Találatok a következő kifejezésre: Árt a a (18578 db)

Nem.
Kérdés, mennyire van döntve. A vinyók nem szeretik ha nem vízszintesen vagy függõlegesen mûködnek, ugyan is nem arra lettek tervezve...
Fehersrac: kérdés, hogy a túlzott melegedés árt-e nekik jobban v. a döntés?
A kérdés az volt, hogy árt-e a megdöntés. Ha nincs döntve akkor is szellõzik. Ha megdöntöd lehet hogy jobban szellõzik de behalhat a vinyó. Õ majd választ...
Nem. Sõt ha így több levegõhöz jut, akkor még használ is neki.
thumb up whiteguy
A kérdező hozzászólása: köszönöm
3. Tüdõgyulladást kapott és a papok úgy gondolták, hogy jót tenne neki a hegyi levegõ ezért elvitték Ábelhez a Hargitára, hogy ott legyen vele egy ideig. 5. pl:. a bombákat és a puskát megtalálta Ábel az erdõben - Ábel rátalált a két sírra a háború idejébõl csak ezt a két érvet tudom...


Argentínában milyen áron jutnak a lakosok elektromos áramhoz és gázhoz? Mennyi az üzemanyagok ára?

Legjobb válasz: Úgy tudom kb. magyar árak vannak, talán kicsit drágább.

Úgy tudom kb. magyar árak vannak, talán kicsit drágább.
Túl alacsony. A villanyár tíz éve hatósági, most meg is lett a böjtje Buenos Airesben. Argentínával az a baj, hogy hatvan éve nem tudnak leállni a peronista gazdaságpolitikával, ami a világ egyik leggazdagabb országából a jelenlegi szintre süllyesztette õket.
A kérdező hozzászólása: A világ egyik leggazdagabb országa volt Argentína? Mikor?
A húszas-harmincas években. Nézz utána.
De be is linkelhetek egy forrást: [link] "Rise of a modern nation" alfejezet.

Szeretnék tabletet 30000 ft alatt vagy abban az árban. Szerintetek a Funscreen funtabok jók? Funscreen funTAB SOL 7C23 Funscreen funtab LUNA 7C40

Melyik jobb?

Legjobb válasz: Hali. Nem írtad, hogy újat vagy használtat szeretnél. Ha újat, akkor Ghootab 7000s van jó árban, ha használtat keresel, akkor spórolj még egy kicsit és vegyél egy Vodafone Smart Tab7-est. Nekem az van, tökéletesen alkalmas mindenre , amire használni lehet.Bluetooth, GPS is van benne, kis ügyeskedéssel telefonálni is lehet vele. Teszkóban, madaras teszkóban vannak 18-19 ezerért is tabletek. Ezek között nagy különbség nincs. Amire figyelni érdemes, hogy minimum 1 giga RAM legyen benne. Android 4.0 fölött már ajánlott ennyi. Myaudio cuccok is jó árban vannak.

Hali. Nem írtad, hogy újat vagy használtat szeretnél. Ha újat, akkor Ghootab 7000s van jó árban, ha használtat keresel, akkor spórolj még egy kicsit és vegyél egy Vodafone Smart Tab7-est. Nekem az van, tökéletesen alkalmas mindenre , amire használni lehet.Bluetooth, GPS is van benne, kis ügyeskedéssel telefonálni is lehet vele. Teszkóban, madaras teszkóban vannak 18-19 ezerért is tabletek. Ezek között nagy különbség nincs. Amire figyelni érdemes, hogy minimum 1 giga RAM legyen benne. Android 4.0 fölött már ajánlott ennyi. Myaudio cuccok is jó árban vannak.
És ha van egy kis idõd, olvasd el ezt a tesztet is: http://mobilarena.hu/teszt/wayteq_xtab-70dc_ha_kicsi_a_tet_a..
A kérdező hozzászólása: köszi. :)

Egy könyv ára vászonkötésben 168 forint, ami 68%-al több, mint papírfedéllel. Mennyi az ára a papírfedelű könyvnek?

Egyenletese kéne levezetni, de... nekem valamiért nem sikerül felírnom jól, csak logikával tudom megoldani. A megoldás: 100 Ft.

Legjobb válasz: legyen x az ár papírfedéllel. Ekkor az egyenlet: 1,68x=168 x=100

legyen x az ár papírfedéllel. Ekkor az egyenlet: 1, 68x=168 x=100
A kérdező hozzászólása: Ah, a kérdés már csak az, hogy mit ronthattam el... köszi xD
Nem árt.
Baracklébõl annyit ihatsz, amennyi belédfér. A vesédnek se fog ártani, legfeljebb többet kell majd kimenned.

Ha fonfoglalón licitálok valamire, aztán arra is licitál valaki, és én újra licitelek még arra, akkor mindkét licit árát levonja a talérokból?

kicsit érthet?bben: én licitelek pl 1145 tallérral. aztán egy másik valaki 1150-el, majd én 1155-el, akkor 1145+1155=2300 tallért levon t?lem akkor is, ha nem én nyerek. Télleg amúgy akkor is elveszik a pénzem, ha nem nyerem meg a licitet???

Az alábbi két angol mondat helyes? "you are telling me to" és a "you telling me to"? Elvileg ugyanazt jelenti, csak egyik helyen van ARE, a másik mondatban pedig nincsen és nem tudom eldönteni, hogy az are feltétlenül kell-e, vagy sem.

Legjobb válasz: You are telling me to do my homework (pl) helyesen ot van az are! ugyanis ott a be a fõige (persze ragozva) are nélkül nem jó a mondat, persze megérteni megértik, de ha úgy akarnám lefordítani a mondatot, hogy nyelvtanilag tükrözze a hibát, akkor a két mondat kb ez: Arra utasítasz, hogy megcsináljam a leckét te utasítás engem, hogy csináljam meg a leckét

You are telling me to do my homework (pl) helyesen ot van az are! ugyanis ott a be a fõige (persze ragozva) are nélkül nem jó a mondat, persze megérteni megértik, de ha úgy akarnám lefordítani a mondatot, hogy nyelvtanilag tükrözze a hibát, akkor a két mondat kb ez: Arra utasítasz, hogy megcsináljam a leckét te utasítás engem, hogy csináljam meg a leckét
Elsõsorban ezek még nem mondatok, ahoz be kellene fejezni.:D Na de a kötözködést félretéve, az elsõ a helyes. Úgy hivják, hogy present continuous(folyamatos jelen) és egy éppen most történõ cselekvést ir le. kijelentõ módban be létige + v1 + -ing.
Elsõsorban ezek még nem mondatok, ahoz be kellene fejezni.:D Na de a kötözködést félretéve, az elsõ a helyes. Úgy hivják, hogy present continuous(folyamatos jelen) és egy éppen most történõ cselekvést ir le. kijelentõ módban be segédige + v1 + -ing.
létige helyett segédige...boccs a duplaposztért
You are telling me to... - helyes You telling me to... - helytelen! You tell me to... - így lenne helyes a második. Simple present: You tell Present perfect: You are telling
"Present perfect: You are telling" Hülyeséget írtam, bocsánat. Ez Present Continuous, nem perfect. :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek! A mondatos megállapítás pedig jogos.:P

Hány volt áramot ad le egy laptop töltője, és hány volt árammal működik egy laptop aksija? Akkor mi van ha én 24Volt áramot adok a laptopnak? Nem csak 19v-l működik? Olyan az adapterem hogy 15-24 voltig állítható melyiket használjam?

Legjobb válasz: Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.

Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.
A kérdező hozzászólása: Nyazsgem ilyen kommentet minek kell ideírni te idióta? Vagy válaszolj normálisan, vagy szarj bele és nem írj! Azért nem az amper érdekel mert ez csak egy adott nagyságú ampert ad le mind 15 és 24 volton. Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?
"Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?" Szerintem ezt te se érted. Nah mindegy, az elektromos fogyasztóknak teljesítmény felvételük van. Az teljesítményt(látszólagos) az áramerõsség, és a feszültség szorzatából kapjuk. Ha tudjuk, hogy egy fogyasztónak pl.: laptop 20-100W(legyen most 100) a teljesítmény felvétele, és 19V-os adapterrõl ment, akkor P=U*I ====>I=P/U az az 100/19=5, 2A azaz 5200mA áram felvétele van. Magyarán 19V-on legalább 5, 2 ampert leadni képes adapterre van szükséged. Az viszont már más kérdés, hogy mûködni fog e, mivel a legtöbb laptopadapter 3 eres, de nem sokat foglalkoztam laptopokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem akartam kifakadni de.... most már ok. Elnézést az elõbbiért. Szóval ha a laptopom 19 volttal megy és 24 voltot nyomok bele azzal nem lesz probléma?
Ezt sehol nem mondtam. Ha 19V-os a laptop, akkor csak 19V-al mehet.
A kérdező hozzászólása: Rendben!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!