Találatok a következő kifejezésre: Árt a ha (3979 db)

Noss, nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány pedig ari a haja? Alul a video

a Youtubeon kerestem frizurakészítési ötleteket és ezt találtam:

Legjobb válasz: az egyik fiú osztársamra hasonlít nagyon super a haja :) sztem fiú

az egyik fiú osztársamra hasonlít nagyon super a haja :) sztem fiú
Szerintem jól áll neki... nem maradi! puxxi 19/L
hát marha gyönyörû a haja de amugy pasi
ez faszi
pasi ez tuti
egyértelmûen fiú és nem jó a haja. :P
Öm, ott van mellette, hogy transz, ezért fiúból csináltak csajt. :D
Hangja után ítélve csak fiú lehet.
Ez a srác transzexuális és meleg.:D Nézd meg a video TAG-jeit;) Ice;)(15/f)
ez lány..

Ha megjelenik A samsung galaxy s 5, lemegy az s3, és 4 ára? És ha igen, mennyivel?

Legjobb válasz: Ezek az árak már nem fognak lejjebb menni mostanság. Sõt, ha a piac ésszerûtlenségét figyeljük, akkor még fel is megy majd az áruk, mert egyre több vevõ lesz rá, akik képesek leszek kicsit többet fizetni. :) Az S3 ára 90 körül mozog, új, bontatlan, mostmár akár hányas színben is. :) S4-et 120-ért kapsz, szintén új, 2 év gari stb... Használtban S4 már 70-75-ért is van, S3 60-70 között... És még mindkettõ csúcskészülék. Mit szeretnél ennél olcsóbban? :)

Ezek az árak már nem fognak lejjebb menni mostanság. Sõt, ha a piac ésszerûtlenségét figyeljük, akkor még fel is megy majd az áruk, mert egyre több vevõ lesz rá, akik képesek leszek kicsit többet fizetni. :) Az S3 ára 90 körül mozog, új, bontatlan, mostmár akár hányas színben is. :) S4-et 120-ért kapsz, szintén új, 2 év gari stb... Használtban S4 már 70-75-ért is van, S3 60-70 között... És még mindkettõ csúcskészülék. Mit szeretnél ennél olcsóbban? :)
A kérdező hozzászólása: Hmmm. Köszönöm a válaszodat :) ) És tudnál segíteni, hol tudok venni használtan készüléket?
[link] Itt (remélem nem rossz a link) egy rahedli készüléket fogsz találni. Ha pesti vagy, akkor még postaköltség sem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )

Szerintetek ez a gép megéri az árát? és ha már ennyi akkor ütős lenne? Ha igen kb milyenjátékokat visz?

(1)

Legjobb válasz: Az árát megéri, az pedig, hogy ütõs-e, attól függ, hogy mit értesz az alatt. Ez egy középkategóriás gép, középkategóriás áron. Igazán ütõs gépet fél millió alatt nem kapsz.

Az árát megéri, az pedig, hogy ütõs-e, attól függ, hogy mit értesz az alatt. Ez egy középkategóriás gép, középkategóriás áron. Igazán ütõs gépet fél millió alatt nem kapsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor írom úgy hogy a véleményeiteket kérném ki :) Ilyenekre gondolok példáúl : Mennyire jó Vga? Mennyire jó a proci? A ram elég-e bele? az alaplap mien? Mert videózásra akarnám..és hogy a HD játékokat bírná-e? És az esetleges felvevõ programokat? (bandicam, Fraps) amelyek nagyon leterhelik a processzort.
proci ok, videókártyából 660-at inkább, ram sztem kevés
Szerintem nincs feltétlenül igaza az elõttem lévõnek. A proci bõven elég minden játékhoz amik kijönnek mostanság. A vga is bõven elég erõs, nekem egy hasonló értékekkel rendelkezõ radeonom van és még nem találtam olyan játékot amit ne vitt volna max grafon (gondolok itt bf3, ac3, far cry3 stb) a RAM-mal meg megint nem értem mi a probléma...8 giga még bõven sok is mindenhez....mellesleg ha bõvíteni szeretnéd a ramot az a gép legolcsóbb része 4-5 ezer forintokba kerülnek. Szerintem ez a gép jóval áron alul van.... és szerintem ettõl "ütõsebbet" fölösleges venni mert az már mind luxus és márkanév megfizetés lenne, mellesleg nem látnál sokkal nagyobb különbséget szerintem.... de ez csak az én véleményem, :)


Nem árt.
Baracklébõl annyit ihatsz, amennyi belédfér. A vesédnek se fog ártani, legfeljebb többet kell majd kimenned.

Hogyan tudom jobban kímélni a tft monitort? Ha kikapcsolom arra a fél órára amig nem használom a gépet v úgy hagyom? Arra célzok, hogy lehet h a ki-be kapcsolgatás jobban árt mint ha folyamatosan menne?

Legjobb válasz: Ha tudnád mennyi áramot eszik, akkor *nád le nagyívbül, hogy árt vagy nem. Ha csak bevan dugva a gép is megeszik majd száz vattot. Ha nemhiszed mérd meg. Veszel a pijacon eggy vattérõt pár ezerér, oszt megméred veléje. Hasznájj kikapcsolható hosszabbitót, oszt amikor nem kell hogy mennyen a gép, nyomd le az egész kócerájt. Mi is íccsinájuk. Meg vegyé energijatakarékos égõt (bár az állítólag mérgezõ valamennyire, tuggya p*cs hogy mennyire igaz, nékem ojan van). Majd a záramé fogok fizetni. Inkább zabálok az árán eggy piddzát. Gondolom megértettél.

Ha tudnád mennyi áramot eszik, akkor *nád le nagyívbül, hogy árt vagy nem. Ha csak bevan dugva a gép is megeszik majd száz vattot. Ha nemhiszed mérd meg. Veszel a pijacon eggy vattérõt pár ezerér, oszt megméred veléje. Hasznájj kikapcsolható hosszabbitót, oszt amikor nem kell hogy mennyen a gép, nyomd le az egész kócerájt. Mi is íccsinájuk. Meg vegyé energijatakarékos égõt (bár az állítólag mérgezõ valamennyire, tuggya p*cs hogy mennyire igaz, nékem ojan van). Majd a záramé fogok fizetni. Inkább zabálok az árán eggy piddzát. Gondolom megértettél.
minden elektromos berendezésnek árt a ki, de leginkább a bekapcsolás. ha megfigyeled, az égõk is leggyakrabban a bekapcsols pillanatában mennek tönkre - a miértjébe most nem megyek bele. a tft (lcd) monitoroknak a háttérvilágítást biztosító inverterek a legsebezhetõbb részei, ezért, ha csak viszonylag rövid idõre hagyod magára a monitort, akkor célszerûbb, ha bekapcsolva hagyod. a kikapcsolás mellett szól, hogy az lcd képernyõ is beéghet, ha statikus képtartalom van rajta hosszabb ideig, de kevéssé hajlamos eme jelenségre, mint a hagyományos (crt) monitorok. szerintem az általad jelzett félóra valahol éppen azon a határon van, amikor még nem érdemes kikapcsolni.
Használd a "képernyõkímélõt". vezérlõpult>megjelenítés>képernyõkímélõ
A kérdező hozzászólása: d enem áramspórolás érdekel, ahnem az h ne menjemn hamar tönkre a tft monitor
A ki-be kapcsolgatás jobban árt a monitornak, mint a folyamatos üzem. Úgyis lerakja magát standby -ba, ha nem csinálsz semmit.
Idefigyejjémá! Három hónap alatt vételezhecc új téjefté monyitort az áram árán. Oszt tégedet meg még mindég az érdekel, hogy árte nékije a kapcsolgatás? Elment a maradék józad eszed is? Számojjá má utánna!
kedves "jópofa" szakértõ barátom! nem akarok beleszólni a leki problémáidba, de ne hidd, hogy azért, mert oly' nagyon "humorosan" írsz, attól még igaz is lesz az. (örülnék, ha elárulnád, hogy merre lehet fellelni azt a tft monitort, amelyet három havi üzem árából meg lehet vásárolni. rögvest felvásárlom az egész raktárkészletet :)
A kérdező hozzászólása: engem nem ay áramspórolgatás érdekel...... csak néha mitnha bevibrálna a monitor.és lehet azért mert folyamatosna megy, és kímélni aakrom..a képernyõkímélõrõl meg azt hallottam h sz** sem ér..igaz ez?

FONTOS! Ha ajándékba adunk egy könyvet és eredetileg rá van nyomtatva az ár a borítóra, akkor hogy illik ajándékozni? Le kell húzni az árat vagy maradhat rajta?

Legjobb válasz: Ha le tudod venni az árát mert matrica akkor vedd le róla.Ha nem megy akkor fekete filctollal szépen húzd át.Ha eleve nyomtatva van a könyv borítóján az ár,akkor ne foglalkozz vele.Az igazság az,hogy aki szereti a könyveket,az soha nem fogja megnézni mennyiért vetted,mert egy használt könyvnek is tudnak örülni,fõleg ha olyan könyv amit régóta keres! "egy könyvbarát"

Ha le tudod venni az árát mert matrica akkor vedd le róla.Ha nem megy akkor fekete filctollal szépen húzd át.Ha eleve nyomtatva van a könyv borítóján az ár, akkor ne foglalkozz vele.Az igazság az, hogy aki szereti a könyveket, az soha nem fogja megnézni mennyiért vetted, mert egy használt könyvnek is tudnak örülni, fõleg ha olyan könyv amit régóta keres! "egy könyvbarát"
Szia! Ha teljesen lelehet szedni, akkor tedd, de ha rá van nyomtatva, akkor nem szabad csinálnod vele semmit!! (protokoll szabály :) )
ha rá van nyomtatva akk csak ALKOHOLOS filccel húzd át...:)
ha napjában 1-2x kikapcsolod, az nem árt neki.
mi évek óta kikapcsoljuk, ha nem kell, egy nap akár 3x is, de ebbõl még sosem volt baj,
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Vatera levédett ajánlat? Hogyan működik ez? Rejtett minimál árnál ha azt meghaladom akkor kiírja a gép, hogy elérték a minimál árat a licittel? Mert hiszen rejtett az ajánlatom. Az csak akkor lesz 'aktív', ha felüllicita vki az árat.

Vaterán ha levédett ajánlatot akarok tenni, akkor a terméklapon az ajánlatom beírása után automatikusan levédett lesz az ajánlatom, tehát nem írja ki a gép az ajánlatom összegét, illetve egy licit lépcs?vel mindig emeli a gép -persze csak az én ajánlat összegem határáig- amikor valaki nagyobb licitet tett az aktuálisnál?

Legjobb válasz: Valóban így van, ahogy leírtad. A levédett ajánlat arra jó, hogyha nem tudsz gépközelben lenni, amikor lejár egy általad licitált aukció, és van egy bizonyos összeg, amit szánsz rá. De lehet, hogyha más nem licitál, akkor sokkal kevesebbért lesz a tied. Másra is jó, leginkább én erre szoktam használni: ha nagyon kell valami, és látom, hogy többen is versenyben vannak, az utolsó 1 percben szoktam jóval magasabb árat kínálni, hogy nehogy lemaradjak!

Valóban így van, ahogy leírtad. A levédett ajánlat arra jó, hogyha nem tudsz gépközelben lenni, amikor lejár egy általad licitált aukció, és van egy bizonyos összeg, amit szánsz rá. De lehet, hogyha más nem licitál, akkor sokkal kevesebbért lesz a tied. Másra is jó, leginkább én erre szoktam használni: ha nagyon kell valami, és látom, hogy többen is versenyben vannak, az utolsó 1 percben szoktam jóval magasabb árat kínálni, hogy nehogy lemaradjak!
Igen, ahogy írtad.

6 hetes terhes vagyok, van pár eléggé rossz fogam. Ha elmegyek megcsináltatni az ugye nem árt a magzatnak. Mármint a fogászati kezelés, lidocain stb? 30/N

Legjobb válasz: Nem árt, de azért kérdezd meg. Én most voltam 24 hetesen fogdokinál, nekem azt mondta,hogy nem árt, bár jobb szeretik nem az elsõ 3 hónapban csinálni! De azóta voltam a dokimnál, nála is rákérdeztem,és mondta,hogy nem árt!

Nem árt, de azért kérdezd meg. Én most voltam 24 hetesen fogdokinál, nekem azt mondta, hogy nem árt, bár jobb szeretik nem az elsõ 3 hónapban csinálni! De azóta voltam a dokimnál, nála is rákérdeztem, és mondta, hogy nem árt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most megnyugtattál, mert eléggé aggódtam ez miatt.
Ha nem csináltatod meg a fogaidat, az árt a babádnak. Mondd meg a dokinak, hogy babát vársz, és akkor olyan dolgokat használ, amik nem ártalmasak neki.
A második trimeszterben már megcsináltathatod!

Egy cipő árát az A boltban 35%-al felemelték, a B boltban 10%-al leszállították, Mennyibe került eredetileg a cipő, ha az eredeti ár a két boltban ugyanaz volt, viszont most 13, 50 euró volt, viszont most 13, 50 euró különbség van a két ár között?

Matek

Legjobb válasz: Az eredeti árhoz képest a termék A boltban 135%, B boltban 90%. A kettõ különbsége 45%, ez egyezik meg a 13,5 euróval. Tehát ha, 45% ---> 13,5 EUR 100% --> 30 EUR (ez az eredeti ár) Ellenõrizve: A bolt: 30 x 1,35 = 40,5 B bolt: 30 x 0,9 = 27 40,5-27= 13,5 -P-

Az eredeti árhoz képest a termék A boltban 135%, B boltban 90%. A kettõ különbsége 45%, ez egyezik meg a 13, 5 euróval. Tehát ha, 45% ---> 13, 5 EUR 100% --> 30 EUR (ez az eredeti ár) Ellenõrizve: A bolt: 30 x 1, 35 = 40, 5 B bolt: 30 x 0, 9 = 27 40, 5-27= 13, 5 -P-
légyszi írd le a borosat is, nem megy :D :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!