Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor meg a mensi fogamzásgátló (2 db)

Általában mikor jön meg a mensi fogamzásgátló után?

Akár terhes is lehetek az els? hónapban?

Legjobb válasz: Igen, akár terhes is lehetsz az elsõ hónapban! Mindenkinél máshogy mûködik! Van akinek a fog.gátló elhagyása után már az elsõ alkalommal rendesen megjön a szokott idõben, de van olyan is akinek csak hónapok múlva áll be rendesen a ciklusa!

Igen, akár terhes is lehetsz az elsõ hónapban! Mindenkinél máshogy mûködik! Van akinek a fog.gátló elhagyása után már az elsõ alkalommal rendesen megjön a szokott idõben, de van olyan is akinek csak hónapok múlva áll be rendesen a ciklusa!
Szia! Nekem a 3-4. napon. Ha pontosan szedted, nem lehetsz terhes (kivéve ha olyan gyógyszert is szedtél, ami esetleg csökkenti a tabi hatékonyságát). Tabiszedés közben nincs peteérés, éppen ezért szeded, illetve ha van is akkor nem tud megtapadni a méhfalon és nem eshetsz teherbe. Remélem érthetõ voltam :-)
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy ha abbahagyod a fog.gátló szedését végleg!? (elsõ válaszoló)
Én 2 hónapja hagytam abba, és azóta még nem jött meg!
Két nap eltérés még teljesen rendszeresnek tekinthetõ.
A kérdező hozzászólása: Én az erõsségre, ill. a fájdalom mértékére gondolok elsõsorban.
Sokáig tart mire beáll.. legalábbis nálam évekig rendetlenkedett.. aztán gyógyszerrel rendben volt, de késõbb azt abbahagytam.. gyermekem lett, most azóta megint nem rendszeres.. A fájdalom, és erõsség színtén változik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!