Találatok a következő kifejezésre: Árt, hogy miközben az (16 db)

Fiúk, miért van szükségetek arra, hogy akár az utcán akár a neten (pucér) lányokat nézegessetek miközben elvileg a barátnőtök tökéletes, és a világ legszebb nőjének gondoljátok?

Kerüljétek a sablon válaszokat kérlek, hogy mert pasik vagyunk, mert kell a változatosság, stb.

Legjobb válasz: Nekem nincs arra szükségem akkor.

Nekem nincs arra szükségem akkor.
Hát mert férfi agy máshogy mûködik.Amúgy ez az igazság.Most hiába van barátnõm mindig azt érzem ha látok egy szép nõt hogy hmmmmmm ez igen :D Meg attól nézek pornót úgyanúgy.Ez van õ megérti.Errõl nem is tanácsos leszoktatni senkit mert úgysem lehet.
Addig jó, amíg csak nézik. Valószínûleg te is megnézel más férfiakat, még ha a neten pucéron nem is. Ez sose zavarjon, pláne ha nem összehasonlítgatásból teszik, pl. annak a nõnek sokkal nagyobb a melle, kisebb a feneke stb. A férfiak rendkívül vizuális típusok, ezért néznek meg minket, illetve nézik a nõket állandóan. Ez egyfajta genetika, ezért van, hogy a külsõnk, testünk rendkívül vonzó számukra. Ez úgymond valahol a fajfenntartás része. Azonban mivel emberek vagyunk és érzelmeink is vannak, ezért a pasid nem ugrik rá minden nõre és keféli meg az utca közepén aki megtetszik neki, hanem téged szeret és veled él, veled szexel. Egy tanács: ha otthon sem kitérdesedett melegítõkben tespedsz összefogott hajjal, nagyobb eséllyel fog otthon is téged nézni, körülötted ólálkodni, hozzád érni, tapogatni és akarni valamit. :) Nem kell vágylohasztó slampossággal lenni otthon sem, de itt ne gondolj nagy dolgokra, de mondjuk egy kis stretch top kényelmes is, és kellemesen feszül a domborulatokon ahogy kell, alulra meg egy forrónaci, vagy leggings, harisnya, vagy szimplán egy tanga... Ha ilyesmi láttató és vágykeltõ, mégis kényelmes holmikban vagy, akkor életed szerelme valószínûleg kevesebbet fog böngészni a neten hölgyek képeit nézegetve. Ugyanúgy ha elmész vele valahova, és az utcán is nõies, visszafogott ám dögös, stílusos öltözködést produkálsz, ott is többet lesz rajtad párod szeme. Csak ugye el kell felejteni a nyüves farmernadrágot, sportcipõt, nyúlott pólót, és felvenni magasabb sarkú cipõt, harisnyát, szoknyát vagy kisruhát, sokat sejtetõ blúzt vagy topot...
Pedig hát, sablon kérdésre, sablon válasz dukál... Mert jó érzés nézegetni õket. "a barátnõtök tökéletes, és a világ legszebb nõjének gondoljátok" Ezt meg honnan vetted?! Ez afféle liba-legenda lehet... Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem õ tetszik.
NINCS KÓDOLVA , ez akarati döntés, csak nem merik felvállalni sokan.Aki igazán szereti és tiszteli a párját , nem fog idegen meztelen nõk testén élvezkedni.Ha fel is támadna benne gondolati szinten, elnyomja magában. mert ennél többet jelent a párja.Én nem adnám alább ilyen pasinál.
#6.-hoz: Én ilyen valóságtól elrugaszkodott dologgal sosem áltatnám/etetném a barátnõmet, mert annál többre becsülöm, hogy ilyenekkel hülyítsem. Reális nõ meg nem veszi be az ilyet, persze 16 évesen még esetleg... Az ilyen dumákat egyébként kontextusban kell értelmezni (álló farokkal, v. dugás közben nagyobb vszínûséggel mond ilyet férfi), és nem abszolút értelemben véve! És igenis kódolva van, hogy minden nõ iránt érdeklõdik a férfi, amit esetleg a háziasításával el lehet el lehet nyomni bizonyos mértékig, de ehhez kell a maximális jelenléte is a nõnek a férfi életében (fõleg szex), hogy minden más késztetést el tudjon fedni benne! Viszont mivel ezt a nõk sem tudják 100%-ban véghez vinni, ezért általában a férfiaknak is van szabad kapacitásuk a leskelõdésre. Amúgy az 1. vetette csak el teljesen, a második már feltételhez kötötte!
Em, mivel nekem eléggé valószínûleg tetszik egy lány ha már a barátnõm, nem mondanám hogy szükségem lenne ilyesmire. Persze ha mondjuk buszon elém áll egy szép lány elég nehéz lenne nem észrevennem, de nem szoktam direkt bámulni nõket/lányokat. Ha már barátnõm van inkább vele lennék, szerencsére megtaláltam ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=EVdMMwVfS1U&feature=fvwrel hát nem mondanám hogy de felizgatott volna vagy cserélnék az öreggel. Amúgy én is sokat néztem, vagy ha nincs bnõm nézek, és nem is arról van szó hogy na bnõ akkor nincs pornó, csak egyszerûen nem érdekel. Ha sokat nézed már uncsi egy darabig. Úgyhogy NEM muszáj. Max ugy lennék az öreg helyében hogy ott ülök a barátnõm elõtt és õ édelegne ott
A kérdező hozzászólása: Állandóan mondogatja a tökéletességemet, a gyönyörûségemet, onnan vettem. Nem az a gond, hogy összefogott hajjal nyúlott pólóbán mászkálok, állandóan próbálok szexi lenni és dögös. Direkt azért csináltam olyan képeket is, hogy ne legyen szüksége más pucér, alul öltözött csajok nézegetésére. Szerintem hülyeség azzal magyarázni ezt, hogy pasik vagyunk, szükség van erre, genetika. Inkább vágytok egy kis másságra nem? Elsõ 2 válaszoló érdekes módon nem vágyik olyankor más nõk nézegetésére.
Ha sokat tudunk találkozni akkor nincs rá semmi igényem. De ha csak ritkán mert távkapcsolat például, akkor mégis mit csinálhatnék?
Kérdezõ, neked mi a kedvenc ételed? Például a.. hamburger? Akkor miért akarsz néha pizzát enni, miközben elvileg a hamburger a kedvenced? Naugye. A változatosság gyönyörködted. A fantáziákat nincs értelme befolyásolni.
Figyu. Az az van, hogy ezek szerint nincs újabb gyári frissítés a telefonodra.

Nektek is volt már olyan érzésetek, hogy megpróbálnátok újra az exetekkel, miközben több jel utal arra, hogy nem kéne?

Tehát nem érdekled õt, szemét módon bánt veled, de mégis megpróbálnád vele.

Legjobb válasz: A kapcsolat utáni 1 hónapban így voltam... próbáltam visszaszerezni :) De felesleges... Azóta átgondoltam a kapcsolatunkat... mindent megtettem érte... nem értékelte... Nem érdemel :) Ennyi :)

A kapcsolat utáni 1 hónapban így voltam... próbáltam visszaszerezni :) De felesleges... Azóta átgondoltam a kapcsolatunkat... mindent megtettem érte... nem értékelte... Nem érdemel :) Ennyi :)
Majdnem minden héten, és kb két éve ezt csináljuk, pedig az idõ drága. Nálunk az van, h bukó, nekem elegem lesz, õ ilyenkor elõveszi a másik énjét... majd kezdõdik elölrõl...
Nem beteges.. Ez gyerekes.. Fel kellene nõni
igaza van az elsõnek....
Teljesen normális ez egy férfitõl, mi másra is gondolhatna? :D
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy gyerekes? Hát ha egyszer az villan fel lelki szemem elõtt, nem tehetek róla...:D
Mondom, tök normális ne foglalkozz senkivel! Én mindig azt képzelem el, hogy már csorog le a ge*im az arcukról, hidd el, ez normális! :)
Korán van még a tavaszi búza vetéséhez....:D
1-es ez durva:D
Ez nem perverz hanem búza dolog.
Egyáltalán nem vagy perverz, csak simán ratyi! :)
[link]
meleg vagy ne kevered ezt össze a perverz dolgokkal

Hogy van az, hogy Magyarország 3. a világon az offshore pénzekben, miközben nevetségesek a fizetések az árakhoz képest, mert állítólag nincs pénz?

http://privatbankar.hu/ado/dobogos-helyen-magyarorszag-az-eg.. Akkor talán mégis csak van pénz?

Legjobb válasz: Hát nem munkás emberekrõl van szó, inkább olyanokról, akik furfangos módon szerezték vagyonukat.

Hát nem munkás emberekrõl van szó, inkább olyanokról, akik furfangos módon szerezték vagyonukat.
butaság lenne azt hinni hogy ez mind magyar tõke... ennek a java EU-s cégek eltûntetett vagyona
Mert kuvait és szingapúr a munkások mekkája? Egyébként azért, mert Magyarország adóparadicsom.
Lehetne furfangos mindenki.
A kérdező hozzászólása: Pedig ez kizárólag magyar állampolgárok vagyona.
Mert korrupt a vezetés és részben ezért is magas az állami újraosztás, ami értelemszerûen magas adókat jelent, ami elsõsorban a fogyasztást és a munkát adóztatja, így a vállalkozások szépen kiszervezik a pénzüket. Néhány grafikon: http://figyelo.hu/cikkek/379708_kilog_a_sorbol_magyarorszag_.. http://figyelo.hu/cikkek/375388_nemeth_andras_oliver__a_haza..
Hogyhogy nincs pénz? A rendszerváltás elõtt a keleti blokk második leggazdagabb országa voltunk, nekem te nem akard bemagyarázni hogy itt nincs pénz. Itt a pénz annyi mint a szemét a nyugati országok utcáin.
" keleti blokk második leggazdagabb országa voltunk" Lehet, de nem mindegy, hogy valaki egy szemétdombon a király vagy egy palotában csicskás, ha érted a hasonlatot.
Abszolút büszkeség!!!
Tárgyakat nem tartok, a kirakat meg unalmas.. Az embereket meg egészen másként kezelem mint te.
Büszkeség. De az elõbbi válaszolónak igaza van nem tárgyakat tartunk.
"Ha a párotokat megbámulja valaki miközben ti együtt vagytok, akkor inkább büszkék vagytok arra, hogy a tiétek és jó érzés, ha valaki végigméri, azt gondolva, hogy "csak szeretnéd"" Ezt érzem:) kezdtek már ki vele, nem is egyszer. Még az esküvõnk elõtt 5 nappal is fûzögette az egyik csaj haverja... Nem voltam féltékeny, mert tudom hogy a férjem a csajt ugyan kedveli, mint havert de a személyiségétõl a falra mászik...így esélye sincs. 27/N

Hol van Budapest azon kávézója, ahol lehetőség van arra, hogy könyvet vegyél el, és újat rakj be a kávéház polcai közé, miközben élvezed a kávézó adta lehetőségeket?

Hallottatok már róla? Még egy régebbi Nők Lapjában olvasta anyukám, és ő ajánlotta nekem, mert tudta, hogy imádnám. Valaki tudna segíteni?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy ez az? Massolit Books & Café

Nem lehet, hogy ez az? Massolit Books & Café
Én is hallottam már róla, engem is érdekelne. (Azért írom csak, hogy visszataláljak majd ide)
En is kíváncsi lennék

Hogyan lehet túllépni azon, ha csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem, miközben én meg belezúgtam?

Legjobb válasz: Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(

Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(
Ezért nem kell odaadnod magad egy pasinak sem , amíg ki nem ismered és nem tudod mi a szándéka valójában! Mindenki a maga kárán tanul!
mondom, tanulópénz. Gondolj bele, hogy kell a fenének ilyen, aki csak d.gni akar és virágról virágra száll, te mást akarsz és jobbat érdemelsz, amit õ nem tud megadni. Sirasd meg, gyászold a kapcsolatot, és utána mozdulj ki, járj el programokra.
A kérdező hozzászólása: Eddig ilyen sosem történt.Teljesen elvette a józan eszem.
Mi az, hogy " csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem". Te nem akartál vele dugni, tiltakoztál? Akkor jelentsd fel mert megeröszakolt. Akartad? Akkor meg te is kihasználtad öt. Mondta, hogy örökké melletted akar maradni, esetleg megkérte a kezedet is? Miért nem adtad? Ha meg nem volt ilyesmi, akkor neked is csak dugopajti volt. Összesen az lehet a panaszod, hogy ö elöbb unt rád mint te örá. ENNYI.
ez volt a tanulópénz, hogy minek hagytad magad. Nem kell azonnal ágyba bújni senkivel, akármennyire is beleestél. Elsõ válaszolóval értek egyet.
velem is ez van, de mi rendszeresen szexelünk, tudom hogy kihasznál de nem tudok ellenállni a kísértésnek, iszonyat jó pasas
Ááá dehogy, a pasi ezt nagy ívben le fogja sz*rni. Viszont vak is voltál túlzottan nagy volt a szerelem.
Miért kellett lefeküdnöd vele addig, mig nem voltál ezer %-ra biztos, hogy kellesz a faszinak mint egy falat kenyér? Most majd a lelki sebeidet nyalogathatod ezerrel. Reméljük tanulsz az esetbõl..
megszédített. sajnos amíg nem fogod tudni elfogadni, és mint egy rossz tapasztalatként eltenni a megfelelõ "polcra" addig nem tudsz továbblépni.

HR/interjúztatók: ha az inetrjúztató csóválja a fejét (nemlegesen), a CV olvasása közben, miközben a szakmai tapasztalatáról beszél a jelölt; ez gesztikulálás arra, hogy a pályázó nem felel meg a pozícióra?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy csak olvassa szépen végig a sort, aztán mikor a végére ért, akkor csíííííng, kocsivissza mint az írógépen :P

Az is lehet, hogy csak olvassa szépen végig a sort, aztán mikor a végére ért, akkor csíííííng, kocsivissza mint az írógépen :P
Vicces. Az egyik legnagyobb tiszteletlenség nem odafigyelni arra, aki épp beszél. A CV-t elõtte kellett volna elolvasnia. Nem várnék sokat tõlük.
Ez mekkora bunkóság! Ha nem felel meg, minek hívta be az illetõt? Egyébként ezt egyszer velem is megcsinálták: behívtak interjúra, ami abból állt, hogy én meg sem szólaltam, az interjúztató sorolta, hogy miért NEM felelek meg nekik. Hát ez normális!?
Jártam én is hasonlóképpen pár évvel ezelõtt, egy elég komoly állásinterjún, már angolul beszélgettünk, amikor a HR-es elkezdte húzogatni a száját, hogy az ÉN hobbim milyen távol áll az Õ érdeklõdési körétõl :D Vicc az egész :DDD
Velem egyszer közölték, hogy mivel élénkvörös a hajszínem, ezért nem felelek meg nekik mert nem Pumuklit keresik... Na mondom azt kössz :D Abban a minutumban álltam fel és hagytam ott szó nélkül a drága interjúztatókat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!