Találatok a következő kifejezésre: Április 30-án volna megjönnie. Ma csináltam (2 db)

Április 30-án kellett volna megjönnie. Ma csináltam tesztet. Annyira halvány a második csík, hogy többször megnéztem, hogy nemcsak oda képzelem? Ez azért pozitív? Ismételjem meg holnap? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?

Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?
Még ha halványan is, de ott van, akkor bizony az poz., csak alacsony még a HCG szinted. Várj 2-3 napot és tesztelj újra. Majd menj dokihoz, 2 hetes késés után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. El kezdtem vérezni. Tehát azért volt halvány?! Nagyon szomoru vagyok.
Nekem is volt már úgy, hogy halványan látszott, de aztán pár napra rá véreztem és már halványan sem látszott. Azt mondta a doki, hogy , , valami'' elkezdõdött, de vége lett :(
Ezen ne bánkódj! nem szabad! Ha elment, azért ment el, mert nem lett volna életképes! Fel a fejjel, és nagyjából 2 hét múlva, peteéréskor mindent bele! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást. Sok örömet Nektek.

Szerintetek? 28-29naposak a ciklusaim. április 30. -án (nem) kellett volna megjönnie. Tehát ma már 8napja késik. (nem szokott). Csináltam délutáni vizeletből clearblue tesztet. De negativ.

A cicim érzékeny. Főleg a bimbó. éreztem egy hete hasszurkát. Mindig úgy érzem hogy megjön. De semmi. Krémes folyás van. Lehet még pozitiv teszt?

Legjobb válasz: 8 napja késik, ezt már szerintem a délutáni tesztnek is ki kellene mutatnia. De holnap reggel csinálj még egyet szerintem egy másik teszttel!

8 napja késik, ezt már szerintem a délutáni tesztnek is ki kellene mutatnia. De holnap reggel csinálj még egyet szerintem egy másik teszttel!
A kérdező hozzászólása: lehet péntek reggel csinálok..predictor van itthon..
szerintem is penteken tesztelj egyet, nekem 11. nap (keses) lett pozi tesztem, hasonlo tunetek mellett ( a melleim a paplan erinteset nem szivleltek, mindjart megjon erzes) szoritok! 21hkm
A kérdező hozzászólása: köszi ;) és a 11.nap elõtt te teszteltél? vagy az volt az elsõ teszted? amúgy gratulálok *.*
még megjöhet, de ne így legyen, várj a 40. napig vagyis még 3 napot és utána tesztelj
A kérdező hozzászólása: na akkor vasárnap reggel fogok tesztelni..remélem nem nega lesz...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!