Találatok a következő kifejezésre: Április környékére hogy veszek egy (2 db)

Április környékére tervezem, hogy veszek egy yorkshire terriert, csak nem tudom, hogy honnan vegyem meg. Hol találhatnék egy megbízható tenyésztőt Baranya-megye környékén?

mindenképpen törzskönyvezett, állatorvossal vizsgáltatott kölyköt szeretnék.

Legjobb válasz: Szia Szerintem boróbálkoz majd meg a kutyás ujságokkal..Én is onnan találtam meg a Chihuahuámat és minden rendben van vele...fontos hogy eldöndsd,házikedvencnek kell vagy kiállításra is akarod-e vinni,mert az ár attól függ..

Szia Szerintem boróbálkoz majd meg a kutyás ujságokkal..Én is onnan találtam meg a Chihuahuámat és minden rendben van vele...fontos hogy eldöndsd, házikedvencnek kell vagy kiállításra is akarod-e vinni, mert az ár attól függ..
Szerintem meg akkor jársz a legjobban, ha nem holmi jöttment idegentõl hanem mondjuk a MEOE vagyis MAGYAR EBTENYÉSZTÕK ORSZÁGOS EGYESÜLETE által ajánlott tenyésztõtõl vásárolsz kutyát.
ugyan olyan marad a nett csak nem fibernet fogja adni hanem a UPC.nem lesz se lasabb se gyorsabb
A kérdező hozzászólása: És a FiberPower csomagok elérehtõek lesznek? Csak azért, mert jelenleg 4000 Ft-ért van 2.5 megás internet, de az UPC-nél 3200 az 15 megás
nekem meg 4400 ért jön 6mega
ha upc lesz, akkor azokat a csomagokat adja majd amiket õ tud adni, lehet hogy kimegy hozzátok egy figura hogy új szerzõdés meg mittomén, de lehet csak annyi lesz hogy beálltják az õ táblázatuk szerint a netet mindenkinek aztán kész, amúgy nem hiszem hogy kiküldenének többmilliós számlát,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!