Találatok a következő kifejezésre: Általában mi jellemző (6 db)

Az EU által szabályozott bakokra mi jellemző?

Legjobb válasz: Már a bakokat is szabályozza az EU? S mikor következnek a nõstények? :-)

Már a bakokat is szabályozza az EU? S mikor következnek a nõstények? :-)

Lenin jó ember volt? És általában mire mondják azt, hogy Leninista? Mi volt Leninre jellemző?

Csak azért kérdezem, mert az egyik haverom azt mondta, hogy ? Leninista, szerinte Lenin jó ember volt, de Sztálin már nem. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Tökéletes hozzászólás, kb. én is ezt irtam volna. Csak még kiegészíteném cheguevarával (direkt kis betû, mert még ennyit se érdemelne). Akik ilyen polót hordanak, sajnos nem tudják ki volt ez a tömeggyilkos.

Tökéletes hozzászólás, kb. én is ezt irtam volna. Csak még kiegészíteném cheguevarával (direkt kis betû, mert még ennyit se érdemelne). Akik ilyen polót hordanak, sajnos nem tudják ki volt ez a tömeggyilkos.
saját magát mindenki jóembernek látja, a hívei detto. megalomániás tömeggyilkosnak jó volt, filozófusnak csapnivaló, emberileg meg ki-ki döntse el maga. :)
A fiatal lányok :-)
Épp azt hallom, h 40 év felett nõ meg a nõk szexuális étvágya, amikor a pasiké már lankad. Hát ne tudom igy van-e De az tuti, h az ilyen férfiklimax miatt meg lehetnek õrülve és fiatal lányok sokszor kellenek nekik. :D Persze, gondolom ez nem jó megoldás neked. Menj szex shopba, csomó mindennel fel lehet dobni a szexet. Hogy legjobban mit szeretnek, azt nem tudom.
Ugyanaz hozza izgalomba õket, mint a harmincasokat... nem "perverzednek" el a kor elõrehaladtával...
A kérdező hozzászólása: Nekem csak jó hir hogy a fiatalabbak vonzák õket mert én 28 vagyok!Köszi a válaszokat:) !


6-7-be általában fiúknak vagy lányoknak van nagyobb lábuk ill. a ti osztálytokba mi a jellemző? Vagy mi a normális?

Legjobb válasz: Elõször is : osztályotokbaN ( ennyire nehéz különbséget tenni?) Másodszor: nekünk ugyanakkor volt

Elõször is : osztályotokbaN ( ennyire nehéz különbséget tenni?) Másodszor: nekünk ugyanakkor volt
Sztem fiuk, de a lányok elõbb érnek, igy egyes lányoké kiugrik az átlagból. Igy lehet látni 38-as lábú fiúk mellett 40-41-es lábú lányokat. Aztán a fiúk visszaszerzik a vezetést pár év múlva
Nálunk a fiúknak nagyobb.
a fiúknak általánosságban nagyobb a lábuk az osztálytársaim sõt a suliban a velem egy idõsek vagy fiatalabb akár idõsebbek azt nézik hogy lehet ennyire kicsi lábam pedig 36-37-es lábam van

A ciklusaim 31 naposak. A ciklus.hu és az én számításaim szerint kb. a 16-17. napon van a pé., viszont (a pé.-re jellemző)tojásfehérje-szerű folyásom általában előbb, a 11-13. napon van. Melyiknek higyjek? Mikor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Én egyiknek sem hittem, de figyeltem, emellett vettem egy vizeletes lhtesztet 5db-os 2000ft.-és az tuti kimutatja.11.napon kellene elkezdeni, amíg nem lesz poz elég kétnaponta, aztán naponta is nézheted.. Ha pozitív egybõl kell próbálkozni..mi ezt tettük 5 napig és valamelyik napon sikerült is. 2,5 év után így. üdv 31 hetes kismami

Én egyiknek sem hittem, de figyeltem, emellett vettem egy vizeletes lhtesztet 5db-os 2000ft.-és az tuti kimutatja.11.napon kellene elkezdeni, amíg nem lesz poz elég kétnaponta, aztán naponta is nézheted.. Ha pozitív egybõl kell próbálkozni..mi ezt tettük 5 napig és valamelyik napon sikerült is. 2, 5 év után így. üdv 31 hetes kismami
Akkor lehetséges, hogy hosszabb a luteális fázisod, és így elõbb van a pé-d. A ciklus matematikailag számol, ahogy általában te is, gondolom. Azonban tested jelzései azok, amik mérvadóak! ha te úgy tapasztalod, hogy ovus érzésed elõbb van, mint ahogy a ciklus jelzi, akkor lehetséges nagyon is, hogy korábban van. nekem is korábban volt, amikor sikerült a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi! De ha a luteális fázis (ezek szerint) kb. 18 napos, az ugye nam baj?
Szerintem nem baj!
A kérdező hozzászólása: ha csak este fele bukik akkor az mennyire veszélyes? nem minden etetésnél jön sugárba vissza
Az én védõnõm azt mondta, hogy csak a fölösleg jön vissza.Tarts etetés közben egy kis büfi szünetet, talán az segít.
Szia! Mi az ami visszajön? Az anyatej, vagy a tápszer? Ha az anyatej, akkor az tényleg a fölösleg lehet. De ha a tápszer, akkor elképzelhetõ, hogy nem jó neki az, amit iszik. Milyet kap a baba? Kifejezetten bukós babáknak az orvos felírhat AR jelû tápot, ami picit sûrûbb, és nem jön ki olyan könnyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!