Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha egész éjjel nem (3 db)

Árt a babámnak, ha egész éjjel nem alszom, mert fájdalmaim vannak?

Iszonyúan zsibbad a kezem és fáj. Úgy néznek ki az ujjaim, hogy az már rémiszt?. Nappal aránylag oké.

Legjobb válasz: Az orvosnak azért említsd meg, a babának baja nem lesz tõle, de ha egyéb tüneted is van , aminek ki kellett volna derülnie( magas vérnyomás, fehérje vizelés), a toxaemia jele lehet, és akkor spec. diéta, és kezelés kell, de errõl a doki úgyis idõben tájékoztat.Sokan kinlódnak sajnos ezzel.Mármint a duzzadással, a megnövekvõ testnedvekkel függ össze.

Az orvosnak azért említsd meg, a babának baja nem lesz tõle, de ha egyéb tüneted is van , aminek ki kellett volna derülnie( magas vérnyomás, fehérje vizelés), a toxaemia jele lehet, és akkor spec. diéta, és kezelés kell, de errõl a doki úgyis idõben tájékoztat.Sokan kinlódnak sajnos ezzel.Mármint a duzzadással, a megnövekvõ testnedvekkel függ össze.

Menhelyeseket kérdeznék. Mit, és mire kell figyelni a kutya viselkedésében ha menhelyre megyek? Azaz felfigyelhetek-e valami arra utaló jelet hogy esetleg nem bírja a gyerekeket, nem-e szökős, nem-e harap, esetleg egész éjjel ugat, stb.

Szerintetek rá lehet jönni valamire ha csak egy ketrecben látom? Van már egy kutyánk, amellé szeretnék örökbe fogadni egy hányatott sorsú kutyust.Köszönöm a segítséget el?re is. (zárójelben megjegyezném hogy minden menhely oldala frissül folyamatosan. Kivéve persze a Miskolcit. Ami engem érint. ) Jó lenne ha lenne chat ezeken az oldalakon. Lehetne kérdezni t?lük...

Legjobb válasz: nekünk 2 menhelyes kutyulink is van, mindkettõ tüneményes. egyik nyugisabb, nagyon emberszeretõ, másik játékosabb, de nagyon szeretetigényes is. a menhely vezetõi elég jól ismerik õket, õk el szokták mondani mit tudnak róluk. mi úgy választottunk, hogy a nyugisabbak közül, mert azért van 1-2 nagyon bolond, aki ugat meg kapar. de azt is megengedik, hogy megismerkedjetek a kutyussal, meg lehet simogatni. szóval tényleg lehet rajtuk látni, hogy milyenek. egyébként nagyon szép dolog, hogy örökbe fogadtok egy kutyust. én imádom az állatokat, a jövõben még legalább 2 menhelyi kutyust szeretnénk.

nekünk 2 menhelyes kutyulink is van, mindkettõ tüneményes. egyik nyugisabb, nagyon emberszeretõ, másik játékosabb, de nagyon szeretetigényes is. a menhely vezetõi elég jól ismerik õket, õk el szokták mondani mit tudnak róluk. mi úgy választottunk, hogy a nyugisabbak közül, mert azért van 1-2 nagyon bolond, aki ugat meg kapar. de azt is megengedik, hogy megismerkedjetek a kutyussal, meg lehet simogatni. szóval tényleg lehet rajtuk látni, hogy milyenek. egyébként nagyon szép dolog, hogy örökbe fogadtok egy kutyust. én imádom az állatokat, a jövõben még legalább 2 menhelyi kutyust szeretnénk.
elsõ vagyok még. egy sima menhelyen, ahol nem fajtatiszta kutyusok vannak nincs semmi megkötés, szeresd, gondoskodj róla. a keverék kutyák nagyon okosak, ragaszkodóak, de sima menhelyen is találni fajtatiszta kutyát.
MI sima menhelyrõl hoztuk el a kutyánkat, amikor megláttam egybõl beleszerettem, felvettem az ölembe és megsímogattam, amikor visszatettem a helyére, hogy megnézzem a többit akkor leült és nézett rám.Szerelem volt elsõ látásra és nem bántam meg, hogy engedtem ennek a szerelemnek.Ahonnan kihoztuk ott a nagy többség keverék kutya volt, de volt fajtatiszta is.Viszont a megkötések itt is voltak, pl nem lehet szaporítani, nem fogom bántani.Kérdésedre válaszolva.Inkább kiskutyát vigyél ki a menhelyrõl, azokat még lehet formálni.Ha mégis nagyot választasz, akkor olyat válassz amelyik nem ugat...a féllénk kutya, ha jó helyre kerül még felélénkülhet..de amelyik már ott is ugat mint a bolond..mit fog csinálni, ha felbátorodik..
A kérdező hozzászólása: rengeteg kutyus van a fajtamentõknél is, de azért túlzás amit követelnek...naná hogy rajtuk maradnak.-családellenõrzés ami nem lenne gond..-kötelezõ ivartalanítás...az sem gond..-de hogy 15 ezres táppal lehet csak etetni....nevetséges...sajnos oda jutottak hogy nem a kutya szeretete számít, hanem hogy mit tudsz megadni neki..azt éreztem lenéznek...így is beszéltek velem..
Szia! Én menhelyen dolgozom. Egy látogatás alkalmával semmi olyanra nem tudsz figyelmi, amibõl ezek kiderülnének. Beszélgetni kell az ott dolgozókkal, mert Õk napi szinten látják a kutyákat, de még az is csak egy tájékoztató dolog lehet, hiszen családba kerülve megváltoznak a körülmények, és a viselkedés is. 180 fokos fordulat azért nem gyakran nem szoktak lenni, de elõfordult már hogy egy nyugodt kutya családban hiperaktív lett és fordítva is. Ilyenkor segítséget kell kérni szakembertõl aki segíti a beilleszkedést. Erre jók. pl. az ingyenes rehabilitációs tanfolyamok (Budapest, Kecskemét, Miskolc)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat..szerintem ha már kikocsikázom lefotózom a többi kutyust is...mert a miskolciak nem csinálják az oldalt..még egyszer köszönöm..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!