Találatok a következő kifejezésre: Árt a hogyha a párom bennem (1 db)

Árt a babának, hogyha a párom bennem megy el szeretkezéskor?

38 hetes vagyok és bár már nem olyan intenzíven mint eddig,de heti 1-2x szeretkezünk a párommal.Ilyenkor a terhesség vége felé baj,ha bennem megy el?Árthat ez a babának?Vagy alapból árt a babának már ilyenkor a szeretkezés?

Legjobb válasz: Egyikkel sem ártasz neki, csak az utolsó hónapban a spermium beindíthatja a szülést.

Egyikkel sem ártasz neki, csak az utolsó hónapban a spermium beindíthatja a szülést.
Szia! Én elõször kényes kérdésedre válaszolnék: Azzal, ha lenyeled biztos, nem ártasz a babának!!! A terhesség vége felé egyrészt a te orgazmusodtól is elindulhat a szülés, másrészt arra kell nagyon figyelni, hogy a nyákdugó távozása után nem szabad benned elmennie, mert akkor már nem védi semmi a baba "kijáratát"!:) Egyébként én úgy tudom, hogy a spermában van valami ami puhítha/lazítja a méhnyakat..., de erre nem emlékszem pontosan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!Mostanában már nem megy el bennem, de ezekszerint, ha "úgy" alakul, akkor nem baj.Egyébként volt már olyan közületek, akinek pont a szeretkezés indította be a szülést?Vagy ez csak elmélet, mondják, de nincs ilyen?
Ha lenyeled, az a gyomrodba megy, nem kerül a babába, és nem árt, és 12 vitamin van benne:-) (nekem nem esik jól mióta terhes vagyok, kerülöm a lenyelését...:-) Ha benned megy el, az sem árt, meg a szeretkezés sem, amíg orvos nem tilt tõle. Az orgazmus is indíthat szülést, és a spermában található vegyi anyag is, de 38. héten már az sem vész, ha beindul a szülés.-) Nekem volt már barátnõm, akit hazaküldött a doki, hogy szeretkezzenek egy jót.-) Nem azonnal, de fél nap mulva megindult a szülés. Szerintem ha attól is, nem olyan hirtelen folyamt ez, hogy az orgazmus után 2 percel már fájások vannak. Ne félj, ami jól esik, azt nyugodtan lehet:-)
Mi már nem szexelhettünk ebben az idõben. De ha a baba 38 hetes, szex nélkül is bármelyik pillanatban megindulhat, hiszen érett a kinti életre is.
Nyugodtan szeretkezz és ha nem vagy kinyílva el is mehet benned.Én az utolsó héten már direkt szexeltem, mivel én is úgy tudtam megindítja a szülést.Hát nem tudom mennyit segít a szülésre kiírt idõpont elõtt két nappal indult be a szülés du.-án 6 fele és másnap délre lett meg.A kicsinek nem tudsz ártani még el van szigetelve.
A kérdező hozzászólása: Azt írtátok, hogy ha nem vagyok kinyílva, akkor szexelhetünk.Én azt honnan tudhatom meg, hogy ki vagyok-e nyílva?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

December végére január elejére kiírt kismamik hogy vagytok? Izgultok, féltek a szüléstől? Meséljetek.

2

Volt valaki így? 9 hetesen kezdődő rosszullét.

Eddig mindig azt olvastam meg hallottam hogy hát a terhesség 6-7 hetétől jönnek legtöbbször a rosszullétek. Nekem eddig a mell érzékenységen kívül más tünetem nem volt. Örültem is hogy ezt megúsztam, erre most vasárnap leszek 10 hetes és 3 napja elkezdtem hányni. Ha tejes dolgok eszek az ki is jön. Normális hogy ilyenkor kezdődik? Köszönöm előre is!

5

Hol lehet olyan tesztet kapni, ami kimutatja a magzatvízszivárgást?

20 hetes vagyok, és nemrég volt amniom. Van valami áttetsző váladékom, szerintem nem folyás, és nagyon aggódom. Hétfőn megyek dokihoz, de addig is hol tudnék beszerezni ilyen betétet? Valahol olvastam róla, hogy létezik.

1

Hasi szurkálás, enyhe görcs csak ritkán van kis terhességnél? Probléma ha nem minden nap fáj a hasam? 4+4 hetes vagyok.

4

Szerintetek is túlzásokba esik az anyám? Úgy érzem h egyre több mindenbe beleszól.

Nagyon szeretem őt,mindig számíthattam rá.Nemsokára szülök,a férjével nagyon sok mindenbe segítenek,de mostanában egyre idegesítőbb.A párommal külön élünk tőlük de egy faluban.Nagyon örülne a picinek de anyám kezd egyre erőszakosabb lenni.Mostanában semmi nem jó amit én főzök,mindig azt akarja h együnk inkább náluk,csak mert én másféle ételeket főzök mint ő,azzal biztos nem lakunk jól.A párom nővérével nagyon rossz a viszonyunk,mindig fúrni próbálja a kapcsolatunkat,egyszer elmondtuk ezt anyámnak azóta az van h majd ő elkapja az utcán meg csak találkozzon vele majd ő megmondja neki a véleményét hiába kértük h ne szóljon bele.A barátom nem lesz ott a szülésnél se ő se én nem akarjuk,erre anyám h majd akkor ő lesz ott,meg se kérdezett h szeretném-e.Egyébként nem mert ismerem túlaggódna mindent és csak idegesítene.Újabban az a baja h a barátommal napközben néha beülünk egy közeli presszóba(ami szerinte kocsma)inni egy üdítőt meg enni egy hamburgert és egy kicsit a barátokkal lenni.Mit tehetnék h nem bántsam meg de egy kicsit visszafogja magát?

4

Terheléses vércukor szint eredménye kb menyi idő után van? Mikor lehet érte menni?

9

Jok ezek az adatok?

1 GS 19.63mm 6w5d,2 GS 10.09mm 5w3d, FRQ 2-4.8 D 16.5cm,

21

Van kedvetek tippelni? Akinek van kedve! Hét? Nem? Plusz kilók?

Még sosem írtam ilyen kérdést, de mindig tippelek másoknak, előre is köszi!! :D

25

20 mm petezsák 7mm szikhólyag? (5+6 napos terhesség)

Elég öreg gépe van az orvosnak,azt mondta h szívhangot 7-8. héten tud majd nézni...

10

Szerintetek leszállt már a pocakom?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!