoktam foglalkozni. Írja ki, mennyiért adja vagy kapja be.

Van egy 16 éves fiú ismerősöm én 14 vagyok nagyon jóban vagyunk de kezdek egyre többet érezni és ő is néha mutatott olyan jeleket amik szerintem arra utalnak hogy nem vagyok közömbös a számára. Mit tegyek megmondjam neki vagy nem?

Félek elmondani neki hogy mit gondolok róla mert ha mégsem tetszem neki akkor elmondja a haverjainak és rajtam fognak röhögni, vagy azután már nem lehetünk barátok. De ha nem mondom meg neki és esetleg mégis úgy érez akkor lehet hogy ? nem mer lépni!

Legjobb válasz: Mondj neki egyértelmû dolgokat.

Mondj neki egyértelmû dolgokat.
Úgy értem célozgass rá.
én ugyanígy voltam anno 15 éves koromban egy lánnyal(9 éve lassan a barátnõm :D)elhívtam moziba és ott elbeszélgettünk egymásról (addig is ismertük egymást egész általánosba, tetszettünk is egymásnak csak nem mertünk lépni.) meg minden és egy 2 hét után össze is jöttünk :D sok szerencsét :D
ez hülyeség, nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a fiú elsõ dolga az, hogy mondja a haverjainak, éshogy azon röhögnek majd, hát ilyen nincs! esetleg akkor ha a fiú egy köcsög. sztem mond meg neki, elvégre nem vesztesz vele semmit, ha nemet mond, akkor is még barátok maradhattok, és ha azt mondja neki is tetszel, akkor meg te leszel a legboldogabb a világon! :) sok sikert! hajrá =)
egyet értek az elõttem szólóval próbáld meg, és igen ha normális akkor nem híreszteli ha még is akkor meg jó hogy nem jöttél vele össze...
Jézusom . velem is pont ez volt én is pont ennyi idõs voltam.és a pasi is.:) csak mi már megbeszéltük h nem lessz szorosabb a kapcsolatunk mert akkor lehet h többé nem lennénk barátok. de aztán látszott hogy kezdett közeledni felém. és akkor léptem én.elhívtam dvd-zni , és hát...:) azóta együtt vagyunk :) :D nem is kell a szemébe mondanod h szereted, elég ha elhívod fagyizni, sétálni, dvd-zni vagy bármi ahol kettesbe lehettek. találkozzatok az a lényeg. és majd kisül belõle valami. 16/L
még valami. nyugodtan megbeszélheted vele, de ha nem akarod, vagy nem mered..(vagy nem tudom) akkor hívd el valahova..bla bla. az elõzõ válaszoló voltam..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat nagyon sokat segítettek .... meg fogom fogadni õket! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!