Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha edzéshez (6 db)

Árt a bőrnek, ha edzéshez befóliázom magam?

Régebben mindig vastagon befolpackozva kocogtam és szerintem jó is volt. "Pezsgett a vérem":). DE azt hallottam hogy egészségtelen. Igaz ez?

Legjobb válasz: Írtó büdös lehetsz tõle és nem jó, hogy nem tud lélegezni és rendesen izzadni a bõröd. Vegyél inkább egy esõdzsekit és egy un. esõnadrágot (utóbbi 6-8 ezer forint túraboltokban). Könnyen mosható, esõben hasznos és egyébként iszonyatosan meleg, mert nem jár át rajta a levegõ. Mi ezt használjuk edzéseken. Ilyekor tud izzadni a bõröd rendesen, csak épp nem megy vele semmire :-) Egyébként lehet, hogy fitness boltokban is lehet ilyen nylon ruhát kapni, ami ugyanúgy jó. Rádásul környezetbarátabb, mint a sok elszórt fólpakk (bár drágább is)

Írtó büdös lehetsz tõle és nem jó, hogy nem tud lélegezni és rendesen izzadni a bõröd. Vegyél inkább egy esõdzsekit és egy un. esõnadrágot (utóbbi 6-8 ezer forint túraboltokban). Könnyen mosható, esõben hasznos és egyébként iszonyatosan meleg, mert nem jár át rajta a levegõ. Mi ezt használjuk edzéseken. Ilyekor tud izzadni a bõröd rendesen, csak épp nem megy vele semmire :-) Egyébként lehet, hogy fitness boltokban is lehet ilyen nylon ruhát kapni, ami ugyanúgy jó. Rádásul környezetbarátabb, mint a sok elszórt fólpakk (bár drágább is)
Szerinted mûködik?? Mit gondolsz, józan paraszti ésszel, tudom keveseknek van, talán Te kivétel vagy, szóval szerinted mit érsz el biológiailag azzal hogy elzárod a bõrõd hogy ne tudjon lélegezni, így lassítva az bõrön át történõ anyagcserét?? A thermogenikus hatáshoz, hogy beinduljon a zsírégetés muszáj a meleg ez tény, de ahhoz meg nem kell fólia. Szóval a gyakorlatban ez nem valósul meg. Nem egészségtelen, de finoman fogalmazva szart se ér. A Diéta, a súlyzós edzés és az aerob edzés, ezek kombinációi érnek, a többi nem!. sok sikert Krisz
nem árt neki, de büdös lesz a fejed és ez másokat zavarhat. mert ugye az izzadtság az már csak büdös..
egyetértek az elõtem wálaszolówal:) fontos az ápoltság ugymond:) a szagok wiszont néha elõítéleteket hozhatnak:S
Ha azt mondom, hogy árt akkor nem izzadsz többet?:D
A kérdező hozzászólása: Nem de esetleg akkor n zumbára járok hanem bodyartra
jesszus, aszmog is elég ártalmas, szerintem az utcára se menj ki többet


Höeeeeee?
Erre való a kettlebell edzés.
Nézd, minden edzés erõsít. És fogyaszt is. A nagy izmok csak hosszú idõ múlva és nagyon kemény edzés után mutatkoznak (kellõ tápanyag mellett) de a rendszeres edzés leégeti a zsírt és izommá változtatja, ezért igen, erõsebb leszel, javul a testtartásod, növeled az állóképességed. A legjobb és leghatékonyabb az erõsítõ edzést kombinálni a kardió edzéssel, váltakozva, egyik nap ez, másnap az. Az erõsítõ edzés a fekvenyomás, tolóckodás, felhúzás, nyakból nyomás, állig húzás, guggolás, fekvõtámasz stb. A legjobb kardió a futás, biciklizés, úszás, de akár egy kiadós kosárlabdameccs, boksz, túra, korcsolya (görkori) tánc is lehet. Fõ, hogy megizzadj közben. Elõtte pedig bemelegíts.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!