Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha még nem (273 db)

Peteéréstol számitva hány napig kell inni a palástfu teát? Ha esetleg közben sikerul a baba nem árt neki ha még nem tudok róla és iszom?

Legjobb válasz: A palástfû teát egészen a terhesség 12.hetéig kell/lehet inni.Semmi baja nem lesz tõle! Amennyiben mégis megjön,akkor pedig a cickafarkteát ajánlatos inni.

A palástfû teát egészen a terhesség 12.hetéig kell/lehet inni.Semmi baja nem lesz tõle! Amennyiben mégis megjön, akkor pedig a cickafarkteát ajánlatos inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát remélem nem fog megjönni. Már egy éve várjuk a babát, de csak most kezdtem teázni. Remélem lesz eredménye :)

A győri ÁRKÁDban már lehet kapni őszi ruhákat, cipőket? és ha igen, már bő választékban, vagy még vannak nyáriak is? Ha még nem, mikortól?

Legjobb válasz: Persze, egy csomó bolt már tele van az õszi kollekcióval, a nyáriak meg le vannak árazva.

Persze, egy csomó bolt már tele van az õszi kollekcióval, a nyáriak meg le vannak árazva.

Ha a babám még nem jött rá hogy kell felülni magától, de ha leültetem valahova akkor már nem imbolyog csak egy kicsit akkor az is árt a gerincének?

6 és fél hónapos a babám. Nagyon szeretne ülni, de még nem jött rá hogyan kell. Ha felültem egyensúlyoz a kezével és szépen tartja magát. Persze egy kis id? után eld?l. Persze nem ültetem állandóan, csak néha. Baj lehet ebb?l kés?bb?

Legjobb válasz: 1.vagyok! Az én babám oldalra fekszik, felkönyököl, aztán kinyújtja a karját és úgy tolja fel magát ülõbe :) Még nem mászik, csak kúszik. Nagyon édes volt, ahogy gyakorolt, még nem jött rá, hogy kell felülni, és így féloldalt forgott körbe :)

1.vagyok! Az én babám oldalra fekszik, felkönyököl, aztán kinyújtja a karját és úgy tolja fel magát ülõbe :) Még nem mászik, csak kúszik. Nagyon édes volt, ahogy gyakorolt, még nem jött rá, hogy kell felülni, és így féloldalt forgott körbe :)
Elvileg nem szabad, csak az öledben, vagy ha fogod. Pár hét és úgyis megtanul egyedül felülni. Persze a "néhától" nem lehet semmi baja :) Az én babám 1 hete ült fel magától, 7, 5 hónapos, azóta csak ül egész nap, tök ari :) Csak még visszafeküdni nem tud rendesen, így sokszor elbukik :S
Ha csak néha, akkor az annyira nem ártalmas. De amíg nem tanul meg magától felülni (ami általában mászásból jön), addig terheli a gerincét az ülés, amikor te ülteted fel. Én 8 hósan kezdtem el ültetni, mikor mentünk a védõnõhöz és a mérlegen már fekve nem fért el, így ültetni kellett. De addig itthon csak pihenõszékben majdnem fekvõ helyzetben, amíg evett, illetve ölben, háttal nekem támasztva amikor nagyon muszáj volt és csak a szükséges idegig. Ahogy megtanult mászni, rá néhány napra már fel is ült magától!
Ezért írtam, hogy "általában"... :) Tényleg furi lehet a babád, ahogy könyöklésbõl felül! Az én fiam mászásból tanult meg, de mindent (felállást, felülést, stb.) az ágyon kezdett el gyakorolni.
Ne aggódj, nem lesz semmi baja. Lányom most 8 hós. Már 3 hónapja magától tud ülni, de se felülni, se kúszni, mászni nem hajlandó. Ez szerintem teljesen egyéni dolog. Még megfordulni sem akart sokáig, pedig elõtte már láttuk, hogy meg tudja csinálni.


Árt a szolárium, ha még nem tudom biztosan, hogy terhes vagyok?

Pár 1-2 hónapos terhesség alatt megengedett e a szolárium

Legjobb válasz: Amíg nem tudod, hogy terhes vagy-e, szerinte elmehetsz, de legkésõbb a hat-hetedik héten már kimutatja az ultrahang is, szóval ha nagyon akarsz, még most menj szolizni.

Amíg nem tudod, hogy terhes vagy-e, szerinte elmehetsz, de legkésõbb a hat-hetedik héten már kimutatja az ultrahang is, szóval ha nagyon akarsz, még most menj szolizni.
Szia. Keress vissza egy-két oldalnyit, ott volt hasonló kérdés. Én nem megyek, pedig nagyon szerettem járni. Ha elmész akkor csakis álló szolit válassz és max 5-7 percig. Üdv, 30 hetes kismami
Az orvosok nem tiltják, én hetente egyszer elmegyek 6 percre, azalatt nem melegszik fel a magzatviz és a babádnak sem lesz baja. 21 hetes kismami

Ha megvan a jogosítványom, de a kártya még nem érkezett meg, és megállítanak igazoltatni, mire lehet számítani? Amit kaptam az okmányirodába papír, arra hivatkozhatok?

Vagy ilyenkor milyen lehetőségek vannak? x napon belüli bemutatás, vagy valami létezik ilyenkor?

Legjobb válasz: Ilyenkor az van, hogy jogosítvány nélkül vezetsz, tehát 2 évig még nem is fogod látni a jogsidat.

Ilyenkor az van, hogy jogosítvány nélkül vezetsz, tehát 2 évig még nem is fogod látni a jogsidat.
"és olyankor mi történik, ha otthon felejtettem (legalábbis ezt mondom)" akkor lekérdezi és azt a visszajelzést fogja kapni, hogy nincs jogosítványod
Arra számíthatsz, hogy úgy büntetnek meg, mintha nem lenne jogsid. Merthogy nincs is, amíg a kártya a kezedben nincs. Ilyenkor úgy tudom, fix büntetést kapsz, és ha azt nem fogadod el akkor feljelentenek. Ja, és értelemszerûen a kocsival nem mehetsz tovább.
A kérdező hozzászólása: és olyankor mi történik, ha otthon felejtettem (legalábbis ezt mondom), mert tegyük fel, apám itthon felejti az övét, megállítják, és elveszik 2 évig?
"Amit kaptam az okmányirodába papír, arra hivatkozhatok?" hát nem , mert olyan papírt én is nyomtatok neked + csináltatok pecsételõt is ;)rendõr azt nézi mi van a plasztik kártyán , vagy a számítógépben nem egy papírt nem vagy benne a rendszerben "x napon belüli bemutatás, vagy valami létezik ilyenkor?" nincs
A kérdező hozzászólása: de honnan fogják tudni, hogy tényleg nincsen? nem akkor jelenek meg a "rendszerben", amikor az okmányirodába megcsináltatom? honnan tudják, hogy a postás azt nekem mikor hozza ki, mikor veszem át?
Akkor jelensz meg amikor legyártották a kártyát, valamikor postára adás elõtt. Szóval okmányiroda csak elindít egy folyamatot. Az igénylés jelenik meg egy adatbázisban, semmi több. Nem éri meg pattogni, kibírod azt a harminc napot amíg megérkezik.
bal oldali menü: mappák>piszkozat
Ha van piszkozatok mappa, akkor oda.

Melyek azok a gyakori jelek, amik arra mutatnak, hogy bejössz egy fiúnak? (ha még nem beszéltetek soha, viszont minden nap látjátok egymást)

Legjobb válasz: Például ha szemezik veled és folyton mosolyog rád vagy mindig a közeledben van vagy ott próbál lenni.

Például ha szemezik veled és folyton mosolyog rád vagy mindig a közeledben van vagy ott próbál lenni.
fingik
sokszor néz, ez ugye egyértelmû jel, megnéz téged, tehát a nézés sokat számít!!

Milyen megoldást tudtok arra, ha kiteszem nagyba a youtubet, akkor kicsit akadozik a kép, meg nem egyszerre van a hang meg a kép? HOgy lehet megoldani?

Legjobb válasz: Nálam akkor fordul elõ ilyesmi ha már régóta nem volt kikapcsolva vagy újraindítva a gép, de néha egy sima oldalfrissítés is segít. Ha a hang és kép nincs szinkronban egymással akkor az a videó hibája.

Nálam akkor fordul elõ ilyesmi ha már régóta nem volt kikapcsolva vagy újraindítva a gép, de néha egy sima oldalfrissítés is segít. Ha a hang és kép nincs szinkronban egymással akkor az a videó hibája.
A kérdező hozzászólása: ha kicsiben van akkor jó a hang és a kép, de nagyban elcsúszik :SSS
Hát ha nem használ a restart akkor várj egy kicsit amíg betölti a videót.... vagy azt már próbáltad?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy próbáltam, meg amúgy is gyorsan tölt. meg rátoltam egy ccleanert is a gépre, hátha a sok adat lassítja mert már olyan is volt, de nem jó így se :S de köszi azért :P

Ha még nem beszélsz egy lánnyal, csak néha egymásra néztek, mik azok a jelek, amik arra utalhatnak, hogy tetszel a lánynak?

Mikre kell figyelni, a mozdulataiban, tekintetében, testbeszédében stb..?

Legjobb válasz: Gyakran elkapja a tekintetét, mert zavarban van :)

Gyakran elkapja a tekintetét, mert zavarban van :)
Sajnos én is olyan vagyok, hogy aki igazán tetszik, annak félek kimutatni az érzelmeimet. Talán azért, mert félek, hogy mi van, ha neki meg nem jövök be, és õ tökre nem úgy gondolna rám, stb... Hülyeség az egész, de sajnos ilyen esetben nem vagyok képes az eszemre hallgatni, inkább én is lesütöm a szemem, max többet nézem mint kéne. Egyébként, hogyha mondjuk hozzád ér, vagy mosolyog, feléd fordul, figyel, vagy beszélgetés közben húzogatja a szemöldökét (állítólag, de én mé ilyet nem figyeltem) akkor =)))))
Én ilyenkor általában kerülöm az illetõ tekintetét, mert amint belenézek a szemébe fülig vörösödök.. xD De ha konkrétan rád is néz, akkor mondjuk: mosolygás, haját igazgatja/dobálja/csavargatja, ajkába harap vagy ilyesmi. 16/L
vannak olyan lányok akik még maguknak sem merik bevallani, hogy bejössz neki, szóval inkább elsunnyog xD egyébként meg vegyél egy nõi magazint abban folyton azt szajkózzák, hogy hogy adjanak a nõk ilyen jeleket :D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vannak bonyolult esetek... de mégis? a lányok csak tudják, hogy mit csinálnak ilyen helyzetben...mert én már nem értem hogy mit lehet jelnek venni és mit nem.
A kérdező hozzászólása: hmm. a szemembe szokott nézni, olyan közel még nemv oltunk egymáshoz, hogy hozzám is érjen. de messzirõl mindig a szemembe néz, és hosszabb ideig.
Hát én is pont így vok egy lánnyal. Ha szembejön velem a suliban egymásra nézünk, de egyszerûen semmit sem tok kiolvasni a csajból.:S
én nehezen bírom levenni a szemem a jelölt srácról :D akárhányszor kiszúrja, hogy nézem, rögtön elkapom a tekintetem.vagyis eddig így volt...de most már próbálok bátrabban állni a helyzethez, osztálytársam, bár az nem jelenti azt, hogy bármiféle kontaktus is legyen köztünk :/ annyi van, hogy szivat, hogy stréber vagyok -.-" lényeg a lényeg, 1éve bele vagyok zúgva, és változtak a nézeteim.vagyis, a jelek mind idõ és lány függõk is.vannak általánosítások, de nem szabad mindenkit egy kalap alá venni ^^
Én gyakran keresem a tekintetemmel a srácot, aztán persze mikor összenézünk gyorsan elnézek. XD (félénk vagyok) A hajamat is piszkálom néha. Volt olyan, hogy rám mosolygott a srác, akkor visszamosolyogtam.
Elõzetes vezetési gyakorlat nélkül az A korlátlan jogosítvány feltétele a betöltött 24. életév.
Igen, mehetsz!
:O és mennyibe kerül ?
100.000 körül
Akkor is ha van B-s jogsim ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves segítségeteket ! Telefonnal véletlenül a " nem hasznos a válasz " gombra is sikerült rányomni..pedíg mindegyik maximálisan az és feldobták a napom is ! Köszi mindenki ! ;)
5:igen.A kettõ egymástól független, csak az elsõsegély(13.000) nem kell újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!