Találatok a következő kifejezésre: Április 27 én volt az (2 db)

Április 27 - én volt az ovulációm. Cypromix tablettát szedek, második hónapja. Ovuláció előtt már két este nem vettem be. Mennyi az esélye hogy teherbe esek?

Ja és azóta sem szedem.Aznap kétszer is együtt voltunk a párommal, meg másnap is. Végül is még van majdnem egy hetem amig termékeny napjaim lesznek? Teherbe eshettem, vagy eshetek?

Legjobb válasz: Van rá esély! A tabletta azért van, hogy beszedd, nem játék!

Van rá esély! A tabletta azért van, hogy beszedd, nem játék!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok egy ilyen fontos dologgal játszani. Épp az a cél, hogy kisbabánk legyen.Hála az égnek egyik hétrõl a másikra úgy alakult az anyagi helyzetünk, hogy bevállalhatjuk.Már csak ez hiányzott hozzá.Amugy köszi a választ!

Ha április 23-24-én pozitív volt az ovu-tesztem, és 26-27-én voltunk együtt, megfoganhatott a babánk?

Legjobb válasz: Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb.,azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg,h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb., azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg, h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!