Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor ki (127 db)

A celebek mikor és ki(k) által esnek ki a játékból, és jönnek haza?

Legjobb válasz: 10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

Középsulis orvosi vizsgálat hogy néz ki lányoknál általában? Mit kell levenni, mit csinálnak?

Legjobb válasz: semmit nem kell levenni. max. a folsot ha a gerincedet akarja megnezni de ennyi :)

semmit nem kell levenni. max. a folsot ha a gerincedet akarja megnezni de ennyi :)
Ezen mit kell izgulni? Sok pornó kezdõdik orvosi vizsgálattal?
Nálunk fölülrõl derékig le kell vetkõzni, melltartó marad, a cipõt le kell venni és a nadrág szárát fel kell hajtani. A vizsgálaton az orvos és az asszisztensnõ van bent. Szívet, tüdõt hallgatnak, hasat tapintanak, gerinc, lúdtalp, pajzsmirigy vizsgálat van. Elõtte megtörténik a védõnõi alapszûrés: látás, hallás, vérnyomás, súly, magasság, színlátás.
Semmi extra kb az amit az utolsó írt. Felsõt le kell venni, de van olyan orvos aki azt sem kéri, lényeg hogy pólóban legyen hogy a gerincét meg a hasát megtudja vizsgálni plusz meghallgatni. Ha farmer nadrág van rajtad ki kell gombolni ha hasi vizsgálat van és picit lehúzni az alhasig aztán ennyi. Nem veszélyes ez. Cipõt zoknit levetetik amúgy hogy a magasság és súlymérésnél ne zavarjon.
Bugyit semmiképpen sem, de a melltartót sem kötelezhetik levenni!
Amit a 3. írt, az a normális vizsgálat. Ha ettõl eltérõ vizsgálatokat szeretne valaki, akkor nem kell belemennetek, hanem szóljatok szüleiteknek.
Bakker. Általánosban nekünk egy szál bugyiba kellett. :s Vagy akkor az volt a normális?
Attól függ hány évesek voltatok? 6-7 éves korban normális, 14-ben már nem.
Még nyolcadikban is ez volt. :s

A párommal vagyok és hátulról támad meg, akkor néha hangok jönnek ki ott lent mikor csináljuk Ez természetes-e vagy van valami hiba velem? Nem minden percben csak általában mikor elkezdjük vagy közben? A pasit is zavarhatja ez a fajta hang az ágyban?

Legjobb válasz: Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.

Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.
Természetes hangok. Ha zavarná akkor valószínüleg már szóvátette volna. :) 18/F
"hátulról támad meg", mint a partizánok hahahah LOL nem, ez természetes.
nekemis volt ilyen, mindig a végén jött, de ha összezárod a lábad, megfeszited az izmaid (mitha visszatartanád a pisilést) akkor javul.
amikor hátulról kefél akkor a g pontodat erösebben izgatja. ezert nyögsz. tedd fel a lábadat a vállára amikor a hátadon fekszel .visítani fogsz.

Mikor, kik és hogyan csinálják meg szerintetek azt, hogy nem kell többé éjjel felébrednem a fémrácsos, záras kukatárolónk hajléktalanok általi feltörésére és kajálási célból történõ kifosztására?

Panelházak körben, sok szeméttároló. Egy ideig olyan sokan kutakodtak bennük, hogy sokan a házakból ha megláttak egy hajléktalant nappal ételt keresni, elküldték a búsba, esetleg meg is fenyegették. Eredmény: este kezdtek el kukázni. Jött valami okos, és elkerítették ilyen záras fémrácsos szerkezettel õket. Erre most ezeket jó nagy zajjal törik fel éjjel, és az, ha lemegy valaki idõnként rendet tenni, az is csak ideiglenes megoldás, ráadásul -mint én is- valahol sajnáljuk is ezeket a nyomorultakat. Vannak gyerek kukázók is, és jobb bele se gondolni, hogy egy ilyen sorsú gyerekbõl mi lesz, mire eléri a felnõttséget. ( Mondjuk az is érdekelne, ki küldi éjfélkor kukázni a 8-10 éves gyerekeit, vagy miért hozza õket magával. )

Legjobb válasz: Soha és senki. HA te nem csinálod meg más nem fogja helyetted.

Soha és senki. HA te nem csinálod meg más nem fogja helyetted.
Annyit tennék hozzá, hogy nehogy már azt higgyétek, hogy csak a hajléktalanok guberálnak. A legtöbben nem is élelmiszert, hanem a visszaváltható, pénzzé tehetõ dolgokat keresik a kukában. Nem csak hajléktalanok. Aki nagy lakótelepen lakik és kukára néz az ablaka, az tuti látja, ahogy én is, hogy mekkora ott a forgalom! És Veszprémben lakom, nem a legszegényebb országrészben.
Hú, ti aztán nagyon véditek a szemeteteket. A végén még kevesebbet kell elvinnie a kukásautónak. Hát nehogy már azt kelljen mondani a kukásoknak, hogy bocsi de ez most kevesebb lett mert a hajléktalanok elvittek pár kajamaradékot. Egyáltalán nem értelek se téged se a többi ott lakót. Kezdjük azzal, hogy ha például odajönne a mi házunkhoz egy hajléktalan és megkérné, hogy hadd nézzen körbe a kukánkban akkor nem zavarnám el, pofoznám fel, keríteném el a szemetet. Aztán abba bele se gondoltál, hogy a hajléktalan nem egy élõsködõ rovarfaj hanem egy élõ és érzõ ember, pont mint te? Azt hiszed a hajléktalan annyira szeret éjszaka kint az esõben egy kartonpapíron aludni? Nappal koldulni és turkálni a szemétben? Hát nem! Az veled is megtörténhet ami velük! Devizahitelt vett fel valaki a házára, romlott az árfolyam, nem tudta visszafizetni és a bank elárverezte a házát. Ezek után nem volt hova mennie, kikerült az utcára. Nem tudott rendesen tisztálkodni, nem volt otthona, nem maradt semmije. Ha volt munkája kirúgták. Ezek után, hogy legalább egy napra valót tudjon enni, koldulni kényszerült. És nem azért mert õ azt annyira élvezte volna. Aztán ha munkát akar elküldik, mert szakadt a ruhája és büdös. Nincs kiút belõle. Sokan több mint 10 éve élnek így. Néha találkoznak szolidáris emberekkel, akik adnak neki pénzt. Néha meg olyanokkal akik bele sem gondolnak a helyzetébe és a szemetüket is sajnálják tõle...
A kérdező hozzászólása: Nem az én ötletem volt a rácsos "megoldás", másokat is zavart a helyzet, és most is zavar. Nem csak én ébredek fel az éjjeli feszítgetõs kukázókra, mások is. Hallom a redõnyöket, ahogy mások is húzzák le, hogy megnézzék, mi ez a hang -mintha nem tudnák nézés nélkül is-, majd idõnként anyázások, káromkodások, fenyegetések, aztán így vagy úgy vége, általában 6-8 perc alatt. Volt már, hogy a boltban vett kuglófom vagy kakaós csigám odaadtam egy hajléktalannak, illetve pénzt is adtam már némelyiknek. De ez nem megoldás, és nem egyformák õk sem. Közöttük is vannak hangosabbak, erõszakosabbak, aljasabbak, meg persze normálisabbak is. Elõfordult, hogy valaki a házból a saját kulcsával kinyitotta nekik a tárolót, hogy összeszedhessék a kukákból, ami ehetõ, de ha nem áll ott mellettük az illetõ, simán kiborítják / eldöntik a kukát, mert nekik úgy kényelmesebb válogatni. Tegnap éjjel eszembe jutott, hogy HA mennek iskolába ezek a kukázó gyerekek, milyen lehet nekik. Tuti felfogják a helyzetüket, tuti látják, másokhoz képest õk hol vannak!
Hova jutott a világ ezzel a fene nagy fejlettségével :) Ezek ám az igazi látszatmegoldások. Rácsot szerelünk a kukára, azért ha belegondolok a szemetet bezárni elég nagy ökörség :) Most már nincs más megoldás páncélszekrénybe kell majd tennetek, kell egy trezort építeni, kódkártyák, ujjlenyomat és retina ellenõrzés után lehet majd csak belépni és hulladékot elhelyezni. Egyszer próbáld ki, ha tényleg sajnálod õket, hogy megkérdezed miben segíthetsz. Mik a problémáik. Esetleg adj nekik enni. Csak meg lehet egyezni velük, hogy kajáért cserébe csendben törjék fel a szeméttárolót.
Azon gondolkodtál már, hogy a gondolataid mocskosak? Azon gondolkodtál már, hogy az összes tisztességes életet élõ ember attól lett nagy, hogy túlutott az énnekem az a jó problémán, és meglátta a másikban az embert? A szegény embert, a nyomorultat? Nem azt kérem, hogy Jézussá válj, de legalább a gyermekkori bepisilési és önzési egódat levetkõzhetnéd.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy kitaláltam, miért viszik a gyerekeket magukkal: így nem megyek le felpofozni õket, mert nem akarom a gyerekek szeme elõtt csinálni!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy az én lelkem a "gonosz", de én vagyok az, aki szembe is néz a problémával, míg sokan nem is tesznek semmit, csak mondjuk sajnálják a szegény kis hajléktalanokat, akik zajonganak, rongálnak, a házad elé hugyoznak, stb. Én is sajnálom õket -nem mindet, de sokat-, viszont elegem is van belõlük. A kormány azért lenne, hogy megoldja a társadalmi problémákat -hát oldja meg! Ezrek éheznek, és csúsznak állati szintre, amit aztán mi többiek is megszívunk. Durva, hogy a 21. században még ilyen problémák vannak, ráadásul az EU-ban!
Nagyon rossz lehet neked, ha valóban nincs más problémád, mint a hajléktalanok. Az az érzésem, tudsz te aludni, csak a lelked gonosz.
Nálunk ennél súlyosabb problémák voltak, bejöttek éjjel a lépcsõházba, aludni. Egyszer pár csöves WC-nek nézte a bejárati ajtónkat, úgy lehugyozták kogy az elõszobában állt a hugy. Több lakó ajtala elé pedig odaszartak. Néhányan összeálltunk, gázspray, vipera aztán adtunk nekik, volt amelyik úgy esett keresztül a tetõátjáró üvegén hogy csak nyekkent. Néhány hétig béke volt de azután visszatértek, akkor már nem ugyanazok. A vége az lett, hogy rácsokat kellett felszereltetni, az összes lépcsõházba, azóta nem tudnak bejutni.

Akik már bekerültek a rendészeti szakközépbe, azok általában min buknak ki onnan?

Tanulmányi eredmény, fizikai állapot, vagy mentálisan nem bírják?

Legjobb válasz: Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Fiúk lányok, még mennyit kéne fogynom úgy kb? Hány kilónak nézek ki és úgy általában mi a véleményetek erről az alakról? (képpel) Imgur.com/cCx8Ex3 Imgur.com/0m2zVBk

Már fogytam 25kilót,és kíváncsi vagyok még mennyit kéne,hogy legyen egy normális alakom :D

Legjobb válasz: http://imgur.com/0m2zVBk http://imgur.com/0m2zVBk csak mert jófej vagyok

Gratula a fogyáshoz, ügyes vagy! :) Szerintem még 5 kg-ot plusz kis formásítás és jó leszel! :) Rajtam is hasonló szintû felesleg van bár egy kicsivel több azért én még 10kg-ot akarok fogyni eddig 20-at sikerült
hány cm magas vagy?
nem bunkóságból, de jóval többnek nézel ki, m 62 kg, fõleg ilyen magassággal, sztem legalább még minusz 10 kg kell!
Lehet én nem vagyok kedves.. Azt válaszolnám: szépen alakulsz, így tovább.
gratulálok ehhez a gyönyörû eredményhez! :-))nagyon ügyes vagy és csinos!!
A kérdező hozzászólása: 166 centi vagyok..És igen, jó tippek 62kiló vagyok :D
szeretem a husisabb lányokat szóval jó vagy igy , már csak edzeni kell, legjobb lenne valamilyen súlyzós edzés
Rendes linket légyszi...
65-70
Ez normális alak, ha így maradsz az már jó. Így vonzó vagy. Van melled, csípõd...
Szerintem ezt az alakot kell megtartanod. Olyan 60-65 kg körül lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Miért hazudnék az interneten, névtelenül? XD Ne nézz már ennyire amatõrnek :) Tanácsokat kértem, kaptam..én sem mondtam hogy tökéletes alakom van..még pontosan 8kilót tervezek fogyni :D
A tiédet lemondod és visszafizetik idöarányosan. A másikra megkötöd és befizeted.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam, tehát az enyémre is ki van fizetve egész évre, amit eladok, illetve arra is, amit helyette veszek :)

Általában mikor esik ki az első tejfog?

Legjobb válasz: 6 éves kor körül. 5,5 éves a nagyobbik fiam és már 2 hónapja kiesett neki a 2 alsó-középsõ metszõfoga :)

6 éves kor körül. 5, 5 éves a nagyobbik fiam és már 2 hónapja kiesett neki a 2 alsó-középsõ metszõfoga :)
Az én lányomnak is 5, 5 évesen esett ki az elsõ 2 tejfoga.
A kérdező hozzászólása: Köszi
én meg 13 vok azt még mindig esnek ki tehát elég hosszú folyamat és nekem az 1. 6 éves körül esett ki tehát már 7 éve még mindig van tejfogam

Ha egy modell ügynökség által megyek ki modellkedni, ők mit finanszíroznak nekem?

Azt tudom,hogy az utam és a szállást,de étel-ital meg egyéb dolgokat is? Aki volt már így modellkedni vagy tudja ismerősön keresztül,akkor várom az infokat.Köszi!

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy eddig nem kaptál normális választ a kérdésedre. Természetesen a szállodában a napi 3-szori étkezést is biztosítják. De tényleg csak normális ügynökséghez menj.

Sajnálom, hogy eddig nem kaptál normális választ a kérdésedre. Természetesen a szállodában a napi 3-szori étkezést is biztosítják. De tényleg csak normális ügynökséghez menj.
...hát pl. Dubajban biztosítanak neked 50 arabot naponta!!
Nagyon meg kell gondolnod, mert sok ilyen "ügynökség" ezen a jogcímen prostitúcióra kényszerít. Pár éve egy ismerõs kislány járt így, véletlenül sikerült csak megszöknie. Az okmányait elvették, és a rendõrség segített neki hazajutni.
A kérdező hozzászólása: Srác vagyok!! Köszönöm, de tételezzük fel, hogy ez egy bûnmentes világ...:) Akkor??Mi a válasz a kérdésre?
A valaszt a kerdesre az ugynokseg fogja tudni neked megmondani. Szerintem nem sokunknak van ugynoksege es mellette GYIKra irogat......
Benne lesz a szerzõdésedben.
Te figyelj! Sok arabot nem erdekel, hogy srac vagy... Sot, allitolag a zsidok es az arabok a legperverzebbek. Ezt prostik mondtak egy interjuban. Vagyis csekkold le eloszor az ugynokseget. Masodszor pedig ezeket a kerdeseket valoszinuleg megtalalod a szerzodesben, amit feltetlen olvass el mielott barmit alairsz. Az irataidat meg ne add oda senkinek.
Szia, én modell vagyok, sokat utazom külföldre. Ha csak "simán" kimész valahova, ott igaz hogy fizetik a szállást, repjegyet, zsebpénzt is adnak, de ez mind rámegy a modell számládra, és ha pénzt keresel ezeket mind-mind levonják. Ez mindig így van minden ügynökségnél. HA viszont egy bizonyos munkára utazol valahova (pl egy egy hetes fotózásra egy katalógushoz vagy ilyesmi) ott általában fizetik a repjegyed, sofõrt, kaját, mindent :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!