Találatok a következő kifejezésre: Árt a hogyha a párom (3 db)

Hülye kérdés! ASzámítsd ki valószínûségszámítással
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul tettem fel a kérdést. Nan esélyem arra, hogy teherbeessek?
A kérdező hozzászólása: Van*
van esélyed. egy cikluson belül, ha jó idõben vagytok együtt az esély állítólag 20%...
nem tartom jó ötletnek!nagyon megharagudna rád ha ez kiderülne!tudom nehéz, de légy türelemmel!
szerintem is várj vele.. valamiért biztos megvan az oka h nem szeretne még..
Szerintem várdd meg, amíg elérkezik az a pillant, hogy a párod is vágyakozni fog egy kisbaba után. A "véletlen becsúszott" sztorinak általában nincs jó vége..
Én 3 éve szeretnék már kisbabát. Mindig mondtam a páromnak, jó lenne egy kisbaba. Persze nem mondtam neki soha, hogy most vállaljuk be, csak hogy már vágyom egyre, és majd egyszer ugye õ is akar egyet. Mondta mindig, hogy persze, de még most nem. Aztán egszercsak egy éve elkezdte õ is mondani, hogy õ is szeretne, de még várnunk kell egy ici-picit, hogy rendezõdjenek a dolgaink. Szerencsére csak egy évet kellett várni, és elkezdtünk próbálkozni. Elsõre összejött, úgy látszik, nagyon akartuk. Most õt várjuk:D Legyél türelmes a pároddal, de kérdezd meg tõle, hogy õszintén mondja meg, hogy szeretne e valaha gyereket. Ha azt mondja, hogy nem, neked kell eldönteni, hogy késõbb meg tudod e változtatni a véleményét, vagy elfogadod a tényt, hogy nem lesz gyereketek. A harmadik lehetõség tudod mi. Hiába mondod azt, rendben, belenyugszom, hogy nem lesz gyerekem, egy szép nap rájössz, hogy ezt az érzést nem lehet elnyomni, hiszen ez egy olyan erõs ösztön, mint a túlélési ösztön. (lényegében ez ugyanaz)
Mennyi idõsek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, mindketten megtesztek mindent a közös jövõtök érdekében? Ezeket jó lenne tudni... Mert ha teszem fel huszas évek elején pár hónapos kapcsolatba, munkanélküliként várni kellene. Viszont ha több éve együtt vagytok, mindketten dolgoztok és mégse tudjátok az álláspontjaitokat közelíteni, akkor egy olyan fiú kell, aki a jövõt úgy gondolja, mint te.
Mondjuk még mindig nem értem, miért nem keresnek a pasik, akik nem akarnak gyereket, olyan nõt, aki szintén nem akar.Estleg el is kötethetik magukat, az 100%-os. A gyermektelenségnek is két ember közös döntésének kellene lennie.Mert ennyi erõvel az is pfuj, undorító féreg , akinek a párja meg akar...
Ne vívd ki magad ellen a sorsot, én ilyent sose tennék, hogy átverem a párom. Vagy legyen közös döntés, vagy semmi. Ha nagyon nem egyeztek, akkor meg minek vagytok együtt?
Elõször is meg kéne tudnod, miért nem akar babát. Túl fiatal még? Nem elég stabil a kapcsolat? Anyagi oka van? Családi gondok? Rengeteg minden lehet. Ne nekünk válaszolj ezekre, hanem magadban tedd fel a kérdést, hátha megérted az álláspontját és tudsz változtatni rajta.
Undorító féreg vagy !!! Annak a férfinek is van ugyanolyan beleszólása, mint neked. Nem csak lecsapolni kell. A gyereknek meg KELL az apa. És nem úgy, hogy anyus taktikázott.. Hánynom kell a magadfajtáktól.. Aztán csodálkozol, ha majd rövid idõn belül elhagy, mert õ még nem akarta ezt az egészet..
14.59 kicsit erös volt nem gondolod!?
Nem az a baj, ha valaki akar gyereket, valaki meg nem, hanem az, ha ez nem közös döntés, és egyik ráerõlteti akaratát a másikra, akár a gyerekvállalás akár a gyermektelenség. Ha valaki gyereket akar, a párja meg nem (vagy még nem, csak késõbb), és mégis valahogy kijátssza a párját, aki meg erre nincs felkészülve, az a gyereknek árt a legtöbbet. Aki ilyen játszmák miatt jött a világra, annak nagyon rossz úgy felnõnie, hogy az egyik szülõ nem akarta, mert ezt általában érezteti is, ha nincs felkészülve a gyerekvállalásra.
Nem korrekt dolog abbahagyni a gyógyszerszedést, és aztán rákényszeríteni a pasira a gyereket. A gyerekkel szemben se szép, mert így 99 százalék, hogy lesz egy olyan apja, aki sz.rik a fejére. Erre még akkor is jó esély van, ha a pár eredetileg közösen akarja a gyereket - de így aztán tuti elintézed neki ezt a felemelõ érzést (tapasztalat :S ) Más az, ha eleve egyedül vállalod, és kiskorától abban neveled, hogy Te ezt így akartad. Akkor nincs az a tudat, hogy õ valakinek nem kellett. Na de így... :S Azt meg te döntöd el, hogy vársz-e a pasidra, vagy a gyerek fontosabb, és vállalod egyedül, vagy mással, aki akar. De ne csapj be senkit...
Tudod ezek a dolgok hova vezetnek? Hogy majd nevelheted egyedül a gyereked! A ti kapcsolatotoknak annyi. Így is de úgy is ha megteszed.
Ilyet ne tégy, még akkor lehet gond, ha tényleg becsúszik. A párom ugyanezt mondta és mikor terhes lettem boldogan lobogtattam a pozitív tesztet, õ meg közölte, ha megtartom elköltözik...

Árt a babának, hogyha a párom bennem megy el szeretkezéskor?

38 hetes vagyok és bár már nem olyan intenzíven mint eddig,de heti 1-2x szeretkezünk a párommal.Ilyenkor a terhesség vége felé baj,ha bennem megy el?Árthat ez a babának?Vagy alapból árt a babának már ilyenkor a szeretkezés?

Legjobb válasz: Egyikkel sem ártasz neki, csak az utolsó hónapban a spermium beindíthatja a szülést.

Egyikkel sem ártasz neki, csak az utolsó hónapban a spermium beindíthatja a szülést.
Szia! Én elõször kényes kérdésedre válaszolnék: Azzal, ha lenyeled biztos, nem ártasz a babának!!! A terhesség vége felé egyrészt a te orgazmusodtól is elindulhat a szülés, másrészt arra kell nagyon figyelni, hogy a nyákdugó távozása után nem szabad benned elmennie, mert akkor már nem védi semmi a baba "kijáratát"!:) Egyébként én úgy tudom, hogy a spermában van valami ami puhítha/lazítja a méhnyakat..., de erre nem emlékszem pontosan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!Mostanában már nem megy el bennem, de ezekszerint, ha "úgy" alakul, akkor nem baj.Egyébként volt már olyan közületek, akinek pont a szeretkezés indította be a szülést?Vagy ez csak elmélet, mondják, de nincs ilyen?
Ha lenyeled, az a gyomrodba megy, nem kerül a babába, és nem árt, és 12 vitamin van benne:-) (nekem nem esik jól mióta terhes vagyok, kerülöm a lenyelését...:-) Ha benned megy el, az sem árt, meg a szeretkezés sem, amíg orvos nem tilt tõle. Az orgazmus is indíthat szülést, és a spermában található vegyi anyag is, de 38. héten már az sem vész, ha beindul a szülés.-) Nekem volt már barátnõm, akit hazaküldött a doki, hogy szeretkezzenek egy jót.-) Nem azonnal, de fél nap mulva megindult a szülés. Szerintem ha attól is, nem olyan hirtelen folyamt ez, hogy az orgazmus után 2 percel már fájások vannak. Ne félj, ami jól esik, azt nyugodtan lehet:-)
Mi már nem szexelhettünk ebben az idõben. De ha a baba 38 hetes, szex nélkül is bármelyik pillanatban megindulhat, hiszen érett a kinti életre is.
Nyugodtan szeretkezz és ha nem vagy kinyílva el is mehet benned.Én az utolsó héten már direkt szexeltem, mivel én is úgy tudtam megindítja a szülést.Hát nem tudom mennyit segít a szülésre kiírt idõpont elõtt két nappal indult be a szülés du.-án 6 fele és másnap délre lett meg.A kicsinek nem tudsz ártani még el van szigetelve.
A kérdező hozzászólása: Azt írtátok, hogy ha nem vagyok kinyílva, akkor szexelhetünk.Én azt honnan tudhatom meg, hogy ki vagyok-e nyílva?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!