Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor ki a (100 db)

A celebek mikor és ki(k) által esnek ki a játékból, és jönnek haza?

Legjobb válasz: 10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

Mikor (hány hetes, hónapos korban) alakult ki a babádnál, hogy napközben általában mindig ugyanabban az idõben aludt? Hányszor egy nap illetve mikor?

Legjobb válasz: 10 hónapos kora elõtt kétszer aludt, az nem emlékszem mikor alakult ki, viszonylag korán, de 10 hónapos korától egyszer alszik, déltõl fél 4-ig.

10 hónapos kora elõtt kétszer aludt, az nem emlékszem mikor alakult ki, viszonylag korán, de 10 hónapos korától egyszer alszik, déltõl fél 4-ig.
Két hetes kora óta rendszerezettek a napjai. Akkor nagyon késõn, 11-kor fürdettük, így reggel 6-ig aludt, s innen 3 óránként kapott kaját, a nap nagy részét átaludta. Két hónapos kora óta 10 órára tettük a fürdést, mert már többet aludt, s azóta 4 óránként eszik. Most megint elõbbre akarjuk hozni a fürdést, mert fél 8-ig is képes aludni már. :) De jelenleg egy napunk 4 hónaposan: 7-kor reggeli, utána alvás 11-ig, 11-kor tízórai. Innentõl ugyanúgy 4 óránként a kaják, de többnyire már nem alszik, maximum 1-1 órát két étkezés között. Nem akarok kötelezõ alvásokat bevezetni, mert én nagyon utáltam annak idején. Szóval a kérdésedre válaszolva: az elejétõl kezdve rendszerezetten alszik, de ez nagyon babafüggõ, a miénk nagyon nyugodt, nem sírós típus.
1. vagyok. Azt elfelejtettem, hogy 17 hónapos a fiam és a nappali alvása mellett este 8-tól reggel fél 8-ig alszik. Szerencsére nagyon jó alvó újszülött kora óta.
Most 4 hónapos, kb. 3 hónapos kora körül vettem észre, hogy nagyjából ugyanakkor alszik el minden nap. Akkor még 4-szer kb. fél órát aludt (idõnként egy órát is), most egy ideje az utolsó nappali alvását elhagyta, háromszor fél óra a minimum, délelõtt van, hogy egy-másfél órát is alszik (fõleg akkor, ha nem az ágyába teszem, hanem elmegyek itthonról, és kendõben van). Az utolsó alvása még nem állt be rendesen, 3 alvással estére már nyûgös, néha kicsit késõbb alszik el délután, akkor este is vidám. Éjjel elég mélyen alszik, esete 8-tól reggel 6-7-ig, enni többször ébred még, de általában bele is alszik a szopásba.

Mikorra kerekedik ki általában teljesen a poci? Mikor jön ki a köldököm?

Én 21 hetes kismama vagyok és alul már olyan kis aranyos kerek a pocim,de felül még mindig ha leülök ott vannak az uszógumik felül...az mikorra kerekedik ki olyan szép terhespocira? Én már úgy várom...mert ha kicsit lezserebül öltözködöm fel nem is látszik, hogy pocakos vagyok, pedig már elmúltam félid?s :(

Legjobb válasz: szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!

szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!
Nekem a 30-ik hét körül már fönt volt, és nem jött ki a köldököm, csak elsímult.
A koldokom nem jott ki nekem sem, csak kisimult. A 25. hettol volt akkora pocim, hogy egyaltalan terhesnacit kellett hordanom, elotte a csipogatya meg jo volt, viszont utana nagyon belelendult a novesbe. visszanezve a kepeket 28 hetesen mar hatarozottan feszes, kerek babapocakom volt es a kesei novekedes ellenere a vegere nagyon nagy lett (nekem nagynak tunt). De ez testalkattol is fugg, en igen magas vagyok es vekony, elvileg emiatt kezdett el keson noni. Most a 2. babamat varom, a 15. hetben vagyok, de az biztos, hogy most hamarabb lesz babapocim, mert a fiammal ennyi idos terhesen meg semmi sem volt, most meg mar a koldokom alatt kerekedem, ruhan at is latszik, igaz, hogy nem babapocinak nez ki, hanem bendonek. Jah, es az elso babammal nekem ugrasszeruen nott a pocakom: alig latszott sokaig valami, majd ket het mulva radobbentem, hogy hatalmas.
Szerintem alkatfüggõ, kinek mikor fordul ki a köldöke, azt mondják, aki vékonyabb, annak jobban meglátszik. Szerintem hamarosan neked is szép kerek lesz a pocid! ;)
Én 25 hetes vagyok, de nem jött ki a köldököm.Kis kerek pocim van, látszik már, hogy babát várok.Viszont nem hordok még terhesnacikat, a sajátom jön fel, illetve 2 nadrágot vettem, ami gumis derekú és 1 számmal nagyobb, mint az elõzõek.Igaza van az elõttem szólónak, ez teljesen alkatfüggõ.
Szia! Nekem a 30.hétre gömbölyödött ki, addig észre sem vették, hogy baba van a pocakomban. A köldököm pedig a 32.hétre fordult ki, de még mindíg van olyan nap, hogy visszahúzódik, ez attól függ, hogy fekszik a baba. Nekem a mai napig többször átfordul. Boldog babavárást! 35hetes pocis

Lányok. Mit gondoltok a hatalmas darab emberekről? Soha nem tudtam hogy kinek tetszhetek és kinek nem. Estem már pofára, és ért már kellemes meglepetés is.197cm, 150 kg, kopasz vagyok, általában fekete öltözékben.

..Sok lány ismer?söm azt mondta, hogy összeszarná magát ha leszólítanám, de így hogy ismer, szimpatikus vagyok, és kellemesen csalódtak bennem. Ezeket a tényeket ismerve valóban nem tudnék ,,szia, meginnál velem valamit'' dumával ismerkedni? 23F

Legjobb válasz: Hát... Engem már a karod összenyomna. :D

Hát... Engem már a karod összenyomna. :D
Hát, szerintem megijednének sokan tõled. Én is :D
Biztos van nõ, akinek tetszel. Nekem a vékonyak az eseteim. Félni nem félnék tõled, nem hiszem, hogy konkrétan bennem komoly kárt tudnál tenni, inkább nem tudnék mit kezdeni veled. De ne aggódj, akadnak, ízlések-pofonok: biztosan találsz párt, vagy valakinek pont imponáló lesz ez a termet, ha õ maga valahogy extra védelem után sóvárog valami miatt...
menj le hcw pankráció edzésre, ha pesti vagy. szerintem azonnal alkalmaznának fellépésekre is ilyen méretekkel, és a fellépéseken rengeteg a rajongó csaj. te lennél a legnagyobb darab közöttük. széles meg izmos az akad, de magas és nagy is az csak a wwe-ben van, itthon 1 sincs.
4. Az lehet, nekem is rengeteg barátnõm odavan a pankrációért, van kedvencük is, az éleben mégsem olyan fiúkkal járnak. Még a túlon-túl izmosakat se csípik már. A pankráció az egy dolog. Ennek ellenére jó ötlet!
Nekem bejönnek a mackós pasik, de a magasságod miatt tényleg kicsit nagyobb lehetsz. De ez ne zavarjon, vannak magas lányok is, akiknek a mackósak jönnek be. ;) Ha tényleg ilyen félelmetesnek gondolnak, akkor úgy ismerkedj, hogy kedves szavakat mondasz a csajoknak, meg próbálj meg vicces lenni. Igazából ha elfogadod magad és nem hagyod, hogy mások bemagyarázzák neked, hogy félelmetes vagy, akkor ugyanúgy ismerkedhetsz, ahogy másik is teszik. De legfõképp úgy tedd, ahogy neked jól esik, hiszen gondolom azt akarod, hogy önmagadért szeressenek! Hajrá ;)
Szerintem a 197 centivel semmi baj nincs, mert több csajt is ismerek akinél 180 felett kezdõdik a férfi, viszont a 150 kilóból 50-60at ledobhatnál, nõnének az esélyeid, persze ez csak az én véleményem :)
Van azoknak, hidd el. ;D Nem is akármilyen, nem is akármeddig. A cerkával semmi baj. :) )
A kérdező hozzászólása: Sok csaj mondja hogy szereti a mackós pasikat, mégis a lányok a vasalt hajú kis diszkópávák után futnak, akiknek egy egéséges merevedése sincs :-D
Kinek mi jön be, annyit mindenesetre elmesélnék, hogy nemrég ismertem meg az egyik legjobb barátomat. Hozzád hasonló alkat, mondjuk õ "csak" 120 kg. körüli. De kopasz és állandóan fekete felsõben jár. Én alapvetõen nem külsõ alapján ítélek, értelmiségi nõ vagyok, nincs rajtam semmi extrém, de egy másik legjobb barátom például tetovált és piercinges. Meg kell mondanom, hogy rá lehet leginkább számítani, áldott jó ember. És a fent említett "mackó" is, a szíve mintha aranyból lenne. :) Amilyen ijesztõ (lehetne) kívül, belül annyira kellemes. Egyetlen egy mackósabb szerelem volt az életemben, ott abszolút nem dominált a külsõ, persze, azt is szerettem benne, a bensõje megszépítette elõttem.
Maciiii :D Szerintem semmi baj nincs vele. Nekem is pl a mackók jönnek be, és szerintem nagyon sok lánynak :) Én pl el nem tudnám képzelni az életemet egy vékonykával. Szóval, fõ az önbizalom. :)
Nekem volt már 190-en felüli, de õ sem volt több olyan 85 kilónál. És még úgy sem vékony. Amikor majd 100-ra hízott, nekem nagyon fura volt. Mondjuk nekem alapból más az ízlésem.
Nekem bejön mindig is ilyenek tetszettek. Az fontos, hogy arányos legyen a súly eloszlása, ne csak pl. nagy has legyen pálcika lábakkal. Az ilyen ember jó az ágyban mert betakar, szeretem érezni a súlyát.
Huhh, te jó ég, egy 197 centis pasit nehogymár le akarjatok fogyasztani 90-100 kilósra! Hogy piszkafa legyen??? Ehhez a magassághoz egy igazi férfi 110-120 kiló kb... Tehát felesleg van, de nem drasztikus a magasságodhoz képest... Elõre soha sem fogod tudni, kinek tetszhetsz, és kinek nem... ezt az alacsonyabbak, vékonyabbak sem tudják elõre.. Tanuld meg a testbeszédet, és figyeld a nõket a közeledben! Ez sok mindent elárul... Vadidegen helyen pedig legyél gentlemen. Mosolyogva engedd elõre a hölgyeket pl. Akkor rögtön veszik az adást, hogy nem vagy bunkó, akitõl félni kell.
Mackóóóóóó. :-)))) Egyedül a kopaszság nem szimpi, de van az a személyiségjegy, amiért ezt is elnézem. Imádom a mackókat.
Nem támadásnak szántam a fogyást :) tény hogy vannak akik a mackókat szeretik szóval könnyen lehet hogy találsz valakit így is, ha te jól érzed magad a bõrödben és jó a dumád, meg a kisugárzásod. De én, személy szerint inkább a sportosság híve vagyok :) Persze nem azt mondom hogy atom szálkásnak kell lenni, de szerintem a 150 még a te magasságodhoz is sok, és az egészséged rovására is mehet hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Upsz, elnyomtam a hasznosat félig hasznosra, sorry :-/
A kérdező hozzászólása: Ha izomember lennék, akkor azt írtam volna. Nem vagyok izommanner, van pocak, mackó vagyok. :-) írta valaki, hogy fogyni kéne 50-60 kilót. Válaszom: , , b+ hogy ez eszembe se jutott'' :'-D
nemtom de nekem nem úgy hangzik a kérdés hogy kövér lenne a kérdezõ, hanem inkább izomember.
Én is szeretem a mackós pasikat, nem szeretem, ha egy pasi alacsonyabb nálam és nem szeretem, ha vékonyabb! Az totálisan kiábrándít mindenbõl, valahogy taszítanak. Sok olyan ismerõsöm van, aki magas és nagy darab, (akár "kövér", akár izmos), elõször mindig meglepõdtem, de általában az ekkora emberek olyan jámbor, és szeretetre éhes kis jószágok tudnak lenni. Soha nem utasítanék el senkit a kinézete miatt, mert nem az számít (bár a mai világban kevés olyan ember látja így a dolgot, fõleg a fiatalabbak, mert azoknak Brad Pitt kell, de majd rájönnek, hogy néha a szuper jó kinézet egy velejéig romlott embert is takarhat). Vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak. Mint például a kisugárzás, az hogy vicces és kedves legyél elhanyagolható, mert szerintem mindig mindenki megtalálja azt aki és megtalálod, azt az embert aki úgy ahogy van elfogad, és bejön neki a stílusod, úgy is látni fogod. Nem letámadni kell a lányokat, hanem felkelteni az érdeklõdését, bár ilyen magassággal, nem sokat kell tenned, hogy észre vegyenek :) Biztos vagyok benne, hogy kitartó kereséssel, megtalálod azt aki elfogad olyannak amilyen vagy, csak hát nem olyan egyszerû elõkeríteni az olyan embert, aki meglátja a belsõ értékeket, mert ilyennel mindenki rendelkezik, akár mekkora is az adott ember. :) 24L
persze. teljesen mindegy, hogy mire vetíted ki. hacsak nem egy 16:9 nek megfelelõ gömbre vetítetted fel..:)

Mikor, kik és hogyan csinálják meg szerintetek azt, hogy nem kell többé éjjel felébrednem a fémrácsos, záras kukatárolónk hajléktalanok általi feltörésére és kajálási célból történõ kifosztására?

Panelházak körben, sok szeméttároló. Egy ideig olyan sokan kutakodtak bennük, hogy sokan a házakból ha megláttak egy hajléktalant nappal ételt keresni, elküldték a búsba, esetleg meg is fenyegették. Eredmény: este kezdtek el kukázni. Jött valami okos, és elkerítették ilyen záras fémrácsos szerkezettel õket. Erre most ezeket jó nagy zajjal törik fel éjjel, és az, ha lemegy valaki idõnként rendet tenni, az is csak ideiglenes megoldás, ráadásul -mint én is- valahol sajnáljuk is ezeket a nyomorultakat. Vannak gyerek kukázók is, és jobb bele se gondolni, hogy egy ilyen sorsú gyerekbõl mi lesz, mire eléri a felnõttséget. ( Mondjuk az is érdekelne, ki küldi éjfélkor kukázni a 8-10 éves gyerekeit, vagy miért hozza õket magával. )

Legjobb válasz: Soha és senki. HA te nem csinálod meg más nem fogja helyetted.

Soha és senki. HA te nem csinálod meg más nem fogja helyetted.
Annyit tennék hozzá, hogy nehogy már azt higgyétek, hogy csak a hajléktalanok guberálnak. A legtöbben nem is élelmiszert, hanem a visszaváltható, pénzzé tehetõ dolgokat keresik a kukában. Nem csak hajléktalanok. Aki nagy lakótelepen lakik és kukára néz az ablaka, az tuti látja, ahogy én is, hogy mekkora ott a forgalom! És Veszprémben lakom, nem a legszegényebb országrészben.
Hú, ti aztán nagyon véditek a szemeteteket. A végén még kevesebbet kell elvinnie a kukásautónak. Hát nehogy már azt kelljen mondani a kukásoknak, hogy bocsi de ez most kevesebb lett mert a hajléktalanok elvittek pár kajamaradékot. Egyáltalán nem értelek se téged se a többi ott lakót. Kezdjük azzal, hogy ha például odajönne a mi házunkhoz egy hajléktalan és megkérné, hogy hadd nézzen körbe a kukánkban akkor nem zavarnám el, pofoznám fel, keríteném el a szemetet. Aztán abba bele se gondoltál, hogy a hajléktalan nem egy élõsködõ rovarfaj hanem egy élõ és érzõ ember, pont mint te? Azt hiszed a hajléktalan annyira szeret éjszaka kint az esõben egy kartonpapíron aludni? Nappal koldulni és turkálni a szemétben? Hát nem! Az veled is megtörténhet ami velük! Devizahitelt vett fel valaki a házára, romlott az árfolyam, nem tudta visszafizetni és a bank elárverezte a házát. Ezek után nem volt hova mennie, kikerült az utcára. Nem tudott rendesen tisztálkodni, nem volt otthona, nem maradt semmije. Ha volt munkája kirúgták. Ezek után, hogy legalább egy napra valót tudjon enni, koldulni kényszerült. És nem azért mert õ azt annyira élvezte volna. Aztán ha munkát akar elküldik, mert szakadt a ruhája és büdös. Nincs kiút belõle. Sokan több mint 10 éve élnek így. Néha találkoznak szolidáris emberekkel, akik adnak neki pénzt. Néha meg olyanokkal akik bele sem gondolnak a helyzetébe és a szemetüket is sajnálják tõle...
A kérdező hozzászólása: Nem az én ötletem volt a rácsos "megoldás", másokat is zavart a helyzet, és most is zavar. Nem csak én ébredek fel az éjjeli feszítgetõs kukázókra, mások is. Hallom a redõnyöket, ahogy mások is húzzák le, hogy megnézzék, mi ez a hang -mintha nem tudnák nézés nélkül is-, majd idõnként anyázások, káromkodások, fenyegetések, aztán így vagy úgy vége, általában 6-8 perc alatt. Volt már, hogy a boltban vett kuglófom vagy kakaós csigám odaadtam egy hajléktalannak, illetve pénzt is adtam már némelyiknek. De ez nem megoldás, és nem egyformák õk sem. Közöttük is vannak hangosabbak, erõszakosabbak, aljasabbak, meg persze normálisabbak is. Elõfordult, hogy valaki a házból a saját kulcsával kinyitotta nekik a tárolót, hogy összeszedhessék a kukákból, ami ehetõ, de ha nem áll ott mellettük az illetõ, simán kiborítják / eldöntik a kukát, mert nekik úgy kényelmesebb válogatni. Tegnap éjjel eszembe jutott, hogy HA mennek iskolába ezek a kukázó gyerekek, milyen lehet nekik. Tuti felfogják a helyzetüket, tuti látják, másokhoz képest õk hol vannak!
Hova jutott a világ ezzel a fene nagy fejlettségével :) Ezek ám az igazi látszatmegoldások. Rácsot szerelünk a kukára, azért ha belegondolok a szemetet bezárni elég nagy ökörség :) Most már nincs más megoldás páncélszekrénybe kell majd tennetek, kell egy trezort építeni, kódkártyák, ujjlenyomat és retina ellenõrzés után lehet majd csak belépni és hulladékot elhelyezni. Egyszer próbáld ki, ha tényleg sajnálod õket, hogy megkérdezed miben segíthetsz. Mik a problémáik. Esetleg adj nekik enni. Csak meg lehet egyezni velük, hogy kajáért cserébe csendben törjék fel a szeméttárolót.
Azon gondolkodtál már, hogy a gondolataid mocskosak? Azon gondolkodtál már, hogy az összes tisztességes életet élõ ember attól lett nagy, hogy túlutott az énnekem az a jó problémán, és meglátta a másikban az embert? A szegény embert, a nyomorultat? Nem azt kérem, hogy Jézussá válj, de legalább a gyermekkori bepisilési és önzési egódat levetkõzhetnéd.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy kitaláltam, miért viszik a gyerekeket magukkal: így nem megyek le felpofozni õket, mert nem akarom a gyerekek szeme elõtt csinálni!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy az én lelkem a "gonosz", de én vagyok az, aki szembe is néz a problémával, míg sokan nem is tesznek semmit, csak mondjuk sajnálják a szegény kis hajléktalanokat, akik zajonganak, rongálnak, a házad elé hugyoznak, stb. Én is sajnálom õket -nem mindet, de sokat-, viszont elegem is van belõlük. A kormány azért lenne, hogy megoldja a társadalmi problémákat -hát oldja meg! Ezrek éheznek, és csúsznak állati szintre, amit aztán mi többiek is megszívunk. Durva, hogy a 21. században még ilyen problémák vannak, ráadásul az EU-ban!
Nagyon rossz lehet neked, ha valóban nincs más problémád, mint a hajléktalanok. Az az érzésem, tudsz te aludni, csak a lelked gonosz.
Nálunk ennél súlyosabb problémák voltak, bejöttek éjjel a lépcsõházba, aludni. Egyszer pár csöves WC-nek nézte a bejárati ajtónkat, úgy lehugyozták kogy az elõszobában állt a hugy. Több lakó ajtala elé pedig odaszartak. Néhányan összeálltunk, gázspray, vipera aztán adtunk nekik, volt amelyik úgy esett keresztül a tetõátjáró üvegén hogy csak nyekkent. Néhány hétig béke volt de azután visszatértek, akkor már nem ugyanazok. A vége az lett, hogy rácsokat kellett felszereltetni, az összes lépcsõházba, azóta nem tudnak bejutni.

Akik már bekerültek a rendészeti szakközépbe, azok általában min buknak ki onnan?

Tanulmányi eredmény, fizikai állapot, vagy mentálisan nem bírják?

Legjobb válasz: Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Általában kik a leggazdagabbak/mit dolgoznak azok? (nem magyarországon)

Legjobb válasz: Hirtelen informatikusok ugrottak be.

Hirtelen informatikusok ugrottak be.
Ez a "hivatalos" leggazdagabbak listaja: http://www.forbes.com/billionaires/list/ A tenylegesen leggazdagabbakrol csak spekulalni lehet...
Manapság a legtöbbet egy piacképes ötlet szokott érni, amit természetesen jól valósítanak meg! Trendek alapján nem árt, ha ez az öltet az internethez kötõdik, de legalábbis IT vonal. És ha nagyon gazdag akarsz lenne, akkor vezetni is tudni kell a létrejött vállalkozásod. A leggazdagabb emberek, és ami eljuttatta õket ide: Mark Zukerberg - Facebook Bill Gates - Microsoft Larry Page és Sergey Brin - Google Steve Jobs (RIP) - Apple
A kérdező hozzászólása: Egyértelmûen a vállalkozók akkor. Értem köszi a válaszokat! :)
Az utolsóéhoz kiegészítésképpen hozzátenném, hogy valóban az informatikai, internetes világban meggazdagodottak a legfelkapottabb gazdagok, akikrõl mindenki hallott, de nem kell feltétlenül informatikusnak lenni, vagy netes céget alapítani a gazdagsághoz. Például Carlos Slim, aki állandóan hol elsõ, hol második a leggazdagabbak listáján, telekommunikációs birodalmának köszönhetõen. Érdekeltségei a pénzügyek, a kiskereskedelem és a nyersanyag-, illetve energiapiacra is kiterjednek.
Vendéglátás - Hiltonék Kozmetika - Liliane Bittencourt (Loreál) Ruhák - Bernard Arnault, Amancio Ortega (Zara) Kereskedelem - Waltonék (Walmart)...

1 hónapos babátoknak hogy néz ki a napirendje? Éjszaka még kétszer ébred, 3 óránként eszik általában (anyatejes és tápszeres). Az éjszakai második ébredésnél 1-1, 5 óra múlva alszik csak vissza. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Az én babám (anyatejes és tápszeres) 2 és fél hónapos, 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát, annak ellenére, hogy hasfájós! Este 10-tõl reggel 5-ig alszik, utána eszik, majd fél 7-tõl 10-fél 11-ig megint alszik. Naponta csak 4-szer eszik, viszont többet, mint kortársai. :) De ez születése óta így van.

Az én babám (anyatejes és tápszeres) 2 és fél hónapos, 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát, annak ellenére, hogy hasfájós! Este 10-tõl reggel 5-ig alszik, utána eszik, majd fél 7-tõl 10-fél 11-ig megint alszik. Naponta csak 4-szer eszik, viszont többet, mint kortársai. :) De ez születése óta így van.
Nálunk is így volt kb 1 hónaposan éjszaka 1.5-2 órát is fent volt. Majd változik. Most 3 hónapos a kislányom. Éjszaka felkel eszik, büfizik, leteszem és kb fél perc és alszik vagy még annyise.
Én ennek 1 hónaposan kimondottan örültem volna. Az enyém 3 hónapig éjjel fél 2-ig üvöltött. Napirend meg ennyi idõs korban még nincs. Majd talán fél éves kora körül. Addig hetente fog változni ha be is áll valami.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor ezek szerint csak kitartás tovább:) És nektek frontérzékeny volt valamelyikõtök babája? Néha olyan "ideges" az esõs idõben, vagy elõtte...lehet attól?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!