Találatok a következő kifejezésre: Árt a hogyha a (102 db)

A barátom arra izgul, hogyha a nyakát puszilgatják vagy valami. Hogy csináljam? Adjatok jó tippeket.

Legjobb válasz: Ez egy olyan dolog amit szinte lehetetlen rosszul csinálni

Ez egy olyan dolog amit szinte lehetetlen rosszul csinálni
Picit harapdálhatod is, de amúgy igaza van az elsõnek, ezt nem lehet rosszul csinálni :)
A kérdező hozzászólása: köszii mindkettõtöknek :)
Ne szívósan csináld neki ;) Finoman, lágyan, alig hozzáérõsen. Használd a szád, a nyelved hegyét garantált siker ;))

Igaz az, hogyha a kutya sokat áll két lébon, akkor az árt a gerincének?

Ezt nemrég hallottam és a mi kutyusunk többet van két lábon,mint négyen és nem akarom,hogy baja legyen....

Legjobb válasz: Nem , nem árt.Minden kutya sokat áll 2 lábon.

Nem , nem árt.Minden kutya sokat áll 2 lábon.
hosszú távon ártalmas lehet, igen. lévén négy lábra vannak kitalálva, nem kettõre...
Igen, mivel terheli a gerincet. Nem véletlenül van 4 lábuk.
Hát az enyém is sokat áll kétlábon! Biztos nem tul jó, de nem tudom
Régen az emberek is négy lábon jártak, aztán ma már mindenki két lábon áll.
Igen, ez nagyon megterhelõ a gerince számára, de a térdnek is. Szoktasd le róla.
normális
Ez teljesen normális. 2. fokozatban nagyobb áttétel ellenében dolgozik a motor, tehát a kerékre jutó nyomaték kisebb, ezért nem gyorsul annyira. Vagyis ha ugyanolyan fordulatra pörgeted (tehát a motor ugyanakkora nyomatékot ad le) és ugyanolyan hirtelen "dobod el" a kuplungot, kevésbé fog megugrani a motor. Viszont 2. fokozatban nagyobb az elérhetõ végsebesség.
ha ég akkor oltsd el!
Ez szívás drága barátom hogyha ég a makkod, szerintem keresd fel a háziorvosod és az el küld az urológiára
chhhhhh hahahahahhahah :D
A kérdező hozzászólása: demost erre is*.* http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=2104031720
nyami fincsa
A kérdező hozzászólása: aaz:$$
Pedig a gomba nem terjed levegõn... Orvos.

Fiúk titeket zavarna az, hogyha a barátnőtök arra kérne titeket, hogy óvszerrel szeretkezzetek?

Szerintem nem nagy kérés, de már találkoztam furcsa egy-két furcsa esettel, akik mindenképpen azt szerették volna, hogy gyógyszert szedjek.

Legjobb válasz: nem fáj, csak nem az igazi.

nem fáj, csak nem az igazi.
Engem nem zavarna, sõt.Nehogy már ezen múljon, meg biztonságosabb is. 23f
# 3/5 szõrösödés? :D ennél már csak a hizlal duma nagyobb kamu
Miért megerõltetõ név szerint megcímezni az üzenetet? Egyébként keress rá, csak itt, fogsz találni pár esetet. Nem is hizlal, csak a hormonháztartást borítja föl, annak pedig rengeteg hatása lehet. A megnövekedett étvágy, a fáradékonyság, a rossz anyagcsere, ezektõl mind lerakódhat némi zsír. A jobban véd-rõl meg csak annyit, hogy a szünet után eleve nincs védettség, ha pedig a szünet elõtt kerül be élõ spermium, az akár a szünet alatt is célba juthat, mivel bent képes napokig is kitartani. Vannak akik szerencsések, és rááll a szervezetük. De még ennél is jobb megoldás a gumi. Vagy ha már komoly a kapcsolat, akkor pedig a megszakításos. Csak ez utóbbihoz ugye férfinek is kell lenni, ami nem erõssége manapság az XY kromoszómás egyedeknek.
Nem tudom mi fáj ebben egyeseknek. Még mindig jobb megoldás, mint a rohadt bogyók. Aztán jön a hüvelygomba, szõrösödés, stb...
nem zavarna de a gyógyszer mindenben jobb biztonságosabb, olcsóbb (persze ha csak havi párszor dugtok akkor inkább óvszer), kényelmesebb De igen, ribancoknak nem ajánlott. Egy kapcsolatban viszont ez a jobb.
Én kifejezetten utálok óvszerrel betenni a dugványt. Sokszor jártam úgy, hogy felhúztam, a véráramlást akadályozta, és a "rendszer" bedobta a törölközõt. :/ Ha kondóm nélkül csinálom... 1. jobban élvezem az intim perceket 2. ügyelek arra, hogy párom ne essen teherbe Ui.: Néhányan azt mondják, a fogamzásgátló sem nyújt 100% védelmet a nemkívánt terhesség ellen(!) 27/F
Lájkoltalak, utolsó. Én is mindig ezt mondom.
Az a baj, hogy a férfiak nagy része egyszerûen képtelen felfogni, hogy a tabletta tényleg nem vmi cukorka, aminek az égvilágon semmi mellékhatása nem lehet. Mert már a csapból is az folyik, hogy ilyen alacsony meg olyan alacsony a hormontartalma. Hát az ehet, hogy alacsony, de még így is annyi gondot okozhat, hogy vmi iszonyat. Elég sok nõvel beszéltem már errõl, olyanokkal akik tablettát szednek/szedtek. Rengeteg nõnél fordul elõ pl. libidócsökkenés, ami teljesen tönkre i teheti a kapcsolatot. Sokan nem is tudják miért van, aztán vmi más miatt abbahagyják a tabit, és akkor derül ki, hogy miért is nem volt kedvük a szexhez. Egyik 24 éves lány ismerõsöm pl. tüdõembóliát kapott a tablettától és majdnem belehalt. Persze ez megelõzhetõ lett volna, ha a doki beutalja vizsgálatra. Másik ismerõsöm azért hagyta abba, mert kipróbált vagy 3 félét, de mindegyiktõl olyan kegyetlen migrénje lett, hogy kb. csak feküdni bírt. Aztán akad jó pár olyan is, akinek tabletta elõtt tökéletesen szabályos 28 napos ciklusa volt, abbahagyás után meg egyszerûen teljesen felborult az egész. Összevissza menstruál, meghízott, kijöttek a pattanásai. Szerintem egy kezdõdõ kapcsolatban igen is megteheti annyit a férfi, hogy felhúzza azt az istenverte kotont. Azért nem kellene azt mondani, hogy nem lehet benne érezni semmit, mert én eddig olyat nem láttam, aki kotonnal nem tudta volna élvezni a szexet. Ha meg tartós a kapcsolat, akkor el lehet gondolkodni vmilyen más, hormonmentes megoldásról. Nem kellene minden lányba a tablettákat tömni.
Körülményektõl függ. Kapcsolat elején, ritka találkozásoknál természetes. Hosszú kapcsolatnál sûrû találkozásoknál már valami élettani ok kell: pl. súlyos hormonzavarok a lánynál, ami miatt nem szedhet hormont. Kérdezõ, egyszer próbáld ki, milyen egy papírzacskón keresztül csókolódzni! Akkor lesz egy közelítõ képed arról, mi a különbség az óvszeres és a közvetlen akció között.
pont akartam írni, hogy ez azért sokmindentõl függ. Milyen gyakran vagytok együtt, milyen méretei vannak a fiúnak, mert az XL-es óvszer például sokkal drágább, vagy ha egy nõ alergiás valamelyik óvszerre, esetleg nem szedhet tablettát. Például az egyik ismerõsöm egész életében óvszerért járt a patikába, mert a neje hormonzavar miatt nem szedhetett tabit. Pedig a 80-as évek elején, közepén nagy ciki volt a patikában óvszert kérni. Tehát az számít, hogy kettõtöknek mi a jobb, ha szeret találtok megoldást.
Szerintem természetes, hogy gumit húzol ha nem akarsz gyereket!
A kérdező hozzászólása: Erre szokták azt mondani, hogy minden párnak mások az igényei. Ha együtt éltek a párotokkal akkor igen lehet, hogy kevés, de ha hetente egyszer vagy kétszer találkoztok akkor mindjárt más a helyzet. Eddig még lekopogom sose volt óvszer szakadásunk...
normális óvszer 4-500 ft/3db (minimum, durex félék drágábbak) persze vannak ennél olcsóbbak is, de azok bóvlibbak. persze vkiknek lehet nincs gondja az olcsó vackokkal, vkinek meg a durex is szakad... de a gyógyszer sokkal biztonságosabb. Ráadásul nálunk van h egy napra nem lenne elég a 3db óvszer... ennyit errõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyedül a fogamzásgátló olcsóságával nem értek egyet (persze igen azt nem a férfi fizeti többnyire). A fogamzásgátló olyan 6000-7000 ft három hónapra, ugyanennyiért akár minden napra is tudsz óvszert venni és nem olyan drága, fõleg mert egyszer egyik fél hozza, máskor meg a másik szóval tényleg fifty-fifty alapon mehet a dolog.
Zokniba lábat mosni?!
természetesen zavarna, de attól húznék óvszert, mert még mindig jobb úgy, mint sehogy. :)
Ez az "akadályozza a véráramlást" szöveg is akkora kamu. Pont hogy a kifelé áramló vért korlátozza, kvázi nem az erek elszorításától adja meg magát a rendszer.

Igaz, hogyha nagyon kívánok egy ételt sokáig, akkor az én szervezetemnek arra a tápanyagra, ami benne van, szüksége van?

Érzi ezt a szervezetünk? Nem olyanra gondolok természetesen, hogy napokig kívánom a csokit. Hanem bizonyos zöldségeket például.

Legjobb válasz: Ez igy igaz!

Ez igy igaz!
Eppen ezert nem ajanlott a dieta, mivel nem kapja meg a szervezeted azt, amire szuksege van ahhoz, hogy normalisan mukodjon.
Igen! A szervezet jelez. Nem véletlen, hogy a kismamák "kívánósak" szoktak lenni, az õ szervezetük is jelez.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi!:)

Fiúk! Hogy reagálnátok arra, hogyha a volt barátnőtök beállítana hozzátok szó nélkül? Mit szólnátok hozzá?

Legjobb válasz: hát azért ez ennél több mindentõl függ miért keres? hogy váltunk el? van e barátnõm?

hát azért ez ennél több mindentõl függ miért keres? hogy váltunk el? van e barátnõm?
Semmit nem szólnék, kú rnánk egy nagyot. Elnézést ez a véleményem.
Bõvebben? :D
Nagyon, NAGYON örülnék, hogy annyira kívánt, hogy képes volt átjönni hozzám. Ha nincsenek otthon beinvitálnám, aztán bármi lehet, ha vannak otthon, felvennék gyorsan valami göncöt és elsétálnék vele valahova, mondjuk egy parkba.
Hát ha szó nélkül jön, akkor én se szólok hozzá, oszt jóvan. Esetleg beteszem a kamrába, szûkösebb idõkben még jól jöhet.
attól függ mi van rajta... De ha nyomulós a csajszi, akkor nem biztos hogy örülnék
meg vagy b-aszva utolsó????
A kérdező hozzászólása: És ha nem rég szakítottatok?
Valamit csak mond? Leülnék vele, azt' meghallgatnám.
egy egyszerü bucsuszexet vele... oszt PÁ!
Ha ö szakított volna velem és én akartam volna még vele járni örülnék de ha én szakitottam volna vele akkor elküldeném az anyja p......a :D

Hogyha egy weblapon egy megrendelõbe neked kéne kitöltened a megnevezést, cikkszámot és árat, a végösszeget már egy Javascript számolná ki, vajon rendelnél egyáltalán terméket?

Vagy inkább átmennél olyan webshopba, ahol nem neked kell a termék nevét, cikkszámát és árát begépelned.

Legjobb válasz: Üdv, ha egy sima vásárlásról van szó, akkor preferálom a kattint és vásárol metódust. Az, hogy egy szkript számolja a végösszeget, a vásárló szempontjából nem releváns, mi több, nem kell tudjon róla. A vásárló tudja, hogy 1 db. Túró Rudit rendelt, 53 forintért, az nem érdekli hogy a SUM= db x ár és ez hogy van megoldva. Ugyanakkor, egy NAAAGY ügyfelemnek a webshopja úgy mûködik, hogy beírod a termékkódot, darabszámot. Gyûlölöm, de ez van. ( kamionalkatrészek)

Üdv, ha egy sima vásárlásról van szó, akkor preferálom a kattint és vásárol metódust. Az, hogy egy szkript számolja a végösszeget, a vásárló szempontjából nem releváns, mi több, nem kell tudjon róla. A vásárló tudja, hogy 1 db. Túró Rudit rendelt, 53 forintért, az nem érdekli hogy a SUM= db x ár és ez hogy van megoldva. Ugyanakkor, egy NAAAGY ügyfelemnek a webshopja úgy mûködik, hogy beírod a termékkódot, darabszámot. Gyûlölöm, de ez van. ( kamionalkatrészek)
Akkor ez nem webshop lenne, hanem egy vicc.
Ha ritka (és drága) cikkeket árul akkor tökmindegy, a telefonos rendelésnél jobb picit. Egyébként ez már elvileg nem a te dolgod, csináld meg azt csá.
Na jólvan, jó poén volt.
A kérdező hozzászólása: Wampa-nak: A megrendelõbe a cikkszámot, megnevezést, és egységárat a vásárlónak kell beírnia. Az a gond, hogy nem tudott nekem adni cikkszám - ár adatbázist, így miután elküldi a rendelést a vevõ, õ kézzel megvizsgálja helyes árakat írt-e be a vásárló.
Ha Javascript számolná a végösszeget, akkor belenyúlnék és megrendelnék néhány dolgot általam beállított (<500) pénzért. Az a minimum hogy leellenõrzöd szerveroldalon is a dolgokat, annál pedig nem sokkal bonyolultabb normálisra megcsinálni. A megrendelõt könnyen meggyõzheted azzal, hogy a client-side dolgokba baromiegyszerû belenyúlkálni.
Hát nézd, 3 lehetõséged van, vérmérsékletedtõl függ melyiket választod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ment a plusz.
A kérdező hozzászólása: # 2/2 -nek: Én sem örülök hogy ilyet kell megírjam, de a megrendelõ diktál sajna.
A kérdező hozzászólása: Wampa-nak üzenet: Nem drága cuccok, apróbb ajándéktárgyak, de abból van egy jó pár darab. Épp ezért nem akart nekem átadni cikkszám megnevezés és ár adatokat. Nyomtatott katalógusuk van, meg statikusan szerkesztett weblapjuk, de azzal sem lennék elõrébb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!