Találatok a következő kifejezésre: Általában szeretik fiúk, ha a (3 db)

Igenis, szeretjük, de nagyon. BUÉK
Nem mindegyik férfi szereti ha a mellbimbóját izgatod, probáld meg hátha a párodnak bejön.Sok sikert hozzá
A magam nevében : Nem. De másnak bejöhet ettõl még. Próba!
Volt pasim aki megõrült érte, imádta ha a mellbimbóját izgattam. A férjem viszont megõrül tõle, utálja. Egyszer próbáltm neki, azóta se. Vagyis ez teljesen egyén-függõ. Na de mi nõk se vagyunk egyformák.
Nekem tetszik! :) A bnõm pedig útálja.Egyén függõ ez igaz

Fiúk ti általában szeretitek ha csókolózás közben a lány karja a nyakatok koré fonódik?

Kiváncsi vagyok, mert az exem mindig odatette a kezem és akarom tudni, hogy másik is inkább azt szeretik, vagy csak neki tetszett vagyon.

Legjobb válasz: én igen

én igen
A kérdező hozzászólása: *mások
nagyon
Naná , hogy szeretem.
ott a legjobb :)

Miért van az hogy a csajok azt szeretik (föleg a jobbak) hogyha a fiúk szivatják őket, ha meg valaki tiszta szivéböl kedves általában elutasitják?

Legjobb válasz: hát én csaj vagyok, és õszintén utálom, ha szívatnak, kiforgatják a szavaimat, bunkón poénkodnak...(msot randiztam egy csávóval, na, az detto iylen volt...) alig bírtam ki vele pár percet...

hát én csaj vagyok, és õszintén utálom, ha szívatnak, kiforgatják a szavaimat, bunkón poénkodnak...(msot randiztam egy csávóval, na, az detto iylen volt...) alig bírtam ki vele pár percet...
Én nem hiszem, hogy a normális csajoknak a bunkó , meg az olyan pasik jönnek be, akik szivatják õket.Biztos akadnak talán olyanok is, de hogy ez jönne manapság be a normális csajoknál, nem tudom elhinni.Nálam az ilyesmi sohasem jött be eddig sem, ezután sem fog és talán nem vagyok ezzel egyedül.
Azért van mert az összes nõ egy nagy büdös r....
Szia! Én it utálom, ha heccelnek engem (Pedig bátyám haverjai erõszeretettel ûzik ezt a sportot velem). Én inkább a romantikának vagyok a híve. De vannak ismerõseim, akik a bohócokra buknak. Innen is látszik, nem vagyunk egyformák. Te sajnos pont egy velem ellentétes leányt fogtál ki.
A 6. válaszolónak! "Ha rossz napod volt, nézz a tükörbe. A probléma néz szembe veled!" Ez egy idézet, rendkívül igaz. Te vagy a hibás emiatt sajnos, csak Te tudsz változtatni. A kérdezõnek: Ha érzik a csajok, hogy nagyon akarod õket, az nem jó. Szerintem félnak attól, hogy megfojtod õket a szereteteddel. Jól akarják magukat érezni, ilyen egyszerû. Érd el, hogy érezzék jól veled magukat, és nem lesz gond. Ne azt érezzék, hogy megfojtod õket a rajongásoddal. (Régebben úgy voltam vele, mint Te, de aztán mióta így csinálok, azóta megy a csajozás)
ha valaki nekem úgy udvarolna, hogy úgy tesz, nem érdekli, összejövünk e, vagy sem, akkor az ne várjon tõlem semmit az ég világon.
A kérdező hozzászólása: Hát nagy barom vagy már megbocsájts. Igy látatlanba mondom hogy több csaj akarna velem járni mint Veled pasi, nem a külsöröl van szo. ezek tények sajnos, a mai csajok nem (mármint a szebbek nem olyanok mint te) igenis a bunko pasikat szeretik. Ezt nem értem h miért . üdv
Tudod, szerintem az a bajod hogy egy marha nagy lúzer vagy és egy csaj se néz rád akárhogy is próbálkozol. Aztán itt sírsz, hogy a csajok a hibásak mindenért. Hát nagy tévedésben élsz. A csajok nagy része a normális pasikat szereti, nem a bunkó seggfejeket mint például te.
Na álljatok le, én fiú vagyok, normális, illemtudó, udvarias, õszinte, barátságos és kábé az összes csaj megszopatott. Lehet hogy ez nekik trendi, de nekem nagyon nem. Ezekután elálltam a csajozástól. Hat hónappal rá msn-en egy csajnak ezt így elmondtam, minek is színezzem, és az jött le neki, hogy nem jó csajoknál próbálkoztam, de õ szivesen bevállalna. Bocs de egyáltalán nem mentem ebbe bele, és ezekután már kezdeményezni sem fogok. Gratulálhattok azoknak a leányzóknak szépen. Jó munkát végeztek. Egy éve már hogy elutasítok mindenféle közeledést a csajok részérõl.
A kérdező hozzászólása: adom ezt is:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a szivatást ugy értem hogy ugy udvarolnak mintha abszolut leszarnák h összejön e a csaj, és ez általában a csajoknak bejön. Olvastam egy angol nyelvü honlapon hogy van olyan hogy "érdeklödési szint" a csajoknál. ha a szint 50% alá ér elveszödik az érdeklödés az adott pasi iránt. Ha a pasi nem ir nekik vagy nem telefonál akkor ez a szint nem tud csökkeni, ez bizonyitott. Ez miért van?
A kérdező hozzászólása: Ucso hozzászolo válaszát adom én is. Csak nem tom mi a faszér van igy!!!!!!:) :)
Valójában az összes eddig tagadólag fellépõ is szereti ha hülyére veszik csak maguk elõtt sem merik bevallani de különben nedvesre lehet dumálni õket, és ez azért van mert sok a szédült, elvont csaj!
A miértjét szerintem csak az tudja megmondani aki ilyen, de szerintem többségben vannak a normális lányok, legalább is felénk mindenképp, mert én még életemben nem találkoztam olyannal akinek ez a "nemérdekel mi lesz" féle udvarlás jött volna be. Inkább azt látom hogy az ilyeneket elküldik a jó francba, és jól is teszik.
A kérdező hozzászólása: Én meg ugy vettem észre hogy minden csaj ilyen és az ismeröseim is ezt mondják. Szoval most nem ez a kérdés hanem hogy miért? és nem "heccelésröl" meg konkrét szivatásrol van szo, az elözö hsz emben leirtam mire gondolok
Mert az elérhetetlen pasik izgalmasabbak!Ha szereted, és ragaszkodsz, attól menekül...Ha meg akarod hódítani, legyél izgalmas!Éreztesd vele, hogy kell neked, ugyanakkor legyél számára picit elérhetetlen, ha pedig már belédszeretett, lehetsz vele tiszta szívbõl kedves, mert akkor a normális nõknek szeretetre és törõdésre van szükségük!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!