Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor meg (225 db)

Általában mikor indul meg a szülés, hányadik héttől?

Ez most lehet hogy hü lye kérdésnek hangzik, de az orvosom május 31-re írt ki, mi viszont itthon április végére számoltuk a 9 hónapot. Az első mocorgás december 21- én volt. Az orvos szerinti kiírás 40 hét, de az már 10 hónap...általában hányadik héten indul be a szülés?

Legjobb válasz: Az érett terhesség 40. hetes. És igen, egy terhesség 4 hetes hónapokkal számolva 10 hónap! :) Viszont egy hónap általában nem 4 hét, hanem még van plusz 2-3 nap, így jön ki 9 hónapra. Az én babóm március 17-30 között fogant, december 14-re írtak ki, de végül pont 9 hónappal késõbb dec 18-án született, 40 hét 4 naposan. De a 36. héttõl már nem számít koraszülöttnek egy baba és ha nem indul meg magától, akkor a 42. hetet még meg szokták várni (hiszen a fogantatás idõpontját csak kb-ra tudják általában).

Az érett terhesség 40. hetes. És igen, egy terhesség 4 hetes hónapokkal számolva 10 hónap! :) Viszont egy hónap általában nem 4 hét, hanem még van plusz 2-3 nap, így jön ki 9 hónapra. Az én babóm március 17-30 között fogant, december 14-re írtak ki, de végül pont 9 hónappal késõbb dec 18-án született, 40 hét 4 naposan. De a 36. héttõl már nem számít koraszülöttnek egy baba és ha nem indul meg magától, akkor a 42. hetet még meg szokták várni (hiszen a fogantatás idõpontját csak kb-ra tudják általában).
Én úgy hallottam , hogy elõtte-utána 2 hét 38-42 hét között születnek a babák, de azt csak õk tudják mikor akarnak jönni :D
37-dik héttõl már a terhességet befejezettnek tekintik az orvosok.

Mivel több a különbség egy 3 és egy 5 csillagos szálloda között az ellátásban és ugy általában? Eddig még csak 3 csillagosba voltam, de azzal is teljesen megvoltam elégedve. Mesélnetek h az miben mássab

Legjobb válasz: Ugy altalaban tisztabb es elegansabb. Amig a 3*osban elofordul, hogy foltos a szonyeg, a tapeta levalik, az agynemu vagy a matrac is foltos, ugy ilyet 5*osban ritkan talalsz, de ha megis, akkor szolsz nekik es azonnal atraknak egy masik szobaba, sot neha meg karpotolnak is valamivel, ingyen vacsi, egy ejszaka gratisz, stb. A furdoszobaban talalsz egy csomo kacatot, amit aztan el lehet hozni, sampon, szappan, balzsam, testapolo, sot nehol kontos, papucs, zuhany sapka stb. 3*osban legfeljebb adnak szappant meg egy sampont. Az 5*osnal van concierge, aki szinte minden kivansagot teljesiteni tudja, vagy talal ra valami megoldast. 3*osnal van egy recepcios meg egy takarito neni. 5*osnal bizonyos emeletszam felett van lift. 3*osban is lehet, de foleg lepcso.

Ugy altalaban tisztabb es elegansabb. Amig a 3*osban elofordul, hogy foltos a szonyeg, a tapeta levalik, az agynemu vagy a matrac is foltos, ugy ilyet 5*osban ritkan talalsz, de ha megis, akkor szolsz nekik es azonnal atraknak egy masik szobaba, sot neha meg karpotolnak is valamivel, ingyen vacsi, egy ejszaka gratisz, stb. A furdoszobaban talalsz egy csomo kacatot, amit aztan el lehet hozni, sampon, szappan, balzsam, testapolo, sot nehol kontos, papucs, zuhany sapka stb. 3*osban legfeljebb adnak szappant meg egy sampont. Az 5*osnal van concierge, aki szinte minden kivansagot teljesiteni tudja, vagy talal ra valami megoldast. 3*osnal van egy recepcios meg egy takarito neni. 5*osnal bizonyos emeletszam felett van lift. 3*osban is lehet, de foleg lepcso.
..vagy.. 5* szállodában reggelinél választhatsz 50 féle dolog közül, 3*-ban 15 féle dolog közül. 5* szállodában sok helyen alap a wi-fi , 3* ban meg mondjuk csak a lobbyban 5* szállodában sarokkád vár, 3*-ban zuhanykabin 5* -os lakosztály 40m2, 3* szoba 15m2 5*szállodában számos helyen leverheted a pénzed: bowling, casino, bár, wellness, 3*ban nem sok helyi lehetõség van..
tavaly 4*osban voltam, kb hasonlóak voltak a kényelmi szolgáltatások mint az 5ösnél. talán annyira nem volt kinyalva a popóm, de a fürdõben minden volt, mi szem-szájnak ingere, svédasztalos kajálás, wifi a szobában, légkondi, minden nap beágyaztak utánam (ez kicsit bosszantott) tettek új törcsit, kártyával nyílt a szobaajtó. volt bár, spa, dohányzó.

Előzetes letartóztatáskor először 30 napot kap, majd 90 napra hosszabbítanak, ez után általába mi következik? Ismét +90 nap? Mennyivel szoktak hosszabbítani, ha még kérték a hosszabbítást?

Legjobb válasz: Bûncselekménytõl függ mennyi az elõzetes letartóztatás maximális tartama (pl.: 3 évnél nem súlyosabban büntetendõ bûncselekmény esetén max. 1 év). Addig pedig annyiszor hosszabbítják meg, amennyiszer csak szükséges (általában a jogerõs ítéletig).

Bûncselekménytõl függ mennyi az elõzetes letartóztatás maximális tartama (pl.: 3 évnél nem súlyosabban büntetendõ bûncselekmény esetén max. 1 év). Addig pedig annyiszor hosszabbítják meg, amennyiszer csak szükséges (általában a jogerõs ítéletig).


Egy fiú általában mikor veszti el a szüzességét? És még ha egy lányt el akarok hívni randira, hogy kezdjek hozzá? 16/F

Legjobb válasz: nincs korhoz kötve hogy mikor veszítsd el de 30 alatt a legjobb talán(onnantól nehezebb csajozni).Hogy hogy hívd el az attól is függ hogy mennyi önbizalmad van általában a "Szia szeretnélek megismerni elmegyünk valahova?" a legegyszerûbb,egyenes nyílt és bátorságot sugall(azt veszi le hogy nem félsz a visszautasítástól)(persze utána hozz fel témákat)

nincs korhoz kötve hogy mikor veszítsd el de 30 alatt a legjobb talán(onnantól nehezebb csajozni).Hogy hogy hívd el az attól is függ hogy mennyi önbizalmad van általában a "Szia szeretnélek megismerni elmegyünk valahova?" a legegyszerûbb, egyenes nyílt és bátorságot sugall(azt veszi le hogy nem félsz a visszautasítástól)(persze utána hozz fel témákat)
16 évesen oda mész hozzá köszönsz és megkérdezed van e kedve eljönni veled valahova
14 évesen
-1mp

Holnap meg szeretném lepni a barátnőmet valami izgis, szuper dologgal sex előtt vagy közben. Tudtok nekem tippeket adni? Lányok nektek általában mi jön be?

Legjobb válasz: mire bukik a csaj?Mien beállítottságu? Ha pl szereti a kosztümös játékot,öltözz batmannek,vagy TV szerelönek.:D Ha szereti a kényeztetést nyelvel,kend be tejszinhabbal. Ezt neked kell tudni mi jön be neki

mire bukik a csaj?Mien beállítottságu? Ha pl szereti a kosztümös játékot, öltözz batmannek, vagy TV szerelönek.:D Ha szereti a kényeztetést nyelvel, kend be tejszinhabbal. Ezt neked kell tudni mi jön be neki
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Tejszines kolbász még nem ettem.Majonézzel ha lehet:D Na jó, de elnézést az offért, látszik, hogy már késõ van! Jó éjt minden autó/csapszerelõnek és...pincérnek;) Kérdezõnek meg sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Amugy a párom is és én is pincérek vagyunk :D :D
Kötényke alatt llenne a kolbász.:D Tejszínnel, vagy mustárral tálaljam?
Pincér? Te mivel lennél összekenve?Csokiöntettel?:) Egyébként az sem rossz, sok helyes pincért láttam már, van benne fantázia...a kis kötényke alatt:D
22L Pincér vagyok.Az nem jo? :D
Hú nekem egy olajfoltos félmeztelen autószerelõ nagyon bejönne ha már beöltözésrõl van szó:D Szagatott farmer, összekent arc...aztán õ kenheti össze az enyémet:D 22/L
Mondjuk, ha odaérnék, és egy kis vacsorával fogadna. Azt nagyon díjaznám. Gyertya sem hiányozhat.
Legyél a szobába szex elõtt 10perccel egy másik nõvel az ágyban.. biztos elég "meglepõ"lesz :D

A 31. hét után még mennyit nő a has általában? Lesz még látványos növekedés, vagy már csak kicsit? Nekem már most elég nagy a hasam, és emiatt jó lenne tudni, hogy kb mire számíthatok

Legjobb válasz: Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.

Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.
Szia! Általában a 30.héttõl nõ csak igazánlegalább is az esetek 99%ban mondhatom ezt.Egy védõnõ
Valóban, az esetek nagy többségében ilyenkor látványosan, szinte naponta nõ a pocak. Majd csak figyelj, amikor már nem látod a lábujjadat, milyen vicces lesz. :-))
Nekem a 28.hétig nõtt, utána 1 cm-rel sem lett több, csak az alakja változott meg, csúcsosabb lett, és ettõl sokkal nagyobbnak tûnik. 37 hetes km
Nekem az utolsó 2-3 hétben nõtt meg igazán a pocakom.Addig nem is repedt a hasamon a bõr, csak akkor.Pedig folyamatosan olajoztam.

A párommal vagyok és hátulról támad meg, akkor néha hangok jönnek ki ott lent mikor csináljuk Ez természetes-e vagy van valami hiba velem? Nem minden percben csak általában mikor elkezdjük vagy közben? A pasit is zavarhatja ez a fajta hang az ágyban?

Legjobb válasz: Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.

Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.
Természetes hangok. Ha zavarná akkor valószínüleg már szóvátette volna. :) 18/F
"hátulról támad meg", mint a partizánok hahahah LOL nem, ez természetes.
nekemis volt ilyen, mindig a végén jött, de ha összezárod a lábad, megfeszited az izmaid (mitha visszatartanád a pisilést) akkor javul.
amikor hátulról kefél akkor a g pontodat erösebben izgatja. ezert nyögsz. tedd fel a lábadat a vállára amikor a hátadon fekszel .visítani fogsz.

Barátnömmel akkor szeretkeztünk mikor már abba kell neki hagyni a a gyógyszer szedését és még nem jött meg neki a mens. Pedig általában már meg szokott neki ilyenkor jönni. Előfordulhat hogy ilyenkor teherbe esik? Apa leszek vagy nem?

Legjobb válasz: ha a gyógyszerben az a lényeg h 3 hetet szeded aztán szünet akkor nem eshetett teherbe! azért végezzetek el egy tesztet h nyugodtak legyetek

ha a gyógyszerben az a lényeg h 3 hetet szeded aztán szünet akkor nem eshetett teherbe! azért végezzetek el egy tesztet h nyugodtak legyetek
A tabi a szünetben is véd, feltéve hogy rendesen szedte elõtte és nem volt, ami befolyásolta volna a hatását. Ha nem jön meg a szünetben, csináljon tesztet.

19 hetes vagyok a baba medencevégű fekvésben van. Általában mikor fordulnak meg? Nem baj hogy még az enyém nem?

Legjobb válasz: Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D

Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D
Nyugi! Kb. 34. hétig meg tudnak fordulni. Szóval még a tied nagyon ráér.
Elég nagy helye van ahhoz, hogy akár egyik percrõl a másikra megforduljon. Nekem pl. az utolsó UH-n (20. hetin) fejvégû fekvásbe volt, de most már farfekvésben van, érezni lehet. 22 hetes kismama

Mikor valaki itt akar üzengetni, meg találkozásokat összehozni, annak általában mi a vége?

A többség tényleg megtalálja amit keres vagy inkább a 16 L aki fiúval levelezne igazából vén pasi?

Legjobb válasz: A 16/L-ek valójában 16/F-ek többnyire.

A 16/L-ek valójában 16/F-ek többnyire.
Megmondom mi lesz. Minden olyan ahogy elmondja. DE egy kicsit ferdíti az igazságot a maga javára. Ès a találkozókból semmi nem lesz.
Azért ne általánosítsunk :) Én innen már ismertem meg 2 hihetetlenül normális és okos lányt akikkel már évek/hónapok óta tartom a kapcsolatot. Illetve az egyik barátnõm is itt ismertem meg, de õ megkergült a való életben :P Szóval nem annyira lehetetlen de azért nem is törvényszerû. 24/F
Én (38F) itt talaltam 1 jó baratot(lányt), akivel pár személyes találkozó után összejöttünk.Ha valaki komolyan akar itt ismerkedni, ne kamuzzon, kiderül.
kiderül hogy 19 helyett 12 éves macska
az, hogy messze lakik Kaposvártól.
Orbitalis sex
Én innen ismerem a párom, másfél hónapnyi levelezés után jöttünk össze, még szeptemberben. Minden két emberen múlik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!