Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha egész (53 db)

Hogy tanítsam be a kutyámat arra hogy ha elhagyom az otthonom és otthon hagyom ne nyüszítsen és ne ugassson mert az egész ház zeng tőle! FAJTÁJA: Törpe Uszekár Hím?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy meg tudod neki tanítani. az én kutyám is minidig ezt csinálja, ha elmegyek otthonról. nyüszít egy sort, meg ugat és abbahagyja egy kis idõ után. nem kell vele foglalkozni. magától megunja és várja hogy hazaérj. nem fog egész végig nyüszíteni :)

nem hiszem hogy meg tudod neki tanítani. az én kutyám is minidig ezt csinálja, ha elmegyek otthonról. nyüszít egy sort, meg ugat és abbahagyja egy kis idõ után. nem kell vele foglalkozni. magától megunja és várja hogy hazaérj. nem fog egész végig nyüszíteni :)
A kérdező hozzászólása: ismerõsömnek ugyan ilyen kutyája van és 2 hét után aludt egésznap mikor lement otthonról és nem nyüszített biztos lehet rá valami módszer. mert ez katasztrófális amit mûvel...
Lassan fokozatosan szoktad hozzá, mégpedig úgy hogy elõször pár percre menj ki az ajtón, menj vissza, és ha csendben volt jutalmazd apró falatokkal. Késõbb mindig növeld a kint töltött idõt. Húúú, most nem jut eszembe a neve, de lehet kapni olyan játékot amibe jutalom falatot kell elrejteni, és bizony meg kell neki dolgozni érte, hogy ki tudja belõle szedni. Valójában ez egy logikai játék is.
Jutalomfalat adagoló labda. Én csak így ismerem. Ez tényleg jó elfoglaltság a kutyáknak, és még a habzsolást(gyors evést) is csökkenti.
Kongnak hívják azt a játékot :) És tényleg hasznos. http://tapfutar.hu/termek/kutya/9035/kong_classic_medium_m_... Amúgy meg nagyon fáraszd le, mielõtt elmész otthonról. És mielõtt elmész, kapcsolj be neki tévét vagy rádiót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget hasznos volt!!!!
Hát...nem pont erre gondoltam, de amit szerettem volna mutatni, azt nem találom. http://www.kedvencwebshop.hu/?677%2Ckaracsonyi-jutalomfalat-..
Igen, a Kongra gondoltam...:)

Szivárgó akváriumnál újra kell ragasztani az egészet, vagy elég, ha csak belülről ragasztót nyomok arra a helyre, ahol szivárog?

Legjobb válasz: Élég ha csak arra a helyre nyomsz. Javítottam így, és utána jó lett.

Élég ha csak arra a helyre nyomsz. Javítottam így, és utána jó lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagy kõ esett le a szívemrõl. :)
nem
Csak gyorsabban merül, így gyakrabban kell tölteni, amit nem biztos hogy az akksi értékelni fog hosszútávon.


Egész éjjeli sírástól alapból vörös a szeme másnap..
na várjunk csak. a tesódnak vannak drogos haverjai. ez nem jelenti azt, hogy õ is drogozik. másrészt: a haverjai hülyeségei miatt szakított a barátnõjével. ezért sírt egész éjjel és volt piros a szeme.
A vörös szem valószínûleg az egész éjjeli sírástól van. Azt kéne megkérdezni tõle, hogy miért sírt egész éjjel, lehet hogy bántja valami?
A kérdező hozzászólása: De nem a sírástól sokat is ivott és az amit csinált nem valószínû hogy az alkohol csinálta és ahogy elnéztem a pupillái tágak voltak.
A kérdező hozzászólása: Azért sírt mert a hülye drogos haverjai telebeszélték a felyét és ezért szakított a barátnõlyével és amikor hazaért hideg zuhannyal birtuk csak megnyugtatni
A kérdező hozzászólása: Jó de a lényeg az hogy egy gyerek idejött és mindenki a haverja lett és pár év mulva terjesztette a drogot.és most a bátjám következett volna de a barátnõlye nem engedte neki és a haverjai ezért beszélték tele a felyét és valószinûleg bele is kevertek valami drogot a piájába
Én ilyen drogot nem ismerek. DE add meg a haverja számát:)
A kérdező hozzászólása: 0640505050
A sírástól volt vörös a szeme...

Feloldhatom a napi 10g kreatinomat egyszerre, és ihatom-e 2-3 étkezésem előtt, vagy árt a kreatinnak, ha egész nap vízben van?

Legjobb válasz: árt, a 10 g-ot én egyben viszem be az edzés utáni protein shake-el, nekem teljesen bevált, 3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál

árt, a 10 g-ot én egyben viszem be az edzés utáni protein shake-el, nekem teljesen bevált, 3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál
"3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál" lol
hát mért, mi baj ezzel az írásommal, ha egyszer annyit dobott?
mi a fenének ártana neki?amikor szedtem énis mindig meleg vízbe tettem és csak MÁSNAP fogyasztottam el, h minél jobban oldódjon(jó ez még a kõkorszakban volt, amikor öklömnyi darálmány volt a scitec es monohidrát, és nem is árulta más)

Árt a laptopomnak, ha egész nap be van kapcsolva és netezek?

egyszer?en nem tudok mit csinálni, új helyre költöztem és unatkozom, odakinn meg esik az es?. Egész nap netezek, lehet valami baja a laptopomnak ett?l? az asztalon van, ha ez érdekes... köszi nektek

Legjobb válasz: Csak a villanyszámlának de az elenyészõ. Ha ráteszed valamire, arra ügyelj, hogy a szellõzõrések szabadon legyenek. A hûtése miatt.

Csak a villanyszámlának de az elenyészõ. Ha ráteszed valamire, arra ügyelj, hogy a szellõzõrések szabadon legyenek. A hûtése miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Azért 3-4 óránként tarts 10 perc pihenöt:p ha nem játszol rajta nem kel hogy ártson neki Speccy (Piriform ról) programal megtudod nézni, mi hány fokos 60 fok feleti értékek bajosak.
13:42 Ha netezel, akár több napig is bekapcsolva maradhat. A gépek úgy vannak tervezve, szinte minden terhelést ki kell bírniuk. Ha valami okból túl van terhelve, a védelem leállítja a megfelelõ áramköröket, nehogy valami tönkremenjen benne. Legyél nyugodt, használhatod bármire, net, film, stb. Ha valami baj van, akadozik, ezzel jelzi a hibát, de tönkre nem megy.
A kérdező hozzászólása: de aranyosak vagytok, köszi szépen, nos csak olvasok és filmezek/videózok, akkor talán nem lesz beteg tõle :)

Nagyon árt a laptopnak ha egész nap be van kapcsolva?

Kisebb-nagyobb megszakításokkal. Vizsgákra készülök és a gépen vannak a jegyzeteim!

Legjobb válasz: csak annyira mint egy asztali gépnek

csak annyira mint egy asztali gépnek
ha viszont benne az akksi, akkor nagyon is árt az akksinak ha mindig töltõn van, képes hamar lepusztulni. Szal ha töltõn van mindig, akksi NE legyen benne.
14:27-es, melyik fajta (NiMH, Li-ion) akksira igaz? Miért?
A kérdező hozzászólása: És annak mennyire?
Nem árt neki. Kb. 20..30 perc alatt beáll a hõegyensúly, tehát onnantól mindegy, mennyit megy. Sõt, a HDD-nek inkább az indulás és a megállás árt, tehát a folyamatos üzem kevésbé, mintha ki-be kapcsolgatnád. A pénztárcád (áramfogyasztásilag) már más kérdés. A laptopok szerencsére nem fogyasztanak sokat: 30..80W fogyasztással kell számolni, míg egy asztali gép (monitorral) kb. 120..400W-ot eszik.
Notebook fogyasztása: 20-60W (gamer notebook 20-120W, macbook pro 20-80W) PC fogyasztása: 300-800W, monitorral.
passz, Ph-n már 100x kitárgyalták, és a noti is kiírja, hogy milyen állapotban van az akksi. Nekem nincs, csak haver mondta, h levette róla mert már csak 87%-os az akksi, magyarán mindig hálózaton van és egyszerûen leromlik a teljesítménye. Meg amugy is fölös rajta, ha áramon van a gép mindig.

A netbooknak árt ha egész nap megy?

Dell inspiron mini netbook

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
nem az árt neki, hanem az elégtelen szellõzési viszonyok, és a szobahõmérsékletnél (23 °C) nagyobb környezeti viszonyok.
A kérdező hozzászólása: a szobahõmérséklet nálam egész évbe 26-30 közt van nyáron angyobb. Az gond lehet?
dehogyis gond
Vegyél hozzá hûtõ padot! :) nekem is az van.

Ha valakinek nagyon rossz az egyik szeme, de nem vették időben észre, és ez kihat arra, hogy ami egész életében szeretett volna lenni, nem lehet a szeme miatt, érheti ez őt traumaként?

Legjobb válasz: Kérdezõ! Ebbe a mai világunkban a kisgyereket már csecsemõkora óta figyelik, vizsgálják. Óvodába, iskolába megintcsak ellenõrzik. Persze ha egy barlangban nevelkedett, és nem gondozták rendszeresen, akkor jogos a kérdésed, igenis érheti traumaként, hogy nem lát. Ha eddig nem vette volna észre.

Kérdezõ! Ebbe a mai világunkban a kisgyereket már csecsemõkora óta figyelik, vizsgálják. Óvodába, iskolába megintcsak ellenõrzik. Persze ha egy barlangban nevelkedett, és nem gondozták rendszeresen, akkor jogos a kérdésed, igenis érheti traumaként, hogy nem lát. Ha eddig nem vette volna észre.
Igen, pl vadaszrepulo pilóta biztos nem lesz, sõt te se, me én se mert oda 120% látás kell. Másban kell keresni a boldogságot, traumát szükség esetén szakemberrel kezeltetni.
Elsõ: Nem arról van szó, hogy nem vette észre, hogy rossz a szeme. Hanem arról, hogy megtudta, hogy nem választhatja az áhított foglalkozást, amire már régóta vágyott.
sajna igen!!!! :(

árt a telefonnak/iPodnak az, ha egész éjszakára a töltőn hagyom?

Legjobb válasz: elméletileg nemlehet semmi baja!

elméletileg nemlehet semmi baja!
Ha bekapcsolva toltod akkor nem árt, de ha kikApcsolva, akkor csak óvatosan az éjjeli töltéssel (KISÜLES )
nem mivel csepptölt és nem tud túltölteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
Idõpont ma 20:44 A KISÜLÉS akkor történik, amikor mûködik a teló és benne az aksi merülget szépen lefelé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!