Találatok a következő kifejezésre: Április 19-én meg (6 db)

nem tudom. nekem menszi utáûni 3. napra tette a jónás napomat. most várok, h valóban agaz-e. :)
Nálam is így volt, ez annyit jelent, hogy ez a Jónás naptár [email protected] sem ér!Már bocs!
hát szerintem is humbuk. mondjuk nekem, ami az asztrológia.hu-n van az már eleve az...

Április 19-én volt meg utoljára a menstruációm, május 20-án csináltam egy tesztet és kimutatta terhes vagyok. Mehetek már dokihoz, vagy még várjak?

Mutat már valamit az UH?? Fizikailag jól érzem magam. Szedek Gravidát,igyekszem vigyázni. Néha szurkál a hasam, és kicsit furi de semmi különös.

Legjobb válasz: Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet,mentem is.egyböl ve´rve´tel,majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.

Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet, mentem is.egyböl ve´rve´tel, majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.
igen menjél! nemtudom mutat-e valamit az u.h., legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra! így van a hasszurka normális, de azért is menj mielõbb dokihoz, hogy megbeszéld vele ezeket az érzéseket! 31hetes kismama, sok boldogságot

Szerintetek terhes lehetek? Április 11 én jött meg és 19 21 22 én de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés . Nagyon szeretnénk már ha össze jönne a kis tesó . Május 8 án kel meg jönnie

Legjobb válasz: de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.

de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
Majd, ha késik, és pozitívat tesztelsz, akkor lehetsz.
Netten? Miiiivaaaaaan?
Akkor május 8án kezdj el parázni, addig bújd a helyesírás szabályait!

Április 12. -én volt meg utoljára a vérzésem. Ma ápr.19. -én barnás vérzésem van. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia, neke is ez volt, de nem tudom mitõl. nekem csak 2 napig volt, és elmúlt azóta teljesen

szia, neke is ez volt, de nem tudom mitõl. nekem csak 2 napig volt, és elmúlt azóta teljesen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!