Találatok a következő kifejezésre: Általában mennyibe a gyantázás (2 db)

Általában mennyibe kerül a gyantázás?

Kompletten értem: egész kar, láb térdig, teljesen intim, és szemöldök szedés. Én ezekért vidéken 3700 Forintot fizetek.

Legjobb válasz: Hát én konkrét árat nem tudok neked írni, de mikor én jártam, az 2 évvel ezelõtt volt, akkor a hónaljam volt 600, a két láb 1000, karra nem jártam, bikini 600, szemöldök 4. Egyébként szerintem itt is akörül van most. Én ma már magamnak gyantázom mindenhol, így sokkal olcsóbb. A patron asszem 500 vmennyi, 50db-os lehúzócsík az is akörül van. Ha magadnak eltudod viselni,inkább állj rá arra. Pénteken megyek arctisztításra, megkérdezem neked, hogy általában mennyibe kerül.

Hát én konkrét árat nem tudok neked írni, de mikor én jártam, az 2 évvel ezelõtt volt, akkor a hónaljam volt 600, a két láb 1000, karra nem jártam, bikini 600, szemöldök 4. Egyébként szerintem itt is akörül van most. Én ma már magamnak gyantázom mindenhol, így sokkal olcsóbb. A patron asszem 500 vmennyi, 50db-os lehúzócsík az is akörül van. Ha magadnak eltudod viselni, inkább állj rá arra. Pénteken megyek arctisztításra, megkérdezem neked, hogy általában mennyibe kerül.

Általában mennyibe kerül a gyantázás kozmetikusnál?

okától-tokáig

Legjobb válasz: nekem bajusz, egész láb, bikinivonal, hónalj, karok..2000 Ft

nekem bajusz, egész láb, bikinivonal, hónalj, karok..2000 Ft
Mármint az egész test?Vagy teljes láb+ fazon?Így nem lehet érteni a kérdést.Eléggé szalonfüggõ a neten is találsz árakat.
Szia! Tokától bokáig elég nehéz megválaszolni, de íme, nálam ezek az árak érvényesek: - láb térdig 1600 - láb teljesen 3000 - teljes láb + fazon 3500 - fazon 900 - intim 3000 - hónalj 700 - kar 1000 Azt hiszem nem maradt ki semmi :)
a bõr maradjon? XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!