Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha sokat sírok (2 db)

Árt a babának ha sokat sírok?

21 hetes kismami

Legjobb válasz: Hát.. Ha stresszes vagy és amiatt sírsz, akkor azt mondom, hogy nem a sírás árt, hanem a stressz. Ha érzékeny vagy, ahogy az ilyenkor lenni szokott, és amiatt pityeregsz, próbálj meg valami szépre gondolni, mondjuk arra, hogy nemsoká megszületik a gyermeked. Kitartás...

Hát.. Ha stresszes vagy és amiatt sírsz, akkor azt mondom, hogy nem a sírás árt, hanem a stressz. Ha érzékeny vagy, ahogy az ilyenkor lenni szokott, és amiatt pityeregsz, próbálj meg valami szépre gondolni, mondjuk arra, hogy nemsoká megszületik a gyermeked. Kitartás...
A szomorúságot megérzi és õ is szomorú lesz, de ártani nem ártasz neki. Nem tudom mi okozza nálad, remélem, nem magadban, mint leendõ anyában kételkedsz!! Próbálj meg vidám filmeket nézni, magazinokat, számodra kedves könyveket olvasni, és barátnõkkel/pároddal vidám programokat csinálni.A hangulati hullámzások elég jellemzõek végig a terhesség alatt, de próbálj figyelni arra, hogy ne ess depresszív hangulatba túl sûrûn. Akármi is bánt, fel a fejjel!!!
Nem árt, ne aggódj, de azért érzi a hangulatodat. A nagyon megemelkedett hormonszint miatt természetes a végletes hangulatváltozás. Próbáld meg a kiváltó okokat enyhíteni, relaxálj, szerezz és szereztess örömöt magadnak. Kényeztesd magad és a babád! Jó babavárást!

Ha sokat sírok, rossz a kedvem, hogyan, mennyire árt a babának?

7 hetes terhes vagyok

Legjobb válasz: remélem te nem az a lány vagy, akinek az elõbb írtam hogy ne sírjon! nemcsak magadnak, de a babának is árthatsz! ideges vagy, szorongassz, rosszkedvû vagy. tereld el a gondolatodat. olvass, nézz tévét, vagy sétálj egyet, vegyél egy csokit és kapcsolódj ki. hívd fel barátnõdet, anyukádat vagy bárkit akibe megbízhatsz és elmondhatod mi bánt. ha van lehetõséged bújj a párodhoz, neki is jól fog esni. hagyd, had szeretgessen. gondold át ezeket!

remélem te nem az a lány vagy, akinek az elõbb írtam hogy ne sírjon! nemcsak magadnak, de a babának is árthatsz! ideges vagy, szorongassz, rosszkedvû vagy. tereld el a gondolatodat. olvass, nézz tévét, vagy sétálj egyet, vegyél egy csokit és kapcsolódj ki. hívd fel barátnõdet, anyukádat vagy bárkit akibe megbízhatsz és elmondhatod mi bánt. ha van lehetõséged bújj a párodhoz, neki is jól fog esni. hagyd, had szeretgessen. gondold át ezeket!
Hát nagyon is árt neki! Õ is rosszul érzi magát. Mindent érez! És miért sírsz sokat, miért rossz a kedved? Boldognak kellene lenned, hiszen gyermeked lesz! Õ lesz a legfontosabb az életedben és neki pedig te. Vagy nem akartad, hogy legyen? Gondolt át, hogy mitõl vagy olyan szomorú. Ha lehet most leginkább a babával törõdj. Énekelj neki. Simogasd. Érezni fogja. Ne gyötörd magad!
en is sirtames aztmondtak h art neki, en meg meg vegig idegeskedtem az egesz terhesseget szoval egynagyon siros ideges babanak kene lennie, a baratnom nevetgelt.a fiam minden ejjelt vegig alszik, nevet es boldog, a baratnome sir ordit ....szerintem normalisak a hangulatvaltozasok.majd elmulik.
szia, Ha sírni van kedved sírj! A hormonok okozzák a állandó hangulat változást. A lényeg, hogy ne sresszeld magad, mert a stressz hormonok is átjutnak a babához és az egyáltalán nem tesz jót neki. Pihenj sokat, mond a párodnak, hogy szeretgesse meg. Boldog babavárást kívánok.
Persze, nyilván az a válasz, hogy ne sírj; de az istenért, nehogy most meg azon kezdj el stresszelni, hogy nem szabad sírnod! Sok vidámságot és boldogságot kívánok neked és a babádnak is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!