Találatok a következő kifejezésre: Április 27 én (17 db)

2010. április 27-én szültél? Hol? Mekkora a babád? Mit csinál? Hány foga van? Stb.

Legjobb válasz: Szia! A Kisfiam 2010 április 18-án született! Budapesten az Uzsoki kórházban. Kb 74 cm hosszú és kb 9 kg. Négy foga van! Majd jövõ héten megyünk védõnõhöz, akkor tudok pontosabb méreteket írni. Nagyon mozgékony baba, próbálkozik a megállással fogozkodás nélkül, de kapaszkodva nagyon megy:), mászik, szerencsére jól eljátszik egyedül is, így haladok a házimunkával is. Persze nyúzzák egymást a Nõvérével, így nem unalmasak a napok:)) Ti mit csináltok, hogy vagytok? Üdv egy két gyermekes Anyuka.

Szia! A Kisfiam 2010 április 18-án született! Budapesten az Uzsoki kórházban. Kb 74 cm hosszú és kb 9 kg. Négy foga van! Majd jövõ héten megyünk védõnõhöz, akkor tudok pontosabb méreteket írni. Nagyon mozgékony baba, próbálkozik a megállással fogozkodás nélkül, de kapaszkodva nagyon megy:) , mászik, szerencsére jól eljátszik egyedül is, így haladok a házimunkával is. Persze nyúzzák egymást a Nõvérével, így nem unalmasak a napok:) ) Ti mit csináltok, hogy vagytok? Üdv egy két gyermekes Anyuka.
Szia. Én 2010 április 15-én szültem Békéscsabán. Legutóbb, január végén, 75cm és 9160g volt. Majd szerdán megyünk tanácsadásra.Nagyon ügyesen mászik, nagyon gyorsan fel áll /ha tud valamibe kapaszkodni/, ügyesen sétálgat valami mellett, ha fogom az egyik kezét sétálgat velem/de még bizonytalanul/.Már megtette a bizonytalan elsõ lépését/azóta sem/. 8 foga van. Mindent eszik, amit mi. Amúgy, kisfiú és mostanában nagyon anyás. Van egy oldal, ahol tudsz fórumozni olyan anyukákkal, akik 2010 áprilisban szültek. Én nemrég csatlakoztam hozzájuk. http://www.anyatanya.hu

18 éves vagyok, a barátnőm 16 éves. Április 27-én jött meg neki, általában 24 naponta.3 hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első, ezelőtt kb 1 hónapja. Lehet terhes?

27-én normálisan megjött neki, minden teljesen rendben volt, eddig talán egy alkalom volt, hogy gumi nélkül csináltuk, nem mentem el benne. Most, csináltuk gumi nélkül, menstruációja után kb 1 héttel, illetve tegnap. (Tegnap volt a 14. nap) Egyszer sem mentem el benne. Ma mondta, hogy fájnak a mellei, és a hasa is fájt (nem görcsölt, fájt), de megvolt fázva ezen a héten, nátha, torokfájás. Lehet terhes?

Legjobb válasz: A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)

erre találták föl a gumit, hogy ezt megelõzd. vagy ha nem dívig a gumi mert ez meg az akkor fogamzásgátló. jézusom hogy lehetnek a fiatalok ilyen idióták. minek játszotok olyat amihez még gyerekek vagytok. ha terhes akkor nagyon benéztétek. legközelebb gondolkodjatok. nem fáj.olcsóbb egy csomag gumi mint az elvetetés vagy egy gyereket felnevelni. és ne legyen ez vitatéma mert aki errõl elkezd vitázni az is ugyanolyan agyatlan mint az aki nem gondol elõre.
A tünetei nem lehetnek a terhesség jelei, ha így érted. (Az túl korai lenne.)
ha gumi nélkül csináltátok hogyne lehetne??
menstruáció után egy héttel? TI BARMOK VAGYTOK ? pont peteérés idõszakán? kicsi az isten állatkertje..
A kérdező hozzászólása: És milyet érdemes venni? Mert van olyan ugye, ami már 1 heteset is kimutat... De a mellei fájhatnak attól is, hogy megfog neki jönni, nem? Mert a lányok 85%-ának felborul a hormonháztartása az elsõ után, és ezért jöhet elõbb, vagy késõbb is.
* nagy
csináljatok 2 hét múlva terhességi tesztet
A terhesteszt gyorsabban megmondja...
A kérdező hozzászólása: De nem nagy rá az esély, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Például nekem van olyan osztálytársnõm, aki nem szed se fogamzásgátlót, se kúpot nem használ, semmit, és eddig csak gumi nélkül csinálták a barátjával, akivel 1 éve vannak együtt. Mielõtt a srác elélvezne kiveszi a csajból és eddig semmi bajuk nem lett. Vagy ezt csak a szerencsének köszönhetik?

Mikor folyósítják a TGYÁS-t ha április 27-én adtam be először 28nappal a szülés előtt?

Legjobb válasz: Az ügyintézési határidõk általában minden hivatalnál 30 nap. Ha aranyos az ügyintézõ (van kedve dolgozni), és minden adat a rendelkezésére áll, akkor ennél lehet rövidebb is.

Az ügyintézési határidõk általában minden hivatalnál 30 nap. Ha aranyos az ügyintézõ (van kedve dolgozni), és minden adat a rendelkezésére áll, akkor ennél lehet rövidebb is.

Szül valaki április 27-én, nem féltek?

Legjobb válasz: szia igaz hogy én nem akkor szülök de már két szülésen túl vagyok és a harmadik baba szeptember elején érkezik, a szüléstõl ne félj bár ez sem igaz egy kis egéyzséges félelem kell hogy legyen de ne izgulj, fájni biztos hogy fog de nem olyan vészes, utána meg már nem is emlékszel rá, szerintem maradj otthon ameddig bírsz mi 4 perces fájásokkal indultunk el a kórházba ami 60km-re van tõlünk a kisebbik lányunkkal meg 2 perces fájásokkal és odaértünk, nagoyn jó volt itthon maradni és figyelni a fájásokat sokkal könnyebb volt elviselni, meg így a szülõszobán sem voltunk olyan sokat. nagyon szép szülést és sok boldogságot kívánok

szia igaz hogy én nem akkor szülök de már két szülésen túl vagyok és a harmadik baba szeptember elején érkezik, a szüléstõl ne félj bár ez sem igaz egy kis egéyzséges félelem kell hogy legyen de ne izgulj, fájni biztos hogy fog de nem olyan vészes, utána meg már nem is emlékszel rá, szerintem maradj otthon ameddig bírsz mi 4 perces fájásokkal indultunk el a kórházba ami 60km-re van tõlünk a kisebbik lányunkkal meg 2 perces fájásokkal és odaértünk, nagoyn jó volt itthon maradni és figyelni a fájásokat sokkal könnyebb volt elviselni, meg így a szülõszobán sem voltunk olyan sokat. nagyon szép szülést és sok boldogságot kívánok
Szia! Nekem 24-én, pénteken lesz programozott császárom. Hát már van egy kis izgalom:)
Szia!Én 28.-ára vagyok kiírva!Azt nem mondanám, hogy félek inkább már nagyon várom, hogy elkezdõdjön, mert már nagyon szeretnék túl lenni rajta!Abba viszont biztos vagyok ha elkezdõdik akkor már nagyon fogok félni!Jó lenne ha már ma beindulna!Vannak jóslóid?Jó egészséget nektek!
én is 27 várom vagy május 2ra.én nagyon félek mer lehet hogy császár lesz.már voltunk altatos dokinál is.ha simán szülsz ne féj.kitartást és sok boldogságot.

Májusi családi pótlék április 27. -én?

Megnéztem és mindenhol május 2. látok utalás napjának írva, mégis azt mondják, hogy április 27.-én már rajta lesz a számlán. Mi az igaz?

Legjobb válasz: A májusit majd csak júniusban kapod

A májusit majd csak júniusban kapod
A kérdező hozzászólása: ezt teljesen fölöslegesen másoltad be, hisz mint írtam már megnéztem, hogy mikor utalnak, viszont a tv-ben azt mondták, hogy a májusi családi pótlékot elõbb fogják kiutalni tekintettel a hosszú hétvégére És az érdekelne, hogy ez valóban így lesz vagy a tv már megint hülyeséget terjeszt.

Olyan képeket kell gyűjtenem a hétköznapi életből, amin helyesírási hibák vannak. Nekem olyanokat, amiken hibásak a dátumok (pl. : 2007 április 27. -én). Küldenétek ilyen képeket? Vagy akár linket, ahol ilyesmiket találhatok?

Sok helyen kerestem már, de eddig csak 2 képem van. Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: http://www.168ora.hu/itthon/schmitt-pal-minden-nap-egy-hiba-.. (Dátum végén nincs pont.)

Dátumost egyelõre nem találtam, de itt egy "átlácó" dvd-tok: http://s1.images.www.tvn.hu/2006/05/09/14/17/www.tvn.hu_f2cf.. A Tescóban (meg persze a többi hipermarketben) kismillió helyesírási hibát lehet találni a rövid o-s "info"-tól a különírt "televízió kiárusítás"-on és a "%-al"-on át az "üzlethelység"-ig. Azért ha dátumos hibára lelek, elküldöm.
Funpicen is szokott lenni! Most igy hirtelen nem találtam, de ha igen akkor linkelek!
Nézd meg a Zimmer Feri c. klasszist. Annyi helytelenül írott német szót egy helyen...vagy csak magyar lehet? Melyik városban élsz? Szerintem vedd a telefonodat vagy egy kis kamerát és egyszerûen indulj el a városban és figyeld a táblákat, különönsen az italboltok környékét, a kis "shop"-ok környékét, a póznákra ragasztott magán (lakossági) hírdetéseket. Szerintem egy fél óra alatt teli lesz a mobilod tárhelye. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket mindenkinek! :D Amúgy debreceni vagyok, és az eddigi képeimet is így gyûjtöttem be. Ja és a telómon van 2 GB szabad tárhely és az kicsit túlzás lenne ;D
Szia! Kell még ilyen hiba? Tudtam hogy valahol láttam és tegnap este megtaláltam! Ha kell akkor feltöltöm a fotómasinámban az elemet du és lefotozom neked! Rendeltünk egyszer kinai kaját és kaptunk ajándékba egy fali éves naptárat. Azon van rajta az étterem címe. (Ilyen nagy fali naptár!:) október 23.-a utca
A kérdező hozzászólása: Hu az jól lenne, nagyon megköszönném ha lefotóznád:)

Van itt olyan fiú aki április 27-én lesz 16 éves?

Legjobb válasz: május nem jó? :D

május nem jó? :D
nincs xD
keress iwiw-en
lol.. én ápr. 25.-én leszek 16 xDDDD
A kérdező hozzászólása: 21:39-es írj nekem légyszi privátba.
ja hogy fiu xDD jo.. én lány vagyok :)
am elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Pedig már kezdtem örülni.
de egyébként miért érdekel? :)

Mikor utalják a visszaigényelt adót, ha április 27-én adtam postára az adóbevallásomat?

Tudom, hogy 30 nap, de nem is várható hamarabb. Kivárják általában a 30 napot? Köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Igen, általában kivárják a 30 napot!

Igen, általában kivárják a 30 napot!
Szia, kivárják a 30 napot, utána utalnak csak.
Tehát a te esetedben inkább a június eleje, semmint a május vége a reális.

Kislányom most 3 hónapos, nagyon be van gyulladva a jobb szemme, április 27.-én megyünk könnycsatorna tágításra, de a mai nap arra lettem figyelmes hogy a gyulladt szeme körül be van pirosodva. Ez normális? Vagy szaladjak inkább holnap dokihoz?

Legjobb válasz: Mennyire piros? Gondolom könnyezik is? Ha csak kicsit piros nem kell szerintem, hogy orvoshoz menj, mert az a folyamatos könnyezéstõl van. Nálunk is ez volt míg át nem mosták a szemét. A doki azt mondta, hogy vizes vattával törölgessem neki naponta többször.

Mennyire piros? Gondolom könnyezik is? Ha csak kicsit piros nem kell szerintem, hogy orvoshoz menj, mert az a folyamatos könnyezéstõl van. Nálunk is ez volt míg át nem mosták a szemét. A doki azt mondta, hogy vizes vattával törölgessem neki naponta többször.
könnycsatorna átmosásra fogadniuk kell idõpont nélkül is a szemészeteknek!!! ne várj vele, mert csak annál többször kell visszamennetek + egyre jobban be fog gyulladni. megpróbálhatod a kamillával letörölni a csipát vagy homeós bogyókkal kezelni (euphrasia, oculo heel szemcsepp, argentum nitricum), de minél hamarabb menj el vele szemészhez, és ha odamész nem szabad elküldeniük, mert ez gyulladás + csecsemõ, azonnal kezelniük kell!)
Szerintem menjetek el holnap dokihoz, az a biztos. Jön a hétvége is, nehogy akkor rosszabbodjon
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM! hOLNAP SZEMÉSZETRE MEGYEK MERT NAGYON PIROS! MEGÁLÁSNÉLKÜL KÖNNYEZIK ÉS ÖMLIK BELÕLE A SÁRGÁS VÁLADÉK!

Ha április 27-én lesz pé-m, akkor csak aznap legyünk együtt többször?

Vagy el?tt is egy pár nappal és utána is?

Legjobb válasz: Elõtte 2-3 nappal és utána 1 nappal is legyetek együtt. Azt mondják 2 naponta kell, hogy jó minõségõ legyen a sperma, de sztem nem árt, ha napi 1x tutira együtt vagytok. Többször nem kell, mert ront a minõségen!

Elõtte 2-3 nappal és utána 1 nappal is legyetek együtt. Azt mondják 2 naponta kell, hogy jó minõségõ legyen a sperma, de sztem nem árt, ha napi 1x tutira együtt vagytok. Többször nem kell, mert ront a minõségen!
Mindenképpen elõtte is, mert a sperma sokáig életképes!
már elötte is, legalább 3 nappal. kb. 72 óráig életképesseka a kis fickók, addig lesben állnak. Szerintem is lehet naponta egyszer, de azárt 20 óra legyen a kettõ között. Úgy van sok esélyetek.
Az utolsó válaszolóval értek egyet:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!