Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha még (695 db)

kukoricát, vattacukrot, sötétben villogó lámpaszerûséget áruló kislány... -.-
Ennek a kérdésnek miért a Szerelem, szex>Randizás kategóriában a helye?:D Mi az összefüggés a kérdésed és a szerelem között?:D Nem értem. Na de mind1, amúgy nem ismerek:D
Volt már egy olyan kérdése, hogy találhatná meg... :D Valószínûnek tartom, hogy nem itt. :D
most egy lányra gondolsz, akit láttál? vagy nem értem.
A kérdező hozzászólása: sráácra....am hát én se tom miért ide írtam ki...:D
Én tudom a nevét! Polgár Jenõ!(Csak poén xD)
A kérdező hozzászólása: Jenõõ:D hmmm...de szép lenne:D
A kérdező hozzászólása: És ez most hogy jött ide?

Peteéréstol számitva hány napig kell inni a palástfu teát? Ha esetleg közben sikerul a baba nem árt neki ha még nem tudok róla és iszom?

Legjobb válasz: A palástfû teát egészen a terhesség 12.hetéig kell/lehet inni.Semmi baja nem lesz tõle! Amennyiben mégis megjön,akkor pedig a cickafarkteát ajánlatos inni.

A palástfû teát egészen a terhesség 12.hetéig kell/lehet inni.Semmi baja nem lesz tõle! Amennyiben mégis megjön, akkor pedig a cickafarkteát ajánlatos inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát remélem nem fog megjönni. Már egy éve várjuk a babát, de csak most kezdtem teázni. Remélem lesz eredménye :)

Ha valaki a mindennapok során valamit nem tesz meg, mert nem érez rá késztetést, de amikor egyedül van gyakran gondol arra a cselekvésre, akkor azt az illető akarja vagy sem?

Legjobb válasz: Az egyedüllét, akár az unalom mindenféle gondolatot elõhozhat, ami a tevékeny mindennapok során elsikkad. A mindennapok során arra gondolok pl., hogy nagyon durván ki kéne csutakolni a lakást, ha egyedül vagyok, meg inkább minden mást csinálok. :D Ha egyedül vagyok, gondolok arra, hogy le kéne húznom magam a klotyón, de ha épp másokkal vagyok, akkor kevésbé. :) Nem mindegy, milyen cselekvésrõl van szó. Én azt gondolom, ha igazán akarsz valamit, elõbb-utóbb úgyis meg fogod tenni, ha csak rajtad múlik.

Az egyedüllét, akár az unalom mindenféle gondolatot elõhozhat, ami a tevékeny mindennapok során elsikkad. A mindennapok során arra gondolok pl., hogy nagyon durván ki kéne csutakolni a lakást, ha egyedül vagyok, meg inkább minden mást csinálok. :D Ha egyedül vagyok, gondolok arra, hogy le kéne húznom magam a klotyón, de ha épp másokkal vagyok, akkor kevésbé. :) Nem mindegy, milyen cselekvésrõl van szó. Én azt gondolom, ha igazán akarsz valamit, elõbb-utóbb úgyis meg fogod tenni, ha csak rajtad múlik.

Mozilla Firefoxról netezem. Elég sokat járok még most is myvipre, embereket nézegetni, de nagyon zavar ha valakinek beirom a kereszt vagy vezetékneve első betűjét több név kijön arra a betűre :S hogyan kell azokat onnan kitörölni?

Legjobb válasz: Na akkor kövesd!: Nyomd le felül az Eszközök menüt és kattints rá beállításokra ->katt rá az adatvédelemre Ott van egy legördülõ menj rá és kattints arra hogy: Nem jegyzi meg az elõzményeket. utána lejjebb kattints arra hogy minden elõzmény törlése.aztán katt az Ok-ra és kész:)

Na akkor kövesd!: Nyomd le felül az Eszközök menüt és kattints rá beállításokra ->katt rá az adatvédelemre Ott van egy legördülõ menj rá és kattints arra hogy: Nem jegyzi meg az elõzményeket. utána lejjebb kattints arra hogy minden elõzmény törlése.aztán katt az Ok-ra és kész:)
Jaígy nem fog megjegyezni semmit! még a weboldalakat se..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen:)

Játékra melyik a legjobb videókártya? Kérlek az árat is figyeljétek, ha jobb is de árban nem éri meg azt is írjátok.

Gigabyte 5770 1GB sapphire 5830 extreme sapphire 6870

Legjobb válasz: perpill az 5830 éri meg legjobban a maga 24-25.000 körüli árával

perpill az 5830 éri meg legjobban a maga 24-25.000 körüli árával
A kérdező hozzászólása: az 5830-assal fut rensesen a shift2, cyrisi2?
A kérdező hozzászólása: És ha az árat nem nézzük akkor az 5770 vagy az 5830-as a jobb?
A fut rendesen függ a procitól, és a memóriától is, nem csak a vidókártya dolgozik.
A kérdező hozzászólása: tegyük fel hogy mind a kettõnél ez van:AMD Phoenom II X4 995 és 4gb ram
Az AMD Phoenom II X4 995 és 4gb ram hoz illik egy HD 6870 - 1 GB GDDR5 - 38 305 Ft http://www.pixmania.hu/hu/hu/09002344/art/sapphire-technolog..
teljesítményben ez a sorrend: 5770 < 5830 < 6870, mindegyik kb 20%al erõsebb az elõzõtõl árban viszont nagyon durván ááákcijós az 5850 és 5830as kártyák (bár ez új, h a 6870esek is...), így sztem teljesítmény/ár szempontból ezek a nyerõ vételek
orvos
Sok gyógytea, lázcsillapító kúp, méz, illóolajjal párologtatni. Ha fáj a torkod és baktériumos, akkor lehet kéne valami antibiotikum is. Az meg csak receptre megy.
Minél több képet csináltatsz, egy kép annál olcsóbb.
Ez mindig az esküvõi fotóstól függ, érdemes végignézni sok szolgáltató online referenciáit és a kiszemeltektõl bekérni egy-két teljes esküvõ anyagát is. Fárasztó lehet végignézni más nagy napját, de csak így bizonyosodhatsz meg arról, hogy valóban képes egyenletes teljesítményt nyújtani a fotós, és nem csak egy-egy kiragadott képe sikerült jól a véletlenek szerencsés összjátékaként. Nagyon sok tényezõtõl függ, hogy egy adott esküvõn hány kép készül és különösen fontos, hogy abból a fotós mennyit ad át. Van aki mindent lekattint és mindent átad (sokszor feldolgozatlanul akár több ezer képet) így nyilván nagyon olcsóra jön ki a ft/kép ár, kb 70-80Ft-ra, de én a kevesebb néha több elvet vallom, a barátnõm esküvõjét például Deutsch Richárd fotózta, szenzációs képeket és albumokat készített, nála 260Ft-ra jött ki egy kép ára, nagy felbontásban, egyedi DVD lemezen és ezek akár nagyobb méretben is bármikor vállalhatók, ha gondolod nézd meg a weboldalát: http://www.riccio.hu Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Bocs, kicsit összefolyt a válaszom egy másik kérdésemre szánt válaszommal, bocs mindenkitõl.
A kérdező hozzászólása: Mindenki kapott zöld kezet!
A kérdező hozzászólása: Deutsch Richárd szuper lett volna, de tõlünk nagyon messze van, így nem éri meg nekünk õt elhívni. Köszönöm a válaszokat, ezek tükrében én nem tartom drágának az ajánlatot, amit kaptunk. A 100 db fotó egy polgári szertartás (csak család) és egy szabadtéri fotózás eredményeként jön össze, tehát nem egy teljes nap alatt. Ezt azoknak írom, akik azt írták, 100 kép, az semmi. Ez a 100 kép a végsõ válogatás eredménye lesz; én nagyon elégedett lennék, ha lehetne rólam 100 jó képet csinálni. Jelzem, hogy rólam nem lehet igazán jókat, mert nem tudok ösztönösen jól pózolni, nem tudok szépen mosolyogni, ha elfeledkezem magamról, görbén tartom magam, meg különben is fárasztanak engem az ilyenek. Na, szerintetek milyen képeink lesznek?:) )
Mi 180 ezret fizettünk, csak beállított képek voltak, kértünk fotókönyvet, aminek 130 ezer volt darabja, 3 db rendelélsénél 160 ezer, így 3-at kértünk, és még 35 db normál képet!2 napig sírtam az ára miatt, mert elõtte hiába kérdeztük mennyi lesz kb, azt mondták nem tudják!De egyébként amilyen élethû, minõségi, gyönyörû képeket kaptunk, az mindent feledtetett!
2007-ben esküdtünk. A fénykép darab áron volt (szabadtéri) Lillafüreden, a Palotaszállónál. Normál méretû, darabja 500 ft + a cd amin az összes kép rajta van az 5000. Pontosan nem emlékszem 45-50 ezer körül fizettünk.
A mi esküvõi fotósorozatunk 50eFt-ba került. A du.-i fotózástól egészen a menyecsketáncig. Több, mint 500 db képet kaptunk meg DVD-n retusálva és 300 db képet hívattunk elõ ebben az árban.
25ezerért fotóz a fotósunk reggel 10-tõl másnap hajnali 4-ig. Ebben benne a korlátlan kaja, pia. Kivéve alkohol! Kb. ezer képet készít és így 25 HUF/db-ra jön ki. Egyébként most kezdte a fotós karrierjét (kb. fél éve), azért ilyen olcsó. Ráadásul iszonyat jó képeket csinál. Sok ismerõsünk megvan a munkájával elégedve.
Nekünk kb 65ft-ra jön ki darabja. Nem kérünk elõhívott képet.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre válaszoljatok légyszí, nem akarok otthon barkácsolni.
te is elõhívathatod azokat, amik tetszenek! nézegesd neten, melyik az a fotós, amelyik megfizethetõ, mondjuk kezdõ, nincs hatalmas portfóliója, de neked tetszik a stílusa. hátha van az ismerõsi körben fotós, vagy igazán jó hobbifotós, és tényleg tetszenek a képei - olcsóbban megúszod. ha van otthon nyomtatód, vagy valakinek, akkor csak egy tintapatron meg egy csomag fotópapír.
A kérdező hozzászólása: Elõhívatott, normál méretû képekre gondolok. De ha valakinek átadták Dvd-n az összes képet, úgy is leírhatja, hogy mennyibe jött ki végül.
Elõhivatott képekre gondolsz, vagy a dvd-n megkapott összesre? Ha elõhivatott, akkor a méret sem mindegy.
Esküvõszervezõként olyan profi, több éve esküvõket fotózó fotósokkal dolgozom, akik 85-130 ezer forint között mozognak, attól függõen, hogy hány helyszín (emlékfotózás, polgári, templomi, vacsora) van. Ezért az árért az alap, hogy kb. 400-700 db alapretusált képet adnak át DVD-n, ezen felül készítenek ún. kreatív, azaz effektes képeket, egy internetes oldalt, ahova felteszik a képeket + az árban még benne van kb. 100 db 10x15-ös papírkép. Ezen kívül készítenek a kollégák fotókönyvet is, annak az ára a lapok számától függ, kb. 3500, - Ft/lap (30x60 cm) árral lehet számolni, és általában 20 lapot szoktak kérni. A fotókönyvnél a minimum a 12-15 lap, a maximum 22-24 lap. Az ár magában nem minden, érdemes mellé az értéket is nézni. Elrontott képért még 25, - Ft is sok, míg egy olyan képért, amit még nagymamaként is mutogatsz az 1000, - Ft sem drága. Az esküvõi fotózás külön szakma, egyszerre kell tudni többféle stílusban (beállított fotók, paparazzi, riport stb.) fotózni olyan embereket, akik általában nincsenek hozzászokva ehhez. Nagyon oda kell figyelni a fehéregyensúlyra például, mert a fehér menyasszonyi ruha uralja a képeket. Volt olyan ügyfelem, aki, hogy spóroljon, nem az általam ajánlott fotóst választotta, hanem egy olcsó, fõleg sporteseményeket szuperül fotózó fotóst. Utólag nagyon megbánta, és tõlem érdeklõdött, hogy lehet-e valahogy utólag retusálni, kezdeni a képekkel. Remélem tudtam segíteni, Rózsáné Orsi esküvõszervezõ Neten megtalálsz :-)

Mar megcsaltam a paromat többször is, de nem jött ra. Nem fog rájönni arra sem ha a legjobb barátjával csalom meg? Meg kiszeretnem probálni növel is ugy hogy a parom ott van.

Nagyon tetszik nekem.en irtam azt a kerdest is ,hogy 3 pasival szeretnem ugyhogya harmadik a parom.

Legjobb válasz: Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.

Minek tartod akkor a barátodat, ha össze-vissza csalod? Honnan a fenébõl tudjuk, hogy rá fog-e jönni? Lehet. Most lehet hogy lebuksz mint a gyöngyhalász... A pároddal kellene megbeszélned, hogy szeretné-e egy másik pasi fenekét nézegetni, miközben együtt vagytok. Ízlések és pofonok...
már írtam a másik kérdésedre is. Szerintem hagyd el a pasid és akkor kiélheted magad minden téren. A "barátjával", minden második férfival aki szembe jön veled az utcán, és nõkkel is. Nem hiszem, hogy ezt érdemli szegény srác, mert te nem tudsz nyugton maradni a [email protected] Ha ennyire viszket azzal ne õt alázd meg!!! És nem hiszem, hogy imádod õt, ahogy az elõzõ kérdésedben írtad, mert ha szeretnéd egy kicsit is, nem vágnád át a fejét és nem aláznád meg ennyire. Érdekes egy szerelem...
Én imádkozom hogy a barátod észrevegye hogy mekkora egy b*dös k*rva vagy mielõtt mindenféle betegséget hozol rá! Szánalom! 3 férfival akarod? Egyik a vaginádba, másik szádba harmadik meg a seggedbe mi? hû-ha:D
Hát ha az tényleg a legjobb barátja, akkor elég hülyeség hogy rá akarsz mászni. Ugyanis a legjobb barát iylenkor ezt elmondja a barátjának, vagy ha nem akkor nem is a legjobb barát. Sztem amúgy vissza kéne venni az állatias ösztöneidbõl. Nem azért mert 3mal, meg egy nõvel is akardod. Azzal még semmi baj. De az hogy folyton megcsalod csak mert megtetszik neked, ez-az(fû-fa ha úgy tetszik) nem civilizált emberre hanem vmi õskortól nem fejlõdött ösztönei irányította élõlényre vall. Azt meg hogy 3masban akarod nõvel és a pároddal, azt vele beszéld meg, arra lehet hogy rá tudod venni. Az ilyesmi beindítja a pasik fantáziáját. Jah és ne akard összeugrasztani a barátaival. Nem érsz neki annyit.
Ha csak szexuális kapcsolat, akkor biztos tetszene neki, és valószínûleg az sem érdekelné, ha a barátjával lefeküdnél. Ha érzelmek is vannak a párod részérõl, akkor undorító, hogy ilyeneken gondolkodsz.... Egyébként gyanítom, hogy nem lehetsz túl "értékes" nõ, ha fûvel-fával lefekszel....
szerintem kiábrándító egy nõ lehetsz. Megcsalod a párod többször is, majd beakarsz vonni idegenegek. személy szerint undorítónak találom. lehet lepontozni, ez van. Ilyen barátnõm lenne.. szégyen!
Wow. Te nem vagy semmi:D:D Legjobb baráttal megcsalni..áhh ez kész. Tervezed vagy mi? És ilyen a legjobb barátja is?:O Én sem vagyok jó kislány, de pofám nem lenne a pasim barátjának még csak közelébe se menni. Lehet lepontozni, de ez igen gáz.
Mekkora qrva vagy:OO
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?-->> Elõszõr ehhez szólnék hozzá: szinte midnen férfi fantáziál errõl, de nem biztos hogy a valóságban is akarja. És lehet hogy ez után kezdene gyanakodni, ha van esze. A Kérdésedre válasz: rá fog jönni, és akkor lehet h sikerült egy több évest baráti viszonyt tönkre tenned. Ehhez gratulálni tudok csak. Ha meg egy nimfománis vagy, haygd ott a csávót, jobb lesz neki is, mi elõtt elkap valamilyen betegséget.
Exeim én is csaltam, sõtt! el is mondtam nekik, de nem nagyon hittek nekem, azt gondolták kamuzok, a nõkre akkor is és most is vágytam! ez viszont kevésbé feküdt nekik!!! a pasiknak ez a téma addig fekszik amig nem a saját nõjükrõl van szó akit tényleg és nagyon szertnek, és akarnak gyerekeik anyuknak! szala ha elmondod könyitesz magadon és nagy valszinûséggel nem is hiszik el! am nálam szar volt a szex ezért is csaltam, és ezért vásgytam akkor jobban nõkre is! mára szerencséra a csávom egy isten! igy már csak istennõm keresem, persze idegenek számára ez is gáz, csakohogy én meg szarok a véleményekre, az én nõ álatali kielégültségi vágyamon csak tett segít, vélemény aligha, akinek nem fekszik az I. J. Kinek ez jüön be kinek az! Emberek! Jó volna felfogni! am meg ha mindenki egyforma lenne elég uncsi lenne ez a világ!
Lepontozhattok... HA ezek után TE nyugodt arcal be mersz feküdni a párod mellé az ágyba vagy meg mered csókolni vagy csak a kezét megfogni... Akkor neked nem 3 pasival meg mindennel kéne hanem AZ hogy a barátod ezekre rájöjjön. és ilyen angnemben h megcsaltam többször is de nemjött rá.. haha.. ehhez azért már pofa kell ember... és akkor még a párodnak nevezed... Eggyüttérzek a pasiddal..
Szerintem mondd el a pasidnak, hogy megcsaltad már vagy 1000x. Nem hiszem, hogy szerelmes lennél belé, mert akkor nem lenne szived bárkivel lefeküdni, hanem az eszedbe jutnának a párod érzelmei. Hagyd el, ne kínozd tovább, hisz 1x ugyis megtudja majd, még ha utólag is, és biztos hogy fájni fog neki. Ha meg szabad leszel, akkor azzal fekszel le akivel akarsz, és nem teszel tönkre egy másik éltete (is).
Nem tudom milyek közegben élsz de az én baráti köreimben van annyi betyárbecsület, hogy házinyúlra nem lövünk.
sztem ez kamu. nem hiszem el, hogy léteznek ekkora primitív selejtek. ha mégis igaz a kérdés, akkor te egy génhiba vagy anyukám. remélem elkapsz gyorsan valami nemi betegséget és kiszenvedsz.
Kedves kis nõci lehetsz te. Meg biztos jól kereshetnél, kár hogy nem vezetsz üzletet... Akkor nem lennél ribi, csak prostituált... Valószínûleg rá fog jönni elõbb-utóbb. De ha tényleg barátja a srác, az lesz az elsõ, hogy téged leráz, és elmondja a barátodnak, mekkora K vagy...
Szerintem mondd el az egészet a "párodnak". Az, hogy így átvered, egyszerûen gerinctelen, szégyenletes. Talán szerencséd lesz és a pasid is ekkora szexõrült és benne lenne minden buliban.
Szerintem menj el pornózni, ott sokmindent kipróbálhatsz, pénzt is kapsz, és élvezni fogod a munkádat.
A kérdező hozzászólása: nem pontoztamle senkit , orõlok a valaszoknak, nemoskori vagyok, , de imadom a szexet minden mennyisegben errol nem tehetek szertetem ejjel-nappal amikorcsak van ra idom esaki megtetszik...
A kérdező hozzászólása: deen ugyisszeretnem, hogy a parom meg en meg nok.szeretnem látni ahogy kikeszitsuk mi nok a paromat, biztoselvezne.elmondjam neki ez tetszene neki?a ferfiaknak tetszik nem?
Mekkora kummák van a világban, te jó ég. Hogy van neked erre pofád te 15 éves kis takony, mert több nem lehetsz. Elõttem szóló is kb annyi... De legfõképpen édesanyádat és édesapádat tudnám jól pi*sán rúgni, hogy nem törõdött veled, ezért most egy [email protected] nagy riban c kurv a lettél. Remélem, ha egyszer leálssz az ilyenekkel és lesz egy normális párod, majd megcsal és megtudod milyen érzés Lehet lepontozni

Győrben (ill. környékén) melyik 4D babamozi a legjobb? Ha esetleg tudod, az árát is írd meg légyszi!

Legjobb válasz: Ha nem mozizni szeretnél (csak),akkor a kyncs központ.Nagyon profik 15000 ft az ára.Minket visszahívtak újra,mert úgy feküdt a drágám,hogy nem mutatta meg minden lényeges adatát,így egy héttel késõbb újra lemérték,hogy biztos leletet adjanak.Ha tudsz a Macához kérj idõpontot,ott õ a legprofibb.

Ha nem mozizni szeretnél (csak), akkor a kyncs központ.Nagyon profik 15000 ft az ára.Minket visszahívtak újra, mert úgy feküdt a drágám, hogy nem mutatta meg minden lényeges adatát, így egy héttel késõbb újra lemérték, hogy biztos leletet adjanak.Ha tudsz a Macához kérj idõpontot, ott õ a legprofibb.
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek a választ!Kedves Utolsó, nagyon jók a képek, édi a bébi :) és a kukac "kivágás" haláli :D az arcos képeket hány hetesen csinálták?
Teljesen egyetértek az elsõvel. 32 hkm
Szia! :) 26+5 hetesen voltunk elöszõr, akkor nem mutatta meg magát, majd pont egy hét múlva hívtak vissza. Az arcos képek 27+4 hetesen készültek, de ez ott van a kép sarkában :) Muszáj volt a kukacot kivágni :) 28hkm
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem a kép sarkát :) a bébipofira koncentráltam...na meg a kukacra :D. Épp azon gondolkoztam, hogy mikor menjek el a 4D-re, mikortól látható jól a kicsi arca...20 hetes vagyok, de akkor ezek szerint még várnom kellene kicsit hogy ilyen jó képet kapjak :)
http://kepfeltoltes.hu/view/120706/1341589615091_www.kepfelt.. Szia, én a Bem téri uh-n voltam, de tényleg a kyncs a legjobb. Ez a kép 31 hetesen készült :) 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Jajjjj, de cuki Õ is :) ))
Hát, azt mondják a 24ik héttõl érdemes menni, persze elötte is élmény egy szülõnek :) De nem bántam meg, hogy a 26ik hét végén voltunk. MEg a 27ik végén :D Kisfiam elintézte :) Szerintem Te is ekörül gondolkodj, csak legalább 3héttel elötte hívd fel õket, eléggé be vannak táblázva :) 28hkm
nem tudnátok nekem segíteni abban hogy a Petz Aladárban milyen lehet a 4Ds mozi! ár nem érdekel csak hogy hány perces lehet a videó és kép is kapható e :) mi már a 25 hétnél járunk és a a Kyncsbe már soká lenne idõpont!!!megköszöném ha tudnátok segíteni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!