Találatok a következő kifejezésre: Általános iskola osztályába (73 db)

Német nyelvű önéletrajzba hogy írod az Abschluss után: 8 általános (általános iskolai osztály. )?

Legjobb válasz: illetve: 2004-tõl az üzemet átvette a japán tulajdonú xy kft..

A kérdező hozzászólása: illetve: 2004-tõl az üzemet átvette a japán tulajdonú xy kft..

Az általános iskola 1-4 osztály? Egy hetedikes már nem általános iskolás igaz?

Legjobb válasz: Az ált. iskola elsõ osztálytól megy nyolcadik osztályig. Az elsõ négy év neve "alsó tgaozat", attól felfelé pedig van a "felsõ tagozat"- Attól függetlenül, hogy néhányan hamarabb el/átmennek középiskolába/ gimnáziumba.-

Az ált. iskola elsõ osztálytól megy nyolcadik osztályig. Az elsõ négy év neve "alsó tgaozat", attól felfelé pedig van a "felsõ tagozat"- Attól függetlenül, hogy néhányan hamarabb el/átmennek középiskolába/ gimnáziumba.-
Dehogy is nem!!! Már nem a régi rendszer van, ahol 5.-tõl már gimnázium van, most 1.-tõl 8.-ig ált.iskolás vagy( kivéve ha 8, vagy 6 osztályos gimibe mész
Altalanos iskola: 1-8 osztaly. Alsosok: 1-4-ig. Felsosok:5-8-ig. :) )
A kisiskolás szóra gondolsz szerintem:) Azok csak az alsósok:) Ha benne van az intézmény nevében, ahova jársz, hogy Általános Iskola, akkor általános sulis vagy:S:)
Ha az a hetedikes lassan eléri a 16. életévét, akkor már nem sokáig általános iskolás.

Légyszíves írja meg aki tudja, hogy az általános iskolai diákigazolvány 9-dik osztályba meddig érvényes? ! Én úgy hallodtam, hogy október 31-ig jó lehet! Szerintetek ez igaz?

Legjobb válasz: Nekem is ezt mondták, ennek ellenére az évzárón le kellett adni az általános iskolai diákot, adtak helyette egy ideigleneset, az érvényes október 31-ig, addig az új suliban meg kell kapni a másikat.

Nekem is ezt mondták, ennek ellenére az évzárón le kellett adni az általános iskolai diákot, adtak helyette egy ideigleneset, az érvényes október 31-ig, addig az új suliban meg kell kapni a másikat.
Csináltass ideigleneset. Az egy ideig biztos megteszi.


Lehetséges 6. osztályban beíratni a gyerekemet egy két tannyelvű osztályba/iskolába? (általános iskola)

Ha be lehet íratni akkor kell valami vizsgát tennie?

Legjobb válasz: Nyilván kell az adott nyelvbõl vizsgáznia, és nagyon jól kell teljesítenie, hiszen azon is folyik majd az oktatás.

Nyilván kell az adott nyelvbõl vizsgáznia, és nagyon jól kell teljesítenie, hiszen azon is folyik majd az oktatás.
Csak, ha beszéli a nyelvet alapfokon.:)
hát mivel az általános iskola 8 éves, ezért....
Na ez jó nagy baromság.
Szerintem a 8 osztály elvégzése.
A kérdező hozzászólása: csak mert valami olyasmit hallottam hogy már 2 évvel meghosszabították és már 10 év
A 8. osztály elvégzése. Viszont a tankötelesség 16 éves korig tart, ezért van az, hogy egyes szakképzésekre a 10. osztály megléte után lehet csak jelentkezni.

Mire van szüksége egy általános iskola második osztályába járó kislánynak?

Hirtelen lett egy másodikos kislányom és nagyjából összeszedtük azt, ami kell neki, de semmit nem szeretnék kihagyni...

Legjobb válasz: Nekünk adott a tanító néni egy hosszú listát. Pont ma vettem meg. Szerintem beszéljetek Ti is a tanító nénivel, mert ez minden iskolában/ osztályban más.

Nekünk adott a tanító néni egy hosszú listát. Pont ma vettem meg. Szerintem beszéljetek Ti is a tanító nénivel, mert ez minden iskolában/ osztályban más.
A kérdező hozzászólása: Új iskolába fog járni, még nem írattuk át, de nem szeretném, hogy bármi is hiányozzon tanévkezdéskor, ezért tettem fel itt a kérdést, mert szeretnék elõre készülni. És amúgy is, a holmik nagy része mindenhol ugyanaz.
Hirtelen lett egy második osztályos lányod??Mi az, hogy hirtelen?Hát eddig nem volt gyereked, vagy mi?
grafitceruza, szinesek, radír, 2.osztályos füzet csíkos, kockás, sima füzet, tolltartó, táska, uzsonnásdoboz, üveg amiben vihet inni(sima mûnyag 0.5 literres), könyv-és füzetborító, cimke, órarend, tornazsák, fehér poló, fekete nadrág, tornacipõ, blúz, szoknya, szandál, harisnya, rajzlap, írólap?, vízfesték, zsírkréta, ecset, vizestál, filctoll?, olló, szinespapír, vonalzó(15 cm-es), ragasztó (stift)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, azt nem tudja valaki, hogy 2.-ban milyen vonalas füzet kell?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ha lenne két zöld kéz, akkor megkapnád... :D

Ki milyen iskolába járt általános iskola alsóban? Olyanba, ahol, egy épületben volt minden osztály, vagy olyanba, ahol külön utcákban voltak az osztályok?

Én az utóbbiba.

Legjobb válasz: Nálunk egy utcában van mindkét épület, de az egyikben az alsósok voltak, a másikban a felsõsök. Amikor elsõs volt, akkor elsõtõl negyedikig voltak a kis épületben az alsósok, mikor másodikos lettem, ezt lecsökkentették harmadikig, negyediktõl már a nagy épületben voltak az órák. Úgyhogy negyedikesen én is átkerültem a nagyépületbe és azóta is itt vagyok. :) egy nyolcadikos lány

Nálunk egy utcában van mindkét épület, de az egyikben az alsósok voltak, a másikban a felsõsök. Amikor elsõs volt, akkor elsõtõl negyedikig voltak a kis épületben az alsósok, mikor másodikos lettem, ezt lecsökkentették harmadikig, negyediktõl már a nagy épületben voltak az órák. Úgyhogy negyedikesen én is átkerültem a nagyépületbe és azóta is itt vagyok. :) egy nyolcadikos lány
Egy utcában (a fõutcán) volt a két épület nem messze egymástól: 1. "kisiskola" 1-4. osztály 2. "nagyiskola" 4-8. osztály
"Az egész osztálynak kötelezõ" -> kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: Legalábbis azt mondta. Ezt megteheti, hogy kötelezõvé teszi a differenciált órát?

S. O. S. Milyen szakmát tanuljak hogyha ezek az év végi jegyeim általános iskolában felsõ osztályban? ( Bõvebben lennt )

Sziasztok! 7. Osztályoss vagyok szeptemberben megyek 8.-ba ( gondolom selytettétek ). Ezek az év végi jegyeim felsõ osztályban:

Legjobb válasz: Még pár dolgot mondanék, kérdeznék. 8. Osztályban ha belehúzok a tanulásba akkor 4-es 5-ös leszek, mert jó agyam van képes vagyok rá. Fogtechnikus szeretnék lenni ahhoz jók szerintetek ezek a jegyek? Vagy ha nem akkor tudnátok ajánlani pár szakmát még amihez ezej a jegyek jók és jól keresnek? Elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: Még pár dolgot mondanék, kérdeznék. 8. Osztályban ha belehúzok a tanulásba akkor 4-es 5-ös leszek, mert jó agyam van képes vagyok rá. Fogtechnikus szeretnék lenni ahhoz jók szerintetek ezek a jegyek? Vagy ha nem akkor tudnátok ajánlani pár szakmát még amihez ezej a jegyek jók és jól keresnek? Elõre is köszi

Ha valaki 8 osztályos gimnáziumba megy jövőre, annak lesz ballagás idén, általános iskola 4. osztály végén?

Legjobb válasz: Nálunk nem volt ballagása azoknak, akik 6 osztályos gimnáziumba mentek annak idején a 6.osztály után.

Nálunk nem volt ballagása azoknak, akik 6 osztályos gimnáziumba mentek annak idején a 6.osztály után.
Nem lesz.
Nem lesz, majd csak a gimnázium végén.
nekem volt
Nálunk az volt, hogy a 4-eseket, akik gimibe mentek, odaállították a 8-os ballagók mellé, õk is kaptak tarisznyát meg virágot. De nem vonultak körbe a ténylegesen ballagó osztályokkal, s visszaálltak a mi osztályunkba, búcsúztatni a nyolcadikosokat. Nekem kicsit furcsa volt, sajnáltam õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!