Találatok a következő kifejezésre: Általános iskola osztályába milyen füzetek kellenek (1 db)

Általános iskola 5. osztályába milyen füzetek kellenek?

A4-es kell már, vagy elég az A5-ös is.

Legjobb válasz: Szerintem az iskola fog adni egy listát errõl és a papírboltokban is elég jól tudják csak meg kell kérdezni, és komplett füzetcsomagok vannak minden évfolyam számára. De a a csíkos gazdaságos és a madaras áruházakban is megtalálod egy csomagban ami kell.

Szerintem az iskola fog adni egy listát errõl és a papírboltokban is elég jól tudják csak meg kell kérdezni, és komplett füzetcsomagok vannak minden évfolyam számára. De a a csíkos gazdaságos és a madaras áruházakban is megtalálod egy csomagban ami kell.
Én már nem vagyok általános iskolás, de szerintem azóta nem sokat változtak a dolgok. Nekünk ötödikben már konkrétan nem mondták meg, hogy mekkora füzet kell. De az A5-ös a szabvány. Magyar, töri, nyelv mindenképp vonalas, plusz szótárfüzet is kell. Természetismereti tantárgyhoz sok tanár sima füzetet kér. Matematika természetesen négyszetrácsos. Ének-zene pedig kottafüzet. Nekem ötödikben már A4-es spirál füzeteim voltak, de volt tanár, amelyik szólt érte, hogy azt nem lehet. De nálunk az iskolában minden évben lehetett a sulitól is rendelni füzetcsomagot. Én mondjuk nem rendeltem sose, mert sokszor rosszul rakták össze, meg rossz minõségû füzetbõl. De meg lehet érdeklõdni a suliban, hogy milyen kell, mert szoktak listát csinálni.
Én is az A5-ös méretet javasolnám, mert általánosban, még szertik a tanárok, ha olyan van amilyet õk szeretnének...középsuliban már senkit sem fog érdekelin...
Igen, jobb a A/5-ös méretû füzet. Spirálosért még szólhatnak, hogy az nem jó, kivágja a táskát vagy mi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt valaki, aki a nyíregyházi főiskolán szülésznőnek tanul?

Esetleg levelezőn? Tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Tizedik év végén előrehozottan szeretnék érettségizni matekból, magyarból, földrajzból közép szinten, angolból, töriből emelt szinten, hogy megy ez?

Meg tudom csinálni, a fő kérdés, hogy akkor ez után tovább is tanulhatnék? Esetleg osztályozót kell tenni minden másból?

6

Valaki aki a Budapest 8. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumba jár tudna segíteni?

Drámatagozatra szeretnék járni. Milyen a drámatagozat? Miket tanulnak/tanultok? Hetente hány drámaórátok van? Milyen nehéz a dráma felvételi?

5

Milyen a Budai Ciszterci Szent Imre gimnáziumban a közösség, tanárok, oktatás színvonala?

Főleg volt vagy jelenlegi diákok véleménye érdekel, mert lehet h oda mennék, és szeretnék pontos képet kapni a suliról...

0

Testnevelésből lehet osztályozó/különbözeti vizsgát tenni?

És ha igen, és megcsinálom mondjuk egy adott évfolyam anyagából, akkor ez azt is jelenti h többet nem kell bejárnom tesire?

6

Szerintetek az milyen jegy hogy 1/2?

Bioszból kaptam tegnap. Az egy 1-es és egy 2-es? Mert ha igen akkor hiába az 1-es és 2-es közötti átmenetet jelölné, nehezebb kijavítani mint a sima 1-est. Köszi!

4

A miskolci Herman Otto Gimnaziumrol velemenyek?

Arra lennek kivancsi,hogy igy maga a suli milyen,milyenek a tanarok stb.
Meg hogy hanyas atlaggal van eselyem ra,hogy felvegyenek oda? Hany pontot kell elerni kb. a felvetelin?:)
Legyszi valaszoljatok,lassan el kellene dontenem hogy az Avasi gimibe vagy itt irjam meg a kozpontit,de teljesen donteskeptelen vagyok.. Kettannyelvure szeretnek ide menni,orszagos angolversenyen 2.lettem,de az osztalyfonokom folyton csak azt hajtja,hogy nem fognak felvenni,mert csak szin otosoket vesznek fel.. Amugy 4,4 volt tavaly az atlagom,elegge elrontottam a tavalyi evet,de most tenyleg azon vagyok hogy javitsak..

3

Melyek az ország legnagyobb középiskolái (tanulólétszám alapján)?

0

Melyik szakmát válasszam?

Most 8.osztályos tanuló vagyok és nem sokára el kell dönteni ,hogy hova szeretnénk továbbtanulni. Nekem a fodrász vagy a fitness-wellness instruktor szakma tetszik, mind a kettőt nagyon szívesen csinálnám,de melyiket válasszam? Melyikkel tudnék jobban elhelyezkedni,több pénzt keresni,esetleg külföldre menni?

4

Emelet szintű magyar és/vagy töri érettségihez kinek van jó (könyv) tanácsa?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!