Találatok a következő kifejezésre: Április 27 én volt (4 db)

Április 27 - én volt az ovulációm. Cypromix tablettát szedek, második hónapja. Ovuláció előtt már két este nem vettem be. Mennyi az esélye hogy teherbe esek?

Ja és azóta sem szedem.Aznap kétszer is együtt voltunk a párommal, meg másnap is. Végül is még van majdnem egy hetem amig termékeny napjaim lesznek? Teherbe eshettem, vagy eshetek?

Legjobb válasz: Van rá esély! A tabletta azért van, hogy beszedd, nem játék!

Van rá esély! A tabletta azért van, hogy beszedd, nem játék!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok egy ilyen fontos dologgal játszani. Épp az a cél, hogy kisbabánk legyen.Hála az égnek egyik hétrõl a másikra úgy alakult az anyagi helyzetünk, hogy bevállalhatjuk.Már csak ez hiányzott hozzá.Amugy köszi a választ!

Ha április 23-24-én pozitív volt az ovu-tesztem, és 26-27-én voltunk együtt, megfoganhatott a babánk?

Legjobb válasz: Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb.,azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg,h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb., azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg, h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Március 25-26-27-28 volt menstruációm és majdnem 2 napig barnázásom. A barátommal Április 14-én együtt voltam a batátommal úgy hogy elment bennem. Szerintetek sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Szia.Természetesen megfoganhatott. De nem mindenkinél egyforma sõt,nagyon is eltérõ lehet a peteérési idõszak.Attól is függ,hogy hány naposak a ciklusaid.Kicsiot túl mentél a középvonalon,de attól még lehet baba.Az esedékes menzi elsõ napján végezz egy tesztet.

Szia.Természetesen megfoganhatott. De nem mindenkinél egyforma sõt, nagyon is eltérõ lehet a peteérési idõszak.Attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid.Kicsiot túl mentél a középvonalon, de attól még lehet baba.Az esedékes menzi elsõ napján végezz egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm minden honapban pontosan 24-én jön meg.
Ebben az esetben 10-e körül lehetett ovulációd, a 14-i együttlét már picit késõi, valószínû, hogy lecsúsztatok róla.

Áprilisban szült kismamák! Született 27-én babája valakinek? Hol szültetek? Normál vagy császár volt?

Legjobb válasz: Köszönjük, bár ezek a frontok eléggé megviselik õt is és engem is. Néha nem akar enni, csak 20 ml-t, van úgy, hogy nem akar egész nap aludni. De hál Istennek,most békésen alszik. És Ti? A leányzó kialakította már a napirendeteket?

A kérdező hozzászólása: Köszönjük, bár ezek a frontok eléggé megviselik õt is és engem is. Néha nem akar enni, csak 20 ml-t, van úgy, hogy nem akar egész nap aludni. De hál Istennek, most békésen alszik. És Ti? A leányzó kialakította már a napirendeteket?
Szia!Igaz, hogy nem 27-én de áprilisban : ))(17-én) normál szülés volt a Bajcsyban
A kérdező hozzászólása: Kisfiú vagy kislány lett?gratulálok!
Kislány.Köszönöm!!A kérdésedbõl ítélve áprilisi a babád, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, 27-én született a II nõi klinikán császárral. Õ kisfiú!:)
Hogy vagytok?Már egy kicsit nyugisabb?
Szerintem még 20 évig csak a napirendünket fogja alakítani:) ) Odáig már eljutottunk, hogy 1x eszik éjszaka, napközben amikor megéhezik.Sikerült már fõzni, mosni, takarítani mellette(sajnos kezdettõl nincs segítségem).Mosolyog, beszélget, óráról-órára többet tud.Még mindig hihetetlen.
És kinél szültél, ha szabad érdeklõdni? Én mondjuk április 1-én szintén császárral szültem. Téged hagytak sokáig vajúdni, vagy rögtön közbeavatkoztak? Nekem gyorsan ment minden hál' istennek, nem szenvedtem annyit.
A kérdező hozzászólása: tervezett császárom volt, Dr Takács Györgynél szültem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!