Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor ki a (95 db)

A celebek mikor és ki(k) által esnek ki a játékból, és jönnek haza?

Legjobb válasz: 10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

Mikor (hány hetes, hónapos korban) alakult ki a babádnál, hogy napközben általában mindig ugyanabban az idõben aludt? Hányszor egy nap illetve mikor?

Legjobb válasz: 10 hónapos kora elõtt kétszer aludt, az nem emlékszem mikor alakult ki, viszonylag korán, de 10 hónapos korától egyszer alszik, déltõl fél 4-ig.

10 hónapos kora elõtt kétszer aludt, az nem emlékszem mikor alakult ki, viszonylag korán, de 10 hónapos korától egyszer alszik, déltõl fél 4-ig.
Két hetes kora óta rendszerezettek a napjai. Akkor nagyon késõn, 11-kor fürdettük, így reggel 6-ig aludt, s innen 3 óránként kapott kaját, a nap nagy részét átaludta. Két hónapos kora óta 10 órára tettük a fürdést, mert már többet aludt, s azóta 4 óránként eszik. Most megint elõbbre akarjuk hozni a fürdést, mert fél 8-ig is képes aludni már. :) De jelenleg egy napunk 4 hónaposan: 7-kor reggeli, utána alvás 11-ig, 11-kor tízórai. Innentõl ugyanúgy 4 óránként a kaják, de többnyire már nem alszik, maximum 1-1 órát két étkezés között. Nem akarok kötelezõ alvásokat bevezetni, mert én nagyon utáltam annak idején. Szóval a kérdésedre válaszolva: az elejétõl kezdve rendszerezetten alszik, de ez nagyon babafüggõ, a miénk nagyon nyugodt, nem sírós típus.
1. vagyok. Azt elfelejtettem, hogy 17 hónapos a fiam és a nappali alvása mellett este 8-tól reggel fél 8-ig alszik. Szerencsére nagyon jó alvó újszülött kora óta.
Most 4 hónapos, kb. 3 hónapos kora körül vettem észre, hogy nagyjából ugyanakkor alszik el minden nap. Akkor még 4-szer kb. fél órát aludt (idõnként egy órát is), most egy ideje az utolsó nappali alvását elhagyta, háromszor fél óra a minimum, délelõtt van, hogy egy-másfél órát is alszik (fõleg akkor, ha nem az ágyába teszem, hanem elmegyek itthonról, és kendõben van). Az utolsó alvása még nem állt be rendesen, 3 alvással estére már nyûgös, néha kicsit késõbb alszik el délután, akkor este is vidám. Éjjel elég mélyen alszik, esete 8-tól reggel 6-7-ig, enni többször ébred még, de általában bele is alszik a szopásba.


Mikorra kerekedik ki általában teljesen a poci? Mikor jön ki a köldököm?

Én 21 hetes kismama vagyok és alul már olyan kis aranyos kerek a pocim,de felül még mindig ha leülök ott vannak az uszógumik felül...az mikorra kerekedik ki olyan szép terhespocira? Én már úgy várom...mert ha kicsit lezserebül öltözködöm fel nem is látszik, hogy pocakos vagyok, pedig már elmúltam félid?s :(

Legjobb válasz: szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!

szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!
Nekem a 30-ik hét körül már fönt volt, és nem jött ki a köldököm, csak elsímult.
A koldokom nem jott ki nekem sem, csak kisimult. A 25. hettol volt akkora pocim, hogy egyaltalan terhesnacit kellett hordanom, elotte a csipogatya meg jo volt, viszont utana nagyon belelendult a novesbe. visszanezve a kepeket 28 hetesen mar hatarozottan feszes, kerek babapocakom volt es a kesei novekedes ellenere a vegere nagyon nagy lett (nekem nagynak tunt). De ez testalkattol is fugg, en igen magas vagyok es vekony, elvileg emiatt kezdett el keson noni. Most a 2. babamat varom, a 15. hetben vagyok, de az biztos, hogy most hamarabb lesz babapocim, mert a fiammal ennyi idos terhesen meg semmi sem volt, most meg mar a koldokom alatt kerekedem, ruhan at is latszik, igaz, hogy nem babapocinak nez ki, hanem bendonek. Jah, es az elso babammal nekem ugrasszeruen nott a pocakom: alig latszott sokaig valami, majd ket het mulva radobbentem, hogy hatalmas.
Szerintem alkatfüggõ, kinek mikor fordul ki a köldöke, azt mondják, aki vékonyabb, annak jobban meglátszik. Szerintem hamarosan neked is szép kerek lesz a pocid! ;)
Én 25 hetes vagyok, de nem jött ki a köldököm.Kis kerek pocim van, látszik már, hogy babát várok.Viszont nem hordok még terhesnacikat, a sajátom jön fel, illetve 2 nadrágot vettem, ami gumis derekú és 1 számmal nagyobb, mint az elõzõek.Igaza van az elõttem szólónak, ez teljesen alkatfüggõ.
Szia! Nekem a 30.hétre gömbölyödött ki, addig észre sem vették, hogy baba van a pocakomban. A köldököm pedig a 32.hétre fordult ki, de még mindíg van olyan nap, hogy visszahúzódik, ez attól függ, hogy fekszik a baba. Nekem a mai napig többször átfordul. Boldog babavárást! 35hetes pocis

Lányok. Mit gondoltok a hatalmas darab emberekről? Soha nem tudtam hogy kinek tetszhetek és kinek nem. Estem már pofára, és ért már kellemes meglepetés is.197cm, 150 kg, kopasz vagyok, általában fekete öltözékben.

..Sok lány ismer?söm azt mondta, hogy összeszarná magát ha leszólítanám, de így hogy ismer, szimpatikus vagyok, és kellemesen csalódtak bennem. Ezeket a tényeket ismerve valóban nem tudnék ,,szia, meginnál velem valamit'' dumával ismerkedni? 23F

Legjobb válasz: Hát... Engem már a karod összenyomna. :D

Hát... Engem már a karod összenyomna. :D
Hát, szerintem megijednének sokan tõled. Én is :D
Biztos van nõ, akinek tetszel. Nekem a vékonyak az eseteim. Félni nem félnék tõled, nem hiszem, hogy konkrétan bennem komoly kárt tudnál tenni, inkább nem tudnék mit kezdeni veled. De ne aggódj, akadnak, ízlések-pofonok: biztosan találsz párt, vagy valakinek pont imponáló lesz ez a termet, ha õ maga valahogy extra védelem után sóvárog valami miatt...
menj le hcw pankráció edzésre, ha pesti vagy. szerintem azonnal alkalmaznának fellépésekre is ilyen méretekkel, és a fellépéseken rengeteg a rajongó csaj. te lennél a legnagyobb darab közöttük. széles meg izmos az akad, de magas és nagy is az csak a wwe-ben van, itthon 1 sincs.
4. Az lehet, nekem is rengeteg barátnõm odavan a pankrációért, van kedvencük is, az éleben mégsem olyan fiúkkal járnak. Még a túlon-túl izmosakat se csípik már. A pankráció az egy dolog. Ennek ellenére jó ötlet!
Nekem bejönnek a mackós pasik, de a magasságod miatt tényleg kicsit nagyobb lehetsz. De ez ne zavarjon, vannak magas lányok is, akiknek a mackósak jönnek be. ;) Ha tényleg ilyen félelmetesnek gondolnak, akkor úgy ismerkedj, hogy kedves szavakat mondasz a csajoknak, meg próbálj meg vicces lenni. Igazából ha elfogadod magad és nem hagyod, hogy mások bemagyarázzák neked, hogy félelmetes vagy, akkor ugyanúgy ismerkedhetsz, ahogy másik is teszik. De legfõképp úgy tedd, ahogy neked jól esik, hiszen gondolom azt akarod, hogy önmagadért szeressenek! Hajrá ;)
Szerintem a 197 centivel semmi baj nincs, mert több csajt is ismerek akinél 180 felett kezdõdik a férfi, viszont a 150 kilóból 50-60at ledobhatnál, nõnének az esélyeid, persze ez csak az én véleményem :)
Van azoknak, hidd el. ;D Nem is akármilyen, nem is akármeddig. A cerkával semmi baj. :) )
A kérdező hozzászólása: Sok csaj mondja hogy szereti a mackós pasikat, mégis a lányok a vasalt hajú kis diszkópávák után futnak, akiknek egy egéséges merevedése sincs :-D
Kinek mi jön be, annyit mindenesetre elmesélnék, hogy nemrég ismertem meg az egyik legjobb barátomat. Hozzád hasonló alkat, mondjuk õ "csak" 120 kg. körüli. De kopasz és állandóan fekete felsõben jár. Én alapvetõen nem külsõ alapján ítélek, értelmiségi nõ vagyok, nincs rajtam semmi extrém, de egy másik legjobb barátom például tetovált és piercinges. Meg kell mondanom, hogy rá lehet leginkább számítani, áldott jó ember. És a fent említett "mackó" is, a szíve mintha aranyból lenne. :) Amilyen ijesztõ (lehetne) kívül, belül annyira kellemes. Egyetlen egy mackósabb szerelem volt az életemben, ott abszolút nem dominált a külsõ, persze, azt is szerettem benne, a bensõje megszépítette elõttem.
Maciiii :D Szerintem semmi baj nincs vele. Nekem is pl a mackók jönnek be, és szerintem nagyon sok lánynak :) Én pl el nem tudnám képzelni az életemet egy vékonykával. Szóval, fõ az önbizalom. :)
Nekem volt már 190-en felüli, de õ sem volt több olyan 85 kilónál. És még úgy sem vékony. Amikor majd 100-ra hízott, nekem nagyon fura volt. Mondjuk nekem alapból más az ízlésem.
Nekem bejön mindig is ilyenek tetszettek. Az fontos, hogy arányos legyen a súly eloszlása, ne csak pl. nagy has legyen pálcika lábakkal. Az ilyen ember jó az ágyban mert betakar, szeretem érezni a súlyát.
Huhh, te jó ég, egy 197 centis pasit nehogymár le akarjatok fogyasztani 90-100 kilósra! Hogy piszkafa legyen??? Ehhez a magassághoz egy igazi férfi 110-120 kiló kb... Tehát felesleg van, de nem drasztikus a magasságodhoz képest... Elõre soha sem fogod tudni, kinek tetszhetsz, és kinek nem... ezt az alacsonyabbak, vékonyabbak sem tudják elõre.. Tanuld meg a testbeszédet, és figyeld a nõket a közeledben! Ez sok mindent elárul... Vadidegen helyen pedig legyél gentlemen. Mosolyogva engedd elõre a hölgyeket pl. Akkor rögtön veszik az adást, hogy nem vagy bunkó, akitõl félni kell.
Mackóóóóóó. :-)))) Egyedül a kopaszság nem szimpi, de van az a személyiségjegy, amiért ezt is elnézem. Imádom a mackókat.
Nem támadásnak szántam a fogyást :) tény hogy vannak akik a mackókat szeretik szóval könnyen lehet hogy találsz valakit így is, ha te jól érzed magad a bõrödben és jó a dumád, meg a kisugárzásod. De én, személy szerint inkább a sportosság híve vagyok :) Persze nem azt mondom hogy atom szálkásnak kell lenni, de szerintem a 150 még a te magasságodhoz is sok, és az egészséged rovására is mehet hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Upsz, elnyomtam a hasznosat félig hasznosra, sorry :-/
A kérdező hozzászólása: Ha izomember lennék, akkor azt írtam volna. Nem vagyok izommanner, van pocak, mackó vagyok. :-) írta valaki, hogy fogyni kéne 50-60 kilót. Válaszom: , , b+ hogy ez eszembe se jutott'' :'-D
nemtom de nekem nem úgy hangzik a kérdés hogy kövér lenne a kérdezõ, hanem inkább izomember.
Én is szeretem a mackós pasikat, nem szeretem, ha egy pasi alacsonyabb nálam és nem szeretem, ha vékonyabb! Az totálisan kiábrándít mindenbõl, valahogy taszítanak. Sok olyan ismerõsöm van, aki magas és nagy darab, (akár "kövér", akár izmos), elõször mindig meglepõdtem, de általában az ekkora emberek olyan jámbor, és szeretetre éhes kis jószágok tudnak lenni. Soha nem utasítanék el senkit a kinézete miatt, mert nem az számít (bár a mai világban kevés olyan ember látja így a dolgot, fõleg a fiatalabbak, mert azoknak Brad Pitt kell, de majd rájönnek, hogy néha a szuper jó kinézet egy velejéig romlott embert is takarhat). Vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak. Mint például a kisugárzás, az hogy vicces és kedves legyél elhanyagolható, mert szerintem mindig mindenki megtalálja azt aki és megtalálod, azt az embert aki úgy ahogy van elfogad, és bejön neki a stílusod, úgy is látni fogod. Nem letámadni kell a lányokat, hanem felkelteni az érdeklõdését, bár ilyen magassággal, nem sokat kell tenned, hogy észre vegyenek :) Biztos vagyok benne, hogy kitartó kereséssel, megtalálod azt aki elfogad olyannak amilyen vagy, csak hát nem olyan egyszerû elõkeríteni az olyan embert, aki meglátja a belsõ értékeket, mert ilyennel mindenki rendelkezik, akár mekkora is az adott ember. :) 24L
persze. teljesen mindegy, hogy mire vetíted ki. hacsak nem egy 16:9 nek megfelelõ gömbre vetítetted fel..:)

Akik már bekerültek a rendészeti szakközépbe, azok általában min buknak ki onnan?

Tanulmányi eredmény, fizikai állapot, vagy mentálisan nem bírják?

Legjobb válasz: Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Általában kik a leggazdagabbak/mit dolgoznak azok? (nem magyarországon)

Legjobb válasz: Hirtelen informatikusok ugrottak be.

Hirtelen informatikusok ugrottak be.
Ez a "hivatalos" leggazdagabbak listaja: http://www.forbes.com/billionaires/list/ A tenylegesen leggazdagabbakrol csak spekulalni lehet...
Manapság a legtöbbet egy piacképes ötlet szokott érni, amit természetesen jól valósítanak meg! Trendek alapján nem árt, ha ez az öltet az internethez kötõdik, de legalábbis IT vonal. És ha nagyon gazdag akarsz lenne, akkor vezetni is tudni kell a létrejött vállalkozásod. A leggazdagabb emberek, és ami eljuttatta õket ide: Mark Zukerberg - Facebook Bill Gates - Microsoft Larry Page és Sergey Brin - Google Steve Jobs (RIP) - Apple
A kérdező hozzászólása: Egyértelmûen a vállalkozók akkor. Értem köszi a válaszokat! :)
Az utolsóéhoz kiegészítésképpen hozzátenném, hogy valóban az informatikai, internetes világban meggazdagodottak a legfelkapottabb gazdagok, akikrõl mindenki hallott, de nem kell feltétlenül informatikusnak lenni, vagy netes céget alapítani a gazdagsághoz. Például Carlos Slim, aki állandóan hol elsõ, hol második a leggazdagabbak listáján, telekommunikációs birodalmának köszönhetõen. Érdekeltségei a pénzügyek, a kiskereskedelem és a nyersanyag-, illetve energiapiacra is kiterjednek.
Vendéglátás - Hiltonék Kozmetika - Liliane Bittencourt (Loreál) Ruhák - Bernard Arnault, Amancio Ortega (Zara) Kereskedelem - Waltonék (Walmart)...

1 hónapos babátoknak hogy néz ki a napirendje? Éjszaka még kétszer ébred, 3 óránként eszik általában (anyatejes és tápszeres). Az éjszakai második ébredésnél 1-1, 5 óra múlva alszik csak vissza. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Az én babám (anyatejes és tápszeres) 2 és fél hónapos, 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát, annak ellenére, hogy hasfájós! Este 10-tõl reggel 5-ig alszik, utána eszik, majd fél 7-tõl 10-fél 11-ig megint alszik. Naponta csak 4-szer eszik, viszont többet, mint kortársai. :) De ez születése óta így van.

Az én babám (anyatejes és tápszeres) 2 és fél hónapos, 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát, annak ellenére, hogy hasfájós! Este 10-tõl reggel 5-ig alszik, utána eszik, majd fél 7-tõl 10-fél 11-ig megint alszik. Naponta csak 4-szer eszik, viszont többet, mint kortársai. :) De ez születése óta így van.
Nálunk is így volt kb 1 hónaposan éjszaka 1.5-2 órát is fent volt. Majd változik. Most 3 hónapos a kislányom. Éjszaka felkel eszik, büfizik, leteszem és kb fél perc és alszik vagy még annyise.
Én ennek 1 hónaposan kimondottan örültem volna. Az enyém 3 hónapig éjjel fél 2-ig üvöltött. Napirend meg ennyi idõs korban még nincs. Majd talán fél éves kora körül. Addig hetente fog változni ha be is áll valami.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor ezek szerint csak kitartás tovább:) És nektek frontérzékeny volt valamelyikõtök babája? Néha olyan "ideges" az esõs idõben, vagy elõtte...lehet attól?
És akkor mivan?
Szóval van egy lány az osztályodban, aki push-up melltartót hord, hogy nagyobbnak látsszanak a keblei? Hm-hm... Tudod, talán azért csinálja, hogy a többiek - beleértve téged is - ne cikizzék. Ha nem hordana melltartót, csak topot, akkor meg az lenne a bajod. Gyökér vagy te, meg az összes többi, akinek bármi ilyen jellegû problémája van másokkal!
Azt, hogy amíg nem tanulsz meg rendesen fogalmazni, addig semmi jogod másokat legyökerezni.
Hány évesek vagytok? És miért ne hordana? Manapság már rengeteg lánynak van olyan melltartója. Inkább Neked kellene magadba nézned, ha még normálisan, hiba nélkül fogalmazni és írni sem tudsz. Hidd el, ez nagyobb probléma lesz, mint a push up...
de írni nem tudsz, na ez a nagyobb baj.Miközöd van hozzá hogy kinek milyen melltartója van??? Szerintem csak irigykedsz.
A kérdező hozzászólása: csak úgy mondom :Telofonról nyomatom és nehéz megtalálni a rendes ékezetet am meg jól tanulok
Nesze neked okostelefon, minek, ha még írni sem tudtok rajta?:D
Neked mi közöd van ahoz hogy milyen melltartót hordok ha?? rohadtul semmi p*cs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!