Találatok a következő kifejezésre: Árt, hogy miközben (23 db)

A ti párotok is kért már arra, hogy miközben orgazmusa van, kiabáljatok a fülébe mezőgazdasági termékeket?

pl: olaj, búza, szb.

Legjobb válasz: kösz már kellett egy kis nevetés :D

kösz már kellett egy kis nevetés :D
Jaj ne is mondd, a párom a múltkor a rotációs kapa hallatán akkorát élvezett, hogy csak néztem..
mi állateledel márkákat szoktunk kiabálni.. Pedigre, kitekat, Whiskas, ilyesmik.. miért gáz ez? XDXDXDXD
#3-nak: THANK YOU CAPTAIN OBVIOUS!
ezeket parasztfalván szokás mondani a párodnak szex közben XDDDD
nekem azt kerte a parom hg exeinek a nevet kialtsam a fülebe miközben orgazmusa van. ;)
FAKE
Most komolyan ti ettõl érzitek jól magatokat hogy ilyen hülyeségeket írtok ide?
Az enyém csak szanszkrit nyelven énekelte a szovjet himnuszt....
Nah igen.. Az enyém épp múltkor azt mondta ordítsam hangosan a fülébe az orgazmusa közben a Japán atomreaktorokat.
A mezõgazdasági termékek, és állatkaja márkák semmit nem okoznak! az igazi, amikor a PI számjegyeit mondja közben és természetesen eszperantó nyelven vagy szuahéli nyelven! csak ajánlani tudom!
Ha esetleg javasolhatom, igen különleges hatást lehet elérni, ha a hölgy fülébe orgazmus során archív videókból szemezgetve az SZKP 1971-es, XXIV. kongresszusán elhangzott Lenin idézetek közül a "Tanulni, tanulni, tanulni" kezdetû szociálpolitikai elemzést részleteznétek. Semmihez sem hasonlítható élmény... :P
Én például azt szeretem, amikor a csajszi ásóval seggbe csapkod orál közben:DAz naggggggyon élvezetes:D
A kérdező hozzászólása: 20:09 SIROK XDDDDDD
Alig abszurd XD
az enyém folyton József Attila verseket szaval (pl. ".. csak a mamára gondolok meg-megállva..")

Fiúk, miért van szükségetek arra, hogy akár az utcán akár a neten (pucér) lányokat nézegessetek miközben elvileg a barátnőtök tökéletes, és a világ legszebb nőjének gondoljátok?

Kerüljétek a sablon válaszokat kérlek, hogy mert pasik vagyunk, mert kell a változatosság, stb.

Legjobb válasz: Nekem nincs arra szükségem akkor.

Nekem nincs arra szükségem akkor.
Hát mert férfi agy máshogy mûködik.Amúgy ez az igazság.Most hiába van barátnõm mindig azt érzem ha látok egy szép nõt hogy hmmmmmm ez igen :D Meg attól nézek pornót úgyanúgy.Ez van õ megérti.Errõl nem is tanácsos leszoktatni senkit mert úgysem lehet.
Addig jó, amíg csak nézik. Valószínûleg te is megnézel más férfiakat, még ha a neten pucéron nem is. Ez sose zavarjon, pláne ha nem összehasonlítgatásból teszik, pl. annak a nõnek sokkal nagyobb a melle, kisebb a feneke stb. A férfiak rendkívül vizuális típusok, ezért néznek meg minket, illetve nézik a nõket állandóan. Ez egyfajta genetika, ezért van, hogy a külsõnk, testünk rendkívül vonzó számukra. Ez úgymond valahol a fajfenntartás része. Azonban mivel emberek vagyunk és érzelmeink is vannak, ezért a pasid nem ugrik rá minden nõre és keféli meg az utca közepén aki megtetszik neki, hanem téged szeret és veled él, veled szexel. Egy tanács: ha otthon sem kitérdesedett melegítõkben tespedsz összefogott hajjal, nagyobb eséllyel fog otthon is téged nézni, körülötted ólálkodni, hozzád érni, tapogatni és akarni valamit. :) Nem kell vágylohasztó slampossággal lenni otthon sem, de itt ne gondolj nagy dolgokra, de mondjuk egy kis stretch top kényelmes is, és kellemesen feszül a domborulatokon ahogy kell, alulra meg egy forrónaci, vagy leggings, harisnya, vagy szimplán egy tanga... Ha ilyesmi láttató és vágykeltõ, mégis kényelmes holmikban vagy, akkor életed szerelme valószínûleg kevesebbet fog böngészni a neten hölgyek képeit nézegetve. Ugyanúgy ha elmész vele valahova, és az utcán is nõies, visszafogott ám dögös, stílusos öltözködést produkálsz, ott is többet lesz rajtad párod szeme. Csak ugye el kell felejteni a nyüves farmernadrágot, sportcipõt, nyúlott pólót, és felvenni magasabb sarkú cipõt, harisnyát, szoknyát vagy kisruhát, sokat sejtetõ blúzt vagy topot...
Pedig hát, sablon kérdésre, sablon válasz dukál... Mert jó érzés nézegetni õket. "a barátnõtök tökéletes, és a világ legszebb nõjének gondoljátok" Ezt meg honnan vetted?! Ez afféle liba-legenda lehet... Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem õ tetszik.
NINCS KÓDOLVA , ez akarati döntés, csak nem merik felvállalni sokan.Aki igazán szereti és tiszteli a párját , nem fog idegen meztelen nõk testén élvezkedni.Ha fel is támadna benne gondolati szinten, elnyomja magában. mert ennél többet jelent a párja.Én nem adnám alább ilyen pasinál.
#6.-hoz: Én ilyen valóságtól elrugaszkodott dologgal sosem áltatnám/etetném a barátnõmet, mert annál többre becsülöm, hogy ilyenekkel hülyítsem. Reális nõ meg nem veszi be az ilyet, persze 16 évesen még esetleg... Az ilyen dumákat egyébként kontextusban kell értelmezni (álló farokkal, v. dugás közben nagyobb vszínûséggel mond ilyet férfi), és nem abszolút értelemben véve! És igenis kódolva van, hogy minden nõ iránt érdeklõdik a férfi, amit esetleg a háziasításával el lehet el lehet nyomni bizonyos mértékig, de ehhez kell a maximális jelenléte is a nõnek a férfi életében (fõleg szex), hogy minden más késztetést el tudjon fedni benne! Viszont mivel ezt a nõk sem tudják 100%-ban véghez vinni, ezért általában a férfiaknak is van szabad kapacitásuk a leskelõdésre. Amúgy az 1. vetette csak el teljesen, a második már feltételhez kötötte!
Em, mivel nekem eléggé valószínûleg tetszik egy lány ha már a barátnõm, nem mondanám hogy szükségem lenne ilyesmire. Persze ha mondjuk buszon elém áll egy szép lány elég nehéz lenne nem észrevennem, de nem szoktam direkt bámulni nõket/lányokat. Ha már barátnõm van inkább vele lennék, szerencsére megtaláltam ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=EVdMMwVfS1U&feature=fvwrel hát nem mondanám hogy de felizgatott volna vagy cserélnék az öreggel. Amúgy én is sokat néztem, vagy ha nincs bnõm nézek, és nem is arról van szó hogy na bnõ akkor nincs pornó, csak egyszerûen nem érdekel. Ha sokat nézed már uncsi egy darabig. Úgyhogy NEM muszáj. Max ugy lennék az öreg helyében hogy ott ülök a barátnõm elõtt és õ édelegne ott
A kérdező hozzászólása: Állandóan mondogatja a tökéletességemet, a gyönyörûségemet, onnan vettem. Nem az a gond, hogy összefogott hajjal nyúlott pólóbán mászkálok, állandóan próbálok szexi lenni és dögös. Direkt azért csináltam olyan képeket is, hogy ne legyen szüksége más pucér, alul öltözött csajok nézegetésére. Szerintem hülyeség azzal magyarázni ezt, hogy pasik vagyunk, szükség van erre, genetika. Inkább vágytok egy kis másságra nem? Elsõ 2 válaszoló érdekes módon nem vágyik olyankor más nõk nézegetésére.
Ha sokat tudunk találkozni akkor nincs rá semmi igényem. De ha csak ritkán mert távkapcsolat például, akkor mégis mit csinálhatnék?
Kérdezõ, neked mi a kedvenc ételed? Például a.. hamburger? Akkor miért akarsz néha pizzát enni, miközben elvileg a hamburger a kedvenced? Naugye. A változatosság gyönyörködted. A fantáziákat nincs értelme befolyásolni.
Nem beteges.. Ez gyerekes.. Fel kellene nõni
igaza van az elsõnek....
Teljesen normális ez egy férfitõl, mi másra is gondolhatna? :D
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy gyerekes? Hát ha egyszer az villan fel lelki szemem elõtt, nem tehetek róla...:D
Mondom, tök normális ne foglalkozz senkivel! Én mindig azt képzelem el, hogy már csorog le a ge*im az arcukról, hidd el, ez normális! :)
Figyu. Az az van, hogy ezek szerint nincs újabb gyári frissítés a telefonodra.
Abszolút büszkeség!!!
Tárgyakat nem tartok, a kirakat meg unalmas.. Az embereket meg egészen másként kezelem mint te.
Büszkeség. De az elõbbi válaszolónak igaza van nem tárgyakat tartunk.
"Ha a párotokat megbámulja valaki miközben ti együtt vagytok, akkor inkább büszkék vagytok arra, hogy a tiétek és jó érzés, ha valaki végigméri, azt gondolva, hogy "csak szeretnéd"" Ezt érzem:) kezdtek már ki vele, nem is egyszer. Még az esküvõnk elõtt 5 nappal is fûzögette az egyik csaj haverja... Nem voltam féltékeny, mert tudom hogy a férjem a csajt ugyan kedveli, mint havert de a személyiségétõl a falra mászik...így esélye sincs. 27/N

Hol van Budapest azon kávézója, ahol lehetőség van arra, hogy könyvet vegyél el, és újat rakj be a kávéház polcai közé, miközben élvezed a kávézó adta lehetőségeket?

Hallottatok már róla? Még egy régebbi Nők Lapjában olvasta anyukám, és ő ajánlotta nekem, mert tudta, hogy imádnám. Valaki tudna segíteni?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy ez az? Massolit Books & Café

Nem lehet, hogy ez az? Massolit Books & Café
Én is hallottam már róla, engem is érdekelne. (Azért írom csak, hogy visszataláljak majd ide)
En is kíváncsi lennék

Hogyan lehet túllépni azon, ha csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem, miközben én meg belezúgtam?

Legjobb válasz: Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(

Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(
Ezért nem kell odaadnod magad egy pasinak sem , amíg ki nem ismered és nem tudod mi a szándéka valójában! Mindenki a maga kárán tanul!
mondom, tanulópénz. Gondolj bele, hogy kell a fenének ilyen, aki csak d.gni akar és virágról virágra száll, te mást akarsz és jobbat érdemelsz, amit õ nem tud megadni. Sirasd meg, gyászold a kapcsolatot, és utána mozdulj ki, járj el programokra.
A kérdező hozzászólása: Eddig ilyen sosem történt.Teljesen elvette a józan eszem.
Mi az, hogy " csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem". Te nem akartál vele dugni, tiltakoztál? Akkor jelentsd fel mert megeröszakolt. Akartad? Akkor meg te is kihasználtad öt. Mondta, hogy örökké melletted akar maradni, esetleg megkérte a kezedet is? Miért nem adtad? Ha meg nem volt ilyesmi, akkor neked is csak dugopajti volt. Összesen az lehet a panaszod, hogy ö elöbb unt rád mint te örá. ENNYI.
ez volt a tanulópénz, hogy minek hagytad magad. Nem kell azonnal ágyba bújni senkivel, akármennyire is beleestél. Elsõ válaszolóval értek egyet.
velem is ez van, de mi rendszeresen szexelünk, tudom hogy kihasznál de nem tudok ellenállni a kísértésnek, iszonyat jó pasas
Ááá dehogy, a pasi ezt nagy ívben le fogja sz*rni. Viszont vak is voltál túlzottan nagy volt a szerelem.
Miért kellett lefeküdnöd vele addig, mig nem voltál ezer %-ra biztos, hogy kellesz a faszinak mint egy falat kenyér? Most majd a lelki sebeidet nyalogathatod ezerrel. Reméljük tanulsz az esetbõl..
megszédített. sajnos amíg nem fogod tudni elfogadni, és mint egy rossz tapasztalatként eltenni a megfelelõ "polcra" addig nem tudsz továbblépni.

HR/interjúztatók: ha az inetrjúztató csóválja a fejét (nemlegesen), a CV olvasása közben, miközben a szakmai tapasztalatáról beszél a jelölt; ez gesztikulálás arra, hogy a pályázó nem felel meg a pozícióra?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy csak olvassa szépen végig a sort, aztán mikor a végére ért, akkor csíííííng, kocsivissza mint az írógépen :P

Az is lehet, hogy csak olvassa szépen végig a sort, aztán mikor a végére ért, akkor csíííííng, kocsivissza mint az írógépen :P
Vicces. Az egyik legnagyobb tiszteletlenség nem odafigyelni arra, aki épp beszél. A CV-t elõtte kellett volna elolvasnia. Nem várnék sokat tõlük.
Ez mekkora bunkóság! Ha nem felel meg, minek hívta be az illetõt? Egyébként ezt egyszer velem is megcsinálták: behívtak interjúra, ami abból állt, hogy én meg sem szólaltam, az interjúztató sorolta, hogy miért NEM felelek meg nekik. Hát ez normális!?
Jártam én is hasonlóképpen pár évvel ezelõtt, egy elég komoly állásinterjún, már angolul beszélgettünk, amikor a HR-es elkezdte húzogatni a száját, hogy az ÉN hobbim milyen távol áll az Õ érdeklõdési körétõl :D Vicc az egész :DDD
Velem egyszer közölték, hogy mivel élénkvörös a hajszínem, ezért nem felelek meg nekik mert nem Pumuklit keresik... Na mondom azt kössz :D Abban a minutumban álltam fel és hagytam ott szó nélkül a drága interjúztatókat :D
Korán van még a tavaszi búza vetéséhez....:D
1-es ez durva:D
Ez nem perverz hanem búza dolog.
Egyáltalán nem vagy perverz, csak simán ratyi! :)
[link]
meleg vagy ne kevered ezt össze a perverz dolgokkal

A napóleoni háborúk idején a sorgyalogosokat mivel tudták rávenni arra, hogy szép rendezett lassú menetben masírozzanak az ellenség felé, miközben x másodpercenként kapták az arcukba a sortüzeket?

És miért nem feküdtek le addig, amíg töltöttek?

Legjobb válasz: A korabeli tuzfegyverek elegge pontatlanok voltak. Ha csak nem vonultatott fel az ellenseg is hasonlo eroket hasonlo fegyelmezettsegben, a gyalogosnak nem sok felnivaloja akadt. Altalaban nem is az elso sorokkal volt a gond, hanem a hatrabb levokkel, mert ok csak a fegyverropogast hallottak, meg a kaptak a loporfustot az arcukba, sokkal konnyebben panikba estek. Az utkozeteket altalaban nem a sortuzek dontottek el, hanem a jol idozitett rohamok.

A korabeli tuzfegyverek elegge pontatlanok voltak. Ha csak nem vonultatott fel az ellenseg is hasonlo eroket hasonlo fegyelmezettsegben, a gyalogosnak nem sok felnivaloja akadt. Altalaban nem is az elso sorokkal volt a gond, hanem a hatrabb levokkel, mert ok csak a fegyverropogast hallottak, meg a kaptak a loporfustot az arcukba, sokkal konnyebben panikba estek. Az utkozeteket altalaban nem a sortuzek dontottek el, hanem a jol idozitett rohamok.
Fekve eléggé nehézkes lehet egy elöltöltõs puskát újratölteni. Nyilván nem lehetetlen, de mindenképpen lassította volna a tûzgyorsaságot.
Valószínûleg paranccsal. :)
Igen köszönöm, elnézést. Meló után néha kicsit szétszórt vagyok.
nekem akarta írni, csak benézte a másolást, tehát a 18 óra valahanyas kommentemnek
Off: ThorgilsX, Te most magaddal vitatkozol? :)
Kedves "tegnapelõtt 13:50" 40-50m-ig célzott lövést lehetett leadni az ellenfél csatasorára.Célzott alatt nem azt értem hogy a kinézett embert lövi le, de a sort eltalálja. A porosz hadsereg ekkor még csak létszámban volt meg fejlettségben volt jó, de még a békákkal sem bírtak el.Ennek a kornak az uralkodó hadserege a Brit hadsereg volt.
Ez a korszak minden hadseregére jellemzõ, a legdurvább a poroszoknál volt, akik bármilyen erõsségû sortüzekkel szemben is dalolva meneteltek rendezett sorokban. Itt a válasz a komoly kiképzésben, illetve a kiképzés során kialakított félelemben a feljebbvalóktól keresendõ. De mondom, ez általános magatartás volt a nyugat-európai csatatereken akkoriban. (És természetesen a lõfegyverek se voltak olyan pontosak, hogy komoly károkat okozzanak rövid idõ alatt.)
a sortûz ma mást jelent, mint régen az a sortûz kb. olyan volt, hogy a fegyverekkel 5 m-re sem lehetett pontosan ellõni, és most nem túlzok
Kiképzés... "menet" közben nem sok sortüzet kaphattak.Ha rendes sortûzrõl beszélünk az nem x másodber hanem legalább 1 perc kb ha sorkatonákból áll a sereg.
Mindenki tiztelte Franciaországban Napoleónt vagyis ha õ azt mondta "úgrás a tóba" a katonák már a viz közepén voltak.Plusz a Napoleóni Háborúk elött a Marseillest énekekték, aztán sortüzzel inditottak ( majd nyertek, vagy vesztettek, ez már csak Napoleónon függött ) Azért feküttek le mert úgy könnyeb a célzás nekki , de az ellenfél nem biztos , hogy pontosan eltalálja õket

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!