Találatok a következő kifejezésre: Általában miért vannak a nagy (18 db)

ma 16:18 Nem csak azokat támadhatják meg, akiknek más nemzetiségû a párjuk. Nem egy embert ismerek, akiket csak azért támadtak meg cigányok, mert magyarok.
Mert a Viván meg az MTV-n egész nap néger elõadók divatszámait nyomják
Mert a negerek nagy resze megy nagyobb link mint mi (tisztelet a kivetelnek) es a mai vilagban minel nagyobb segg vagy anal jobb erre mossak az agyakat, a sok party keves melo a trendi manapsag, ezert tartunk itt...
Sajnos ma divat négernek, sárgának, cigánynak, melegnek lenni. Ezért egyértelmûen a háttérbe szorulnak ilyen téren a fehérek
A feleségem néger (kenyai), és eddig csodásan mûködik a (vegyes)házasságunk, van egy gyönyörû lányunk. Talán van jogom hozzászólni a kérdéshez. A "mindegy csak fekete legyen" hozzáállású lányokat sem én, sem a feleségem nem csípjük igazán. Egy kicsit talán megértem, de megsúgok valamit, ezek 90%-a rövid "kapcsolat" lesz. Elsõre hû de trendinek fog tûnni, hogy 'hû de jó, külföldivel járok, mindenki megnéz érte', de kíváncsi vagyok hol lesznek, ha két részeg kopasz beleköt éjszaka a párjába (jó nyilván nem a lánynak kell fizikailag megvédeni a fiút, de lelkileg mellette állni, stb) tudniillik, minket két év együttjárás után két részeg kopasz megtámadott, és én ökölre mentem a barátnõmért (amatõr ökölvívó voltam, a két hatvankilós neonáci balszerencséjére). Aztán három nap múlva, ha éjjel háromkor csörgött a telefon is felvettem, hiába anyáztak az egyetemen a kollégiumi szobatársak és elbeszélgettem vele, arról, ami történt, sokadszor is. De tegyük fel, hogy ezek a lányok, a párjukkal nem kerülnek ilyen szituációba. Vajon a tartozkodási engedélyek meghosszabításánál végigülik a bevándorlási és állampolgárságiban a sok órás sort? Elmennek a pasijuk országának nagykövetségére, ha valami gond van? Mert kenyai nagykövetség legközelebb Bécsben van és én két napot rászántam, mikor a barátnõmnek dolga akadt, az útlevelével. Lesz bátorságuk kimenni Afrikába? (Én azért az elsõ kenyai utam elõtt eléggé izgultam, bár kellemes csalódás volt.) Hogy a házasságról ne is beszéljek... (Háromszor mentünk a nagykövetségre, plusz egyszer kirepültünk Kenyába, ahol végigültük a Kenyai Családjogi Hivatal folyosóján a sok órás sort, a negyven fokban, mert az afrikai hivatalok még a magyaroknál is szörnyûbbek.) Tudja, ideig-óráig nagyon jól néz(het) ki a külföldi társ, de hogy ezeket a dolgokat, valaki hosszútávon vállalja, igazán SZERETNI kell a párját végig nagybetûvel (mint én és a feleségem), a "hirtelen fellángolás a másik szín iránt" fél évnél tovább nem tartható állapot. Nem várható el egy lánytól, aki nem a fiút nézi, hanem a barátnõi véleményét, sem a fiútól, akit nem a nõ, hanem a vízum érdekli (igen van ilyen is és ezt egy kenyai nõ férjeként mondom), az ilyen jellegû áldozat, mert azért egy ilyen kapcsolatban az mindig van.
nagy a farkuk ... elméletben
Ez is csak egy divat, ami el fog múlni. Ami meg a fehér embert és Európát illeti... Gondolj bele, hogy az nem fájt a fehér ember pici szívének, amikor Európán kívül ment hódítani. Vagy nézd meg a magyar történelmet. Tatárjárás, török uralom, osztrák-magyar monarchia. Létezik szerinted tiszta magyar?
és nem is olyan lassan......
Kicsit rasszista itt pár ember..MINDEGY H VALAKI FEHÉR FEKETE VAGY SÁRGA AZ A LÉNYEG H AZ EMBER BELÜL MILYEN, ÉS MIT RAKOTT LE AZ ASZTALRA.Ja és az elsõ válaszolóval értek egyet sok ilyennel találkoztam
Majd kiábrándul.Remélhetõleg megússza komoly sérülés vagy nemi betegség nélkül.
tegnap 18:27 Snoop Dogg az jó. A mai lányok Flo-Rida-ért, meg a hasonló szennyekért vannak oda.
Vannak rendes négerek azt aláírom, de sajnos az pont nem a többség.
A kérdező hozzászólása: ma 18:59 én viszont nem alaptalanul féltem a húgomat ugyanis láttam együtt néger fickókat Debrecenben jó pár valóban kislánnyal, akik nem lehettek többek 14-16 évesnél ezek a négerek csak kihasználják ezeket a buta kislányokat és ez a legrosszabb az egészben, hogy a hülye média is azt neveli beléjük, hogy az a menõ, aki négerrel jár meg a pornóbnan is ezt látják, hogy mekkora nagy pénisze va a négernek az a jó, az kell nekem is
ma 16:18 ezt a történetedet már máshol is olvastam :') hogy a kérdésre is válaszoljak: Debreceni vagyok, és igen élnek itt feketék de a legtöbb egyetemista és nemhiszem hogy pont egy 14 éves kislány fog nekik kelleni egyetem is tele van jó, csinos lányokkal. nekem vannak félvér ismerõseim nem is egy, olyanok akikenk anno az édesapja tanult az egyetemen és itteni házasságból született. Õk rendesek jó tanulók és nem olyanok mint akiket ti itt leírtatok... Bõrszín alapján meg tényleg nem kellene megítélni valakit... Nem tudhatod kiben milyen értékek rejlenek, oké lehet a többségük nem való a hudoghoz de lehet késõbb egy félvé, vagy egy néger srác különb párja lenne egy fehérnél...
17:07, tudom. De úgymond kiemelt kockázatot vállalsz, ha erre az útra lépsz és komolyan gondolod. Nem csak rasszista fehérek vannak, érvényes jeggyel utaztam Kenyában a vonaton, mikor a kalauz megbüntetett 300 shillingre, én elkezdtem neki reklamálni, hogy van jegyem, mire eltépte és megemelte ezer shilling-gel a büntetés összegét (1 shilling~2-3 forint). Mikor megkérdeztem miért ette vigyorogva közölte, hogy "nézzek az ujjamra". Rajtam volt a jegygyûrûm és a feleségem ült mellettem. Volt pár élményben részem. Ilyesmikre gondoltam, aki mint nagy Snoop Dogg rajongó (van pár jó száma kétségtelenül) lányka az elsõ fekete férfi karjaiba ugrik, az vállalna ilyen dolgokat? Tudod én kitartok a feleségem mellett, ha kapnék egy A4-es lapot teleírnám az elejét-hátulját, ami eszembe jut róla és a fekete szó nem biztos hogy szerepelne a lapon. Teszem hozzá én nem bõrszín alapján választottam párt magamnak... A húgod pedig lehet, hogy becsületes feketét fog ki, lehet, hogy nem. Fehérrel is megvan a sansza a dolognak.
A kérdező hozzászólása: igen, õ is azt mondta, hogy nagy farokra vágyik a második válaszolóval is egyetértek, a média sokat gyakorol ezekre a fiatal lányokra, ráadásul itt fog tanulni Debrecenben, ahol sok néger van sajnos, szóval a veszély itt van a nyakunkon nem bírnám elviselni, ha õt is kihasználná egy ilyen néger, mert látom, hogy õk csak kiélvezik az európai lányokkal a helyzetet, szomorú, hogy egy fehér pasi ma már kevesebbet ér, mint egy néger komolyan mér kisebbségi érzésem van a néger fickók mellett úgy érzem én már labdába sem rúghatok a lányoknál
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is erre jutottam, ma már átlagos és unalmas fehér férfivel lenni párkapcsolatban a mai nõk számára. A cigányokról jutott eszembe, hogy tényleg egyre több szép lányt látok cigány pasi mellett, ez is nagyon elszomorító, mi lesz itt pár év tizeden belül már bele se merek gondolni. Lassan tiszta fehér ember sem lesz Európában.
tegnap 23:41 Sok nagyfarkú négerrel találkoztál? hát...szép kis nõ lehetsz

Általában miért este vannak a nagy viharok?

***...LoL...***

Legjobb válasz: Konkrétumot nem tudok, de talán azért, mert este alacsony a légnyomás, és ez kedvezõ a viharoknak. L.O.L. ;)

Konkrétumot nem tudok, de talán azért, mert este alacsony a légnyomás, és ez kedvezõ a viharoknak. L.O.L. ;)
Szia! Az elõzõ vagyok, szerintem nem méterenként van fél fokkal hidegebb, mert akkor egy tízemeletes épületben már elég jó idõ lenne a tizediken :) Talán 10 méterenként vagy 100 méterenként van fél fokkal hidegebb de a lényeg amúgy ugyanaz.
Nagy viharok vannak napközben is, az egész folyamat függ a hõmérsékletváltozástól, és a levegõ relatív páratartalmától. Amikor nappal konvekciós (felfelé áramló) meleg levegõ felemelkedik, folyamatosan hûl (1000m-enként 6 fokot csökken a hõmérséklet, felhõképzõdésnél más valamivel ez az érték). Ennek a levegõnek van egy relatív páratartalma, amelybõl meghatározható a levegõ harmatpontja. A harmatpont az a hõmérséklet, amikor a levegõ 100%-os relatív páratartalmat ér el, tehát telített lesz, kicsapódik a vízgõz, így képzõdik az esõcsepp. Este az alacsonyabban elhelyezkedõ felmelegedett párás légtömeg nagyobb ütemben hûl le, tehát hamarabb eléri a harmatpontot, így kialakulhat a vihar.Vihar akkor is kialakulhat ha hidegfront érkezik, (melegfrontra csendesebb esõzés jellemzõ) és a meleg levegõ felemelkedik az érkezõ hideg légtömeg fölé. Ilyenkor csökken a légnyomás is.
Szia! Én úgy tudom, hogy méterenként fél fokkal hidegebb van, tehát egész magasan nagyon hideg van. Nyáron eléggé felmelegíti a nap a levegõt a földhöz közel. Estefelé pedig amikor már hûlik a levegõ ez a hidegebb levegõ a meleget felfelé nyomja ami összetalálkozik azzal a baromi hideg levegõvel és ilyenkor keletkeznek a villámok. Jégesõ esetében pedig olyan hirtelen felszáll a meleg levegõ, hogy a fent lévõ hideg levegõnek már nincs ideje lehûlni és ilyenkor lesz jég. Én így tudom, remélem nem írtam hülyeséget. Egyébként ha belegondolsz ezért nincs télen villámlás, mert olyankor nincs meleg levegõ. :) Remélem tudtam segíteni.

Amikor stresszelek/nagyon ideges vagyok, apró piros pöttyök (bevérzések) jelennek meg a bőrömön, általában a mellkasomon, illetve a törzsemen. Ez miért van? Nagyon ijesztő (kép lejjebb)!

http://kepfeltoltes.hu/100923/piros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Talán hajszálér sérülések lehetnek,a stressz okozta megterheléstõl.De ez csak tipp én is nagyon kíváncsi lennék,mi ez.Rajtam akkor jöttek pont ilyen aprócska pontvérzések elõ,mikor egyszer nagyon fájt a fejem,az volt életem legszörnyûbb migrénje és utána a karomon ilyen pöttyök lettek,már évek óta ott vannak,nem múltak el.

Talán hajszálér sérülések lehetnek, a stressz okozta megterheléstõl.De ez csak tipp én is nagyon kíváncsi lennék, mi ez.Rajtam akkor jöttek pont ilyen aprócska pontvérzések elõ, mikor egyszer nagyon fájt a fejem, az volt életem legszörnyûbb migrénje és utána a karomon ilyen pöttyök lettek, már évek óta ott vannak, nem múltak el.
A kérdező hozzászólása: Nekem ezek mindig felszívódnak 3 nap alatt, szépen elhalványodnak. Néha a nyakamon is kijönnek, de leginkább a mellkasomon.
stressz allergia, így nevezném. Nekem hideg allergiám van, és amikor már -2 fok van a kezem feje olyan mintha rózsahimlõs lennék, begörcsölnek az ujjaim. Iszonyúan tud fájni, de mirest bemegyek egy fûtött helyységben elmúlik mintha mi sem történt volna.
A kérdező hozzászólása: 20:39: Ez más, nem allergiás kiütés, hanem bevérzés! Tegnap is kijött, iszonyatosan fájt elöl a nyakam, 1 óra múlva kerültem tükör elé és az egész tele volt a élénk piros pöttyökkel.

Miért van általában a szupermarketeknek olyan nagy belmagassága?

Nem felesleges pazarlás az esetenként 6-8, vagy akár 10 méteres belmagasság egy egyszerű bevásárlásra szánt épület esetén? Nincs semmilyen funkciója, viszont teljesen feleslegesen kétszer annyiba kerül az építkezés. Nem azt mondom, hogy 2,4 m legyen a belmagasság, de a 8-10 m felesleges szerintem.

Legjobb válasz: egyszerû marketingfogás, nagyobb térben jobb az emeber közérzete, és ha kellemesebben érzi magát, akkor több lóvét is költ...

egyszerû marketingfogás, nagyobb térben jobb az emeber közérzete, és ha kellemesebben érzi magát, akkor több lóvét is költ...
Nahmeg a légtép bizonyos létszám felett elõírás... Szal ott sokan lehetnek egyszerre, nem elég csak a szellõztetõrendszer.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem biztos, hogy ettõl feltétlenül jobban érzi magát valaki. Ráadásul az egyéb megalomán méreteknek akár rossz hatása is lehet a közérzetre. Vanank akik nem szívesen mennek oda vásárolni ahol km-eket kell gyalogolni míg mindent összeszed az ember. Ez nemcsak zavaró és fárasztó, hanem 10x több idõbe kerül a vásárlás. Szerintem bizonyos esetekben túlzásokba estek a méreteket illetõen, ezeken a helyeken még sohasem láttam akkora embertömeget, amely indokolttá tenné ezeket a hatalmas méreteket.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nyilván nem lehet 2, 5 m a belmagasság, de 4-5 m is elég lenne szerintem.
Azért, hogyha a sorok között egy óriásit fingasz, akkor el tudjon oszlani és ne marja ki még a kasszában ülõ kiscsaj szemét is...
Ez valószínûleg aranyér. Az erõlködéstõl, makacs köhögéstõl is kijöhet.

Miert van az, hogy a sex neha jo, es neha kevesbe, van mikor hiaba probalok meg mindent megsem az igazi, vannak idoszakok, amikor nagyon jo. Altalaban ez havi elott es utan van. Ez mindenkinel igy van, nem a hormonoktol fugg? Vagy velem van baj?

Legjobb válasz: Sziasztok. Nos, köztudott, hogy a nõknek gyakran ingadozik a libidójuk, ez már rég bizonyított tény. A hormoningadozás nagyban hozzájárul a szexuális étvágyunkhoz, és némi pszichológia is van benne. Amig a pasik, könnyebben ki tudják zárni a külvilágot, addig a nõk gyakran pörögnek még szex közben is hétköznapi problémákon.Persze az is igaz, ha már a "megszokott" régi partnereddel vagy, akkor is jöhetnek holtfázisok, (talán a megszokás miatt, talán a "rutinos" szex miatt), de épp erre találták fel a különbözõ szexuális játékokat. Gyakran már egy egyszerû szerepjáték is sokat lendít a helyzeten...

Sziasztok. Nos, köztudott, hogy a nõknek gyakran ingadozik a libidójuk, ez már rég bizonyított tény. A hormoningadozás nagyban hozzájárul a szexuális étvágyunkhoz, és némi pszichológia is van benne. Amig a pasik, könnyebben ki tudják zárni a külvilágot, addig a nõk gyakran pörögnek még szex közben is hétköznapi problémákon.Persze az is igaz, ha már a "megszokott" régi partnereddel vagy, akkor is jöhetnek holtfázisok, (talán a megszokás miatt, talán a "rutinos" szex miatt), de épp erre találták fel a különbözõ szexuális játékokat. Gyakran már egy egyszerû szerepjáték is sokat lendít a helyzeten...

Amikor stresszelek/nagyon ideges vagyok, apró piros pöttyök (bevérzések) jelennek meg a bőrömön, általában a mellkasomon, illetve a törzsemen. Ez miért van? Nagyon ijesztő (kép lejjebb)!

http://kepfeltoltes.hu/100923/piros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Szia! Tudom régen írtad ki a kérdésedet,de érdekelne hogy kiderült-e mitõl volt. Nem volt esetleg kéz-láb zsibbadás is mellé?

Szia! Tudom régen írtad ki a kérdésedet, de érdekelne hogy kiderült-e mitõl volt. Nem volt esetleg kéz-láb zsibbadás is mellé?

Miért van az, hogy azok a lányok, akik kicsit is szebbek meg csinin öltözködnek, csinosak, azok általában (nagy részük nem általánosítok) beképzeltek, undokok és semmi mosoly kedvesség? Ti is így látjátok?

Akikkel találkozok utcán itt ott, ilyen kicsit jobb n?k csinosabb öltözködés stb, azoknál semmi kedvességet mosolyt nem látok

Legjobb válasz: Ehhez akkor nem tudok érdemben hozzászólni. Én alapjáraton mosolygós és kedves vagyok, sok idegentõl kaptam már bókot ezzel kapcsolatban (pl legutóbb az egyik pénztáros hölgy mondta, hogy öröm rám nézni) és mindezt úgy, hogy általánosságban csinosnak mondanak (eleve már az alkatom miatt is). Szóval... nem tudom az összefüggést, de biztosan a csúnyácska nõk között is vannak mufurcok és bájosak, ugyanígy a szebbeknél is...

Ehhez akkor nem tudok érdemben hozzászólni. Én alapjáraton mosolygós és kedves vagyok, sok idegentõl kaptam már bókot ezzel kapcsolatban (pl legutóbb az egyik pénztáros hölgy mondta, hogy öröm rám nézni) és mindezt úgy, hogy általánosságban csinosnak mondanak (eleve már az alkatom miatt is). Szóval... nem tudom az összefüggést, de biztosan a csúnyácska nõk között is vannak mufurcok és bájosak, ugyanígy a szebbeknél is...
Ja, még annyi, hogy valaki ezzel próbálja kompenzálni a saját önbizalmát. Lenéz másokat, csúnyán végig méri, stb. :D Hülyeségnek és sekélyes dolognak tartom. Önbizalmat nem másokból, hanem saját magunkból építünk. Szóval nem is veszem komolyan az ilyeneket. Az sokkal jobban zavarja õket, ha rájuk sem figyelsz... :)
Úgy vettem észre, hogy az ilyen nõk értelmiségiek, karrieristák, jól állnak anyagilag, ezért úgy gondolják, hogy megengedhetik maguknak azt, hogy beképzeltek legyenek.
Mert az a kicsi csinosság sem természetes rajtuk (mû haj - legalább a színe, mû mellek, és 1 kiló festék az arcán, ami nélkül valószínûleg nem is tartanád csinosnak). Az ilyen "nõkben" semmi nõiesség nincs, csak egy jól kicicomázott bábuk mély gondolatok, érzések nélkül.
A kérdező hozzászólása: Nem az agyon sminkelt pláza cicákra gondolok!!!! Hanem a kicsit is csinosabb nem mû mell nem túl sok festék stb., azoknál is ezt látom Tehát gondolok itt elegánsabb csinosabb ruhákra nem egyszerû farmer póló, de nem ilyen pláza cicás kihívó ruhák.

Miert van az, hogy a kezem, es a labam allandoan nagyon hideg, es izzad? Mar gyerekkorom ota ez megy foleg huvosebb idoben, nyaron altalaban minden rendben. Koszi a valaszokat 21/L

Legjobb válasz: Nem lehet hogy valamilyen dolog nem jól müködik nálad? (nem sértésnek szántam). Vizsgáltasd ki magad a házi orvosoddal.

Nem lehet hogy valamilyen dolog nem jól müködik nálad? (nem sértésnek szántam). Vizsgáltasd ki magad a házi orvosoddal.
Nekem is ilyen. Ezt nevezik szederjes bõrnek (akrocianózis). Ilyenkor a kéz, láb, (esetleg orr, fül, áll bõre) hideg, nyirkos tapintású, télen súlyosbodik. Ha nyáron minden oké, akkor csak hajlamos vagy rá. Ebben az esetben elég, ha meleg vízbe áztatod a kezedet-lábadat, jó neki ha masszírozod egy kicsit, hogy beinduljon a vérkeringés. Hasznos az is, ha hideg, majd meleg vízzel tornáztatod az érfalakat.
A kérdező hozzászólása: koszike, igen nagyon rossz erzes, egyszeruen elegem van , mar nem merek a baratomhoz hozzaerni sem , mert olyanhideg vagyok, mint egy jegcsap, es akkor meg izzad is a talpam tenyerem, pedig olyan hideg, mint a bekasegge:-( annyira elkeserit mar
nekem is ez van és én sem bírom már sokáig:( 20/L
A kérdező hozzászólása: Szija! en sem birom mar mert a pasim is mindig piszkal, hogy ne erjek hozza a pingvin tappancsaimmal:-(annyira idegesito, mar 10eve ez van kiskorom ota es kiakaszt!!!!Van olyan is, hogy lila piros , es feher foltokbol allanak a kezem es olyan csunya , mint az atom!!!Ha kicsit huvosebb van kint olyan csunya:-S elmentem dokihoz igaz mar 2eve dokihoz jarok mert mentalisan is beteg vagyok(szorongas es depresszio):-S De csak most mondtam el a dokinak! Es rogton vettek 3uveg vert es azt mondta lehet , hogy Raynaud szindroma! de nem lehet tudni, meg par nap mulva lesz eredmeny legyszi irj magadrol kicsit!szioka Tina
A kérdező hozzászólása: angliaban lakok, es igazabol tobb dokim van, mert mindig masikhoz adtak idopontot!kb 3hoz jarok el ebbol 1no.De most egy ujhoz kerultem a tobbieknek is mondtam mar , hogy ez aggaszt, de rafogtak a szorongasra az egeszet!

Miért van az, hogy a férfiak szinte kivétel nélkül nagy kannak képzelik magukat, de amikor tettekre kerül a sor, akkor általában becsődölnek? Nem csak a merevedési zavarokra gondolok, hanem a szexuális nyitottságra is.

Előadják a macsót, aztán amikor valami újdonságot, izgalmasat akarok a szexben, akkor húzzák a szájukat. Pornón nézik a gang banget, leszbiket, bi csajokat, de élőben már nyuszik az ilyesmihez. Meg ki akarnak sajátítani, még akivel kipróbáltuk a többes szexet, az is elkezdett ellenőrizni, számon kérni, féltékenykedni. 23/N

Legjobb válasz: Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.

Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.
Illetve tegyük még hozzá, hogy a szex nem csak a testiségrõl szól...
1) mert a nõk a magabiztosságot várják el a férfiaktól, ezzel lehet felszedni õket 2) arról senki nem tehet ha nincs elég tapasztalata
Azért mert neked bejön ha többen beverik neked egyszerre, viszont megsértõdsz ha féltékeny lesz az egyik palid a másikra. Gyengeség.
A nõk sem másabbak, csak annyival, hogy õk közvetlenül az "akció" elõtt, vagy az elején hátrálnak meg.
És miért van az hogy egy nõ se tartja magát k.rvának de 2 vodka után már magától ledobja a felsõt?
Más lányok meg azért panaszkodnak, merthogy állítólag minden pasinak a ribancok kellenek. Vedd fel egy ilyennel a kapcsolatot, és kérd meg, h mutasson be 1-2 férfi ismerõsének!
#6 Azért találsz erre nehezen pasit mert egy csomó gátlás van bennünk, mivel ez nem hagyományos 1/1 felállás, hanem sok pasi-1 nõ: - mi van ha nem áll fel, mert néznek? - mi van ha gyorsan (gyorsabban, mint a többi) elmegyek? - mi van ha az elõzek miatt+testalkatom, farkam, kinevetik, kigúnyolják? -mi van, ha nem áll fel újra annyiszor, mint a többinek? stb...
én pl sose akarnám hogy más is dugja a csajom õ csak az enyém én se dugók mást valaki nyitott erre valaki nem
Aki tudja csinálja, aki meg nem az beszél róla, és amelyik kutya ugat, az nem harap.
A kérdező hozzászólása: Nekem bejön, ha többen vagyunk az ágyban kettõnél, de nem is elvárás ez a pasi felé, csak ha elõadja a lazát, felcsillan a szeme, akkor utána miért akar mégis mást? Miért akar kisajátítani? Mert felkeltik a vágyat, meg kialakítanak magukról egy képet, hogy lazák, nyitottak, potensek, közben meg féltékeny, hisztis kisgyerekek.
"általában becsõdölnek" - azért ez erõs túlzás. Mondjuk valamennyi tapasztaltság alatt nyilván meghökkennek dolgoktól, de hát egy idõ után nem kacérkodik az ember olyan ötlettel, amitõl késõbb visszatáncolna. Az nevetséges, kétségtelenül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!