Találatok a következő kifejezésre: Árt a a sok idegeskedés (4 db)

Próbálj meg nyugodni nem tesz jót neki a stressz ...
Én az egész terhességemet végigidegeskedtem és sírtam. A fiam idõre született, most 3 hónapos és mindenki irigykedik rám, hogy milyen kiegyensúlyozott, boldog babám van.

A sok stressz és idegeskedés árt a babának, illetve a fejlődésének? 11 km.

Azt tudom, hogy semmiképpen nem tesz jó, de a fejl?dését és egészségét is ténylegesen befolyásolhatja. A terhességnek nagyon örülök, de történt velem valami, ami miatt egyszer?en nem tudok nem ideges lenni.

Legjobb válasz: remélem nem árt neki, mert velem is olyanok történtek... 6 hetes kismama

remélem nem árt neki, mert velem is olyanok történtek... 6 hetes kismama
Én azt gondolom hogy közvetlenül nem árt neki, attól meglesz mindene, csak lehet hogy nyûgösebb lesz a baba születés után.Valahol már azt is olvastam hogy okos kutatók azt mondták hogy kicsi stressz még jót is tesz.Na most ezen igazodjon ki az ember.
én is remélem, hogy nem árt, mert én is igedeskedek sokat, bár mostanában inkább szomorú vagyok 4 hetes km

Árt terhesség alatt a sok sírás, idegeskedés?

Sajnos nincs igazán minden rendben az egészségemmel sem, a családban is gondok vannak, elég gyakran sírok, otthon és a munkahelyemen is elég nagy a feszültség. 25 hetes vagyok. Valaki tudja, hogy ez mennyiben és miben árt a babámnak? Próbálom elterelni a gondolataimat, lazítani, de ez nagyon ritkán sikerül.

Legjobb válasz: Szia!Azt mondják hogy nem tesz jót a babának ha rossz lelkiállapotban van az anyuka.Én is sokat sírtam és idegeskedtem a terhességem alatt,de szerencsére ettõl függetlenül egészséges lett a kislányom.Inkább a kinti életre kell figyelni hogy õ ne feszült,ideges környezetbe szülessen.

Szia!Azt mondják hogy nem tesz jót a babának ha rossz lelkiállapotban van az anyuka.Én is sokat sírtam és idegeskedtem a terhességem alatt, de szerencsére ettõl függetlenül egészséges lett a kislányom.Inkább a kinti életre kell figyelni hogy õ ne feszült, ideges környezetbe szülessen.
mindennap sírtam és idegeskedés is megvolt, a fiam egészséges lett, de "csak" 2650g-ra született a 38. hétre, azt olvastam az idegeskedés miatt lett kis súlyú (én is 38.-ra születtem, de 3300 g-al).....de a szülés is megindulhat, meg az elején vetélés is lehet.....szóval mond meg h mindenki aki idegesíteni akar küld el....annyira rossz egy kismamát szomorúnak látni...:(.....küldök egy boldogító ölelést....:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
szia!làtom màr régebbi a kérdés de remélem nem zavar ha irok!a terhesség kezdetén is màr idegeskedtél sirtàl vagy csak a 25. héten?


Árt a babának a sok idegeskedés?

Legjobb válasz: hát biztos nem használ neki miért vagy ideges van rá okod vagy a terheség miatt van ?próbálj valahogy megnyugodni relaxálni mikor már érzed hogy kezd felmeni a cukrod:)tudod ahogy az angol mondja take it easy vagyis vedd könyedén most semi nem számit csak te és a baba csak ketötökre koncentrálj és mindenbõl vedd ki a pozitivat még akkor is ha nehéz légy boldog kismami én szurkolok:)

hát biztos nem használ neki miért vagy ideges van rá okod vagy a terheség miatt van ?próbálj valahogy megnyugodni relaxálni mikor már érzed hogy kezd felmeni a cukrod:) tudod ahogy az angol mondja take it easy vagyis vedd könyedén most semi nem számit csak te és a baba csak ketötökre koncentrálj és mindenbõl vedd ki a pozitivat még akkor is ha nehéz légy boldog kismami én szurkolok:)
Szia! Biztos hogy nem tesz jót neki. Amit Te érzel azt érzi a kisbaba és ha megszületik és ugyanaz a helyzet az Õ életében is elõkerül, ugyanugy fog rá reagálni ahogy most Te. Nem irtad, hogy min idegeskedsz de probálj megnyugodni, vegyél mély levegõt és gondold át hogy hogyan tudnál a helyzeten változtatni.
NAGYON árt. A pszichés tüneteken kívül komolyabb dolgokhoz is vezethet, pl. méhszájkinyílás, koraszülés, oxigénhiány. Sajnos én is végigidegeskedtem eddig a terhességet de próbáld meg abbahagyni. Gondold végig mitõl nyugodnál meg, és igyekezz megteremteni azt a környezetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!