Találatok a következő kifejezésre: Április 1-én az (19 db)

Használj óvszert... jobban jársz.
az escapelle nagyon erõs gyógyszer, teljesen megzavarja a hormonjaidat, azért jött meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ!(2.) Akkor nincs miért aggódnom?!
hát biztos, ami biztos, én azért elmennék a nõgyógyászomhoz
Olvasd el a betegtájékoztatóját kérlek. Benne van minden. Amúgy teljesen normális a vérzésed( ez nem menstruáció!!)
Van akinek a 72 órástól azonnal megjön, másoknak meg akkor amikor amugy is megkellene!
a szép az hogy a csajok jelentõs része nem vágja ezeknek a mérgeknek a mûködését azaz hogy olyan adag hormont küld be vele hogy a szervezete évek múlva is emlékezni fog rá, és mintha nekem anno középsulis biosztanár valami olyan egetverõ baromságot hadovált volna hogy a hormonrendszernek valami köze van a szervezet (életfolyamatok, szaporodás, különféle anyagok termelése fejlõdés, stb) irányításához szóval ha beveszed ne csodálkozz hogy szétcsap totál mert olyan erõs hogy elnyomja a terhesség indulásakor felszabaduló hormonokat és azok hatását... am ha a nemi hormonok elb'szódására akarok szép példát mutatni ott van justin bieber, az sem kapta meg a fejlõdés folytatásához szükséges dózist most meg se nem fiu se nem lány ja és még valami: HA BEVESZEL VALAMI GYÓGYSZERT !!!!BÁRMIT!!!! ELSÕ KÖRBEN (még beszedés elõtt) EL KELL OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓ LAPOT.
utolsó vagyok, lemaradt: le van írva, miket okozhat, mire jó, hogyan hat. haszns és a legtöbb bogyónál érdekes olvasmány. ha tudná a nép hogy pl a c vitamin gyomorfekélyt a mesterséges változata meg vegyes rákokat okozhat nem zabálná úgy... szóval a gyógyszeripar gonosz és veszélyes mérgeket árul, legalább tudd mit küldesz.

Hogyan szivassam meg az osztálytársaimat Április 1-én?

Sziasztok! Április 1-én bolondok napján nagyon szeretném megszivatni valami viccel az osztály társaimat, erre szeretnék ötleteket kérni, de nem akarom õket magamra haragítani. Remélem értelmes válaszokat kapok! :D 12/l

Legjobb válasz: 1.tegyél a székre egy tubus temperát kupak nélkül a gyerek ráül és tiszta festék lesz. 2 . vegyél fingópárnát. Vagy a telódra tölts le fing hangokat és órán vagy a szünetbe rámész és mondod, h büdös van Remélem tudtam segíteni :)

1.tegyél a székre egy tubus temperát kupak nélkül a gyerek ráül és tiszta festék lesz. 2 . vegyél fingópárnát. Vagy a telódra tölts le fing hangokat és órán vagy a szünetbe rámész és mondod, h büdös van Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Kösziii a fingópárnásat kipróbálom.. :DD
na milyen vót?
A kérdező hozzászólása: Jó xD A barátnõmmel még többet is csináltunk. :D

Szerintetek mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Ha március 24-én volt a menstruációm első napja, és április 1-én volt az aktus? !

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.

Kicsi a valószínûsége, de fenn áll a lehetõsége. Viszont azóta eltelt 10 nap, egy érzékenyebb teszt már akár ki is tudja mutatni.
Nem valószínû, hogy teherbe estél. kb 14 nap kell a peteérésig a menzesz elsõ napjától, ha 28 napos ciklussal számolunk az április 7 körül volt.
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy 7-e körül lett volna, de akkor nem tudtunk együtt lenni sajna. hát köszii azért
Attól is függ, milyenek a ciklusaid, pl 26 napos esetében a 12. napon van a peteérés... ti a 9. napon voltatok együtt, és 3 napig várhattak odabent a petédre a kis legények... szóval esélye van, de ez tényleg a ciklushossztól, és a peteéréstõl függ.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mindig 28 napos a ciklus, változó. van hogy 2-3 nappal hamarabb is megjön.
akkor van esélye, és április 24.-én tesztelj, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Úgy lesz!

Április 1-én volt az utolsó mensim, a tesztem pozitív lett! Menni idős terhes lehetek, ha az vagyok?

Május 19.-én voltam dokinál és azt írta az ultrahangos papíromra,hogy 12,5x7 mm petezsáknak tün? képlett!

Legjobb válasz: www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy,és nyugi, szerintem csak túl korán mentél,és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.

http://www.kismama.hu/szuleteskalkulator/ szia.Itt kitudod számítani hány hetes vagy, és nyugi, szerintem csak túl korán mentél, és azért csak ezt látta a doki.Én is így voltam, és 3hét múlva már szívhang is volt.Most 2 éves a lányom.
Szia Kettot is megneztem neked es aszerint persze ha 28 napos a ciklusod akkor 7 hetes es 6 napos vagy. De itt Te is meg tudod nezni es tudsz szamolgatni is. http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Nagyon drukkolok, h a doki holnap lassa mar a babocadat. 26 hetes kismama
Szia! Sajnos én is jártam így, de remélem, hogy nálad minden rendben lesz!! Szorítok! Nekem akkor utrogestant és folsavat kellett szednem, hogy a korai terhességet így támogassa. Nekem sajnos megjött és nem akartam tisztulni és mûtéttel kellett befejezni... Ha jó a közérzeted és nem vérzel, akkor valószínûleg korai volt akkor a terhességed és holnap meglesz a babucid! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a biztatást, sokat segítettetek! Ma voltam dokinál, 7 hetes a picur és élénk a szívmüködése!

Most akkor kihez menjek? április 1-én volt utoljára mensim, 3. -ra van időpontom a nőgyógyászatra, de azt mondták valami gond van azonnal menjek soron kivül!

Tegnap nagyon kicsit véreztem és megijedtem,mivel els? baba,35 elmúltam,benzinkúton dolgozom és 13 órát állok!Ma felkerestem a n?gyógyászatot ahonnan vizsgálat nélkül áttküldteka terhesgondozóba,még a dokihoz sem jutottam be,és onnan pedig elküldtek szintén vizsgálat nélkül,mert hogy még nincs kiskönyvem!

Legjobb válasz: A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!

A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!
Szia! Milyen a viszonyod a háziorvosoddal? Nem tudod vele megbeszélni, hogy vmilyen indokkal vegyen táppénzbe? Akkor tudnál otthon feküdni, pihenni. Amúgy érdekes az eljárás felétek, az kétségtelen... Jó egészséget kívánok!
Menj mas nodokihoz!
Egyetértek az elõttem szólóval! Minél gyorsabban keress másik dokit, mert ez úgy látszik, nem orvos, hanem egy szemétláda. Sok jóra szerintem ezután sem számíthatnál tõle. De mindenütt vannak jó orvosok. Amúgy egy normális doki azonnal táppénzre vesz, ha ilyen munkát végzel. Minden jót neked!
Így van! Keress gyorsan másik nõgyógyászt! Idõpontnál meg kérd, hogy sürgõs terhességi vizsgálatot kérsz, akkor kell hogy adjanak, minimum másnapra. Olyan helyre menj, ahol több doki is rendel, mert akkor biztosabb a gyors idõpont. Egyébként meg védõnõhöz minél hamarabb el kéne menned, mert õ is javasolhatja a táppénzre való felvételedet, ha nem tudsz megegyezni a munkáltatóddal a könnyített munkavégzésrõl. DE szerintem mindenképpen táppénzre kéne menned, mert 35 fölött már amúgy is sokkal jobban kell vigyázni. Én azt sem értem, hogy miért nem küldet el rögtön ultrahangra? A sima nõgyógyász nem fog tudni megvizsgálni teljesen.
Ja, még annyi (elõzõ hsz-oló vagyok), hogy szerintem -bár még az elején vagy- , de érdemes lenne keresned egy szülészt, akihez fogsz járni, mert akkor õt bármikor felhívhatod, mehetsz hozzá és nem fognak így dobálni.

Hogy szivassam meg vagy mit csináljak az osztálytársaimmal vagy a suliban a gyerekekkel április 1-én?

13 éves fiú vagyok 7. es és jó szivatást akarok írjatok légyszi!!!!!!

Legjobb válasz: Hát hallod..így december elején. Kicsit elkeéstél már az idei "szivatásokkal".

Hát hallod..így december elején. Kicsit elkeéstél már az idei "szivatásokkal".
Ilyen tervvel ez neked lesz szívás. 2013-ban április 1-e Húsvét hétfõ, ráadásul a tavaszi szüneten belüli nap.
2012 december 21 VILÁGVÉGEEEEEE

Április 1. -én megtehetné pl. az RTL Klub, hogy a híradójában egy álhírt ad le?

Érdekes lenne azt hallani a híradóban pl., hogy Orbán Viktor meghalt, vagy Magyarország visszakapja Erdélyt :)

Legjobb válasz: Szerintem téves információközlés miatt megbüntetnék õket. Egyébként jó ötlet lenne.

Szerintem téves információközlés miatt megbüntetnék õket. Egyébként jó ötlet lenne.
Egy ilyen kényes témánál szerintem nem szabad viccelni. Óriási balhé lenne belõle az biztos.
Hát ilyen jellegût biztosan nem. De valami érdektelent biztosan, pl hogy E.T magyarországra érkezik vagy valami ilyesmit azt igen.
ilyeneket a hülye adna le. de pl szilveszterkor is volt már kamuhíradó

Hogyan lehet megszívatni az apákat április 1-én?

Legjobb válasz: Terhes vagy ikrekkel! Mármint ezt mondod neki :)

Terhes vagy ikrekkel! Mármint ezt mondod neki :)

Doktor úr! Az a bajom, hogy 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót, de április 1-től abahagytam, mert kórházba került a kisfiam, aki akkor 8 honapos volt. Előtte jött meg március 29-én és áprilís 5-én múlt el. Április 17-én újra megjött és tartott április 22-ig

Doktor úr! Az a bajom, hogy 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót, de április 1-től abahagytam, mert kórházba került a kisfiam, aki akkor 8 honapos volt. Előtte jött meg március 29-én és áprilís 5-én múlt el. Április 17-én újra megjött és tartott április 22-ig. Azóta nem jött meg. Csináltam egy tesztet, de az alapján nem vagyok terhes. Mit tegyek? Andi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzései továbbra is rendszertelenek, mindenképpen javasolt egy nőgyógyászati kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzései továbbra is rendszertelenek, mindenképpen javasolt egy nőgyógyászati kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!