Találatok a következő kifejezésre: Általában mennyire a (543 db)

Nektek általában mennyi a szex idõtartama?

Elsõsorban Fiúk, Férfiak válaszát várnám. Én még szûz vagyok és félek hogy az elsõnél túl hamar fogok elmenni.. nem akarok senki magánéletébe beletúrni vagy ilyesmi csak gondoltam megkérdezem hogy mennyi idõ után mentek el?

Legjobb válasz: Elég jól tudom kontrollálni. Másfél óra vagy ilyesmi, utána elfáradok. :D Mondjuk jelenleg nincs partnerem.

Elég jól tudom kontrollálni. Másfél óra vagy ilyesmi, utána elfáradok. :D Mondjuk jelenleg nincs partnerem.
Ne az idõ miatt aggódj!!! Lehet másfél órán át maszatolni is, és 20 perc alatt a "mennybe menni"...
Másfél perc elõjátékkal együtt.
Mire gondolsz mint szex? Ha magára az aktusra akkor én például oylan 30-35 percig bírom, de eggid még egy barátnõm sem panaszkodott, mivel elõtte ha van rá idõ akkor egy 40 perces elõjáték a minimum. Hidd el teljesen mind1 mennyi idõ, a lényeg a minõségen van:) Ui.: az elsõnél igazi gyorstüzelõ voltam, és nem vagyok egyedi eset, utána már csak a gyakorlat teszi a mestert:) amúgy meg mindig ott van a nyelved és az ujjaid
Hát nálunk elõjáték kb fél óra csókolózás meg romantikázás. Utána elõjáték kb 1 vagy másfél óra jó esetbe. Amúgy mi hosszúra nyújtjuk nagyon :D maga a szex meg attól függ milyen kedvünk van, de fél óra minimum az is. Mivel egy héten egyszer találkozunk így kb este 7tõl hajnali 3ig csak egymással vagyunk elfoglalva. :D úgyhogy csak ezért ilyen hosszú, de alapból kb 2-3 óra ha egy héten többször is van rá alkalom. Szóval sokmindentõl függ. De megnyugtatlak, elsõnek nem baj ha hamar elmész :) kis szünet és ha van kedvetek folytassátok esetleg más pózban, másodjára talán jobban bírod. És védekezzetek!!

Koncerteken általában mennyi a korhatár? Biztos hogy beengednek?

Hétvégén szeretnék elmenni egy koncertre. 12 éves vagyok,de 3,18 év feletti emberrel mennék. úgy beengednének?

Legjobb válasz: Szerintem beengednek, ha van jegyed.

Szerintem beengednek, ha van jegyed.
A kérdező hozzászólása: ez jó volt :D igen, van jegyem!
14 ÉV alatt csak nagykorú felügyelete mellet engednek be általában szal valszeg ha van veled nagykorú akkor nincs gáz
Én voltam Bruno Marson nemrég. Négyen mentünk, egy 17 éves lány, egy 15 éves srác, egy 14 éves csaj, meg én aki 13 vagyok. :) nem volt semmi gond, be fognak engedni. Egyszer velünk volt egy hat éves kislány is, ha õt beengedték, akkor veled se lesz baj. :)

Adatrögzítői munkakörben általában mennyi a nettó fizetés és van valakinek tapasztalata h menyire rabszolgamunka ez?

Legjobb válasz: Szerintem eléggé rabszolgamunka, kevés pénzért. Internetes vagy egy cégnél kellene dolgoznod?

Szerintem eléggé rabszolgamunka, kevés pénzért. Internetes vagy egy cégnél kellene dolgoznod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. Ez nem Internetes munka hanem egy cégnél kellene dolgozni.


4 hetes kisbabának általában mennyi a napi alvásigénye? Ki kell alakítani már most egy napirendet, hogy reggel szopi, majd játék aztán alvás, stb?

Ti hogyan csináljátok? Mikor mennyit van ölben, az ágyikóban?

Legjobb válasz: Az kialakul magától,ha van rá igényed!Tüzz ki folyton betartott idõpontokat,én a fürdetéssel kezdtem (este fél 7)utánna szopi,aztán ágybarakás és alvás.Az éjszaka a babára van bízva,hogy mennyit van fenn.Reggel szopi,ha éber akkor lehet vele játszani,ha álmos akkor had aludjonh...Adni fogja magát,nem lehet konkrét tanácsot adni mert minden gyerek más (3 gyerekem van 3 féle képpen volt a napirend,a fürdetés az most is fix!)

Az kialakul magától, ha van rá igényed!Tüzz ki folyton betartott idõpontokat, én a fürdetéssel kezdtem (este fél 7)utánna szopi, aztán ágybarakás és alvás.Az éjszaka a babára van bízva, hogy mennyit van fenn.Reggel szopi, ha éber akkor lehet vele játszani, ha álmos akkor had aludjonh...Adni fogja magát, nem lehet konkrét tanácsot adni mert minden gyerek más (3 gyerekem van 3 féle képpen volt a napirend, a fürdetés az most is fix!)
4 hetesen még õ alakítja a napirendet, ilyenkor legfeljebb az esti fürdés és a levegõzés idõpontjához tudsz ragaszkodni, mivel igény szerint eszik, alszik. Az evés ritmusa kb 3 hónapos korra fog kialakulni, bár még akkor is nagyon változhat. Addigra érdemes azért egy nagyjából állandó napirendet kigondolni, ám ha felborul, se ess kétségbe! Legkésõbb 6 hós korra fog szerintem kialakulni egy állandónak mondható alvás-evés rend, ezek köré már felépítheted a saját ritmusotokat. Legyél mindig rugalmas, nálunk ha 3 nap egymás után azonos volt, tuti, hogy a negyedik nap másképp zajlott :) Bezavar egy nátha, egy fogzás, ami miatt másképp telik az éjszaka, reggel már másképp ébred, nyûgös lesz, fáradékonyabb stb. 3 gyerekes anyuka

Feljelentés tiltott helyen való várakozásér - rendőrség által - mennyi a díja? Mi a menete, milyen következményei lehetnek?

Nem vettem észre a megállni tilos táblát, amire kiértem az orvostól, rajta volt a papír, hogy a rend?rség feljelent tilosban parkolásér. Bementem a rend?rségre ott csak annyit mondtak, várjam meg a levelet amit küldenek.

Legjobb válasz: 10 ezer ft és nem kapsz büntetõpontot. Hihetsz nekem, 17 büntetésem van összesen. Van köztük ilyen is.

10 ezer ft és nem kapsz büntetõpontot. Hihetsz nekem, 17 büntetésem van összesen. Van köztük ilyen is.
30.000 és valamennyi pontot is kapsz
de ezt a 14:00-ás választ, lehet, hogy egy 9 éves kissrác írta, ezért szerintem nem biztos, hogy tényleg ennyi lesz a bünti,
4. melléklet a 410/2007. (XII. 29.) Korm. rendelethez A várakozás tilalmára 41. § (2) bekezdés a)-d) pont 30 000 Forint Az elsõ jól írta, ez az objektív felelõsség alá tartozik, közigazgatási eljárásban kaptad a feljelentést, nem szabálysértési.
10 ezret max a közteres ad... Ha a rendõrség feljelentett, küldenek majd egy papírt és egy csekket vas megyébõl (közigazgatási bírság központ), fizess be x idõn belül 30.000 Ft-t. Ennyi a fix bírság. Ha nem fizeted be, a hatóság kivonatja ideiglenesen a gépjármûvet a forgalomból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem 2 részletbe is be lehet majd fizetni.Most legalább megtanultam, hogy jobban kell figyelni.

Egy lelkipásztori kisegítőnek általában mennyi a havi fizetése?

Legjobb válasz: Elõzõ: Ezt most komolyan mondod? :O

A kérdező hozzászólása: Elõzõ: Ezt most komolyan mondod? :O
Szerintem a mindenkori minimálbér, vagy alatta.
Minimálbér. Katolikus pap, az biztos többet kap.

A fogfehérítő ecsetelőknek általában mennyi a hatóideje?

Ma vettem Dentex fogfehérít?t,de nem írja,hogy mennyi ideig kell fent hagyni... Köszönöm el?re is!

A 16-17 éves lányoknál általában mennyi a felsõ korhatár ismerkedésnél?

22f

Legjobb válasz: 20, legeslegmaximumabb a 22 (ilyen szó amúgy nem létezik, mi?) legalábbis nálam

20, legeslegmaximumabb a 22 (ilyen szó amúgy nem létezik, mi?) legalábbis nálam
17-18 a legjobb 5 ev kor kulonbseg nekem kicsit sok, de ha odalennek a pasiert, akkor biztos beleferne :) 17l
70
max 22 17/L
A 22 az már sok némelyeknek? Ezt én sem értem!
Nálam 30 a felsõ korhatár, az alsó 20. 17l
20. Viszont az már tényleg a maximum.
max 28 :) 18L
A kérdező hozzászólása: A 22 miért olyan sok, hogy az már inkább nem?
Egy jó 45 :-)
Nálam 30
16 vagyok, nálam kb 22 a határ, de azt nem szeretném már. A tökéletes 18-ig lenne. :)
Változó. Aki érett, annak 25+. Aki nem, annak meg 18-19.
Nekem a 23.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!