Találatok a következő kifejezésre: Álterhesség esetén a (4 db)

Álterhesség esetén termel a szervezet hcg-t?

Legjobb válasz: Biztos hogy nem!

Biztos hogy nem!
NEM.
nem
nem biztos h nem mert volt már pozitiv terhességi tesztje álterhes nõnek is ....

Álterhesség esetén mit lehet tenni, hogy végre megjöjjön a mensi?

Lehet hogy én az vagyok...már nem is tudom...szeretnénk a babát...lehet van de lehet nem....a teszt negatív!

Legjobb válasz: Nem írtad mióta késik, mikor teszteltél, miket tapasztaltál, így nehéz lenne bármit is mondani. A kérdésedre szerintem nagyrészt azt tudjuk válaszolni: próbálj megnyugodni, és foglald el magad mással necsak a babavárás gondolatával. 5 hetes kismama

Nem írtad mióta késik, mikor teszteltél, miket tapasztaltál, így nehéz lenne bármit is mondani. A kérdésedre szerintem nagyrészt azt tudjuk válaszolni: próbálj megnyugodni, és foglald el magad mással necsak a babavárás gondolatával. 5 hetes kismama
Szerintem menj nõgyógyászhoz. Kérj tõle ultrahangos vizsgálatra beutalót. Ott kiderül, terhes vagy, esetleg csak "álterhes", vagy valami más nõgyógyászati probléma keverte össze a vérzésedet (gondolok itt cisztára, miómára, stb).
De ha beutaló nélkül mész, kórházban tudnak csinálni igen érzékeny terhességi tesztet a vérvételnél.Úgy az emelt vizitdíjal meg mindennel együtt megúszod max 2000Ftból.De a nõgyógyász lenne az igazán jó megoldás. H mit lehet tenni az álterhességgel?Várni...és fejben eldönteni, h ez most nem jött össze.El kell fogadni, és nem sabad görcsösen akarni a babát, mert akkor egy ilyen a vége...
Nyugodj meg, lazíts, csinálj még egy tesztet pár nap múlva és menj orvoshoz. A babák akkor jönnek, ha nem görcsölünk rajtuk... Drukkolok!
szia! nekem egy hónap késés után pénteken megjött.de viszont azért késett, mert annyira szerettem volna a babát a párommal, h teljesen beleéltem magam, voltak terhességre utaló jeleim.pozitiv teszt.végül az orvos azt mondta hogy nem lát semmit az ultrahangon.és kiderült hogy álterhes voltam.és ezért nem jött meg.ne gondolj rá h mikor jön már meg mert annál rosszabb.(tapasztalat)és a baba miatt ne görcsölj ennyire.hidd el õ tudja hogy mikor akar jönni.és jönni fog.a legváratlanabb pontban.ezt is tpasztalatbol irom neked.
Mindenképpen orvos döntse el, hogy kell-e tenni valamit. De ha az derül ki, hogy nem vagy terhes, akkor van olyan gyógyszer, ami meghozza a mensit. A nevére nem emlékszek, de úgyis az orvosnak kell felírnia. Szeded pár napig (jó nagy adagban...), és rá néhány napra megjön.
Szia vizsgáltasd meg magad az a tuti, sajnos majd hogynem egy cipõben járunk 3 tesztem negatív lett és még mindig nem jött meg minden egyes nap várom hogy megjöjjön már..:S, miután elmentél orvoshoz biztosan..elkuld laborba hogy adj le vizeletet másnapra megvan az eredmény, ha negativ biztosan kapsz valami gyogyszert hogy megjöjjön:)

Álterhesség esetén ugyanúgy megjelennek a külső jelek, mint a belsők?

Úgy értem az normális,hogy ha valaki nagyon szeretne babát,akkor tud külnböz? tüneteket produkálni a teste,mint pl hányinger,szédülés,mensi kimaradás,stb.

Legjobb válasz: szeritnem nem léehetséges de ha ilyan tüneteid vannak akkor menj le orvoshoz és õ megmondja hogy van e baba mert lehetséges hogy van, az egyik ismerõsöm is így járt hogy a teszt nem mutatta ki és 25 hetes volt mikor elment a dokihoz

szeritnem nem léehetséges de ha ilyan tüneteid vannak akkor menj le orvoshoz és õ megmondja hogy van e baba mert lehetséges hogy van, az egyik ismerõsöm is így járt hogy a teszt nem mutatta ki és 25 hetes volt mikor elment a dokihoz
Szia! Hányingert, szédülést, mensi kimaradást lehet produkálni lelki szinten, de a külsõ látható jeleket kizárt. Az elõbbi tüneteket okozhatja a premenstruációs szindróma is. Azt kérted, hogy a teszteket hagyjuk ki a válaszokból, én mégis azt mondom, hogy egy próbát megér :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is úgy gondolom, hogy küsõ jeleket nemigazán lehet produkálni, de beírtam a keresõbe, hogy álterhesség, és ott bizony írtak mást is..Szóval nem tudom, mit higyjek. A tesztekrõl szintén megoszlanak a vélemények, azért is kértem, hogy hagyjuk.Csináltam tesztet, ami negatív lett, de ilyenkor jönnek azok a válaszok, hogy a tesztek nagyon sokszor tévednek, stb. Mindenképpen megyek orvoshoz, csak már nagyon nem értem, hogy mi van..
Én meg úgy tudom, épp azért álterhesség, mert a külsõ jeleket produkálod, kimarad a mensi, de a teszt nem mutatja ki.

Milyen a kutyáknál az álterhesség (álvemhesség)? Minden tüzelés után jelentkezik? Vagy milyen esetekben fordul elő? Hogy veszem észre? Tüzelés megviseli a kutya szervezetét? Ezért iszik többet?

Legjobb válasz: nem automatikusan jelentkezik,de azoknál a kutyáknál,akiknél egyszer elõfordult,azoknál nagy valószínûség szerint minden tüzelés után lesz. Úgy veszed észre, hogy elkezd "babázni" fészket épít,belehord mindenfélét, az emlõk megduzzadnak,esetleg teje is lesz. Mivel minden ötödik álvemhesség gennyes méhgyulladást okoz,ami akár halálosis lehet,ezért az ilyen kutyát minél elõbb ivartalanítani kell.

nem automatikusan jelentkezik, de azoknál a kutyáknál, akiknél egyszer elõfordult, azoknál nagy valószínûség szerint minden tüzelés után lesz. Úgy veszed észre, hogy elkezd "babázni" fészket épít, belehord mindenfélét, az emlõk megduzzadnak, esetleg teje is lesz. Mivel minden ötödik álvemhesség gennyes méhgyulladást okoz, ami akár halálosis lehet, ezért az ilyen kutyát minél elõbb ivartalanítani kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!