Találatok a következő kifejezésre: Általában szeretik fiúk, (10 db)

Melyik az a rövidital a pálinkán kívül, amit általában a fiúk és a lányok is szeretnek?

Legjobb válasz: utálom a pálinkát:D:D:D hubertus, jéger, martini(bár én azt se szeretem), vodka. Plusz a legtöbb csaj szereti a krémlikõröket is:)

utálom a pálinkát:D:D:D hubertus, jéger, martini(bár én azt se szeretem), vodka. Plusz a legtöbb csaj szereti a krémlikõröket is:)
A minõségibõl szinte mindegyiket...olcsóból max fütyülõssel próbálkozz, az elég széles rétegnek bejön. Ami különösen jó nõknek, az pl. Jameson whiskey (~5e Ft, igen lágy íz), gin (3e fölött mind, martini koktélnak elkészítve, még így is tömény marad, nézd meg a wikin), esetleg 5-7 csillagos metaxa, vagy Raynal XO brandy, finlandia vodka...
utálom a pálinkát én is ellenben vodka, tequilla mindig jöhet.
Igenis, szeretjük, de nagyon. BUÉK
Nem mindegyik férfi szereti ha a mellbimbóját izgatod, probáld meg hátha a párodnak bejön.Sok sikert hozzá
A magam nevében : Nem. De másnak bejöhet ettõl még. Próba!
Volt pasim aki megõrült érte, imádta ha a mellbimbóját izgattam. A férjem viszont megõrül tõle, utálja. Egyszer próbáltm neki, azóta se. Vagyis ez teljesen egyén-függõ. Na de mi nõk se vagyunk egyformák.
Nekem tetszik! :) A bnõm pedig útálja.Egyén függõ ez igaz

Sokszor én szeretek úgymond "vadászni" az "áldozatomra", ami általában a fiúkat jellemzi. Van más csaj is ezzel?

Persze nem olyan csajokra vagyok kíváncsi akik fûhöz fához odamennének hogy legyen valakijük. Néha ténleg azt hiszem hogy legbelül fiú vagyok, és csak kívülrõl vagyok csaj. Mert feltételezem hogy emiatt biszex nem vagyok...

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Sajnos ez a jellemzõ mostanában. Gondolj arra is, hogy a férjed mit fog szólni ahhoz, hogy sokan hanyatt döntöttek.

Mennyi idõs vagy? Sajnos ez a jellemzõ mostanában. Gondolj arra is, hogy a férjed mit fog szólni ahhoz, hogy sokan hanyatt döntöttek.
Hát, ez ilyen szûzkvs hozzáállás... Azokból van bõvivel.
Úgy vagyok a dologgal, mint #5. Igaz, ha megérik a szándék, kezdeményezõ leszek, de... azért jólesik ha kezdeményeznek nálam. :) 23/F
A kérdező hozzászólása: Utolsó, hát ha azt mondod, én hiába fogok az ellenkezõjét állítani akkoris úgy lesz ahogy te mondod :D
írj nekem:)
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképp. Mondjuk eddig nem voltak gondjaim, tudok magamra vigyázni, megérzem kivel lehet és kivel nem ismerkedni :)
Csak tartsál ki. Ha a lefekvõs részt tényleg kihagyod, akkor ügyes légy. Csak ne legyen áldozat a vadászból.
Én meg szeretem, ha levadásznak! :) Bár nem mondanám magam papucs jellemnek, sõt, az ágyban is a fölérendelt szerepet szeretem, de a kezdeményezéssel mindig gondban vagyok, a kezdeti lökésre általában szükségem van! :D 25/f
A kérdező hozzászólása: Mellesleg 19 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Elsõ : sose megyek el a "lefekvõs" részig. Én ismerkedni szoktam, van mikor játszadozni, de nem átverni senkit! Második : igen, én is úgy csinálom, de én pl borzasztóan élvezem az egészet, jobban érzem magam így mint hogy õ "vadásszon" igazából :D
Én is szeretek vadászni, nincs ezzel gond. Csak ügyesen kell csinálni nem rámenõsen, legjobb ha a fiú azt hiszi, hogy õ a vadász :) Én is vadászok most, konkrét személyre, de meg kell hagyni ezt most 4 éves kapcsolat után nagyon élvezem :) . Egyenlõre haverok vagyunk, de már alakul. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet annak tûnik, de ténleg nem az :) Amúgy én is azt vágnám rá. De szerintem ez is onnan jön hogy mert a normális az hogy a fiú kezdeményez, az csinál mindent. Manapság nagyon megváltozott minden, szó szerint mindneki azt csinál amihez kedve szottyan (a jóízlés meg törvénysértés határain belül persze-báár a jóízlés hanyagolható mert láttam én már különb dolgokat is). Volt nekem egy érdekes párkapcsolatom, ahol a fiú sosem akart kezdeményezni és folyton nekem kellett szinte mindent eldönteni, csinálni, de nem zavart egyáltalán - ha mondhatok ilyet, még büszke is voltam rá hogy totál azonosulni tudok egy fiú viselkedésével (kihívásként tekintettem erre).

Fiúk ti általában szeretitek ha csókolózás közben a lány karja a nyakatok koré fonódik?

Kiváncsi vagyok, mert az exem mindig odatette a kezem és akarom tudni, hogy másik is inkább azt szeretik, vagy csak neki tetszett vagyon.

Legjobb válasz: én igen

én igen
A kérdező hozzászólása: *mások
nagyon
Naná , hogy szeretem.
ott a legjobb :)

Ti ismertek olyan lányt vagy tudtok olyan esetről, hogy bejönnek neki az aranyos, alacsony, pici fiúk? Ha igen mit szeretnek az ilyen fiúkban és milyen típusú lányok általában?

Ha lehet konkrét sztorikat írjatok! Köszi előre is!

Legjobb válasz: Egyet tudok, de a csaj alacsonyabb volt. A srácnak meg volt vér a pucájában, nem érezte hátránynak a magasságát. Légy magabiztos, az sok nõnek bejön, ugyanis sosem tudhatod éppen kinek mi jön be. Az ilyenek nincsenek a másik arcára írva.

Egyet tudok, de a csaj alacsonyabb volt. A srácnak meg volt vér a pucájában, nem érezte hátránynak a magasságát. Légy magabiztos, az sok nõnek bejön, ugyanis sosem tudhatod éppen kinek mi jön be. Az ilyenek nincsenek a másik arcára írva.
én ismerek! Magas fák hegyek között hol a tenger hupikék ott lakik a hölgy kit Törpilla néven vált világhirüvé. és õ szereti a pici srácokat. De ha nem gond nem irom le az egész epizodot, mert az hosszú lenne :)
aranyos, alacsony, pici fiúk? én dajka vagyok, munkán kívül nem akarok foglalkozni velük. viccet félretéve, az olyan pasi soha nem fog bejönni, aki magát aranyosnak gondolja.
Nekem bejön egy ilyen. Alapjában véve nem szoktak tetszeni az alacsony pici fiúk.... akarom mondani férfiak, deeeeee az õ esetében más. Õ kifejezetten bejön.
igen, eddig 1 barátom volt, 163 cm, én vagyok 165, és szerettem, és NEM azért szakítottunk, mert pici volt

Fiúk! Az első csòknál általában melyiket szeretitek jobban? Nyelves-nem nyelves?

ELSÕ CSÒKNÂL

Legjobb válasz: A csók az általában nyelves szokott lenni attól csók.

A csók az általában nyelves szokott lenni attól csók.
Elsõ csóknál nem szokott nyelves lenni. Az a 2-3 szokott úgy lenni. Szerintem...
nyelves...
Nem nyelvesnek indul, aztán nyelves lesz belõle! Általában nem úgy indul, hogy rögtön dugja a nyelvét, elõször csak sima csók, aztán bekapcsolódik a nyelv is.
azt mondják a nyelves nem nyerõ elsõ csóknak.
hosszú szájrapuszi, aztán nyelves
A nem nyelves nekem inkább szájra puszi kategória a csókban van nyelv játék is... 22/F
A nyelves nem jó elsõnek!

Gang-bang Facials? Mikor sok pasi egy nőt kefél, és általában a végén a nő arcára élvez. Sok nő megalázónak találja. Sokan az elejét szeretnék hogy sok pasi kényeztesse őket. De nektek fiúk lányok mi a véleményetek erről? ! Kort nemet írjatok!

persze a pasik álma hogy egy bomba n?t közösen keféljen.majd a végén az arcára élezzenek.nem minden csaj szereti a sperma áradatot.de vajon hány n? volt ilyenbe része?bár lehet hogy egyszer kipróbálta és utána soha.de az is lehet hogy gyakran jár ilyen gang-bang bulikba.

Legjobb válasz: ez undorító...de tetszik is,ezért én is megnézem...

ez undorító...de tetszik is, ezért én is megnézem...
Csaj vagyok, eljátszottam már a gondolattal, de kettõnél több pasival nem vállalnám be a szexet soha. A ffiak viszont (barátaimból kiindulva) nem szeretik ugyanazt a nõt dugni egyszerre, "Undi ha összeér a zacsi!". Szóval ez maradjon a pornósokra. 24L
nekem bejönnek az ilyenek.. meg a GGG filmek
hat mondjuk azert aszt tarzsd figyelembe hogy azert elter a valosagtol a sexvideo mert azoknak az a munkaja es azoknak ugy van a szerzodesukben hogy barmilyen sexjelenetet megcsinalnak sok pezert es lehet hogy egy csaj epp eszt a fajta sexet nem szereti es megcsinalja mert kap erte egy csomo penzt mondjuk jo vanak lanyok akik megcsinalnak de eszt meg megertem csak a pasikat nem akik megcsinalnak egyszere harman verik a farkukat a csajba meg a csajra szerin tem ezt a meleg csavok csinaljak en nem csinalnam
"aszt, tarzsd, eszt" Ezt komolyan gondoltad?
Nekem volt hasonló élményem, igaz csak cumi..de az is egy élmény volt. 17/F
leírnád kicsit bõvebben, l hogy mentél bele, rábeszéltek, vagy te voltál rá kíváncsi.. hányan voltatok, tetszett mindegyik fiú, vagy jó volt mindegyik? mind a szádba, vagy csak az arcodra ment, milyen volt az elején, és a végén az érzésed. Utólag is jól esett, nem bántad meg, vagy kifejezetten örültél, hogy kipróbáltad, csinálnád még???
A kérdező hozzászólása: http://xhamster.com/movies/2434501/cumshot.html
valahogy az én barátom is megalázónak tartja.azzal a nõvel pl akit szeret, nem képes orálisra, illetve elhúz onnan, stb. ritka egy ilyen srác, aki tisztel ízig vérig egy nõt :)
"valahogy az én barátom is megalázónak tartja.azzal a nõvel pl akit szeret, nem képes orálisra, illetve elhúz onnan, stb. ritka egy ilyen srác, aki tisztel ízig vérig egy nõt :) " Elárulom neked, hogy a pasid nem tiszteletbõl nem csinálja/hagyja, hanem mert beteg! Mert akkor k...rvának gondolna. Vajon miért is? Mert már így is annak tart... Csak gondold végig!!! De amíg ezt te nem érted, nem tartod õt egy nyomorék tetûládának, és nem küldöd el a halál f...szára, addig te sem vagy különb nála!
már volt itt ilyen téma párszor. Volt amiben a kiscsaj mondta, össze akart barátnõjével gyûjeni 10 srácot, de csak pár jött össze... írtam, én pl benne lennék, de semmi válasz. Nekem is bejönnek a GGG filmek, amcsik meg nagyon nem. Bár van egy csaj Audrey Hollander, neki nagyon szaftos izgi filmjei vannak , egyikben , ahol cserkészes ruciban kettõjüket sok pasi dugja, nagyon jó, különösen a második fele a filmnek. Kár, hogy kevés csaj próbálna ki ilent, de egy hirdetésre jelentkeztem én is, egy pasi szervezte a barátnõjének, csak jó messze tõlem. Mert a barátnõje nagyon szereti, ha jó sokan b.sszák. Nagyon elmentem volna pedig... de aztán pont kibékülõben is voltam a barátnõmmel, meg ilyenek. Most már sajnálom, hogy nem mentem el. http://www.bangyoulater.com/gangbang/53961/audrey-hollander-.. http://www.nudevista.com/?q=audrey+hollander+gangbang&s=t
Lány vagyok, én kipróbálnám ezt de max 3 pasival. nagyon kiváncsi lennék rá, csak a mostani partnerem nem vevõ erre, sajnos :)
Lány vagyok, de mindenféle sperma az arca dologtól tartózkodok..oké, ha rámegy véletlenül rendben van, de normális esetben szerintem ez undorító (jójójó..tudom jót tesz az arcbõrnek blabla)..nem próbálnám ki, pedig egyáltalán nem vagyok prûd :) Csak aminek megvan a helye, annak megvan a helye. 21/L
Kipróbálnám, izgat. (Persze függ a csajtól is és attól is, hogy kikkel dugnánk.)
Azert szerintem ez az egesz eleg undorito es eleg szomoru, hogy ide fejlodnek az emberek. Nem mintha en nem neztem volna ilyet, de gondold el milyen lesz amikor a nok nagy szazaleka jut el oda (mondjuk 3bol 1!), hogy ilyen gangbang partykba jarjon, mert nem lesz eleg neki 1 bre. Milyen tarsadalmi problema lesz ez mondjuk nehany evtized mulva? Lehet, hogy tul filozofikus vagyok, de el kell neha ezeken is gondolkodni. Pelda erra az is, hogy ezelott 50 evvel, ha 1 lany 2 pasival dugott egyszerre, azt megkoveztek, most meg eleg sok ilyen esetrol hallok, nem lennek meglepve ha a lanyok 10%a elete soran ebbe belekostolt...
Úgy gondolom, ez ezzel jár. Ha a csaj az elejét élvezi, hogy több pasi dugja felváltva és hosszú idõn át, akkor viselje el azt is, hogy a végén megfürdetik kicsit a spermában. :P
Azért vannak ilyen nõk, nem kell félteni õket. Régebben regisztráltam egy ilyen szex-társkeresõ oldalra, és van néhány olyan csaj aki pont olyan hapsikat keres akik partyba vágják õket és a végén rákölykeznek az arcukra. Csak elég komoly válogató van elõtte :)
A kérdező hozzászólása: persze gondolom eddig pasik írtak!Mondjuk a GGG filmek az amerikanbukkake és cumonherface oldalak vagy akár cumforcover oldalak.bár az ameriakbukkakeban nincs semmi izgalom csak x pasi ráélvez egy meztelen nõ arcára.a többibe van egy kis gang bang.de a ggg ben sok sperma és gang-bang eggyarát látható.bár ettõl függetlenûl a valóságban ritkán vannak ilyen partyk és akkor is a lány kalandvágyból vállalja hogy sokan ráélvezzenek.más kérdés már hogy ezen felül néhány kalandvágyó nõ eljár swingerbe hogy több pasi is megkefélje akár egyszerre is.de ezt csak az tudná aki jár ilyen helyre!
én is nagyon bírom az ilyesféle videókat és GGG videókat is :) leszögezem, hogy nézném, max. beszállnék ha nincs párom, de semmiképp sem várnám el tõle. csak a tisztánlátás kedvéért, mielõtt sz*arozni kezd valamelyik csaj.
nem nem tart qrvának, velem szeretkezik, meg is lepõdtem mert amúgy tipikus maffia jellem, de durván.

Fiúk! Általában hogy szeretitek a szexet? (Üzibe)

o.O

Legjobb válasz: Józanon,részegen,fáradtan, fitten, kemény libidóval, lankadt libidóval, jó alakú helyes lánnyal, kövér ronda lánnyal részegen, hangosan, lucskosan, hosszan, többször, többel, szájból popsiba, popsiból szájba, fekve, állva, ülve, élve, melegen, stb...

Józanon, részegen, fáradtan, fitten, kemény libidóval, lankadt libidóval, jó alakú helyes lánnyal, kövér ronda lánnyal részegen, hangosan, lucskosan, hosszan, többször, többel, szájból popsiba, popsiból szájba, fekve, állva, ülve, élve, melegen, stb...
a nõt
lucskos puncit :D
Pizzát, meg a HIMYM legújabb részét... :D
A szeretett hölgy közelségét, és az együttes költsönössen, kielégitõ szexet. F.
A reggelit, ha behozzák neki.
na vajon mit szeretnek? ha egy nõvel vannak és kényeztetik õket :) )
Aludni, és szexelni, meg van, aki ott TVzik :-D
Én szeretem a kispárnám, anélkül nem kényelmes ágyon aludni.
nagy csöcsöket!
A poloskákat nem. Más jöhet.

Miért van az hogy a csajok azt szeretik (föleg a jobbak) hogyha a fiúk szivatják őket, ha meg valaki tiszta szivéböl kedves általában elutasitják?

Legjobb válasz: hát én csaj vagyok, és õszintén utálom, ha szívatnak, kiforgatják a szavaimat, bunkón poénkodnak...(msot randiztam egy csávóval, na, az detto iylen volt...) alig bírtam ki vele pár percet...

hát én csaj vagyok, és õszintén utálom, ha szívatnak, kiforgatják a szavaimat, bunkón poénkodnak...(msot randiztam egy csávóval, na, az detto iylen volt...) alig bírtam ki vele pár percet...
Én nem hiszem, hogy a normális csajoknak a bunkó , meg az olyan pasik jönnek be, akik szivatják õket.Biztos akadnak talán olyanok is, de hogy ez jönne manapság be a normális csajoknál, nem tudom elhinni.Nálam az ilyesmi sohasem jött be eddig sem, ezután sem fog és talán nem vagyok ezzel egyedül.
Azért van mert az összes nõ egy nagy büdös r....
Szia! Én it utálom, ha heccelnek engem (Pedig bátyám haverjai erõszeretettel ûzik ezt a sportot velem). Én inkább a romantikának vagyok a híve. De vannak ismerõseim, akik a bohócokra buknak. Innen is látszik, nem vagyunk egyformák. Te sajnos pont egy velem ellentétes leányt fogtál ki.
A 6. válaszolónak! "Ha rossz napod volt, nézz a tükörbe. A probléma néz szembe veled!" Ez egy idézet, rendkívül igaz. Te vagy a hibás emiatt sajnos, csak Te tudsz változtatni. A kérdezõnek: Ha érzik a csajok, hogy nagyon akarod õket, az nem jó. Szerintem félnak attól, hogy megfojtod õket a szereteteddel. Jól akarják magukat érezni, ilyen egyszerû. Érd el, hogy érezzék jól veled magukat, és nem lesz gond. Ne azt érezzék, hogy megfojtod õket a rajongásoddal. (Régebben úgy voltam vele, mint Te, de aztán mióta így csinálok, azóta megy a csajozás)
ha valaki nekem úgy udvarolna, hogy úgy tesz, nem érdekli, összejövünk e, vagy sem, akkor az ne várjon tõlem semmit az ég világon.
A kérdező hozzászólása: Hát nagy barom vagy már megbocsájts. Igy látatlanba mondom hogy több csaj akarna velem járni mint Veled pasi, nem a külsöröl van szo. ezek tények sajnos, a mai csajok nem (mármint a szebbek nem olyanok mint te) igenis a bunko pasikat szeretik. Ezt nem értem h miért . üdv
Tudod, szerintem az a bajod hogy egy marha nagy lúzer vagy és egy csaj se néz rád akárhogy is próbálkozol. Aztán itt sírsz, hogy a csajok a hibásak mindenért. Hát nagy tévedésben élsz. A csajok nagy része a normális pasikat szereti, nem a bunkó seggfejeket mint például te.
Na álljatok le, én fiú vagyok, normális, illemtudó, udvarias, õszinte, barátságos és kábé az összes csaj megszopatott. Lehet hogy ez nekik trendi, de nekem nagyon nem. Ezekután elálltam a csajozástól. Hat hónappal rá msn-en egy csajnak ezt így elmondtam, minek is színezzem, és az jött le neki, hogy nem jó csajoknál próbálkoztam, de õ szivesen bevállalna. Bocs de egyáltalán nem mentem ebbe bele, és ezekután már kezdeményezni sem fogok. Gratulálhattok azoknak a leányzóknak szépen. Jó munkát végeztek. Egy éve már hogy elutasítok mindenféle közeledést a csajok részérõl.
A kérdező hozzászólása: adom ezt is:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a szivatást ugy értem hogy ugy udvarolnak mintha abszolut leszarnák h összejön e a csaj, és ez általában a csajoknak bejön. Olvastam egy angol nyelvü honlapon hogy van olyan hogy "érdeklödési szint" a csajoknál. ha a szint 50% alá ér elveszödik az érdeklödés az adott pasi iránt. Ha a pasi nem ir nekik vagy nem telefonál akkor ez a szint nem tud csökkeni, ez bizonyitott. Ez miért van?
A kérdező hozzászólása: Ucso hozzászolo válaszát adom én is. Csak nem tom mi a faszér van igy!!!!!!:) :)
Valójában az összes eddig tagadólag fellépõ is szereti ha hülyére veszik csak maguk elõtt sem merik bevallani de különben nedvesre lehet dumálni õket, és ez azért van mert sok a szédült, elvont csaj!
A miértjét szerintem csak az tudja megmondani aki ilyen, de szerintem többségben vannak a normális lányok, legalább is felénk mindenképp, mert én még életemben nem találkoztam olyannal akinek ez a "nemérdekel mi lesz" féle udvarlás jött volna be. Inkább azt látom hogy az ilyeneket elküldik a jó francba, és jól is teszik.
A kérdező hozzászólása: Én meg ugy vettem észre hogy minden csaj ilyen és az ismeröseim is ezt mondják. Szoval most nem ez a kérdés hanem hogy miért? és nem "heccelésröl" meg konkrét szivatásrol van szo, az elözö hsz emben leirtam mire gondolok
Mert az elérhetetlen pasik izgalmasabbak!Ha szereted, és ragaszkodsz, attól menekül...Ha meg akarod hódítani, legyél izgalmas!Éreztesd vele, hogy kell neked, ugyanakkor legyél számára picit elérhetetlen, ha pedig már belédszeretett, lehetsz vele tiszta szívbõl kedves, mert akkor a normális nõknek szeretetre és törõdésre van szükségük!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!