Találatok a következő kifejezésre: Árt, hogy miközben az egyik (6 db)

Korán van még a tavaszi búza vetéséhez....:D
1-es ez durva:D
Ez nem perverz hanem búza dolog.
Egyáltalán nem vagy perverz, csak simán ratyi! :)
[link]
meleg vagy ne kevered ezt össze a perverz dolgokkal

Árt, hogy lakásfelújításkor miközben az egyik szobában folyik a munka (parkettalakkozás, festés, ragasztás = sok-sok bűz + káros anyagok + nagy zaj) én ott tartozkodom a mellette lévő szobában egész nap?

Az a baj , hogy máshol nem nagyon tudunk ellakni... :( Lakást meg nem adnak ki sehol ilyen rövid távra...... Menjek inkább panzióba ??????

Legjobb válasz: Hát ha a zaj nem is de a parkettalakk az tuti káros.Még azok is ki szoktak ezidõ alatt költözni pár napra-hétre a lakásból akik nem várnak babát, úgyhogy sztem költözz el te is a felújjitás idejére.

Hát ha a zaj nem is de a parkettalakk az tuti káros.Még azok is ki szoktak ezidõ alatt költözni pár napra-hétre a lakásból akik nem várnak babát, úgyhogy sztem költözz el te is a felújjitás idejére.
Hát nem tesz jót a rengeteg vegyszer. Én vegyszerrel dolgoztam, a 7.hónapig, de kizárólag olyan maszkba ami semmi káros anyagot nem enged be lélegezni.100%-ba szûr.Egy ilyen maszk kb 50-60ezer. De teinkább menj panzióba, de ha panzióba el vagy akkor rokonnál nem jobb?Jó babó várást 38 hetes kismama
Szeritem akkor sem lesz baj, ha ott maradsz. Manapság a parkettát nem ragasztják, klikkesek, csak össze kell pattintani. A festék szaga 3 nap alatt kiszellõzik. Csukd magadra az ajtót, a felújítandó szobában meg gondolom nyitva van az ablak. A zajt meg hallja, ha elmúltál 15 hetes, de ártani nem fog a babának. Nekem pl nem reagál 32 hetesen a fúróra sem. Amúgy te döntesz, aggodalmaid és pénztárcád alapján (egy éjszaka minimum 5.000, - ft...)

Hogyan lehet túllépni azon, ha csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem, miközben én meg belezúgtam?

Legjobb válasz: Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(

Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(
Ezért nem kell odaadnod magad egy pasinak sem , amíg ki nem ismered és nem tudod mi a szándéka valójában! Mindenki a maga kárán tanul!
mondom, tanulópénz. Gondolj bele, hogy kell a fenének ilyen, aki csak d.gni akar és virágról virágra száll, te mást akarsz és jobbat érdemelsz, amit õ nem tud megadni. Sirasd meg, gyászold a kapcsolatot, és utána mozdulj ki, járj el programokra.
A kérdező hozzászólása: Eddig ilyen sosem történt.Teljesen elvette a józan eszem.
Mi az, hogy " csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem". Te nem akartál vele dugni, tiltakoztál? Akkor jelentsd fel mert megeröszakolt. Akartad? Akkor meg te is kihasználtad öt. Mondta, hogy örökké melletted akar maradni, esetleg megkérte a kezedet is? Miért nem adtad? Ha meg nem volt ilyesmi, akkor neked is csak dugopajti volt. Összesen az lehet a panaszod, hogy ö elöbb unt rád mint te örá. ENNYI.
ez volt a tanulópénz, hogy minek hagytad magad. Nem kell azonnal ágyba bújni senkivel, akármennyire is beleestél. Elsõ válaszolóval értek egyet.
velem is ez van, de mi rendszeresen szexelünk, tudom hogy kihasznál de nem tudok ellenállni a kísértésnek, iszonyat jó pasas
Ááá dehogy, a pasi ezt nagy ívben le fogja sz*rni. Viszont vak is voltál túlzottan nagy volt a szerelem.
Miért kellett lefeküdnöd vele addig, mig nem voltál ezer %-ra biztos, hogy kellesz a faszinak mint egy falat kenyér? Most majd a lelki sebeidet nyalogathatod ezerrel. Reméljük tanulsz az esetbõl..
megszédített. sajnos amíg nem fogod tudni elfogadni, és mint egy rossz tapasztalatként eltenni a megfelelõ "polcra" addig nem tudsz továbblépni.


Figyu. Az az van, hogy ezek szerint nincs újabb gyári frissítés a telefonodra.
feltalaod magad, ötletes ember vagy :DDDD
XD Ez jó volt, kösz :D
weird..
A normalis dolog. Ezt ugy birod tokeletesiteni hogy lefenykepezed a hátadat is kockanként, majd kirakod magadat a mozaikokbol az asztalon, majd a segges fenykepet kilukasztod az ujjaddal, es megba5zod sajat magad hatulrol, es ravered a hatadra, majd azutan le is nyalod hogy masnap megint hasznalhato legyen. Tök jó buli.
Valahol olvastam, hogy az USA-ban a fénymásológépek meghibásodásának leggyakoribb oka az, hogy az emberek ráülnek, hogy lefénymásolják a se...ket. Szóval, kisfiam, nincs új a nap alatt.
Szerintem tök normális. Titokban minden ember ezt csinálja csak nem merik mások elõtt bevallani. SP voltam sziasztik
A kérdező hozzászólása: Kicsit nagy a seggem, de nem undorítóan. Mondhatjuk úgy is, ha kicsit kisebb lenne, akkor lenne normál méretû. Nekem tetszik. :D
Ez is Tyler miatt van...
Nem beteges.. Ez gyerekes.. Fel kellene nõni
igaza van az elsõnek....
Teljesen normális ez egy férfitõl, mi másra is gondolhatna? :D
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy gyerekes? Hát ha egyszer az villan fel lelki szemem elõtt, nem tehetek róla...:D
Mondom, tök normális ne foglalkozz senkivel! Én mindig azt képzelem el, hogy már csorog le a ge*im az arcukról, hidd el, ez normális! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!