Találatok a következő kifejezésre: Általában mikor ki (122 db)

A celebek mikor és ki(k) által esnek ki a játékból, és jönnek haza?

Legjobb válasz: 10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

10 nap után kezdõdik a kiesés, a nézõk szavazatai alapján.

Középsulis orvosi vizsgálat hogy néz ki lányoknál általában? Mit kell levenni, mit csinálnak?

Legjobb válasz: semmit nem kell levenni. max. a folsot ha a gerincedet akarja megnezni de ennyi :)

semmit nem kell levenni. max. a folsot ha a gerincedet akarja megnezni de ennyi :)
Ezen mit kell izgulni? Sok pornó kezdõdik orvosi vizsgálattal?
Nálunk fölülrõl derékig le kell vetkõzni, melltartó marad, a cipõt le kell venni és a nadrág szárát fel kell hajtani. A vizsgálaton az orvos és az asszisztensnõ van bent. Szívet, tüdõt hallgatnak, hasat tapintanak, gerinc, lúdtalp, pajzsmirigy vizsgálat van. Elõtte megtörténik a védõnõi alapszûrés: látás, hallás, vérnyomás, súly, magasság, színlátás.
Semmi extra kb az amit az utolsó írt. Felsõt le kell venni, de van olyan orvos aki azt sem kéri, lényeg hogy pólóban legyen hogy a gerincét meg a hasát megtudja vizsgálni plusz meghallgatni. Ha farmer nadrág van rajtad ki kell gombolni ha hasi vizsgálat van és picit lehúzni az alhasig aztán ennyi. Nem veszélyes ez. Cipõt zoknit levetetik amúgy hogy a magasság és súlymérésnél ne zavarjon.
Bugyit semmiképpen sem, de a melltartót sem kötelezhetik levenni!
Amit a 3. írt, az a normális vizsgálat. Ha ettõl eltérõ vizsgálatokat szeretne valaki, akkor nem kell belemennetek, hanem szóljatok szüleiteknek.
Bakker. Általánosban nekünk egy szál bugyiba kellett. :s Vagy akkor az volt a normális?
Attól függ hány évesek voltatok? 6-7 éves korban normális, 14-ben már nem.
Még nyolcadikban is ez volt. :s

A párommal vagyok és hátulról támad meg, akkor néha hangok jönnek ki ott lent mikor csináljuk Ez természetes-e vagy van valami hiba velem? Nem minden percben csak általában mikor elkezdjük vagy közben? A pasit is zavarhatja ez a fajta hang az ágyban?

Legjobb válasz: Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.

Ez természetes. Azért van, mert bemegy / kimegy a levegõ, ahogy elválik egymástól a hüvely elülsõ és hátsó fala. Még olyat nem hallottam, hogy ez zavarjon egy férfit. Ha téged zavar, próbáld jó erõsen összeszorítani az izmaidat, akkor kevesebb ilyen hang lesz.
Természetes hangok. Ha zavarná akkor valószínüleg már szóvátette volna. :) 18/F
"hátulról támad meg", mint a partizánok hahahah LOL nem, ez természetes.
nekemis volt ilyen, mindig a végén jött, de ha összezárod a lábad, megfeszited az izmaid (mitha visszatartanád a pisilést) akkor javul.
amikor hátulról kefél akkor a g pontodat erösebben izgatja. ezert nyögsz. tedd fel a lábadat a vállára amikor a hátadon fekszel .visítani fogsz.

Akik már bekerültek a rendészeti szakközépbe, azok általában min buknak ki onnan?

Tanulmányi eredmény, fizikai állapot, vagy mentálisan nem bírják?

Legjobb válasz: Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Túl agyasak...aki már 3.1 nem veszik fel késõbb állományba.

Fiúk lányok, még mennyit kéne fogynom úgy kb? Hány kilónak nézek ki és úgy általában mi a véleményetek erről az alakról? (képpel) Imgur.com/cCx8Ex3 Imgur.com/0m2zVBk

Már fogytam 25kilót,és kíváncsi vagyok még mennyit kéne,hogy legyen egy normális alakom :D

Legjobb válasz: http://imgur.com/0m2zVBk http://imgur.com/0m2zVBk csak mert jófej vagyok

Gratula a fogyáshoz, ügyes vagy! :) Szerintem még 5 kg-ot plusz kis formásítás és jó leszel! :) Rajtam is hasonló szintû felesleg van bár egy kicsivel több azért én még 10kg-ot akarok fogyni eddig 20-at sikerült
hány cm magas vagy?
nem bunkóságból, de jóval többnek nézel ki, m 62 kg, fõleg ilyen magassággal, sztem legalább még minusz 10 kg kell!
Lehet én nem vagyok kedves.. Azt válaszolnám: szépen alakulsz, így tovább.
gratulálok ehhez a gyönyörû eredményhez! :-))nagyon ügyes vagy és csinos!!
A kérdező hozzászólása: 166 centi vagyok..És igen, jó tippek 62kiló vagyok :D
szeretem a husisabb lányokat szóval jó vagy igy , már csak edzeni kell, legjobb lenne valamilyen súlyzós edzés
Rendes linket légyszi...
65-70
Ez normális alak, ha így maradsz az már jó. Így vonzó vagy. Van melled, csípõd...
Szerintem ezt az alakot kell megtartanod. Olyan 60-65 kg körül lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Miért hazudnék az interneten, névtelenül? XD Ne nézz már ennyire amatõrnek :) Tanácsokat kértem, kaptam..én sem mondtam hogy tökéletes alakom van..még pontosan 8kilót tervezek fogyni :D
A tiédet lemondod és visszafizetik idöarányosan. A másikra megkötöd és befizeted.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam, tehát az enyémre is ki van fizetve egész évre, amit eladok, illetve arra is, amit helyette veszek :)

Általában mikor esik ki az első tejfog?

Legjobb válasz: 6 éves kor körül. 5,5 éves a nagyobbik fiam és már 2 hónapja kiesett neki a 2 alsó-középsõ metszõfoga :)

6 éves kor körül. 5, 5 éves a nagyobbik fiam és már 2 hónapja kiesett neki a 2 alsó-középsõ metszõfoga :)
Az én lányomnak is 5, 5 évesen esett ki az elsõ 2 tejfoga.
A kérdező hozzászólása: Köszi
én meg 13 vok azt még mindig esnek ki tehát elég hosszú folyamat és nekem az 1. 6 éves körül esett ki tehát már 7 éve még mindig van tejfogam

Ha egy modell ügynökség által megyek ki modellkedni, ők mit finanszíroznak nekem?

Azt tudom,hogy az utam és a szállást,de étel-ital meg egyéb dolgokat is? Aki volt már így modellkedni vagy tudja ismerősön keresztül,akkor várom az infokat.Köszi!

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy eddig nem kaptál normális választ a kérdésedre. Természetesen a szállodában a napi 3-szori étkezést is biztosítják. De tényleg csak normális ügynökséghez menj.

Sajnálom, hogy eddig nem kaptál normális választ a kérdésedre. Természetesen a szállodában a napi 3-szori étkezést is biztosítják. De tényleg csak normális ügynökséghez menj.
...hát pl. Dubajban biztosítanak neked 50 arabot naponta!!
Nagyon meg kell gondolnod, mert sok ilyen "ügynökség" ezen a jogcímen prostitúcióra kényszerít. Pár éve egy ismerõs kislány járt így, véletlenül sikerült csak megszöknie. Az okmányait elvették, és a rendõrség segített neki hazajutni.
A kérdező hozzászólása: Srác vagyok!! Köszönöm, de tételezzük fel, hogy ez egy bûnmentes világ...:) Akkor??Mi a válasz a kérdésre?
A valaszt a kerdesre az ugynokseg fogja tudni neked megmondani. Szerintem nem sokunknak van ugynoksege es mellette GYIKra irogat......
Benne lesz a szerzõdésedben.
Te figyelj! Sok arabot nem erdekel, hogy srac vagy... Sot, allitolag a zsidok es az arabok a legperverzebbek. Ezt prostik mondtak egy interjuban. Vagyis csekkold le eloszor az ugynokseget. Masodszor pedig ezeket a kerdeseket valoszinuleg megtalalod a szerzodesben, amit feltetlen olvass el mielott barmit alairsz. Az irataidat meg ne add oda senkinek.
Szia, én modell vagyok, sokat utazom külföldre. Ha csak "simán" kimész valahova, ott igaz hogy fizetik a szállást, repjegyet, zsebpénzt is adnak, de ez mind rámegy a modell számládra, és ha pénzt keresel ezeket mind-mind levonják. Ez mindig így van minden ügynökségnél. HA viszont egy bizonyos munkára utazol valahova (pl egy egy hetes fotózásra egy katalógushoz vagy ilyesmi) ott általában fizetik a repjegyed, sofõrt, kaját, mindent :)

Általában mikor váltódik ki egy szopi anyatejes babánál?

6 hónapig csak szopott, utána kezdtem a gyümölcsözést. Nem szeretném, hogy hamar leszokjon a szopiról.

Legjobb válasz: Nem fog csak úgy leszokni, nyugi. Az én lányom 2,5 éves, és még mindig szopik. Mellette persze rendesen eszik is. De ugyanez volt a nagyobbik lányommal is.

Nem fog csak úgy leszokni, nyugi. Az én lányom 2, 5 éves, és még mindig szopik. Mellette persze rendesen eszik is. De ugyanez volt a nagyobbik lányommal is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem nagyon akar még gyümölcsözni sem, nem tudtam, hogy milyen ütemben kell haladni a hozzátáplálással. Általában szopi után adom. De ilyenkor már nem éhes.
Nem tudom, hogy milyen sorrendben csinálod: elõbb a szopi és csak utána kínáld gyümölccsel. Így az étel bevezetése a másodlagos, és nem a mihamarabbi elválasztásra törekszel, hanem hogy a szükséges egyéb tápanyagokat is megkapja, megismerje.
kb. 1 hónap után már ki lehet váltani pl. a déli fözelék után. A kisfiam 9 hós és legalább 5-6x szopik. Általában délben fözelék, délután gyümölcs vagy joghurt, este tejpép vagy kevés fözelék a menü a többi tej.
Ez a gyerektõl is függ. Én már 3 hónapja kínálgatom a babámat, de nem nagyon fogad el semmit mást a tejed kívül. A bátyám meg 7 hónapos korban magától elhagyta a cicit. Hallottam olyat is, hogy a baba 1 éves koráig nem fogadott el mást. Ha nem akarod leszoktatni a cicirõl, elõbb szoptasd meg, aztán adj neki papit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!