Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha néha (43 db)

Ha néha-néha (de tényleg csak nagyon ritkán) (havonta-fél évente) bele szívok 1-2t a cigarettába az mennyit árt?

Legjobb válasz: nem sokat. de miért csinálod ezt? vagy dohányzol, vagy nem. az emberek a függõség miatt dohányoznak. :)

nem sokat. de miért csinálod ezt? vagy dohányzol, vagy nem. az emberek a függõség miatt dohányoznak. :)
nekem negyedévente jól esik rágyujtani..és birom a cigit..cigifüst mellett nõttem fel..(sajnos nem sajnos)..szerintem ha hozzászoktál már a cigifüsthöz akkor nem lehet annyi bajod..ha napi fél doboz ciginél tartasz..akkor kezdj el aggódni :)
A kérdező hozzászólása: köszi második. :D

HAsznal vagy art a laptopnak az, ha otthon, neha nem az akkurol mukodtetem, hanem arammal?

ilyenkor az akkut kiveszem

Legjobb válasz: Már miért ártana a laptopodnak? Ha az akkut kiveszed, azzal pedig az akkut kíméled. Teljesen helyesen jársz el! Miért terhelnéd az akkut, ha erre nincs szükség?

Már miért ártana a laptopodnak? Ha az akkut kiveszed, azzal pedig az akkut kíméled. Teljesen helyesen jársz el! Miért terhelnéd az akkut, ha erre nincs szükség?
A kérdező hozzászólása: koszonom!!:)

Mitől lehet, ha egérgörgővel nyomok rá egy linkre, akkor át is vált arra a lapra és csak nagyon néha nem vált át?

Hivatkozás új lapon való megnyitásakor átváltás rá azonnal

Legjobb válasz: sõt bocs, nem is arra a lapra vált át...:S

A kérdező hozzászólása: sõt bocs, nem is arra a lapra vált át...:S


Árt-e a motornak ha néha nagyobb fordulaton használom?

Úgy hallottam, hogy a szelepek tisztán tartása miatt néha menjek nagyobb fordulattal. Ez nem árt a motornak?

Legjobb válasz: Nem árt,de azért csak akkor csináld ha kellõen bemelegedett már a motor.Persze ne a piros mezõbe hajtsd (ha van fordulatszám mérõ a kocsiban):)

Nem árt, de azért csak akkor csináld ha kellõen bemelegedett már a motor.Persze ne a piros mezõbe hajtsd (ha van fordulatszám mérõ a kocsiban):)
Elég ha felmész az autópályára és mész 130-140 körül, ott már elég magas fordulaton megy a motor.
Igen, néha én is ki szoktam húzatni egészségügyi okokból!:)
egz dolog sebességbe és egz dolog üresbe. HA benzines pörgesd de ha diesel akkor NE!!!

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

Legjobb válasz: Szerintem sem. A terhesség alatt direkt figyeltem arra, hogy ne tegyem oda, mert addig automatikusan úgy laptopoztam.

A laptopodnak kemény felületen kell lennie, mert különben nem szellõzik rendesen. A másik az, hogy felforrósodik, és megégeti a hasad anélkül, hogy észrevennéd idõben. Nem hallottad a hírekben, hogy így robbant fel a laptopja egy srácnak? Pedig õ csak az ágyra tette.
Szerintem sem. A terhesség alatt direkt figyeltem arra, hogy ne tegyem oda, mert addig automatikusan úgy laptopoztam.
Elis fordulnak, olvass utána egy kicsit.....nem szeretik.
Azért a forróság pont hogy tud gondot okozni!!! Felmelegedhet a magzatvíz simán, és ezáltal a baba teste is. Mivel õ még nem tudja lehûteni magát pl. izzadással, a túlhevülõ testben elõfordulhatnak károsodások. Attól hogy valakinek látszólag egészséges babája született ilyen lapotopozási szokások mellett, nem garancia, hogy nincsenek olyan fejlõdési rendellenességei, amelyek majd csak hosszabb távon, évek múlva jönnek elõ.
A gyerek hall a hasadban. Egészséges vagy nem, élmény lehet a zúgást hallgatnia.
Nem káros. Google-zd ki! (Nem linkelhetek, mert kitiltanak az oldalról) Nekem is a hasamon / ölemben volt és teljesen egészséges babám lett. Anno én is megkerestem ezt a neten, olvastam róla, nem írták károsnak.
nem ártasz ezzel babáddnak baja nem lesz, csak forróság és a laptop súlya az ami rossz lehet, bajt okozhat.
Én a súlya miatt nem tenném a hasamra és a melegedés miatt. Amúgy is jobb neki laptop párnán, és úgy laptopozok az ágyban, hogy párnán van és a csípõmnél kezdõdik a laptop.
Hát jót semmiképpen nem tesz! ne tedd a hasadra!
Persze, laptoptól felmelegszik a magzatvíz. MIlyen laptopod van? Meg zúg? Meg kéne csináltatni, mert az nem normális. Ne a hasadra tedd, hanem max a lábadra. Jobb egy asztalon vagy vegyél laptop tartót. Terhesen ne tedd a hasadra, ennyi.

Árt a babámnak, ha anyósék a konyhában cigiznek nyitott ablaknál? Én a (zárt ajtó) szobában vagyok, de néha érzem a büdös cigit a szobában. Ez is árt neki? Vagy csak a szag amit érzek.

Beszéltem már err?l velük, a párom is, de semmi.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az biztos jobban ártana neki, hogyha te is cigiznél. Ha én elmegyek anyukámékhoz ugyanez a helyzet, és semmi bajunk.

Ne aggódj, az biztos jobban ártana neki, hogyha te is cigiznél. Ha én elmegyek anyukámékhoz ugyanez a helyzet, és semmi bajunk.
Elozo vagyok (28 hetes kismama)
Na én is dettó ebben a helyzetben vagyok, egyszerûen nem érti meg, õ még az autóban is cigizik mögöttem, ha együtt megyünk vhová. Én soha nem tenném meg ezt fordított esetben. Azt mondja erõsödik a pici. A férjemet is cigivel hordta ki. Én meg csak röhögni tudok rajta, és kimegyek még a házból is, és nagyon szarul esik mindez, mert az õ unokája. Kérdésedre, csak remélni tudom, hogy nem árt neki, de szerencsére gondolom nálatok sem mindennapos ez a szitu. Sajnos ilyenek anyósék.
A kérdező hozzászólása: Mit mondjak nekik, hogy ha nem értik meg, hogy a cigi szaga ami büdös az káros a babára?
Hát, együtt érzek veled. Nem lehet könnyû. Nem lesz légzési problémája a picinek, ne aggódj!! Évtizedeken keresztül hordtak ki nõk gyerekeket úgy hogy apósék "szartak" az ilyen dolgokra. Sajnos anyukám is így hordott ki minket, mégis egészségesek vagyunk. :) És az a sok romaszülõ, aki végig cigizik a babával, mégis egészségesebb kicsiket hordanak ki mint a magyarok. Nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!!!!
Hát jobb lenne , ha nem tennék. Nincs erkély? Nem tudtok elköltözni? Elég felelõtlenségnek tartom, ha ennyiben nem képesek támogatni az unokát. Amúgy nem is talán a füsttel van közvetlen a baj, de a nikotin és egyéb minden konyhai eszközre rátapad. Próbáld meg clin-nel és papírtörlõvel a szekrény oldalát megtörölni , meglátod milyen sárga lesz, nos ugyanez a szar tapad a baba cuccaira is, még a szekrényen át is. Szóval próbáljatok elköltözni, vagy húzzanak ki a teraszra, de ha a babátok aszthmás lesz 10 évesen, akkor fizessék a gyógyszerét! Nos ez csak az én véleményem, de én így érzem.
A kérdező hozzászólása: Van terasz, de nem mennének ki! Ilyen hidegben õk alkalmazkodnak ehez! Ez a hozzáállásuk :( A páromnak folyamatossan mondom ezeket a dolgokat, mondja is nekik, de anyósék azt mondják, hogy ami a szobába szivárog be az csak a szag és nem káros.:(
Sajnálom, de a kérdésed nekem annyira nem világos... Az oké, h a cigi büdös, de az a cigi szaga ( tehát: büdös szaga van). Ami árt az a füst, (ami büdös szagú:) ) de az neked is, mert Te szívod be... És csak megjegyzésként, az, hogy az orrod alá füstölnek, az elég nagyfokú... tapintatlanság!!
A kérdező hozzászólása: Én is cigiztem, a kisbabám érdekében szoktam le. Most meg így is el kell viselnem mert beszivárog a szobába! Nem akkarom, hogy tönkre tegyék a babám egészségét.
A 2. vlaaszolonak irnam le azt hogy en is roma vagyok a sok kozul de nem cigizek!Nem kell mindjart romazni..miert a magyar nem gyujt ra?Azert mert te, esetleg nem cigiztel?Nem egy nem kettot lattam mar cigizni magayrokat is meg van aki kabitsa magat na mindegy hagyjuk ezt a roma nem roma temat!!!(Csak magam miatt irtam ezt le mert en is az vagyok..)A kerdezonek meg annyit hogy ahogy csak tudja kerulje a fustot!Erre sajnos nemtok tanacsot adni mert enis ebbe a cipobe vagyok! Sok sikert!
Én is hasonló helyzetben voltam. A párom volt képtelen megérteni, hogy attól még, hogy nem áll a füst a szobában, attól még én igenis érzem, és nagyon zavar. Én addig hisztiztem emiatt, hogy végülis megértette, és kénytelen-kelletlen elfogadta, hogy nincsen helye cigarettának a lakás egyetlen pontján sem. Szerintem harcolj velük. Mondd meg szemtõl-szemben a véleményedet nekik jó erélyesen. Ne hagyd magad! Õk meg szégyeljék el magukat! A babának egyébként nem hinném, hogy ettõl baja lenne. Efelõl szerintem megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Keményebbnek kéne lennem! Köszi! :D Láttom sokan vagyunk így, sajnos....:( Nem tudom, mit képzelnek magukról az ilyenek akik ennyire se veszik komolyan a betegségeket!
Add a disznónak vagy dobd ki a szemétbe. Az nem spórolás ha utána 10 ezreket az állatorvosra költesz ...
Iden. A csokoládé igen is árt a kutyusoknak, meg a többi állatfajnak is egyaránt, ugyanis cellulózt tartalmaz, amit meg õk nem tudnak megemészteni, vagy csak nagyon nehezen. szóval szerintem ne adjad oda neki a csokit, fõleg ne a romlottat! ;)
09:05-ösnek (meg persze a kérdezõnek): lehet kapni kutyacsokit, megkóstoltam, majdnem olyan ó, mint az igazi. A kutyák is megõrülnek érte.
Úgy tudom a csoki nem feltétlenül tesz jót neki, és romlott kaját pedig egyébként sem adok a kutyának sem.
Romlott egyáltalán az a túró rudi? Vagy csak a szavatossága járt le? Mert a kettõ nem ugyanaz. Nehezen tudom elképzelni, hogy kiírtad a kérdést, közben a kibontott, romlott túró rudi ott bûzölög a hûtõben, te pedig ülsz a gép elõtt és várod a válaszunkat. Ha így van, ez már magában furcsa számomra :D Bár maga a kérdés is az, hogy valaki ezért kérdést ír ki :D Ha romlott, dobd ki, ha jó, add neki oda nyugodtan. Csoki tényleg mérgezõ nekik, de 1 db túró ruditól nem lesz semmi baja.
Errõl még nem hallottam, köszönöm szépen az információt kedves válaszoló! :) Jó tudni az ilyesmirõl, megint tanultam valamit! :) (Bár ettõl függetlenül én inkább csontos husit adok a kutyáimnak, semmint csokit, vagy csokihoz hasonlító kutya-nyalánkságot. :) )
Alapból romlott ételt nem adunk a kutyának. Ahogy Te nem eszed meg, mert megbetegszel tõle, a kutya is ugyanúgy rosszul lesz, ha odaadod neki. Ráadásul a csokoládé a kutyák számára MÉRGEZÕ! Nem szabad neki csokit adni (és semmilyen más édességet sem), hiába szereti. Ha nem bírod ki, akkor adj neki havonta 1 kis kocka csokoládét, de szigorúan tartsd ezt be. Ettõl még azért nem lesz kutya baja sem, és a te lelkednek is jobb így, mint hogyha egyáltalán nem adnál. Több tízezret kell majd költs állatorvosra, ha nem tartod be ezeket a dolgokat, vagy még rosszabb esetben meghalhat a kutyus. :(
EDCA!! cellulóz:D:D a csokiban:D :D http://hu.wikipedia.org/wiki/Cellul%C3%B3z Celluloz a papirban van pl nem a csokiban.. a kutyak gyomra amugy nem olyan finnyás mint a miénk! A csokiban egy alkaloid van amit Teobromim-nak hivnak amit a kutya gyomra csak lassan tud lebontani. Egy 10-15 kilos kutyanak egy tábla étcsoki már halálos lehet de ezekbe a turorudikban menyni lehet? nem sok.. nyugodtan add oda neki legfeljebb ne egyszerre az egészet!!! üdv
amikor pálcikás jégkrémet ettünk, a kutyánk mindig megkapta az utolsó pár nyalást belõle. mégis 14 évet élt egészségben.
"tudom, hogy imádja az édeset" Szerinted a romlott túró mennyire édes?
Csak a piros pöttyös jó, a kutyák is azt szeretik!
az utso komment a legésszerûbb:) amugy meg itt nagyon nagy szakértok vannak:D celluloz:D:D
5-ös válaszoló! Én ugyan nem ismerem a kutyacsoki összetételét, de azért, mert kapható, nem feltétlenül jó nekik. Nekem van egy nyuszim is, tele vannak a boltban a polcok mézes-joghurtos finomságokkal nyulak számára, pedig mindegyik TILTÓLISTÁS, de sokan úgy vannak vele, hogy kapható, akkor biztos szabad, pedig nem így van sajnos. A fogyasztói társadalom torkán mindent le akarnak nyomni, sokszor sikerül is.
Az én kutyám még a darát is szereti... de amúgy nem ajánlott a csoki, én sem szoktam.pláne nem romlottat.
6. Akkor papírostul még veszélyesebb nekik adni :-))) na jó, csak vicceltem. Amúgy a kutyák gyomra valóban nem olyan kényes a romlott ételre, mint az emberé, ha nem figyelsz oda, a kinti kutya akkor is beeszik minden szart, észre sem veszed. Ha édességgel akarod kényeztetni a kutyát, vegyél neki gyümölcs fagyit. :-) Az én drága megboldogult kutyám imádta nyáron, mindig megismerte a triciklis fagyi árus zenéjét, és neki is vettünk egy gombóccal.
semmi baja nem lesz a kutyának a túró rúditól meg fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: valóban különbség, hogy megromlott-e, avagy csak lejárt a szavatossága. utóbbi van érvényben jelen esetben. kutyámnak magamtól én sem adtam volna édességet, csak egy 'véletlen' folytán hozzájutott, és láttam a reakcióját, ami szintén érthetõ, hisz olyan ízt még soha nem érzett, és hát az édes az mégis csak édes. végül nem fogod neki odaadni a túró rudit, sem más egyéb édességet. találkoztam egy régi ismerõssel, aki állatorvos, és nem javasolta. köszönöm a bõven vagy tömören kifejtett válaszokat! :)

3 hetes babám a bébihordozóban szeret aludni. Rosszat teszek vele, ha néha ott altatom? Nem árt a gerincének?

Legjobb válasz: nem szabad még véletlenül sem.Elég kínzás neki abba lenni ha utaztok is.De te tudod. Erre majd biztos be irnak sokan hogy nem káros,de a te lelki ismeretedre bízom. Majd ki derül 20 év múlva hogy jó volt-e vagy nem

Szia! Az én kislányom is ennyi idõsen imádta a hordozót. Állandóan abban akart lenni és hatalmasakat aludt benne. Én is féltem nagyon, hogy baja lesz a gerincének, de gondolj bele, hogy a pocakodban sem egy kemény kókuszmatracon pihent :) Arra figyelj, hogy éjszakára szoktasd be az ágyába, szerintem nappal nem baj ha abban szundít. És nyugi, le fog szokni róla. Az enyém most 3 és fél hónapos, de kb 10 percig hajlandó ellenni a hordozóban. Aludni meg végképp nem akar már benne. Tudják a babák, hogy mi a jó nekik. Mostanában az enyém a mi ágyunkon, vagy a babakocsiban alszik nap közben, de este csak az ágyába fektetem. Nagyon okos, tudja ha oda kerül, reggelig aludni kell :) Szóval nyugodtan altasd a hordozóban ameddig tetszik neki ott. Nagyon fontos a pihenés nekik, és ha ott érzi jól magát, akkor minek raknád máshova?
nem szabad még véletlenül sem.Elég kínzás neki abba lenni ha utaztok is.De te tudod. Erre majd biztos be irnak sokan hogy nem káros, de a te lelki ismeretedre bízom. Majd ki derül 20 év múlva hogy jó volt-e vagy nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Csak épppen nem az alvásra van kitalálva, hanem a biztonságra.Az alvásra az ágya való, és az anyaméhbe nincs a gerince folyamatos terhelés alatt a saját súlyától!!!!!!
A gerincének minden árt, ami nem egyenesen tartja a hátát. Minél kevesebbet szabad ilyen hordozókban tartani. Nyilván nem egy-két óra alatt alakulnak ki problémák, de ha logikusan végig gondolod, ha most abban altatod, akkor késõbb is ott akar majd. Nem lenne egészségesebb normális alvási szokást kialakítani nála még most?
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy ilyen kis korban maximum napi fél-egy órát lehet hordozókában. Késõbb, úgy 3 hónapos kortól azért már többet is.
Hát én csak arra gondolok, hogy ha utazol hosszabbb útra, akkor is lehet hogy több órán át abban alszik de mégis úgy gondolom, hogy jobb a kiságyban vagy ha van a babakocsi mózeskosarában vagy a babakocsiban.
Ez nagyon gáz. Miért hasonlitottok egy hordozót az anya méhez?Hát terhesség alatt nem tanultátok meg hogy az anya méhbe VÍZBE van, tehát semmiféle erõ forrás nem terheli a gerincét, és úgy váltja a poziciót ahogy neki kényelme.De a hordozóba bele rakod és nem tudja váltani a poziciot, és folyamatos terhelés alatt van a gerince a súlya miatt.Egy 3 hetes baba el alszik az ágyába kényelmesen, kinyujtozik ha kell, vagy össze gömbölyödik, de nem terheli órákon át a gerincét. A fejem fogom mikor ilyen nagyon okos anyukák, akik végig se gondolják mit írnak, véleményt alkotnak.Aludj napokon keresztûl ülve, és meglátod be fogsz szarni a fájdalomtól.De a kérdezõhõz szólok ezeket a jó tanácsokat még véletlenül se fogadd meg.10-13 éves korába majd járhatsz vele ortopédushoz gerinc ferdülés miatt.
Jézusom.Az utolsóval maximálisan egyetértek, én az autóban is megdöntöm a hordozót annyira, hogy szinte vízszintes legyen a gerince. Ami az anyaméhhez hasonlítható, az egyedül a hordozókendõ.
Nekem is nagyon szeretett benne aludni.Az alvási szokásaival semmi baj nem lett. Már két hónapos kora óta átaludja az éjszakát nekem. Kiegyensúlyozott.Szerintem nyugottan aludhat benne.Nálunk sokkal okosabb emberek találták ezt ki.Ha ártanál vele nem lehetne forgalomba hozni.A kicsik még szeretnek így aludni mert az anyaméhez hasonló pózban vannak.Majd szépen le fog szokni róla.Persze ne legyen benne egész nap.
A hordozókendõben hol a víz nagy okos? Az enyémnek semmi baja sincs, hogy ott aludt a hordozóban, négy hónaposan már úgy forgott a foldön mint egy hat hónapos.Gerincének sincs semmi baja. Néha túlzásba esnek a kismamák. Annak idején az aszonyok magukra kötötték a gyereket és mentek kapálni és még sem lettek gerinc problémáik. És az se jobb. Amúgy a baba mindig jelez ha valami nem jó neki. Nem lehet olyat csinálni velük ami nem jó nekik mert röktön jeleznek. Elkezdenek ordítani.Az elektromos hinta pont ugyanigy van kiképezve mint a hordozó, nem véletlenül.
És lemerném fogadni, hogy aki engem lepontozott az mind a kezében tartva altatja a kisbabáját a póz ott is ugyan az és a gerince ott is nyomódik a saját súlyától akkor hogyis van ez? És még támaszéka sincs.
Ha régen kapáltak a babákkal és magukra kötözték NAGYOKOS gondolom akkor te is feles tejet adsz neki.Mert akkor az volt.Ne hasonlitgassunk a régi emberekhez, mert régen a babákat úgy tanitották ülni hogy körbe pakolták, ez most szintén tilos. Az én kislányom 2 hetesen tartotta a fejét, SOHA NEM ALTATTAM A HORDOZÓBA.És szintén 4 hósan hátárol hasra fordult, és vissza.6hósan egyedül ült már mint a cövek. Nem is mostanába fog kiderülni hogy van -e baja a gerincének majd 12-13 éves korába. De irtam már aludj ülve pár napot, akár ha a lábadat is fõl rakod, és majd írd meg milyen élmény volt.NAGYOKOS
kedvesem, aki engen lenagyokosoztál a kendõ miatt: azt hittem értelmes emberekkel van itt az embernek dolga, de segítek, miben is hasonlít a kendõ az anyaméhhez: a tested melegét érzi, hallja ugyanúgy a szívdobbanásod, a hangod, a kendõ ahogy mozog rajtad, az is ahhoz az állapothoz hasonlít, fejleszti ugyanúgy az egyensúlyérzékét, az önbizalmát, mert anyucival van azalatt is, stb. olvass utána, mielõtt véleményt mondasz, s fõleg válts hangnemet. A butaság és a rosszindulat a legrosszabb páros. A hordozókendõt neves pszichológusok (Vekerdy, Ranschburg) és ortopéd orvosok ajánlják.

Ha néha elkékül a baba a szeme és szája körül, az csak arra utalhat, hogy fázik? Vagy? 25 napos

Legjobb válasz: Ez általában (nagy általánosságban) a fázást jelenti. Lila száj/szem alatt lehet a vérkeringéstõl/vérszegénységtõl is. Jobban öltöztesd fel a babát, ha akkor sem szûnik meg, mindenképp hívd fel az orvost!!

Ez általában (nagy általánosságban) a fázást jelenti. Lila száj/szem alatt lehet a vérkeringéstõl/vérszegénységtõl is. Jobban öltöztesd fel a babát, ha akkor sem szûnik meg, mindenképp hívd fel az orvost!!
Azonnal irány az ügyelet a laborral és a rtgnel semmire nem mész.
Kékül a gyereked, és te itt irkafirkáltál...
Na mi újság? Elvittek az orvoshoz? Írj majd+!
A kérdező hozzászólása: múltkor is berohantam vele a kórházba és a dokik meg mindent elbagatellizálnak így inkább most holnap megyek a szokásos gyerekorvos kontrollra
A kérdező hozzászólása: ja és a kórházban észre se vették, hogy kék (habár akkor más miatt vittem, kiakadtam az orvoson, hogy mindenre legyint, sõt olyanokat mondott, hogy ne öltöztessem plusz rétgbe a gyereket, elég neki annyi amit mi is hordunk - ami messzirõl téves állítás!!!)
Ez egyáltalán nem téves állítás, fõleg, ha mekegebb idõben voltatok.
A kérdező hozzászólása: viszont már gyerekorvos, aki meg kórházban szakorvos, azt mondta még nincs kialakulva a hõszabályozása, igenis dupla réteg kell
Pedig melegben ép, hogy nem kell dupla réteg. Ez egy régi tévhit.
Elaõ és utolsó vagyok. Kardiológia az nem röntgen se nem labor. Kardiológiára kell vinni, de tuti oda irányítanak.
És tényleg. Keringési zavar. Azonnal orvos.
A kérdező hozzászólása: meg csak a szívbetegségrõl olvastam, az szerintem kizárva majd lehet szedek vasat, hogy átmenjen a tejben neki, az jó ha vérszegénységrõl lenne szó
Szívbetegség, keringési zavar is lehet.
Szerintem ne kísérletezz vassal, hanem az a minimum, hogy hívd fel a gyerekorvost.
Oxygén hiány tünete lehet. Én nem kisérleteznék.
Nekem is egybõl az oxigén hiány jutott az eszembe... Másfél éves a kisfiam de ilyennel még nem találkoztam. Én elvinném orvoshoz vagy legalább is rákérdeznék az orvosnál vagy védõnõnél. Csodálkozom hogy te ezt ilyen nyugodtan kezeled.
A kérdező hozzászólása: ha komolyabb baja lenne, szív, meg ilyesmi, arról már tudnék kórházból jövünk. ott néztek neki labort is, röntgent és nagyon jók a szakorvosok. ezért nagy dologra nem gondolok, de azért aggaszt nemrég tûnt fel, vagy nemrég ilyen, szóval kb 3 napja kékül kb minden pillanatban, próbálnám valamihez kötni, de kék ha sír, kék, ha eszik, ha ébred, ha alszik, ha ideges, ha nyugodt.
A kérdező hozzászólása: ahogy ma figyelem, úgy néz ki, hogy nem csak "néha" kékül, ahogy a kérdésemben írtam
Te nem vagy ép, fogjad a gyereked, és vigyed a sûrgõsségire MOST!!!!!
A kérdező hozzászólása: ma voltunk dokinál és nem semmi, hogy kínozva mérik a gyerek hosszát, ahelyett hogy egy centit rásimítanának! engem mindig kiborítanak :( na szóval mit mondott a doki? "látja sírásnál a háta is kék már, ez alkati kérdés, majd kinövi, még nagyon pici" na köszcsi okosabb lettem...

Használ vagy árt a (z egyedül tartott) nimfámnak, ha néha Y. tube-on rákeresek 1 videóra, amin nimfák csicseregnek, és bekapcsolom neki a hangszórót h hallgassa?

Legjobb válasz: A mi papagájunknál használt úgy dalolja az egyik videót mintha már rég tudná a miénk kb 2-3 hét alatt meg tanulta,ha minden nap kb egy fél órát lejátszod neki.:) Vagyis hát a miénk így tanulta meg.:))

A mi papagájunknál használt úgy dalolja az egyik videót mintha már rég tudná a miénk kb 2-3 hét alatt meg tanulta, ha minden nap kb egy fél órát lejátszod neki.:) Vagyis hát a miénk így tanulta meg.:) )
Inkább vásárolj neki egy párt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!