Találatok a következő kifejezésre: Általában miről egy (6 db)

Ha találkoznál egy celebbel (ismerős által) miről beszélnél vele?

Legjobb válasz: Hogy nagyon szégyelli-e magát, amiért õ maga egy semmitevõ, és csupa médiaszemétbõl él.

Hogy nagyon szégyelli-e magát, amiért õ maga egy semmitevõ, és csupa médiaszemétbõl él.
jaja
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D sajnos nem találkozom senkivel, de ha összefutnék Beck Zolival lehet megkérdezem neked xP :D
amúgy találkozol valakivel vagy csak érdekel? :D ha a Beck Zolival akkor kérdezd már meg, hogy mikor mos hajat... :D
hát Beck Zolival konkrétan arról hogy mikor mos hajat. amúgy nem. :D ami eszembe jutna, mivel én minden hülyeségrõl tudok beszélni, nyilván lenne hozzá egy csomó kérdésem.
én Ákossal találkoznék szívesen, már fiatal korom óta nagyon szeretem a mûveit. a hosszú házasság titkáról kérdezném :)
A kérdező hozzászólása: ezt nemgondolhattátok komolyan, h szóbaállok olyanokkal mint sp v fluor v bras bence v bármelyik vv-s -.- olyasvalakirõl van szó, mint pl. a 30Y valamelyik tagja
spvel?
Hát attól függ mit nevezünk celebnek. Ha egy ilyen vv Bécivel találkoznék, hát baromira nem hatna meg. Egyáltalán nem tartom õket celebnek, sõt... Viszont ha egy színésszel, elismert ("retro") magyar énekessel stb. találkozhatnék személyesen akkor rengeteg kérdésem lenne biztosan. Pl. hogy került erre a pályára, nem nehéz e elviselni hogy mindenki ismeri az arcát, hogy tudja így a mindennapjait élni, ilyesmik.
köszi. :D nagyraértékelném :D

Általában miről szól egy terhesgondozási vizsgálat?

Muszály vagyok így feltenni a mkérdést, hogy a rendszer elfogadja...Sorry...

Legjobb válasz: Ezért fölösleges a magánorvos. Van amelyik ennél jóval többet csinál, és nem kell sietni nála, de ha csak ennyit csinál, akkor simán járhatnál a normális rendelésre is. Én végig olyanra jártam, várnom 10 percnél nem kellett többet, mert mindig megkérdeztem, hogy mikorra menjek pontosan, és ott is mindenki idõpontra ment, bár persze csúszások mindenhol lehetnek. Ha kérdésem volt, arra mindig válaszolt, a súlyomat sose õ mérte, hanem a védõnõ, akivel aztán errõl mindig lehetett beszélni, hogy mit tegyek ellene. Igaz, ultrahangot nem minden alkalommal csináltak, csak ahogy a protokoll elõírja (olyan 3-4 alkalommal), de amúgy szerintem nem is kell több. Én hallottam olyat, hogy a túl sok, felesleges ultrahang árt is a babának. Szóval vagy válts dokit, vagy menj a normál rendelésre, az sem rosszabb ennél.

Ezért fölösleges a magánorvos. Van amelyik ennél jóval többet csinál, és nem kell sietni nála, de ha csak ennyit csinál, akkor simán járhatnál a normális rendelésre is. Én végig olyanra jártam, várnom 10 percnél nem kellett többet, mert mindig megkérdeztem, hogy mikorra menjek pontosan, és ott is mindenki idõpontra ment, bár persze csúszások mindenhol lehetnek. Ha kérdésem volt, arra mindig válaszolt, a súlyomat sose õ mérte, hanem a védõnõ, akivel aztán errõl mindig lehetett beszélni, hogy mit tegyek ellene. Igaz, ultrahangot nem minden alkalommal csináltak, csak ahogy a protokoll elõírja (olyan 3-4 alkalommal), de amúgy szerintem nem is kell több. Én hallottam olyat, hogy a túl sok, felesleges ultrahang árt is a babának. Szóval vagy válts dokit, vagy menj a normál rendelésre, az sem rosszabb ennél.
Nálam így zajlik: idõpontra megyek, tehát nem kell várnom. Az asszisztensnõnél bejelentkezem, õ elõkészíti a papírokat a doki számára, megméri a súlyomat, a vérnyomásomat, kitölti a kiskönyvemet. A dokival átnézzük a leleteimet, átbeszéljük, ami rajta áll, és megbeszéljük, mikor, milyen vizsgálatra kell mennem a kórházba. (A kórházban már elõkészítve várnak a papírok, azokért elmegyek az adott napon, és kivárom a sorom pl. a vérvételnél.)Aztán, ha kérdésem van, akár 20 is, megbeszéljük, utána megvizsgálja a méhszájamat. UH készülék van, de nem használja, csak ha kifejezetten kérem (illetve gondolom akkor, amikor valaki úgy érzi, gond lehet.) Utána kimegyek az asszisztenshez, kifizetem a vizsgálat árát, õ még egyszer egyezteti velem a kórházi vizsgálat idõponját, és megbeszéljük, mikor jövök legközelebb. A dokim megadta a mobilszámát is, tehát bármi van, felhívhatom. Bocs, kicsit hosszú lett!!!
A kérdező hozzászólása: Az a jó, hogyha hosszúra sikeredik..:o) Nekem is így nézett ki eddig inden vizsgálatom, csak az utolsó 2 alaklommal lettem kidobva, remélem csak nagy volt a hajtás, nem akarok váltani...Úgy érzem 5000 ft-ot megér még ez is...remélem...
2.válaszoló vagyok. Ha eddig meg voltál vele elégedve, akkor valószínûleg tényleg csak sok lehet a dolga. Néha szétszórtak tudnak lenni, nekem is volt, hogy elkeveredett 1 leletem, és csak 2 hónap múlva jutottam hozzá. A kilók meg ahogy jönnek, úgy el is fognak tûnni! Én 26 hetesen 9 kg-nál tartottam, most 30 hetesen 11 kg-nál. Az elsõ 12 hét alatt híztam 6 kg-t! (170 cm vagyok, 57, 5 kg-mal kezdtem) További sok boldogságot! És remélem, legközelebb lesz elég ideje a dokidnak!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. Válszoló, Ééén is 3hónap alatt híztam 6 kg-t, köszönhetõen az elevitnek, akkor le is tettem.Azóta jött fel a maradék :o) Viszont egy 10-sel többrõl indultam 172/67 szóval majdnem egy cipõben járunk :oD Sajnos közben még az ios kiderült, hogy valószínüleg nem lesz itthon amikor szülök mert pár nap eltérés van a megérkezése és a kiírt idõpontom között.Ez még nem is érdekelne, majd meglátjuk hogyan tovább.

Holnap találkozok egy csajjal, de még nem beszéltem vele max 5 percet a neten. Milyen kérdéseket tehetnék fel neki ami általába bejön? Meg miről beszéljek? Mert nem szeretnék beégni

Legjobb válasz: Kérdezgess róla, milyen egy napja, mit csinál szabadidejében, van-e állata etc. és JEGYEZD MEG ill legyél jó hallgató. Ha tényleg érdekel, az kiütközik az arcodra. Adj neki sok visszajelzést, amikor odaér, dícsérd meg, hogy milyen szép, mesélj picit magadról is, és kérdezz vissza a már korábban elhangzott dolgokra.

Kérdezgess róla, milyen egy napja, mit csinál szabadidejében, van-e állata etc. és JEGYEZD MEG ill legyél jó hallgató. Ha tényleg érdekel, az kiütközik az arcodra. Adj neki sok visszajelzést, amikor odaér, dícsérd meg, hogy milyen szép, mesélj picit magadról is, és kérdezz vissza a már korábban elhangzott dolgokra.
Ha 5 percig cseteltetek, szerintem el se megy :D
A kérdező hozzászólása: jó nem úgy, nem 5 perc csak írtam arra gondoltam, hogy nem sokat beszéltünk, na de a kérdésre adjatok választ kérlek

Milyen átlagos jellemformákkal rendelkezik egy akarattal, kitartással, elszántsággal teli ember? Miről ismerhető meg, általában hogyan viselkedik?

Vannak emberek akik olyan kitartóak, akaratosak, elszántak, hogy irigy vagyok a bels? erejükre...Például apáméra. :-) Mit jelent kitartónak, elszántnak, akaratosnak lenni? =)

Hogyan találhatok meg egy más által feltett kérdést, ha nem emlékszem pontosan a kérdésre? De tudom, hogy miről szólt.

A szerelem/szex kategóriában tette fel valaki, végül is a punci formákról érdekl?dött, felmérésként emlegette a kérdését, és volt 1,2,3 és A,B,C variáció a kinézetre. Ezt a kérdést keresem, de nem találom.

Legjobb válasz: Nos igen, ez nehéz helyzet én is jártam már így, aztán sajnos nem találtam meg amit kerestem. Ezért is érdemes néha hozzászólni valamihez ami érdekel, mert akkor talán valamivel elõbb meg lehet találni a saját megválaszolt kérdések között.

Nos igen, ez nehéz helyzet én is jártam már így, aztán sajnos nem találtam meg amit kerestem. Ezért is érdemes néha hozzászólni valamihez ami érdekel, mert akkor talán valamivel elõbb meg lehet találni a saját megválaszolt kérdések között.
kulcsszavakra ha emlékszel segithet
A kérdező hozzászólása: Igen, csak én magamat a normális válaszolók körébe sorolnám, és fiú létemre, miért válaszolnék egy olyan kérdésre, hogy milyen a puncid? Az egyik barátnõmnek akarom megmutatni ezt a kérdést, ezért keresem.
A kérdező hozzászólása: már próbáltam, de nem ad ki semmi hasonlót:S A moderátorok vajon tudnának segíteni?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, a kifejtésben voltak lehetõségek. Pl: pici dombocska, normális, vagy tevetalp (ha jól emlékszem) és a nagyajkakról is szó esett, hogy teljesen rejtett, kicsit kilátszik, vagy salátaszerû, esetleg pillangó. Ezek rémlenek. De azért köszi
tegnap 14:29 vagyok Sajnálom, azt hittem, hogy ez lesz az. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem ez volt, de az ottani linkeken majd behaltam:D:D és megismertem az izé.hu-t Oltás az az oldal...
Miért nem így kerestek: http://www.google.hu/advanced_search?hl=hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!