Találatok a következő kifejezésre: Általában mennyi tart egy (21 db)

Általában mennyi ideig tart egy zenei videó leforgatása? És utána körülbelül mennyi ideig tartanak az utómunkálatok?

Legjobb válasz: túl sok körülmény befolyásolja ezt hogy konkrét választ lehessen rá adni , az 1 naptól egészen az 1 évig terjedõ skálán akármennyi lehet vagy több...

túl sok körülmény befolyásolja ezt hogy konkrét választ lehessen rá adni , az 1 naptól egészen az 1 évig terjedõ skálán akármennyi lehet vagy több...

Gimnáziumban általában mennyi ideig tart egy kapcsolat?

Legjobb válasz: Az én volt o.társam kilencedikben jött össze egy sráccal és 6 évig voltak 1ütt

Az én volt o.társam kilencedikben jött össze egy sráccal és 6 évig voltak 1ütt
mivel kapcsolatban?
2-3 hét.
haveromnak már 3, 5 éve van csaja 18 éves..
általában max 2 hónap. de az enyém már több mint 1 éve tart:) L/17
Dugásig....
változó, általában a két véglet, vagy nagyon sokáig vagy egy-két hétig!
Normálisvagy?
A kérdező hozzászólása: Tehát van rá esély, hogy akár 1 évig?

Mennyi ideig tart egy férfinak h elmenjen egy lánnyal? (általában) És utána is lehet szeretkezni?

Bocsi csak nem vagyok egészen felvilágositva:$

Legjobb válasz: 5min-1h, de utána várj 10 percet, és csak utána jöhet a második menet.

5min-1h, de utána várj 10 percet, és csak utána jöhet a második menet.
változó 1perctõl a 2 óráig 14 évesen az 5 pecet is soknak tartod de koörral érik az ember
A kérdező hozzászólása: És addig amig várok a 2. menetig mit csináljak vagy mit csináljunk?
Mind1 csak ne fürgyé le!
1 menj el fürödni mert a csorgó csajok nem túl szexik 2 utána kezd el nyiltan matatni magad a 10 perces várakozásból fél perc lesz a kövi menetig

Fiúk! Általában mennyi ideig tart egy jó szopás? És mikor számotokra a legjobb?

Néha elbizonytalanodom, hogy túl gyorsan csinálom vagy túl lassan, vagy túl kevés ideig.. ti hogy vagytok vele? :)

Legjobb válasz: Reggel 6-tól 14-ig ,a kohászati mûvekben.Az élet egy nagy szopás.

Reggel 6-tól 14-ig , a kohászati mûvekben.Az élet egy nagy szopás.
Egy vizsgaidõszaknyi. A végén.
Dettó.. szutykos buszokat javítgatni nem valami nagy élmény napi 8 órában.
engem barátnõm 2-3 percig izgat, utána 10 percig pippant és én elmegyek :D nem csinál semmi extrát: a szájában van a Jancsika, közben a nyelvével izgatja a kezével meg elõre-hátra elõre hátra :P
Te figyu, nekem nem kell felizgulni. Vagyis valamennyire nyilván, különben nem áll, de a rekordom kb. 5-10 mp között van, aztán már benne is voltam (rám vetette magát, szó szerint). A jó szopás meg addig tart, amíg tart... Ha leszopod, akkor nyilván addig, amíg el nem megy. Ha csak izgatod, akkor kérdezd meg a pasidtól, hogy mit szeretne. Szerintem tud beszélni. :)
Én barátom a mélytorkot is imádja, sok idõ volt mire belejöttem, ma már megy:)
Hogy milyen hosszú, az igazából nagyon sok mindentõl függ. Elõször is a pasitól leginkább, hiszen van, aki nagyon könnyen felizgul ettõl, mások viszont sokáig bírják ezt a kényeztetési formát. Aztán azon is múlik természetesen, hogy mi a szopás célja. Ha az, hogy így is fejezõdjön be, és a pasi szájban menjen el, akkor értelemszerûen egyszerûen élvezésig kell csinálni. Ha viszont csak elõjáték gyanánt történik, vagy például a második menetre való "felkészítés" része, akkor meg a pasi tudja leginkább, mennyit igényel, vagy mennyire van szüksége, és a legjobb, ha õ jelzi ezt. Szerintem elõre ezt nem lehet pontosan megmondani, mint ahogy azt sem tervezed el már napokkal elõtte, hogy egy többfogásos ebédnél a gyomrod kapacitását hogy osztod majd be. :) Ami meg a technikát illeti, ha újítani akarsz, akkor interneten találsz praktikus tippeket hozzá. Utána pedig figyeld a pasid reakcióját közben, mennyire tetszik neki! ;)
Az élet mindig orális sex-be fullad. aki nem tud nyalni, az szopni fog!

Kinek mennyit tart általában az együttlét az előjátékot is belevéve? Pár perc, pár óra egy egész éjszaka? Kortol füg?

Legjobb válasz: 1 vagy másfél óra egy menet. De mivel csak hétvégénként vagyunk együtt ezért többször ismétlõdik ez az óra.. :P

1 vagy másfél óra egy menet. De mivel csak hétvégénként vagyunk együtt ezért többször ismétlõdik ez az óra.. :P
Az persze egész éjjel vagy 6-7 órán át... 1, 5 óra után már megkopik az a bizonyos :D, nem kell összekeverni a szexet a favágással :D. Max 1, 5-2 óra, akárki, akármit mond, onnantól már csak szarakodás az egész...
Nálam van hogy rövidebb, van hogy hosszabb... Pl két hét után az elsõ kb 5 perc (az aktus), elõjátékkal 15:D De ha napi szinten, vagy 2-3 naponta, akkor átlagosan 40-45 perc, de van, hogy csak 25-30...:) Mondjuk mikor ittam, és úgy csináltam, akkor volt, hogy 6-7 óráig gyûrtük egymást, kisebb megszakításokkal:D 23/F
Nálunk általában hosszúak az együttlétek. Amikor pár naponta együtt tudunk lenni, még akkor is el tudunk játszadozni egy 2-3 órát. Amikor meg hosszabb ideig nem tudunk együtt lenni, mondjuk olyan 1-2 hétig akkor meg akár egész éjjel együtt vagyunk, és csak ha már nagyon fáradtak vagyunk állunk le.:) 18/lány
Fél-háromnegyed óra. Maximum egy.
20-30 perc.. 24/nõ
ez sok mindentõl változik nálam, fiú/srác vagyok 22 éves.. fizikai állapotom normális, ezt csak azért írom le mert ettõl is függ legtöbbször, elõzõ kapcsolatomat nem venném górcsõ-alá mert nem érdemel említést, ám utánna volt részem egy két érdekes kalandban kicsit ittasan pl volt már 4-5 óra úgy hogy én egyszer mentem el (sok folyadékot kell ilyenkor inni) józanul is minimum, 2-2, 5 óra akár 3 is, mert én speciel szeretek adni egy nõnek az ágyban, az mondjuk lehet hogy elõször gyorsan elmegyek de valahogy nem kell megszakítani a dolgot, fájdalom mentesen, és erekcióvesztés nélkül tudom folytatni a dolgot azt hiszem szerencsés vagyok :)

Általában mennyi ideig tart egy kutyánál a kamaszodás?

Legjobb válasz: Az igazán durva korszak (ha van egyáltalán), pár hét lehet, vagy pár hónap is, kutyája válogatja, nincs egységes recept.

Az igazán durva korszak (ha van egyáltalán), pár hét lehet, vagy pár hónap is, kutyája válogatja, nincs egységes recept.
1-3éves koráig bármikor
Így van, tágabb értelmezésben eltarthat 1 évestõl 3-4 éves korig is, de a hajtépõs idõszak pár hónap. Ellenben vannak olyan kutyát, akiknél ilyenkor mutatkozik meg az igazi jellem, és élete végéig keményen kell fogd.
7-hónapostól 2 éves korig.

Mennyi ideig tart egy valas altalaban?

nincs gyerek, nincs vita, nincs vita a vagyonmegosztason sem. igaz kulfoldrol kellene inteznem de az most lenyegtelen (esetleg ha valakinek van benne tapasztalata szivesen vennem:)

Legjobb válasz: Hát az azért mondjuk nem lényegtelen, ha külföldrõl kellene intézni. :P Amúgy, ha nincs gyerek, és mindenben megállapodtok, akkor az elsõ tárgyaláson is kimondhatják a bontást.

Hát az azért mondjuk nem lényegtelen, ha külföldrõl kellene intézni. :P Amúgy, ha nincs gyerek, és mindenben megállapodtok, akkor az elsõ tárgyaláson is kimondhatják a bontást.
1. Ha mindenben irásban elöre meg tudtok egyezni, akkor a legtöbbször az elsö tárgyaláson kimondják a válást, néha esetleg kettöt tart a biró szükségesnek. 2. Az NEM lényegtelen, hogy külföldröl intézed, mert a keresetet személyesen kell beadni az utolsó közös mo-i lakhely szerinti illetékes biróságon - tehá MO-on. A tárgyaláson is személyesen meg kell jelenned, ami szintén nem megy külföldön.
A keresetet postán is be lehet adni es ha mindenben megegyeznek, nem feltétlenül kell jelen lennie, csak írásban kell kérnie, hogy a távollétében is megtartsák a tárgyalást.
A kérdező hozzászólása: ja tudom hogy nem lenyegtelen, nem tudok hazamenni mert nagyon messze lakom, ugyveddel akarjuk intezni egyebkent. csak egy atlagos idotartam erdekelt egy atlagos magyarorszagi valasnal. olyanokat olvastam hogy honapok kellenek hozza. de az jo ha 1 targyalas is eleg lehet.
én közös megegyezéssel, két gyerekkel negyed óra alatt váltam el. (a tárgyalás volt ennyi, az idõpont kitûzése a beadástól számítva olyan 1 hónap volt) Elsõ tárgyalásra nem mentem el, én voltam az alperes, ügyvéd írt, hogy fenntartjuk a keresetet, de nem tudok megjelenni, a másodikra elmentem, és 15 perc volt.
akár az elsõ tárgyaláson kimondhatják ha minden le van papírozva és mindkét fél hajlandó válni.
Pár másodperc
Néhány másodperc. :D
1-2 másodperc.
5 másodperc

Nők, lányok! általában mennyi ideig tart egy aktus a párotokkal?

Általában mennyi ideig tart egy aktus a párotokkal és mennyi szerintetek a minimum amit teljesíteni illik egy férfinak? el?játék nélkül.

Legjobb válasz: 30-45 perc. Helytõl, szituációtól is függ. Elvileg a 30 perc elég ideális, ha gyorsabb, hevesebb a szex, akkor 15-20 perc, ha pedig szenvedélyes, lassú, akkor 1 óra is belelér. :) Nem a hosszúság, a minõség számít (na ezt másra is lehet érteni :P)!

30-45 perc. Helytõl, szituációtól is függ. Elvileg a 30 perc elég ideális, ha gyorsabb, hevesebb a szex, akkor 15-20 perc, ha pedig szenvedélyes, lassú, akkor 1 óra is belelér. :) Nem a hosszúság, a minõség számít (na ezt másra is lehet érteni :P)!
:) éjszakára bekuckolni a hálóba, és reggelig, rövid ájulásokkal... (:
nekünk olyan 30perc max egy ora ...elöjáték nélkül. 22/L
az utolsó jó nagy kamugép:D
pontosan. A minõség. Az lehet pár perc de akár órákról is lehet beszélni. Stopper órát inkább ne tarts ezért. :) Én legalábbis nõ létemre soha nem mértem az idõt. De érdekes a párom mindig megnézte mennyit voltunk együtt. Engem abszolut nem izgat ez a része. Szóval ez ilyen férfi agyrémség. Még jó, hogy nektek is van.
hát nekünk minimum 1-másfél óra de volt h egyik nap délután3tól másnap délután 4ig xD de az ilyen 4órásak is megszokottak :D
Elnézést véleményem szerint!
ha a lépcsõházig jutunk csak akkor 15-20 perc és állatipara hogy jön a szomszéd de ha az ágyig is eljutunk ez az idõ a 4-5X se
hát attol füg hogy hogy adja a szitúáció(: kint 15-20 perc körülbelül(: hézon belül de szobán kivül szintén uygan ez(: és szobán belül akár 1 óra vagy több is(:
Én vhogy még sose figyeltem közbe az órát . de majd bepotolom D De véeményem szerint nem az órák száma hanem a minõség számit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!